Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:ΠΑΛΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.

Το γνωστο παιγνιδι της κολοκυθιας παιζουν Παπανδρέου και Βενιζέλος με το θεμα των παραιτησεων.Υπο τις ασφυκτικες πιέσεις της τροικας ο αντιπροεδρος της κυβέρνησης εχει αφησει ανοικτο το ενδεχομενο να παραιτηθει. Μαλιστα αυτο εύχονται και οσοι τον στηριζουν μεσα στην κυβέρνηση ,στην μαχη που...

δινεται για την διαδοχή, για την επομενη πολυ δυσκολη ημερα για το ΠΑΣΟΚ.Ωστοσο πληροφοριες έφεραν πριν απο λιγο και τον πρωθυπουργο Γ.Παπανδρεου ,δυσαρεστημενο απο τις ολες εξελιξεις, καθως πολλοι ειναι εκεινοι που επιρρίπτουν ευθυνες στον αντιπροεδρο της κυβερνησης.Ετσι δέν αποκλείουν ορισμενοι, να σημειωθεί πλεον ξεκαθαρα η σύγκρουση μεταξυ των δυο και να οδηγηθεί η χωρα σε εκλογες , με την παραιτηση Παπανδρέου.Ολα αυτα θα συζητηθούν πρωτα μεταξύ των δυο ανδρων στις 230 με 3 το μεσημέρι και θα ακολουθήσει ευρυτατη κυβερνητικη σύσκεψη, στην οποια υπαρχει πιθανότητα να αποφασισθουν και νεα μετρα.Ειναι ξεκαθαρο οτι εαν η κυβερνηση αποφασισει νεα μετρα, θα βρεθει αντιμετωπη με την λαικη οργη και θα εχει πολυ μικρο πλεον περιθωριο χρονου.
Ακομη λοιπον και εαν το παιγνιδι της κολοκυθιας με τις παραιτησεις και τις κινδυνολογιες φερει νεα μετρα ,η κυβερνηση οπως ολα δείχνουν, απλως γαντζωμένη στην εξουσια θα λαβει μια μικρη παραταση ζωης.Με πολυ απλα λογια , θα κερδισει λιγο χρονο.Οι εκλογες είναι αναποφευκτες κι ενας Θεος γνωριζει σε τι νεα περιπέτεια μπαινει η χωρα καθως ειναι σιγουρο οτι ο Αντωνης Σαμαρας θα πρέπει να αντιμετωπισει τις ιδιες δυσκολιες και την υλοποιηση

http://exofitsio.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters