Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Το ΚΙΣ δια μέσω της αριστεράς ζητά την καταπολέμηση του «ρατσισμού» και αντισημιτισμού στην χώρα μας

hellraiser

Είναι προκλητικό σε μια χώρα με άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών (που ξεπερνά πάντως τα 3 εκατομμύρια) και με την εγκληματικότητα στα ύψη, να ζητούν οι εβραίοι στο ελληνικό κοινοβούλιο την καταπολέμηση του. «ρατσισμού»! Σύμφωνα με τα πρακτικά της βουλής λοιπόν, ο αριστερός βουλευτής Αθηνών....

Φ. Κουβέλης κατέθεσε αναφορά με την οποία το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας ζητεί την ανάληψη και στήριξη πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού και του ρατσισμού κτλ. Το πρώτο μας σχόλιο αφορά την αριστερά και δεν μας προκαλεί ουδεμία έκπληξη το γεγονός ότι το ΚΙΣ επέλεξε «προοδευτικό» βουλευτή για να μεταφέρει την «κραυγή αγωνίας» των εβραίων για τον. αντισημιτισμό(;) στην Ελλάδα.Ας φρόντιζε ο κύριος Κουβέλης πριν ασχοληθεί με τα ενδιαφέροντα του ΚΙΣ να ρωτήσει πχ πόσους λαθρομετανάστες έχει το «κράτος» του Ισραήλ ή ακόμα καλύτερα τα (φυλετικά) κριτήρια με τα οποία κάποιος μπορεί να γίνει πολίτης του.

Δεύτερον και εις ότι αφορά το αίτημα του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό και τον ρατσισμό, θα πρέπει να ξέρουν ότι ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων που βλέπουν τις ζωές τους να χάνονται από τις καθημερινές εγκληματικές ενέργειες εις βάρους τους και που όταν προσπαθούν να προστατεύσουν εκείνους και τις περιουσίες τους βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα εχθρικό κράτος που διόλου δεν ενδιαφέρεται για τα δικαιώματά τους.
Οι Έλληνες - που πληρώνουν φόρους - και είναι πολίτες τρίτης κατηγορίας μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα. Το ζήτημα του αντισημιτισμού το οποίο αφήσαμε για το τέλος θα πρέπει να απασχολεί πιο σοβαρά το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο μιας και τέτοιου είδους παρεμβάσεις (θυμηθείτε και την περίπτωση της διαφήμισης εταιρίας παιδικών παιχνιδιών.) είναι που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα καθώς και η πολιτική των εβραίων σε διεθνές επίπεδο. Εκτός και αν το ΚΙΣ καταδικάζει τις πρακτικές αυτές ή ακόμα και την -φυλετική- ταυτότητα του Ιουδαϊσμού και δεν το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.


http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_8537.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters