Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Τραγικό "ατύχημα" στην Ουγγαρία.Τυχαίο; Δεν νομίζω

Κεφάλαιο....Φόροι...Τράπεζες... 3 λέξεις κλειδιά στο σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα οι οποίες δυστυχώς εάν θιγούν τα συμφέροντα που κρύβόνται πίσω από αυτές, τα αποτελέσματα ειναι τραγικά αλλα και "τυχαία".... Το πόσο εύκολα κάτι τραγικό το φορτώνεις σε ένα "τυχαίο" περιστατικό είναι τρομακτικό, αλλά εξίσου τρομακτικό είναι το ότι κανένας δεν ασχολείται να ψάξει αν πίσω από αυτό που έγινε εξυπηρετούνται οικονομικο-πολιτικα συμφέροντα... Απλά αρκούμαστε να λέμε "τι τραγικό"...

Ας φύγουμε απο την γενίκευση του θέματος και ας ρίξουμε μια ματιά στο τραγικό "ατύχημα" που συνέβει στην Ουγγαρία με την διαρροή τοξικής λάσπης απο εργοστάσιου αλουμινίου. Όλως τυχαίως το συγκεκριμένο εργοστάσιο ήταν πάντα σε κομβικό σημείο και φυσικά τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν άγνωστα και θα παραμείνουν άγνωστα εις "τον αιώνα των αιώνων" διότι ελάχιστοι θα ασχοληθούν.και όσοι θα ασχοληθούν δεν θα ακουστούν. Η ευρύτερη περιοχή τέθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και πλέον απειλούνται και οι γειτονικές χώρες λογω της μεταφοράς της μόλυνσης απο τον Δούναβη.

Και ερωτούμε, αυτή η μόλυνση ήταν τυχαία (διότι κανένας δεν φανταζόταν τέτοια έκταση) ή μήπως κάποιοι ενδεχομένως την μελέτησαν, την σχεδίασαν και την υλοποίησαν;;; Αν πάμε πίσω και κοιτάξουμε περιστατικά που κάποιος τόλμησε να εναντιωθεί στο σύστημα είτε μεμόνωμένα ως άτομο είτε χώρα θα δούμε ότι για έναν περίεργο και "εντελώς τυχαίο" πάντα λόγο τον πήρε ο διάολος....Έτσι λοιπόν συνέβει και στην περίπτωση της Oυγγαρίας που όσοι θυμάστε είναι η χώρα που είπε το βροντερό όχι στο ΔΝΤ και στα δάνεια που θα χορηγούσε σε αυτήν (με όλα τα επακόλουθα που όλοι γνωρίζουμε) και επίσης είναι η χώρα η οποία επέβαλε φόρους στις τράπεζες και στα επιπλέον κέρδη τους που κανονικά θα έπρεπε να είχε γίνει παντού αυτο...Η πρωτοβουλία και το θάρρος λοιπόν αυτής της χώρας μάλλον δέν είναι αρκετο, μιας και με τόσο μεγάλη οικολογική και περιβαντολογική καταστροφή είναι πρακτικά αδύνατον να μην επηρεαστεί η ήδη επιβαρυμένη οικονομία της χώρας. Άρα που οδηγείται;;;;; Τυχαίο;;;;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
.adesmeutoslogos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters