Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

JOHN KENNEDY JUNIOR. Ο μεγάλος γιος του προέδρου των ΗΠΑ John Kennedy.

Σήμερα είναι σχεδόν 60 χρονών. Έχουμε ήδη συνειδητοποιήσει ότι για να μείνει ζωντανός σκηνοθέτησε το αεροπορικό του ατύχημα το 1999.

Σε μια περίοδο που επρόκειτο να ανταγωνιστεί την Χίλαρι Κλίντον για μια θέση της Γερουσίας, είχε ανακαλύψει μια εκρηκτική συσκευή στο ιδιωτικό του τζετ. 

Την αφοπλίζει αλλά αποφασίζει να παίξει το σχέδιο σε όλη τη διαδρομή. Στη σκηνή λοιπόν ενός αεροπορικού δυστύχημα εκτός από αυτόν σκοτώθηκαν η σύζυγός του Caroline και η αδελφή της Lauren Bisset. 

Η οικογένεια Κένεντι είναι ο βασικός πυλώνας του Δημοκρατικού Κόμματος και μία από τις 13 που είναι οι πιο ισχυρές οικογένειες του πλανήτη. Αλλά σχεδόν παραδοσιακά σκοτώνονται. 
Αυτό που κάνει σήμερα ο Τραμπ, ο Πρόεδρος Κένεντι αποφάσισε να το κάνει. Γι ' αυτό σκοτώθηκε. 

Αργότερα, το 1968, ο αδελφός του Robert Kennedy κατέβηκε επίσης για πρόεδρος, αλλά κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης προεκλογικής εκστρατείας σκοτώθηκε επίσης. 
Όλος ο κόσμος θυμάται τον 3 χρονο γιο του προέδρου, το μικρό μωρό, που σε φόρο τιμής των στρατιωτών στην νεκροφόρα που κληρώθηκε με άλογο, στην οποία η σαρκοφάγος ήταν με τον αγαπημένο του πατέρα. 

Ο John Kennedy Jr γεννήθηκε μετά την εκλογή του πατέρα του προέδρου και μεγάλωσε στον Λευκό Οίκο. Όταν μεγάλωσε, έγινε φίλος με τον πλούσιο επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος συγκλονίστηκε επίσης από τη δολοφονία του προέδρου και οι γονείς του αναζητούσαν την αλήθεια. 

Τα χρόνια πέρασαν και τώρα ξέρουμε ότι η δολοφονία του Κένεντι οργανώθηκε από τον Τζορτζ Μπους. 
Ο John Kennedy Jr και ο φίλος του Donald Trump υπόσχονται να εντοπίσουν τους δολοφόνους του προέδρου και να καταστρέψουν ολόκληρο το φαύλο διεφθαρμένο σύστημα που επιβλήθηκε ως διαβρωτικό έλκος σε όλο τον πλανήτη. 
Μαζί τους και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία μετά την αποχώρησή της από τη βρετανική βασιλική οικογένεια, δεν είχε μεγάλες πιθανότητες να μείνει ζωντανή. 
Το 1997 συναντήθηκε με τον John Kennedy Jr και τον Trump και μαζί εξετάζουν το σχέδιο για τη σωτηρία της. 
Λίγο μετά σκηνοθέτησε τον θάνατό της στο Παρίσι και όλος ο κόσμος συγκλονίστηκε από την απώλειά της.

Δεν θα σταματήσω εδώ για λεπτομέρειες, αλλά είναι ζωντανή και εμπλεκόμενη στο σχέδιο Trump και Kennedy που αναπτύχθηκε για να καθαρίσουν τον πλανήτη από το εμπόριο παιδιών και ανθρώπων και υπόκεινται σε σατανικές αιρέσεις με θυσίες μικρά παιδιά. 
Η ίδια η Νταϊάνα είχε βιώσει τη φρίκη του Σατανισμού στα υπόγεια του Παλατιού του Μπάκιγχαμ. 
Ο Kennedy Jr., αν και είναι μία από τις ′′ εκλεκτές 13 οικογένειες αίματος, όχι μόνο επέλεξε διαφορετικό δρόμο ζωής, αλλά αποφάσισε με τη βοήθεια του φίλου Trump να καθαρίσει τη Γη από τους παιδεραστές σατανιστές, τη Μαφία και η διαφθορά. 

Ο ορισμός αυτός περιλαμβάνει ολόκληρη την κυβερνώσα πολιτική ελίτ των Ηνωμένων Πολιτειών τις τελευταίες δεκαετίες και τους δορυφόρους της στις περισσότερες χώρες παγκοσμίως, αλλά και τραπεζίτες, δικηγόρους, γιατρούς, ανώτερους διευθυντές γνωστών εταιρειών, Χόλιγουντ - το ισχυρότερο ιδεολογικό ινστιτούτο νέας ομαλότητας, παγκοσμίως διάσημοι τραγουδιστές και μουσικοί. 

Για 20 χρόνια αναπτύσσουν αυτό το σχέδιο αναλυτικά. Όταν αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα, ο Trump έγινε πρόεδρος, πίσω του είναι 200 ανώτεροι αστυνομικοί πατριώτες αποφασισμένοι να δεσμεύσουν τη ζωή τους για την επιτυχία αυτού του σκοπού, και ο Kennedy και η Diana είναι ακόμα μυστικοί. 
Αλλαγμένοι και μασκοφόροι, ωστόσο, είναι κοντά του στα συλλαλητήρια του. 

Ήδη εκατομμύρια Αμερικανοί γνωρίζουν ότι ο Kennedy Jr είναι ζωντανός, όπως και οι πολυάριθμοι ψηφιακοί στρατιώτες του πατριωτικού κινήματος Q που αναπτύσσονται σε όλες τις χώρες. 
Επέλεξαν το γράμμα Q ως σύμβολο τους, το 17 ο γράμμα του αγγλικού αλφαβήτου, γιατί δεν ανιχνεύεται από την τεχνητή νοημοσύνη των ηλεκτρονικών δικτύων. Το πατριωτικό κίνημα Q δημιουργείται στην εποχή του Προέδρου Kennedy, αλλά μετά τον θάνατό του υποχωρεί και επανεμφανίζεται με την εκλογή του Donald Trump ως πρόεδρο. 

Ο Q είναι ο Kennedy Jr ο ίδιος και οι υπόλοιποι είναι οι οπαδοί του. Οι αφοσιωμένοι εξυπηρετούν με σύνθετους αριθμολογικούς κώδικες στα κοινωνικά δίκτυα και μόνο αυτοί μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν και να εισάγουν άλλους ψηφιακούς στρατιώτες στο μέτρο που είναι απαραίτητο 

Τα περισσότερα από τα tweets του Προέδρου Τραμπ είναι κωδικοποιημένα μηνύματα. Έχει σπουδάσει αριθμολογία σε πολύ υψηλό πνευματικό επίπεδο σε όλη του τη ζωή και υπηρετεί άψογα με αυτό το σύστημα. 
Ακόμη και η ώρα, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα που δίνει στη δημοσιότητα τα tweets του είναι περίπλοκες κωδικοποιημένες πληροφορίες για το τι έρχεται. 

Το μεγάλο σχέδιο που προβλέπει μετά την επανεκλογή του Τραμπ, την αποκατάσταση του αμερικανικού Συντάγματος και τον προγραμματισμό νέας προεδρικής εκλογικής αναμέτρησης με βάση το Σύνταγμα σε μια ήδη ελεύθερη χώρα. 
Μέχρι τώρα, οι εκλογές θεωρούνται παράνομες επειδή οργανώνονται από ξένο σώμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η Columbia County, στην οποία βρίσκεται η πρωτεύουσα Ουάσιγκτον και ο Λευκός Οίκος, έχει ανεξάρτητο κράτος, ξένο προς τις ΗΠΑ, όπως το Βατικανό στη Ρώμη και το Λονδίνο στο Λονδίνο. 

Πιθανόν σε αυτές τις νέες εκλογές, ο Trump δεν θα κατέβει, αλλά ο John Kennedy Jr. 
Μετά από αυτή την πράξη, τα κόμματα και το διεφθαρμένο κομματικό σύστημα θα περάσουν στην ιστορία και οι άνθρωποι δεν θα διαχωρίζονται πλέον από κανένα πλασματικό κόμμα. 

Εξαιτίας του τεράστιου ενδιαφέροντος και της ανυπομονησίας πρόσφατα ο αδελφός του Trump, Ρόμπερτ Τραμπ, δημοσίευσε ένα tweet λέγοντας ότι ο John Kennedy Jr θα εμφανιστεί στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ομιλίας νίκης του Προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters