Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Εισαγγελική έρευνα για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή



Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η αποκάλυψη του περιοδικού «Επίκαιρα» για την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.

Η Εισαγγελία έκρινε επαρκή τα στοιχεία των δημοσιευμάτων, στα οποία περιλαμβάνoνται και τα Ειδικά Δελτία Ενημέρωσης της ΕΥΠ, και διέταξε σχετική έρευνα, η οποία ανατέθηκε σε εισαγγελέα εφετών, ενώ θεωρείται σίγουρη και η συνδρομή της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με το απόρρητο έγγραφο που δημοσίευσαν τα «Επίκαιρα» η ΕΥΠ είχε λάβει γνώση από την FSB (τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας), «πως μία ομάδα έχει αποκαλύψει σχέδιο επίθεσης εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας».
Στην ίδια έκθεση γίνεται λόγος για αντιπαράθεση των Ρώσων πρακτόρων με ομάδα που παρακολουθούσε το αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού στην περιοχή της Νέας Μάκρης.

Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΥΠ, η επιχείρηση δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή εντασσόταν στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας με την κωδική ονομασία «Πυθία 1», το οποίο φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και τέθηκε σε εφαρμογή με τη συμμετοχή Ελλήνων.
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η αποκάλυψη για ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας με την κωδική ονομασία «Πυθία 1», το οποίο φέρεται να εκπονήθηκε από συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες και τέθηκε σε εφαρμογή με τη συμμετοχή Ελλήνων.Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών, ανέθεσε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης με βάση τα στοιχεία του ρεπορτάζ του περιοδικού «Επίκαιρα», το οποίο αποκάλυψε το θέμα. Στην έρευνα αναμένεται να ζητηθεί και η συνδρομή της ΕΥΠ, προκειμένου να διευκρινιστεί η πηγή των πληροφοριών αλλά και να κατατεθούν όποια συμπληρωματικά στοιχεία έχουν προκύψει για την υπόθεση.

Το περιοδικό προχώρησε στις αποκαλύψεις τον Ιούνιο, επικαλούμενο άκρως απόρρητο έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), με την κωδική ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» (No 219/ 5 Φεβρουαρίου 2009)» το οποίο ενημέρωνε την κυβέρνηση Καραμανλή για σχέδιο δολοφονίας το. Σύμφωνα με το απόρρητο έγγραφο η ΕΥΠ «έλαβε γνώση από την FSB, δηλαδή τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, πως μία «Ομάδα Εργασίας» της, που αποτελούνταν από δεκαεννέα άτομα, εντόπισε και αποκάλυψε σχέδιο επίθεσης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, «με σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας». Οι πράκτορες της FSB αναφέρουν στην έκθεση τους ότι τον Απρίλιο του 2008 εντόπισαν ομάδα που παρακολουθούσε το αυτοκίνητο του Κώστα Καραμανλή και αντιπαρατέθηκαν μαζί τους στην «περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής, και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών που οδηγούν στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ».

Η επιχείρηση δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, σύμφωνα με το δελτίο της ΕΥΠ, εντασσόταν σε ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, με «πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του στόχου, με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας», όπως αναφέρει το περιοδικό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

http://isxys.blogspot.com/2011/08/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters