Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Kαθηγητής οικονομικών Γ. Βαρουφάκης: "Ο κ. Προβόπουλος θα έπρεπε να έχει κοπεί ως φοιτητής πρώτου έτους!"

Τώρα γίνεται σαφέστερο και στον τελευταίο υπήκοο του Ελλαδιστάν γιατί ο κ. Γ. Παπανδρέου, σε πλήρη αντίθεση με τον πατέρα του Ανδρέα, ξετρελαίνεται να τον περιτριγυρίζουν ανίκανοι, μετριότητες, δήθεν πορφυρογέννητοι ψευτο-αριστοκράτες και γλείφτες.

Έτσι νοιώθει πως ο ίδιος είναι κάτι περισσότερο από τους καραγκιόζηδες που πλάσαρε στην κυβέρνηση και τον κυβερνητικό μηχανισμό (opengov), εμφανίζοντας τους ως «τεχνοκράτες», ενώ είναι «τενεκέδες ξεγάνωτοι», όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο αείμνηστος Βαγγέλης Γιαννόπουλος για αυτό το νεοφιλελεύθερο αμόρφωτο σινάφι…
Ο καθηγητής Οικονομικών στο...
Πανεπιστήμιο της Αθήνας Γιάννης Βαρουφάκης, αποδομεί την οικονομική πολιτική του ΓΑΠ και της παρέας του με ένα απλό παράδειγμα, γι’ αυτό άλλωστε είναι και δάσκαλος: «Η περίπτωση μας μοιάζει με μία υπερχρεωμένη οικογένεια που δεν μπορεί να πληρώσει τις δόσεις των δανείων της (στεγαστικών και λοιπών) και ως λύση επιλέγουμε να της δώσουμε μία πιστωτική κάρτα απεριόριστου πιστωτικού ορίου για να πληρώνει τα δάνεια της!».
Όσο για τον "τεράστιο" «τεχνοκράτη» Προβόπουλο, που μπροστά του τρέμει ο ΓΑΠ: «Ο κ. Προβόπουλος θα έπρεπε να έχει κοπεί ως φοιτητής πρώτου έτους!».
Αυτοί οι διανοούμενοι σώζουν την τιμή της πατρίδας μας μπροστά στην ένοχη σιωπή των πανεπιστημιακών δασκάλων.
 
  "Αναδιάρθρωση χρέους θα γίνει"



 Από τη "Σίβυλλα", μοντάζ "Γρέκι
http://greki-gr.blogspot.com/2011/05/k_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters