Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ «HAARP»

HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program)
Από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, το Αμερικανικό Πεντάγωνο άρχισε να χρηματοδοτεί ερευνητικά προγράμματα που θα μπλοκάριζαν τα συστήματα επικοινωνιών μιας χώρας και θα προκαλούσαν βραχυκύκλωμα στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος. Έτσι μια χώρα θα παρέμενε χωρίς ρεύμα σε συνθήκες πλήρους συσκότισης, χωρίς τηλεπικοινωνίες και χωρίς λειτουργία εργοστασίων ή άλλων μονάδων παραγωγής. Συγχρόνως θα απενεργοποιούντο όλα τα οπλικά συστήματα όπως επίσης αεροπλάνα, πύραυλοι, πλοία, υποβρύχια κ.λπ. Το Αμερικανικό Πεντάγωνο σε συνεργασία με το Ναυτικό και την Αεροπορία και έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα περισσότερο από πέντε δισεκατομμύρια δολάρια.Το οπλικό αυτό σύστημα βασίζεται στην εγκατάσταση κεραιών που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία υψηλής συχνότητας, δηλαδή υψηλής συχνότητας μικροκύματα μεγάλης εντάσεως, τα οποία διαπερνούν ογδόντα χιλιόμετρα της ατμόσφαιρας και φθάνουν στην ιονόσφαιρα την οποία και διαπερνούν σχίζοντάς την.Το ενεργειακό κύμα ιονίζοντας τον αέρα, αλλάζει το μοντέλο του καιρού και τα ρεύματα του αέρος. Αν η εισαγωγή των στατικών κυμάτων γίνει προοδευτικά τότε τα φαινόμενα αυτά θα είναι ομαλά. Αν όμως η τοποθέτηση των στατικών κυμάτων γίνει απότομα τότε θα συμβούν ακραία και βίαια φαινόμενα στο κλίμα. Αυτό μπορεί να ονομασθεί και Μηχανή Καιρού. Αν επιταχυνθεί η Μηχανή Καιρού, τότε δεν θα ιονισθεί η ατμόσφαιρα , αλλά θα δημιουργηθούν φωτεινές μπάλες και εκλάμψεις (πλάσματος) οι οποίες θα κατέβουν στη Γη και θα δημιουργήσουν τρομερές αλλαγές του καιρού και του κλίματος πάνω σε τεράστιες εδαφικές περιοχές
Μήπως λοιπόν με την Μηχανή Καιρού οι Αμερικανοί επηρεάζουν τον καιρό; Μήπως έτσι επηρέασαν τον καιρό όταν επενέβησαν στο Αφγανιστάν ; Διότι εκείνο το χρόνο δεν αντιμετώπισαν σκληρό χειμώνα . Τούτο επανελήφθη και στο Ιράκ Αντί των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν συνήθως το θέρος , επεκράτησε ένα δροσερό καλοκαίρι.
Η ακτινοβολία αυτή κυριολεκτικά σκίζει την ιονόσφαιρα και αφήνει τα ηλεκτρικά φορτισμένα σωματίδια να διαπεράσουν την ατμόσφαιρα και να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και να προκαλέσει την απενεργοποίηση όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων τηλεπικοινωνιών, τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, τηλεφώνων, εργοστασίων, πυραύλων, αεροπλάνων, πλοίων, ραντάρ, υποβρυχίων, κλπ. Με άλλα λόγια μια ολόκληρη χώρα μπορεί να νεκρωθεί πλήρως μέσα σε διάστημα μιας ώρας και για απεριόριστο χρονικό διάστημα.Πέραν όμως της ηλεκτρονικής σιγής και την επίδραση στις βροχές έχει αναφερθεί ότι μπορεί τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εισέρχονται από την ιονόσφαιρα να επηρεάσουν και τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Έτσι ολόκληρος ο πληθυσμός μια χώρας μπορεί να υποπέσει σε αδράνεια, να είναι αναποφάσιστος και να μην μπορεί να εκτελέσει απλές λειτουργίες.


Έχει επίσης αναφερθεί, ότι οι ακτινοβολίες αυτές είναι δυνατόν να προκαλέσουν και σεισμικές δονήσεις. Είναι επίσης δυνατόν η ακτινοβολία του HAARP να εκτοξευθεί με πύραυλο ή με βόμβα στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και να προκαλέσει τα ίδια αποτελέσματα. Πρόσφατα το Αμερικάνικο Πεντάγωνο εκτός από την βάση στο Γιούκον της Αλάσκας εγκαθιστά και μια δεύτερη βάση HAARP στην Γροιλανδία. Αυτό προκάλεσε την δυναμική αντίδραση της Ρωσίας όπου διακόσιοι βουλευτές της Δούμας, του Ρώσικου Κοινοβουλίου, ζήτησαν από τον πρόεδρο Πούτιν να παρέμβει στις Η.Π.Α. και να ζητήσει να σταματήσουν τις εφαρμογές του προγράμματος HAARP διότι αποτελεί απειλή για το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα για το κλίμα αλλά και διότι αποτελούν όπλα μαζικής καταστροφής αφού ολόκλήροι πληθυσμοί μπορεί να πνιγούν από πλημμύρες ή να καταδικαστούν σε λιμοκτονία από τις μικρές περιόδους ξηρασίας.Πριν λίγο καιρό η ευρωβουλευτής της Σουηδίας κυρία Μπριτ ζήτησε με ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο να ενημερωθεί για το πρόγραμμα HAARP και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στο κλίμα. Η απάντηση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ήταν ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αφού οι Η.Π.Α. αρνήθηκαν συστηματικά να δώσουν απαντήσεις για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις από τα πειράματα αυτά.Οι αμερικάνοι από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι το πρόγραμμα HAARP αποβλέπει στην συστηματική μελέτη της ιονόσφαιρας, στην δημιουργία σύγχρονης επικοινωνίας με τα υποβρύχια και μεταξύ των υποβρυχίων, σύγχρονη επικοινωνία με υπόγειες σήραγγες, ακόμη και περιορισμό της τρύπας του όζοντος. Αν όλα αυτά είναι σωστά τότε πως εξηγείται το αποκλειστικό ενδιαφέρον του Ναυτικού και της Αεροπορίας των Η.Π.Α. στο πρόγραμμα HAARP; Η εταιρία Raytheon είναι αυτή που εκτελεί πειράματα HAARP στο Γιούκον της Αλάσκας για λογαριασμό της αεροπορίας και του ναυτικού των Η.Π.Α


Πιο αναλυτικά λοιπόν το HAARP μπορεί να έχει τις παρακάτω εξωτικές εφαρμογές:
- Η εκπομπή τεράστιων ποσοτήτων ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην ιονόσφαιρα μπορεί να την ωθήσει να συμπεριφέρεται σαν μια τεράστια κεραία κυμάτων ELF, που είναι σε θέση να πραγματοποιήσει διεισδυτικές «τομογραφίες» του υπεδάφους της γης. Με άλλα λόγια, ακτινοβολώντας κύματα εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων από τον ουρανό προς τη γη, είναι δυνατόν να σχηματιστεί εικόνα για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της.
- Η «θέρμανση» τμημάτων της άνω και κάτω ιονόσφαιρας για το σχηματισμό εικονικών «κατόπτρων» και «φακών» που ανακλούν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία πολλών φασματικών περιοχών (συχνοτήτων), επιτρέπει την ανίχvευση και τον εντοπισμό των «αόρατων» αεροσκαφών στελθ καθώς και των πυραύλων κρουζ.
- Η δημιουργία μας «ουράνιας ασπίδας», που θα είναι σε θέση να καταστρέφει τα βαλλιστικά βλήματα μέσω της υπερθέρμανσης των ηλεκτρονικών συστημάτων καθοδήγησής τους, καθώς αυτά θα διέρχονται μέσα από τα ισχυρά ηλεκτρομαγνητκά πεδία που έχουν δημιουργηθεί στην ιονόσφαιρα.
- Η διαχείριση και ο επηρεασμός εντοπισμένων καιρικών φαινομένων, με την πρόκληση διαταραχών όπως πλημμύρες, καταιγίδες, τυφώνες κ.α. που μπορούν να αξιοποιηθούν στρατιωτικά (βλέπε κλιματολογικός πόλεμος).
- Η σταδιακή και επιλεκτική θέρμανση ενός συγκεκριμένου τμήματος του γήινου φλοιού, έχει ως αποτέλεσμα η εκτόνωση αυτής της απορροφημένης ενέργειας να γίνεται με την μορφή σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας (σεισμικός πόλεμος).

Από κάθε άποψη το HAARP αποτελεί μια τεράστια πηγή ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης που απειλεί το περιβάλλον και την υγεία των έμβιων όντων. Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ένας αριθμός από μελέτες σε Ευρώπη και ΗΠΑ έχουν συνδέσει την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες με μια σειρά από προβλήματα υγείας. Έτσι λοιπόν οι επιδράσεις της λειτουργία του HAARP πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό είναι ποικίλες και σοβαρές. Ξεκινώντας από μια απλή κόπωση, υπνηλία ή ευερεθιστότητα και καταλήγουν μέχρι την απώλεια μνήμης, την αύξηση του σακχάρου και της χοληστερίνης στο αίμα, την αύξηση της αρτηριακής πίεσης και των καρδιακών παλμών, τη λευχαιμία, τον καταρράκτη και τον καρκίνο! Μια από τις σοβαρότερες επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας του HAARP είναι η διατάραξη της χημείας του ανθρώπινου εγκεφάλου και κατ’ επέκταση των εγκεφαλικών κυμάτων.
Επιπλέον η συχνότητα των 435 ΜΗΖ είναι ίδια με αυτήν που ακτινοβολεί ο Γαλαξίας και επίσης έχει ανιχνευθεί στις συχνές εμφανίσεις των UFO! Πρόκειται απλά περί συμπτώσεων ή μήπως τα παραπάνω έρχονται ως επιβεβαίωση της προχειρογραμμένης πινακίδας που τοποθετήθηκε στην αρχή των εργασιών της εγκατάστασης του HAARP στην Αλάσκα: ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (TOP SECRET GOVERMENT EXTRATERRESTRIAL PROJECT).

http://totefteri.blogspot.com/2008/10/haarp.html#ixzz0phZ4YsbS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters