Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ο Παπακωνσταντίνου εκτελεί και χρέη ρεπόρτερ!


  • Άλλος είναι "βαθύ λαρύγγι", άλλος είναι "τραγουδιστής" και άλλος είναι "ρεπόρτερ με sms"!!! Αυτή η κυβέρνηση μπορεί να γυρίσει ακόμη και... ταινία!!!
Μείζον θέμα εγείρει για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου η σημερινή αποκάλυψη του «Ελεύθερου Τύπου» για τα όσα του προσάπτει ο Κώστας Γείτονας περί «ειδικών σχέσεων» με κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού, στο οποίο «παρεμβαίνει, στέλνοντας sms», όπως υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το περιστατικό έλαβε χώρα σε συνάντηση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Υπουργός Οικονομικών άφησε αιχμές κατά των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, για διαρροές περί της συγχώνευσης της Αγροτικής Τράπεζας με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, και με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Διαρροές που, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, είχαν αρνητικές επιπτώσεις, και επέτρεψαν να ασκηθούν χρηματιστηριακές πιέσεις στη μετοχή της ATEbank.
Τότε, ο Κώστας Γείτονας πέρασε στην αντεπίθεση, και υποστήριξε ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι εκείνος ο οποίος επιδεικνύει… εξωστρέφεια διαρροών, με sms που στέλνει στους δημοσιογράφους κεντρικού δελτίου ειδήσεων, τροφοδοτώντας τους με ειδήσεις και πληροφορίες.
Το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επέλεξε να κλείσει εκεί το ζήτημα, και να μην δώσει συνέχεια, σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, επικοινώνησε με τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου, εκφράζοντας τη δυσφορία του για όσα είπε εναντίον του ο Κώστας Γείτονας.
Μετά από όλα αυτά, μήπως θα έπρεπε στον κύριο Παπακωνσταντίνου να απονεμηθεί το βραβείο "Τα χρυσά δάχτυλα";

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters