Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Στη δήλωση που κάνουν ONLINE οι αγρότες στον ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών Αγροτών) στα στοιχεία αυτά ζητάει και ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ

από το σχόλιο ενός αναγνώστη που έλεγε οτι στην δήλωση που κάνουν ONLINE οι αγρότες στον ΟΠΕΚΕΠΕ(Οργανισμός Πληρωμών Αγροτών) ότι στα στοιχεία αυτά ζητάει και ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ. το κοίταξα λοιπόν και όντως ισχύει. 

Παραθέτω λοιπόν από το
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΕΕ 2011 ΜΕ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΑΛΦΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ONLINE ΣΥΣΤΗΜΑ

το συγκεκριμένο κομμάτι :
1.1.1.1. Γενικά Στοιχεία Αγρότη /Κατόχου Αγροτ.Εκμετάλλευσης /Νομ.Εκπροσώπου


Στην φόρμα αυτή καταχωρούνται το ΑΦΜ του παραγωγού ,το Επώνυμο, Όνομα, το Όνομα Πατρός ,το φύλο ,η ημερομηνία γεννήσεως ,η Δ.Ο.Υ ,ο Α.Δ Ταυτότητας ,η Εκδούσα Αρχή ,η Ημερομηνία Έκδοσης ,ο Τύπος Ταυτότητας και ο Αριθμός Κάρτας του Πολίτη.

Εφόσον το ΑΦΜ έχει υποβληθεί για το έτος 2010 όλα τα παραπάνω πεδία έρχονται συμπληρωμένα εκτός του πεδίου Αριθμός Κάρτας του Πολίτη το οποίο εφόσον υπάρχει καταχωρείται.

Τα πεδία τα οποία έχουν την ένδειξη * είναι υποχρεωτικά







πηγή : www.opekepe.gr

για να δείτε το εγχειρίδιο πηγαίνετε : http://www.opekepe.gr/eae2011.asp και μετά επιλέξτε στο τέλος της σελίδας να κατεβάσετε το με μεταβολές στοιχείων [Εγχειρίδιο χρήσης με μεταβολές]

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/online.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters