Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!!Απροσδόκητες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με το οπλοστάσιο που ανακαλύφθηκε προσεκτικά συσκευασμένο και θαμμένο μέσα στο χώμα... σε ορεινή περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Διποταμίας Καρδίτσας του δήμου Ακριτών στον νομό Καστοριάς, καθώς ζήτησε άμεση ενημέρωση και η ΕΥΠ!

Το απόγευμα της Τετάρτης, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή, βρήκαν θαμμένα τρία πολεμικά αυτόματα «Καλάσνικοφ», ένα πολεμικό τυφέκιο, τρία υποπολυβόλα αγνώστου τύπου και προέλευσης, οκτώ γεμιστήρες πολεμικού όπλου, 14 χειροβομβίδες άγνωστης προελεύσεως, 14 κοινούς πυροκροτητές χειροβομβίδων, 18.415 φυσίγγια πολεμικών όπλων διαφόρων διαμετρημάτων και δύο συσκευασίες εκρηκτικής ύλης Τ.Ν.Τ. συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων!

Το οπλοστάσιο μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς όπου εξετάζονται τα όπλα για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες...

Ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι ένας τόσο μεγάλος αριθμός όπλων και πυρομαχικών βρέθηκε τόσο προσεκτικά κρυμμένος σε μια παραμεθόρια περιοχή στις δυτικές περιοχές της χώρας και πολύ κοντά στα σύνορα με Αλβανία και FYROM, γεννά φόβους για τυχόν δράση εθνικιστικών θυλάκων του UCK κι αυτό ενεργοποίησε την εμπλοκή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στις έρευνες.

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχα οπλοστάσια έχουν βρεθεί στο Κόσσοβο, σε σερβικές περιοχές και στην FYROM.

Τμήμα ειδήσεων elliniki stratigiki


Read more: Schizas.Com - Πύλη Ιάσωνος - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!! http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=4761:2010-09-06-130000&catid=16:listes-tis-ellados&Itemid=196#ixzz0yl9tOam5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters