Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Δήλωση του Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Ν. Κιουτσούκη:"ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ"

 H κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υποταγμένη πλήρως στις επιταγές της τρόικα, μετατρέπει την Ελλάδα σε χώρα φθηνού εργασιακού κόστους, καθιστώντας τη χώρα σε μια απέραντη “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ” και τους Έλληνες εργαζόμενους αναλώσιμους, δουλοπάροικους και κολλήγους μιας χρήσης στο “ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ” των “ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ” !!!
Η επέκταση των κλαδικών συμβάσεων, που διασφάλιζε “ίση αμοιβή για ίση εργασία” αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του υγιούς ανταγωνισμού αναστέλλεται. Τα σωματεία, οι “κοιτίδες” της συλλογικής αυτονομίας και της θεσμικής εκπροσώπησης, υποκαθίστανται από τις “ενώσεις προσώπων”. Η κατάργηση της “ευνοϊκότερης διάταξης” εξαφανίζει και την τελευταία ικμάδα εργασιακού δικαίου και πολιτισμού, καθώς ο “κατώτατος μισθός” γίνεται μισθολογικό ταβάνι για σχεδόν όλους τους εργαζόμενους, που υπό το φόβο της απόλυσης..
και χωρίς καμία συλλογική προστασία θα υπογράφουν ατομικές συμβάσεις με τον εργοδότη τους. Ο κοινωνικός διάλογος γίνεται “προσωπική κουβέντα” και η μαζικότητα των συλλογικών οργάνων εκπροσώπησης υπονομεύεται.
Πρόκειται για την πιο ωμή και βίαιη παρέμβαση στο δημοκρατικά και συνταγματικά κατοχυρωμένο σύστημα συλλογικών διαπραγματεύσεων, που καταπατά κάθε ανθρώπινο δικαίωμα στο χώρο δουλειάς, κάθε ευρωπαϊκή ρήτρα και συνθήκη κοινωνικής προστασίας. Προωθείται ένα νέο κύμα ραγδαίας υποβάθμισης του βιοτικού επιπέδου που θα δώσει την “χαριστική βολή” στην αγορά, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και την κοινωνική συνοχή.
ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Έχουμε ιστορική ευθύνη να την ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ. Η επέκταση των κλαδικών συμβάσεων και η “ευνοϊκότερη ρύθμιση” είναι κόκκινες γραμμές και η κατάργησή τους αποτελεί αιτία πολέμου. Αν διαθέτουν ακόμα κάποιο ίχνος υπευθυνότητας ή κοινωνικής ευαισθησίας να παραιτηθούν άμεσα.

ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ
Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_132.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters