Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Chemtrails από αόρατα αεροσκάφη;

Το συγκεκριμένο βίντεο -για όσους το προτιμούν χωρίς τη μουσική- πρωτοπαρουσιάστηκε στο you tube στις 10 Ιουνίου του 2009 από τον χρήστη Scrumpy19 έκανε όμως λίγα «χτυπήματα» και ουσιαστικά
πέρασε στην «αφάνεια» χωρίς να σχολιαστεί από τους «ειδικούς debunkers» του διαδικτύου.
Εικάζεται πως το βίντεο τραβήχτηκε στις 28 Ιουνίου του 2007 στο Ντόβερ της Βρετανίας -χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση- και το ξανάφερε στη δημοσιότητα ένας άλλος χρήστης στο you tube μόλις σήμερα. Η συζήτηση στους σχετικούς τόπους συζητήσεων έχει ανάψει για το τι ακριβώς μπορεί να είναι το συγκεκριμένο φαινόμενο. Τρεις χαρακτηριστικές λευκές ουρές όπως αυτές που αφήνουν τα αεροσκάφη πίσω τους -που ονομάζονται Chemtrails από τους υποστηρικτές των σχετικών θεωριών- ακολουθούν ένα αντικείμενο, το οποίο διακρίνεται καθαρά.


Στη συνέχεια οι τρεις γραμμές γίνονται δύο και αμέσως μετά, φαίνεται πως μόνο η μια συνεχίζει. Οι θεωρίες που έχουν ακουστεί είναι πως είτε πρόκειται για μαχητικά τα οποία ακολουθούν ένα αντικείμενο, είτε πρόκειται για κάποιο «αόρατο» αντικείμενο που απλά «ψεκάζει». Όσοι επιμένουν στη δεύτερη θεωρία είναι γιατί μπροστά από τη δημιουργία των λευκών γραμμών δεν υπάρχει κάποιο αεροσκάφος απλά φαίνεται να σχηματίζονται από μόνες τους. Όπως και να έχει πάντως τα ίχνη που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη(;) φαίνονται ως κλασική περίπτωση υγροποίησης υδρατμών.


Πιο συγκεκριμένα οι λευκές ουρές που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη, όταν πετούν σε μεγάλα ύψη προκαλούνται από τα καυσαέρια των κινητήρων των αεροσκαφών είτε λόγω της υγροποίησης των υδρατμών εξαιτίας της διαφοράς θερμοκρασίας είτε λόγω της υγροποίησης από τη διαφορά της ατμοσφαιρικής πίεσης.


Στο δεύτερο μέρος του βίντεο, το οποίο δεν έχει σχέση με το πρώτο, εικάζεται πως πρόκειται για ένα Balck project της αμερικανικής Αεροπορίας το TR-3B.



ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/02/chemtrails_14.html#ixzz1DyosbMR0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters