Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Οι "Έλληνες" Πολιτικοί είναι τρομοκράτες ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ

Σύμφωνα με τον ελληνικό αντιτρομοκρατικό νόμο, τρομοκράτες χαρακτηρίζονται αυτοί πού

1. Αποσκοπούν στον σοβαρό εκφοβισμό του πληθυσμού.

2. Στοχεύουν στην καταστροφή και στη σοβαρή αποσταθεροποίηση των θεμελιωδών πολιτικών, συνταγματικών, οικονομικών και.....
κοινωνικών δομών της χώρας

3.και βέβαια συγκροτούν ομάδα τουλάχιστον τριών ατόμων για τη διάπραξη των τρομοκρατικών ενεργειών.

Επειδή λοιπόν εδώ έχουμε ομάδα 300 και πλέον ατόμων (βουλευτές και λοιποί) οι οποίοι έχουν κατατρομοκρατησει και εκφοβίσει τον πληθυσμό επισείοντας την απειλή της πτώχευσης και της δυστυχίας, εφ΄όσον έχουν αποσταθεροποιήσει τις θεμελιώδεις κοινωνικές , συνταγματικές και κοινωνικές δομές της χώρας, εφ όσον έχουν επίσης παραποιήσει τις πολιτικές δομές έχοντας εκχωρήσει την εξουσία σε αλλοδαπούς, γιατί δεν ενεργοποιείται ο Νόμος για την άμεση σύλληψή τους και την παραπομπή τους για οργάνωση και εκτέλεση τρομοκρατικών ενεργειών σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.???

Εύλογο το ερώτημα που απαιτεί άμεση απάντηση από αρμόδιο εισαγγελέα. ( με κότσια όμως).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters