Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Οι εγκληματίες γκάγκστερ τρελαθήκαν!!Πρόστιμο 25% στις εταιρείες αν δεν μας κόψουν το ρεύμα!

Οι εγκληματίες γκάγκστερ τρελαθήκαν και ποιος σας είπε ρε εθνοπροδοτες ότι όποιος έρθει να κόψει το ρεύμα μας δεν θα φύγει εάν επιμείνει με το φορείο? Μόνο με τα ΜΑΤ ίσως μπορέσετε να κόψετε το ρεύμα οποιουδήποτε συμπολίτη μας, είμαστε πολλοί και είσαστε μια εγκληματική οργάνωση που απειλεί την ζωή μας.
Εσείς ανοίξατε το κουτί της Πανδώρας δεν μπορείτε να....
πείτε όμως αρκετή υπομονή κάναμε από εδώ κι εμπρός όμως θα χορέψουμε μαζί το χορό του Ζαλόγγου και να είστε απολύτως σίγουροι ότι εσείς θα είσαστε αυτοί που θα πέσετε πρώτοι στον γκρεμό.
Είχε δίκιο ο αρχιμαφιόζος ο ΓΑΠ όταν είπε ότι έχουμε πόλεμο, είναι αλήθεια πόλεμο έχουμε αλλά όχι με ξένους ο εχθρός είναι εντος των τειχών και είσαστε εσείς. Πόλεμο λοιπόν αφού το θέλετε με όλες τις συνέπειες και με τις παράπλευρες απώλειες, εσείς το διαλέξατε εμείς αμυνόμενοι περνάμε τώρα στην επίθεση.

Οσο για την Νέα Δημοκρατία που στηρίζει απόλυτα τα μέτρα ένα έχουμε να της διαμηνύσουμε ο λαός δεν τσιμπάει. Συγκυβερνατε με το ΠΑΣΟΚ και στηριζετε απόλυτα όλα τα εγκλήματα της κατοχικής κυβέρνησης είσαστε συνυπεύθυνοι. Εάν εσείς θέλατε θα μπορούσατε σε 24 ώρες να ρίξετε την κυβέρνηση των εγκληματιών. Δεν το κάνετε όμως γιατί συμφωνείτε σε όλα μαζί τους απλώς το.....
παίζετε μωρές παρθένες για τα μάτια του κόσμου και για να καρπωθείτε τους ψήφους των απογοητευμένων πολιτών.

Κούνια που σας κουναγε προφανώς δεν λαμβάνετε τα μηνύματα της κοινωνίας η τα λαμβάνετε και αδιαφορείτε γιατί έτσι σας επιβάλουν να κάνετε τα συμφέροντα που εκπροσωπείτε.
Είσαστε λοιπόν και εσείς τελειωμένοι καμιά ελπίδα δεν πρέπει να έχει ο λαός σε εσάς εάν δεν δέχεστε την ανοιχτή συγκυβέρνηση είναι γιατί πρέπει να μείνετε εκτός παιχνιδιού για να έχει εναλλακτική λύση το σύστημα μέρος του οποίου είσαστε.

Είναι περιττό και ανάξιο λόγου να ασχοληθούμε εδώ με το δεκανίκι του συστήματος το ΛΑΟΣ και τον ανεκδιήγητο αρχηγό του τον κολοτουμπα. Είναι πολύ λυπηρό να υπάρχουν άνθρωποι που ελπίζουν ότι αυτό το απόκομμα μπορεί να δώσει μια κάποια λύση, προφανώς αυτό το κόμμα απευθύνετε στο θυμικό των πελατών του και το στηρίζουν άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου .

Ας έρθουμε λοιπόν και στην αριστερά που είναι πολυδιασπασμένη. Το μεν ΚΚΕ κινείται στην λογική του να σώσουμε να περιφρουρήσουμε και να διαφυλάξουμε το μαγαζί μας η δε εκσυγχρονιστική αριστερά κάθε μέλλος της και ένα βιλαέτι και κάποια όπως ο κουβελης να αβανττάρουν το σύστημα, έτσι όμως δεν πάμε πουθενά σύντροφοι.

Εάν υπάρχει σήμερα μια αχτίδα φωτός αυτή μπορεί να φανεί από την αριστερά, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων πετάξτε μέσα από τις τάξεις σας την σαβούρα τύπου κουβελη και προχωρήστε γιατί τα γεγονότα σας ξεπερνάνε. Ηρθε η ώρα να παραμερίσετε τα μικροσυμφέροντα σας και να κινηθείτε προς μια ενωτική κατεύθυνση γρήγορα πριν είναι πολύ αργά και για εσάς.
Το ξέρουμε είναι δύσκολο αλλά είναι απαραίτητο βαλτέ όλοι λίγο νερό στο κρασί σας και έτσι όλοι μαζί καλέστε τον λαό να ανατρέψει την σημερινή κατάσταση να αρνηθεί ως παράνομους τους νόμους που ψηφίζει το ΠΑΣΟΚ με την Νέα Δημοκρατία ως αβανταδόρο.

Ο λαός αυτή την στιγμή ψάχνει για τον σωτήρα του, ψάχνει κάποιον κάποιους που θα μπουν μπροστά και θα συγκρουστούν μετωπικά με το σάπιο και ανάλγητο κατεστημένο. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη για μια ακόμη φορά!! Αλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει μην πουλάτε και εσείς τον λαό, μην δίνετε την ευκαιρία στο σύστημα να στήσει καινούργιους δήθεν σωτήρες και μετά να κλαψουρίζετε σαν μωρές παρθένες που της ξεγέλασαν δήθεν.

Στο χέρι σας είναι να πάρετε όλο το χαρτί είναι η τελευταία και πιο κρίσιμη παρτίδα τα παίζουν όλα όλοι

http://lalipouli.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters