Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Βατικανό: Ο Μεγαλύτερος Χρήστης που Δουλεύει Όλη την Ανθρωπότητα

Πριν από πολύ καιρό, το Βατικανό μας έχει κηρύξει όλους «χαμένους στη θάλασσα» ή νεκρούς και ως εκ τούτου πρέπει να διαχειρίζεται όλη την περιουσία μας για πάντα.


Το Βατικανό δεν είναι απλώς μια εκκλησία πολιτικής και στρατιωτικής σκέψης. είναι μια Εταιρική Τράπεζα Πειρατών. Και ήταν η θέση μας ότι έχει ήδη σχεδιαστεί ένα καλύτερο σύστημα που είναι πολύ καλύτερο από το Corporation.

Η κατάργηση των χρημάτων μέσω της απελευθέρωσης όλων των χρήσιμων αλλά καταπιεσμένων τεχνολογιών θα πρέπει να απελευθερώσει τους ανθρώπους από τη δουλεία του χρέους για πάντα.
Είναι υψηλό ότι χαρτογραφούμε τη δική μας πορεία για την επιβίωση της ανθρωπότητας και θέτουμε μια τελευταία στάση σε μεσαιωνικές έννοιες που έχουν αποτρέψει αυτόν τον πλανήτη από την επίτευξη της υψηλότερης δυνατής προόδου του μέσω της ανεμπόδιστης συλλογικής επιστημονικής προσπάθειας.
Η ικανοποίηση των βασικών αναγκών και η διαθεσιμότητα πόρων για να προωθηθεί θα πρέπει να σταματήσει το κίνητρο για διαφθορά και να καταστήσει όλες τις υποδομές ποινικής δικαιοσύνης ξεπερασμένες.

Τράπεζα Βατικανού
Τράπεζα απορρήτου του Βατικανού

Μέσω της έκδοσης Papal Bulls δημιούργησε το πιο περίπλοκο σύστημα εξαπάτησης μέσω αυτού που είναι τώρα γνωστό ως Uniform Commercial Codes [UCC] ή των εταιρικών νόμων που μετατρέπουν τη φυσική μας ύπαρξη σε μια απόλυτη δουλεία.
Το να καταλάβουμε πώς το κάνουν ακριβώς είναι ο μόνος τρόπος για να τους νικήσουμε.

Ο Πάπας «Κυβερνήτης του Κόσμου» θα ακολουθήσει τους εγκληματίες πολέμου;

καρδινάλιοι
Ο Πάπας Φραγκίσκος ακύρωσε ουσιαστικά το διάταγμα του Βενέδικτου, αντικαθιστώντας τον Μπερτόνε και άλλα μέλη της επιτροπής που είναι επιφορτισμένα με τη μεταρρύθμιση της τράπεζας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8.06.2013 - Όταν δημοσιεύσαμε αρχικά αυτό το άρθρο, δεν είχα τις ακριβείς υποστηρικτικές πληροφορίες που να συνδέουν τον Πάπα, το Βατικανό και την εταιρική δομή του πλανήτη μας. Χάρη στον Brian Kelly και όλη την έρευνά του τις τελευταίες εβδομάδες, έχω συμπεριλάβει αυτά τα δεδομένα.
Εάν δεν γνωρίζετε πόσο μεγάλη επιρροή είχε το Βατικανό και ο Πάπας στον πλανήτη, το πέπλο σας πρόκειται να σηκωθεί. Υπάρχει υπεροχή των πληροφοριών που υποστηρίζουν αυτό που πρόκειται να παρουσιάσω και δεν πρόκειται να αναλύσω λεπτομερώς όλες τις πτυχές του εδώ. Αυτό είναι απλά μια γενίκευση για εννοιολογική κατανόηση σε σχέση με αυτήν την τελευταία αποκάλυψη.
Προτού αρχίσουμε να συζητούμε αυτήν την ανακοίνωση και την πιθανή σημασία της, ας αποκτήσουμε κάποια προοπτική για το γιατί το Βατικανό και ο Πάπας είναι τόσο επιρροές.
Unam Sanctum και Cestui Que Trusts
Το Βατικανό και οι Πάπες μεταξύ 1350-1550 μ.Χ. θέσπισαν το Papal Bull Unam Sanctum και το Cestui Que Trusts. Ο παπικός ταύρος διεκδίκησε ολόκληρο τον πλανήτη, τα ζωντανά όντα σε αυτόν και όλες τις ψυχές στη διαιώνιση (όλη η αιώνια ουσία ενσωματωμένη). Τα Cestui Que Trusts, από τα οποία υπάρχουν 3, δημιουργούν τα θεμέλια για το κράτος της νταντάς, το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και χρησιμοποιούνται για να «εντοπίσουν» τον ΠΡΟΣΩΠΟ σας στα συστήματα δουλείας των Δυνάμεων που ήταν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Papal Bulls δείτε τη  Δύναμη των Papal Bulls - Black Magick από ανθρώπινο δέρμα .
Εδώ είναι η τελευταία παράγραφος από το Papal Bull Unam Sanctum, Pope Boniface VIII 18 Νοεμβρίου 1302:

Διότι, σύμφωνα με τον Ευλογημένο Διονύσιο, είναι ένας νόμος της θεότητας ότι τα χαμηλότερα πράγματα φτάνουν στην υψηλότερη θέση από τους μεσάζοντες . Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη σειρά του σύμπαντος, όλα τα πράγματα δεν οδηγούνται πίσω στην τάξη ισότιμα ​​και αμέσως, αλλά το χαμηλότερο από τον ενδιάμεσο, και το κατώτερο από τον ανώτερο. Ως εκ τούτου, πρέπει να αναγνωρίσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια ότι η πνευματική δύναμη ξεπερνά την αξιοπρέπεια και στην ευγένεια οποιαδήποτε χρονική δύναμη, όπως και τα πνευματικά πράγματα ξεπερνούν τα χρονικά. Αυτό το βλέπουμε πολύ ξεκάθαρα και από την πληρωμή, την ευλογία και την αφιέρωση των δεκάτων, αλλά από την αποδοχή της ίδιας της εξουσίας και από την κυβέρνηση ακόμη και για πράγματα. Γιατί με την αλήθεια ως μάρτυρας μας, ανήκει στην πνευματική δύναμη να εδραιώσει την επίγεια δύναμη και να κρίνει εάν δεν ήταν καλή.Έτσι επιτυγχάνεται η προφητεία του Ιερεμία σχετικά με την Εκκλησία και την εκκλησιαστική δύναμη: «Ιδού σήμερα σε έχω τοποθετήσει πάνω από έθνη, και πάνω από βασίλεια» και τα υπόλοιπα. Επομένως, εάν η επίγεια δύναμη λάθος, θα κριθεί από την πνευματική δύναμη. αλλά αν μια μικρή πνευματική δύναμη λάθος, θα κριθεί από μια ανώτερη πνευματική δύναμη. αλλά αν η υψηλότερη δύναμη από όλα τα λάθη, μπορεί να κριθεί μόνο από τον Θεό και όχι από τον άνθρωπο , σύμφωνα με τη μαρτυρία του Αποστόλου: «Ο πνευματικός άνθρωπος κρίνει όλα τα πράγματα και ο ίδιος δεν κρίνεται από κανέναν» [1 Cor 2:15]. Αυτή η εξουσία, ωστόσο, (αν και έχει δοθεί στον άνθρωπο και ασκείται από τον άνθρωπο), δεν είναι ανθρώπινη αλλά μάλλον θεϊκή,παραχωρήθηκε στον Πέτρο με θεϊκό λόγο και επιβεβαιώθηκε σε αυτόν (Πέτρος) και οι διάδοχοί του από αυτόν που ο Πέτρος εξομολογήθηκε, ο Κύριος είπε στον ίδιο τον Πέτρο: «Οτιδήποτε θα δεσμεύσετε στη γη, θα δεσμευτεί επίσης στον Παράδεισο» κ.λπ. [ Ματ 16:19]. Επομένως, όποιος αντιστέκεται σε αυτή τη δύναμη που ορίζει ο Θεός, αντιστέκεται στη διαταγή του Θεού [Ρομ 13: 2], εκτός αν εφευρίσκει όπως τον Μανίχεο δύο αρχές, κάτι που είναι ψευδές και κρίνεται από εμάς αιρετικά, αφού σύμφωνα με την μαρτυρία του Μωυσή στις αρχές αλλά στην αρχή ότι ο Θεός δημιούργησε τον ουρανό και τη γη [Γέν. 1: 1]. Επιπλέον, δηλώνουμε, διακηρύσσουμε, ορίζουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο για τη σωτηρία κάθε ανθρώπινο πλάσμα να υπόκειται στον Ρωμαϊκό Ποντίφ.

Αυτό που κάνει αυτή η παράγραφος είναι να καθιερώσει την εξουσία της εκκλησίας ως διαμεσολαβητή μας: έναν θεϊκό θεσμό που διευθύνεται από θεϊκά όντα που δεν είναι ανθρώπινα, τα οποία έχουν εμπιστευτεί τη σωτηρία του ανθρώπου επειδή είναι «ανώτερα» και είμαστε «κατώτεροι». Επομένως πρέπει να οδηγηθούμε από το «χαμηλότερο» στο «υψηλότερο» μέρος και εάν «κάνουμε λάθος» πρέπει να τιμωρηθούμε και να κριθούμε σύμφωνα με τους γήινους «θεούς» μας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cestui Que Trusts πηγαίνετε εδώ:

http://one-heaven.org/canons/positive_law/article/100.html

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Papal Bull πηγαίνετε εδώ:

http://one-evil.org/content/texts_papal_bull_1302_unam_sanctam.html

Πόλη του Βατικανού, Λονδίνο και Ουάσινγκτον 
Το Βατικανό και η Ρωμαϊκή λατρεία είναι ουσιαστικά η πρώτη εταιρεία στον κόσμο. πειρατές. Το Άγιο «Δείτε» μια «αυλή διάσωσης». Το Papal Bull Unam Sanctum και το Cestui Que δηλώνουν ότι όλοι στον κόσμο έχουν χαθεί στη θάλασσα και το Βατικανό κατέχει τον τίτλο στο κτήμα σας.
Το Βατικανό είναι επίσης το κεντρικό άξονα για όλες τις εταιρικές δραστηριότητες. Οι δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες είναι τα όπλα αυτού του κεντρικού σώματος κατ 'επέκταση. Το Λονδίνο και η Ουάσιγκτον συνδέονται με το Βατικανό και πιστεύεται ότι οι χάρτες τους κρατούνται εκεί.
Η συντριπτική πλειονότητα των εταιρειών του κόσμου είναι εγγεγραμμένες στο Washington DC. Ο Πάπας, είναι ο «κυρίαρχος» επικεφαλής αυτού του ιεραρχικού εταιρικού και εκκλησιαστικού συστήματος. Η υψηλότερη ζωντανή αρχή στη γη. το αφεντικό."
Επομένως, όταν το αφεντικό, κάνει μια δήλωση ως εξής: Όλοι οι στραβά υπάλληλοι που έχουν διαπράξει εγκλήματα, σε όλα τα μέρη του κόσμου, αφαιρώ την ασυλία σας και ακολουθώ.  Είναι μεγάλη υπόθεση.
Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών, τη σύνδεση του Πάπα με τις ΗΠΑ Inc., τη Βρετανία και τις συνδέσεις που οδηγούν στο Βατικανό ως επικεφαλής, ανατρέξτε στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση του Βατικανού, του Λονδίνου και της Ουάσιγκτον, επισκεφθείτε εδώ:
http://lightworkersxm.wordpress.com/2012/08/04/the-hidden-empire-the-vatican-city-the-city-of-london -το-διαμέρισμα-της Κολομβίας-τώρα-αυτό-είναι-ποιος-πραγματικά-κατέχει-εμάς-και-πώς /
Η τελευταία αποκάλυψη
Σε ένα άρθρο που εκδόθηκε από το Ραδιόφωνο του Βατικανού, Ο Πάπας Φραγκίσκος εκδίδει το Motu Proprio σε θέματα ποινικού δικαίου στο Βατικανό, φαίνεται ότι υπήρξαν πολλές αλλαγές στο παρασκήνιο:

Οι ποινικοί νόμοι που εγκρίθηκαν σήμερα είναι συνέχεια των προσπαθειών ενημέρωσης του νομικού συστήματος της πολιτείας του Βατικανού, βασιζόμενοι στα μέτρα που έχουν ληφθεί από το 2010 κατά τη διάρκεια του πιστοποιητικού του Βενέδικτου XVI.

Αυτοί οι νόμοι, ωστόσο, έχουν ένα ευρύτερο πεδίο εφαρμογής, δεδομένου ότι ενσωματώνουν στο νομικό σύστημα του Βατικανού τις διατάξεις πολλών διεθνών συμβάσεων, συμπεριλαμβανομένων: των τεσσάρων Συμβάσεων της Γενεύης του 1949, σχετικά με τη διεξαγωγή εγκλημάτων πολέμου και πολέμου. τη Σύμβαση του 1965 για την εξάλειψη κάθε μορφής φυλετικών διακρίσεων · τη Σύμβαση του 1984 κατά των βασανιστηρίων και άλλης σκληρής, απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης ή τιμωρίας, της Σύμβασης του 1989 για τα δικαιώματα του παιδιού και των προαιρετικών πρωτοκόλλων του 2000.

Ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το πλαίσιο είναι η εισαγωγή του εγκλήματος βασανιστηρίων και ένας ευρύτερος ορισμός της κατηγορίας εγκλημάτων κατά ανηλίκων (συμπεριλαμβανομένων: πώληση παιδιών, παιδική πορνεία, στρατολόγηση παιδιών, σεξουαλική βία και σεξουαλικές πράξεις με παιδιά, και την παραγωγή και κατοχή παιδικής πορνογραφίας).

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο, η νέα νομοθεσία εισάγει επίσης ένα σύστημα κυρώσεων για νομικά πρόσωπα που επωφελούνται από τις εγκληματικές δραστηριότητες των συστατικών οργάνων ή του προσωπικού τους, καθορίζοντας την άμεση ευθύνη τους και προβλέποντας ως κυρώσεις ένα σύνολο απαγορεύσεων και χρηματικές κυρώσεις.

Κάποιος θα σκεφτόταν ότι από όλες τις χώρες της γης να αναγνωρίσουν τις Συμβάσεις της Γενεύης θα ήταν το Βατικανό. είναι τελικά «ανώτεροι». Υπήρξε σκάνδαλο στο Βατικανό και την καθολική εκκλησία που σχετίζεται με το φύλο των παιδιών και την παιδεραστία για δεκαετίες. Υπήρξαν σκάνδαλα σχετικά με το ξέπλυμα χρήματος και τις συνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα. Τώρα φαίνεται ότι συμβαίνει μια  συμφιλίωση  νόμου μέσα στην εκκλησία και επιτέλους θα επιβάλουν συνθήκες και συστήματα που ισχύουν εδώ και χρόνια.
Αυτά θα μπορούσαν να είναι καλά νέα, και μπορεί να είναι, ωστόσο, θέλω να διατηρήσω τέτοιες εκτιμήσεις για εκ των υστέρων. Υπάρχει ένα τμήμα αυτής της διευκρίνισης που εκδόθηκε από το Ραδιόφωνο του Βατικανού, το οποίο θέτει ερωτήσεις:

Ένα τμήμα της νομοθεσίας εισάγει έναν κατάλογο εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, ιδίως τα εγκλήματα της γενοκτονίας και του απαρτχάιντ, ακολουθώντας γενικά τους ορισμούς που εγκρίθηκαν στο καταστατικό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου του 1998. Το τμήμα του Ποινικού Κώδικα σχετικά με αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά την άσκηση δημόσιας διοίκησης έχει επίσης αναθεωρηθεί υπό το φως της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών του 2003 κατά της διαφθοράς. Όσον αφορά τις κυρώσεις, καταργήθηκε η ισόβια κάθειρξη και αντικαταστάθηκε με μέγιστη ποινή φυλάκισης 30 έως 35 ετών.

Ποιος είναι ο σκοπός για την κατάργηση της θανατικής ποινής και τη μείωση της μέγιστης διάρκειας 30 έως 35 ετών; Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ποιος θα είναι ο σκοπός αυτού, αλλά στον μεγαλύτερο διαγωνισμό αυτής της ανακοίνωσης και στον μεγαλύτερο διαγωνισμό του Shift μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτό θα σημαίνει πιθανώς μεγάλες αλλαγές. Ειδικά υπό το φως των συζητήσεων του D από το RTS αργότερα σε αυτήν την ανάρτηση.
Αυτό θα μπορούσε να είναι η αιτία που ξεκινά έναν άλλο γύρο μαζικών παραιτήσεων από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, όπως αυτό που είδαμε στα τέλη του 2011 στις αρχές του 2012.
Για την πλήρη διευκρίνιση που εκδόθηκε από το Radio του Βατικανού, πηγαίνετε εδώ:

http://en.radiovaticana.va/news/2013/07/11/pope_francis_issues_motu_proprio_on_criminal_law_matters_in_vatican/en1-709480

Δήλωση που εκδίδεται από τον Πάπα

ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΕΚΔΟΣΗ  MOTU PROPRIO

ΤΟΥ SUPREME Pontiff
FRANCIS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΟΥ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Στις μέρες μας, το κοινό καλό απειλείται όλο και περισσότερο από το διεθνικό οργανωμένο έγκλημα, την ακατάλληλη χρήση των αγορών και της οικονομίας, καθώς και από την τρομοκρατία.
Είναι επομένως απαραίτητο για τη διεθνή κοινότητα να υιοθετήσει κατάλληλα νομικά μέσα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των εγκληματικών δραστηριοτήτων, προωθώντας τη διεθνή δικαστική συνεργασία σε ποινικές υποθέσεις.
Επικυρώνοντας πολλές διεθνείς συμβάσεις σε αυτούς τους τομείς και ενεργώντας εξ ονόματος του κράτους της Πόλης του Βατικανού, η Αγία Έδρα υποστηρίζει συνεχώς ότι τέτοιες συμφωνίες είναι αποτελεσματικά μέσα για την πρόληψη εγκληματικών δραστηριοτήτων που απειλούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, το κοινό καλό και την ειρήνη.
Με σκοπό την ανανέωση της δέσμευσης της Αποστολικής Έδρας να συνεργαστεί προς αυτούς τους σκοπούς, μέσω αυτής της Αποστολικής Επιστολής που εκδόθηκε  Motu Proprio, Αποδεικνύω ότι:
1. Οι αρμόδιες δικαστικές αρχές του κράτους της Πόλης του Βατικανού ασκούν επίσης ποινική δικαιοδοσία για:

α) εγκλήματα που διαπράττονται κατά της ασφάλειας, των θεμελιωδών συμφερόντων ή της κληρονομιάς της Αγίας Έδρας ·

β) εγκλήματα που αναφέρονται:

- στο νόμο αριθ. VIII της πολιτείας του Βατικανού, της 11ης Ιουλίου 2013, που περιέχει  συμπληρωματικά πρότυπα για θέματα ποινικού δικαίου ·

- στο νόμο αριθ. IX του κράτους της πόλης του Βατικανού, της 11ης Ιουλίου 2013, που περιέχει  τροποποιήσεις στον ποινικό κώδικα και στον κώδικα ποινικής δικονομίας ·

όταν τέτοια εγκλήματα διαπράττονται από τα πρόσωπα που αναφέρονται στην παράγραφο 3 παρακάτω, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ·

γ) οποιοδήποτε άλλο έγκλημα του οποίου η δίωξη απαιτείται από διεθνή συμφωνία που επικυρώθηκε από την Αγία Έδρα, εάν ο δράστης είναι φυσικά παρών στο έδαφος του κράτους της Πόλης του Βατικανού και δεν έχει εκδοθεί.

2. Τα εγκλήματα που αναφέρονται στην παράγραφο 1 πρέπει να κριθούν σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο που ισχύει στο κράτος της Πόλης του Βατικανού κατά τη στιγμή της εκτέλεσής τους, με την επιφύλαξη των γενικών αρχών του νομικού συστήματος για τη χρονική εφαρμογή του ποινικού δικαίου.
3. Για τους σκοπούς του ποινικού δικαίου του Βατικανού, τα ακόλουθα άτομα θεωρούνται  "δημόσιοι υπάλληλοι" :

α) μέλη, αξιωματούχοι και προσωπικό των διαφόρων οργάνων της Ρωμαϊκής Κουρίας και των θεσμικών οργάνων που συνδέονται με αυτήν.

β) παπικά μέλη και διπλωματικό προσωπικό της Αγίας Έδρας.

γ) εκείνα τα άτομα που υπηρετούν ως εκπρόσωποι, διευθυντές ή διευθυντές, καθώς και πρόσωπα που ακόμη και  εκ των πραγμάτων  διαχειρίζονται ή ασκούν έλεγχο επί των οντοτήτων που εξαρτώνται άμεσα από την Αγία Έδρα και αναφέρονται στο μητρώο κανονικών νομικών προσώπων που τηρούνται από το Κυβερνείο της Πόλης του Βατικανού Κατάσταση;

δ) οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που κατέχει διοικητική ή δικαστική εντολή στην Αγία Έδρα, μόνιμο ή προσωρινό, αμειβόμενο ή μη αμειβόμενο, ανεξάρτητα από την αρχαιότητα του ατόμου αυτού.

4. Η δικαιοδοσία που αναφέρεται στην παράγραφο 1 περιλαμβάνει επίσης τη διοικητική ευθύνη των νομικών προσώπων που προκύπτουν από εγκλήματα, όπως ρυθμίζεται από τους νόμους του κράτους του Βατικανού.
5. Όταν διώκονται τα ίδια ζητήματα σε άλλα κράτη, εφαρμόζονται οι διατάξεις που ισχύουν στο κράτος της Πόλης του Βατικανού για την ταυτόχρονη δικαιοδοσία.
6. Το περιεχόμενο του άρθρου 23 του νόμου αριθ. CXIX της 21ης ​​Νοεμβρίου 1987, το οποίο εγκρίνει την  δικαστική απόφαση του κράτους του Βατικανού  παραμένει σε ισχύ.
Αυτό αποφασίζω και αποδεικνύω, παρά το αντίθετο.
Αποδεικνύω ότι αυτή η Αποστολική Επιστολή που εκδόθηκε Motu Proprio θα εκδοθεί με τη δημοσίευσή της στο L'Osservatore Romano, η οποία θα τεθεί σε ισχύ την  1η Σεπτεμβρίου 2013 .
Δόθηκε στη Ρώμη, στο Αποστολικό Παλάτι, στις  11 Ιουλίου 2013 , το πρώτο του Πόντου μου .
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

© Πνευματικά δικαιώματα - Libreria Editrice Vaticana

Ενδιαφέροντα σχόλια από το RTS 

Ο D έχει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για να μοιραστεί:

Το διάταγμα του Πάπα θα προκαλέσει μαζικές παραιτήσεις;

Αυτό το μήνυμα μόλις εστάλη από έναν φίλο μας στη Heather, την οποία στη συνέχεια μου διαβίβασε.

Η ερώτησή μου: Ποιος άλλος θα κάνει δρομέα πριν από τον Σεπτέμβριο πρώτα; Θα αρχίσουμε να παίρνουμε στοιχήματα;

Ο Μπεν Μπερνάνκι ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την Federal Reserve από την 1η Σεπτεμβρίου 2013.

Ένας από τους διοικητές της Federal Reserve παραιτήθηκε από την 1η Σεπτεμβρίου 2013.

Η Janet Napolitano [Εσωτερική Ασφάλεια] παραιτήθηκε από την 1η Σεπτεμβρίου 2013.

Οι Άγιοι Φραγκίσκοι εξέδωσαν μια Αποστολική Επιστολή στις 11 Ιουλίου και άρχισε να ισχύει την 1η Σεπτεμβρίου 2013 που αφαίρεσε αποτελεσματικά την ασυλία όλων των δικαστών, δικηγόρων, κυβερνητικών αξιωματούχων και όλων των οντοτήτων που ιδρύθηκαν υπό τη  Ρωμαϊκή Κουρία  [υπόδειξη: Όλες οι εταιρείες ιδρύονται υπό τη Ρωμαϊκή Κουρία ].
Όλα αυτά τα «πρόσωπα» μπορούν τώρα να θεωρηθούν υπεύθυνα για εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, [υπαινιγμό: Το Θείο Πνεύμα είναι ανθρωπότητα], για τους παράνομους περιορισμούς των ελευθεριών του θεϊκού πνεύματος ενσαρκώνονται. για αποτυχία διακανονισμού λογαριασμών · για συνεχιζόμενη δίωξη αξιώσεων που έχουν ήδη διευθετηθεί, κ.λπ.

 - Τζάστιν και Τζούλιαν

Αναφορές που περιγράφουν λεπτομερώς τις συνδέσεις του Βατικανού και του Πάπα σε όλες τις εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, Inc.

Αυτά τα έγγραφα ΔΕΝ είναι μυστικά. Είναι ζήτημα δημόσιου αρχείου. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,…. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ να…

  1. Το IRS δεν είναι κυβερνητικός οργανισμός των ΗΠΑ. Είναι μια αντιπροσωπεία του ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) (Diversified Metal Products κατά IRS et al. CV-93-405E-EJE USDCDI, Public Law 94-564, report Senate 94-1148 p. 5967, Plan Reorganization No. 26 , Δημόσιος Νόμος 102-391)
  2. Το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) είναι μια υπηρεσία του ΟΗΕ (Black's Law Dictionary 6th Ed. Σελίδα 816)
  3. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ΔΕΝ είχαν ένα Υπουργείο Οικονομικών από το 1921 (41 Stat. Ch 214 page 654)
  4. Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ είναι τώρα το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) (Προεδρικά Έγγραφα Τόμος 24-Αριθ. 4 σελίδα 113, 22 USC 285-2887)
  5. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν υπαλλήλους επειδή δεν υπάρχουν πλέον Ηνωμένες Πολιτείες! Όχι άλλες αναδιοργανώσεις. Μετά από πάνω από 200 χρόνια πτώχευσης τελείωσε. (Εκτελεστική παραγγελία 12803)
  6. Η FCC, η CIA, το FBI, η NASA και όλες οι άλλες συμμορίες αλφαβήτου δεν ήταν ποτέ μέρος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, παρόλο που η «κυβέρνηση των ΗΠΑ» είχε αποθέματα στα πρακτορεία. (US v Strang, 254 US491 Lewis v. US, 680 F.2nd, 1239)
  7. Οι αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης εκδίδονται από τον ΟΗΕ μέσω του ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο). Η αίτηση για αριθμό κοινωνικής ασφάλισης είναι η φόρμα SS5. Το Υπουργείο Οικονομικών (ΔΝΤ) εκδίδει τα έντυπα SS5 και όχι τη Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης. Οι νέες φόρμες SS5 δεν δηλώνουν ποιος τις δημοσιεύει, ενώ η παλιά φόρμα δηλώνει ότι είναι «Υπουργείο Οικονομικών». (20 CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων) Κεφάλαιο 111 τμήμα B. 422.103 (β))
  8. Δεν υπάρχουν δικαστικά δικαστήρια στην Αμερική και δεν έχουν περάσει από το 1789. Οι δικαστές δεν εφαρμόζουν το καταστατικό και τους κώδικες. Οι Εκτελεστικοί Διαχειριστές εφαρμόζουν το Καταστατικό και τους Κώδικες. (FRC κατά GE 281 US 464 Keller v. PE 261 US 428, 1 Stat 138-178)
  9. ΔΕΝ υπήρξαν κριτές στην Αμερική από το 1789. Υπήρξαν μόλις διαχειριστές. (FRC κατά
    GE 281 US 464 Keller v. PE 261 US 428 1 Stat. 138-178)
  10. Σύμφωνα με την GATT (Η Γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου) ΠΡΕΠΕΙ να έχετε έναν αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης. (Έκθεση σπιτιού (103-826)
  11. Η Νέα Υόρκη ορίζεται στους ομοσπονδιακούς κανονισμούς ως Ηνωμένα Έθνη. Ο Rudolph Guiliani δήλωσε στο C-Span ότι «η Νέα Υόρκη είναι η πρωτεύουσα του κόσμου». Για μια φορά, είπε την αλήθεια. (20 CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων) Κεφάλαιο 111, τμήμα B 44.103 (β) (2) (2))
  12. Η Κοινωνική Ασφάλιση δεν είναι ασφάλιση ή συμβόλαιο, ούτε υπάρχει Trust Fund. (Helvering εναντίον Davis 301 US 619 Steward Co. v. Davis 301 US 548)
  13. Ο έλεγχος κοινωνικής ασφάλισης προέρχεται απευθείας από το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), το οποίο είναι οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών. (Αναφέρει «Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ» στην επάνω αριστερή γωνία, το οποίο είναι και πάλι μέρος του ΟΗΕ, όπως επισημάνθηκε παραπάνω)
  14. Δεν έχετε ιδιοκτησία !!! Οι σκλάβοι δεν μπορούν να έχουν ιδιοκτησία. Διαβάστε προσεκτικά την Πράξη στο ακίνητο που νομίζετε ότι είναι δικό σας. Είστε καταχωρημένοι ως ΤΕΝΤΑ. (Έγγραφο Γερουσίας 43, 73η Συνεδρία 1ης Συνεδρίας)
  15. Το πιο ισχυρό δικαστήριο στην Αμερική ΔΕΝ είναι το Ανώτατο δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβανίας. (42 PA. CSA 502)
  16. Ο Βασιλιάς της Αγγλίας υποστήριξε οικονομικά και τις δύο πλευρές του Αμερικανικού Επαναστατικού Πολέμου .. (Συνθήκη των Βερσαλλιών-16 Ιουλίου 1782 Συνθήκη Ειρήνης 8 Stat 80)
  17. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΤΕ να χρησιμοποιήσετε το Σύνταγμα των ΗΠΑ για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας επειδή ΔΕΝ είστε συμβαλλόμενο μέρος σε αυτό! Το Σύνταγμα των ΗΠΑ ισχύει για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, μια ιδιωτική και λειτουργική εταιρεία (με έδρα την Ουάσινγκτον, DC), όπως η IBM (International Business Machines, Microsoft, κ.ά.) και ΟΧΙ για τους ανθρώπους της κυρίαρχης Δημοκρατίας της Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής. (Padelford Fay & Co. κατά The Mayor and Alderman of the City of Savannah 14 Georgia 438, 520)
  18. Η Αμερική είναι βρετανική αποικία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια εταιρεία, όχι μια μάζα γης και υπήρχε πριν από τον επαναστατικό πόλεμο και οι βρετανικοί στρατιώτες δεν έφυγαν μέχρι το 1796 (Republica κατά Sweers 1 Dallas 43, Συνθήκη Εμπορίου 8 Stat 116, Συνθήκη Ειρήνης 8 Stat 80, Έκδοση IRS 6209, Καταστατικό 20 Οκτωβρίου 1774)
  19. http://www.youtube.com/watch?v=lVsMUpPgdT0
  20. Η Βρετανία ανήκει στο Βατικανό. (Συνθήκη του 1213)
  21. Ο Πάπας μπορεί να καταργήσει οποιονδήποτε νόμο στις Ηνωμένες Πολιτείες (Elements of Ecclesiastical Law Vol. 1, 53-54)
  22. Ένα έντυπο 1040 προορίζεται για φόρο τιμής στη Βρετανία (IRS Publication 6209)
  23. Ο Πάπας ισχυρίζεται ότι κατέχει ολόκληρο τον πλανήτη μέσω των νόμων της κατάκτησης και της ανακάλυψης. (Papal Bulls του 1495 & 1493)
  24. Ο Πάπας διέταξε τη γενοκτονία και την υποδούλωση εκατομμυρίων ανθρώπων. (Papal Bulls του 1455 & 1493)
  25. Οι νόμοι του Πάπα είναι υποχρεωτικοί για όλους. (Bened. XIV., De Syn. Dioec, lib, ix, c. Vii, n. 4. Prati, 1844 Syllabus Prop 28, 29, 44)
  26. Είμαστε σκλάβοι και δεν έχουμε απολύτως τίποτα, ΟΧΙ ακόμη και αυτό που πιστεύουμε ότι είναι τα παιδιά μας. (Tillman εναντίον Roberts 108 So. 62, Van Koten vs. Van Koten 154 NE 146, Senate Document 438 73rd Congress 1 1st Session, Wynehammer v. People 13 NY REP 378, 481)
  27. Ο στρατιωτικός δικτάτορας Τζορτζ Ουάσινγκτον διαίρεσε τα κράτη (Περιφέρειες) σε Περιφέρειες (Μηνύματα και έγγραφα των Προέδρων Τόμος 1 σελίδα 99 1828 Λεξικό Περιουσίας)
  28. Το "The People" ΔΕΝ περιλαμβάνει εσάς και εμένα. (Barron εναντίον Δήμαρχου και Δημοτικό Συμβούλιο της Βαλτιμόρης 32 US 243)
  29. ΔΕΝ είναι καθήκον της αστυνομίας να σας προστατεύσει. Η δουλειά τους είναι να προστατεύσουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και να συλλάβουν τους παραβάτες κώδικα. (SAPP εναντίον Tallahassee, 348 So. 2nd. 363, REiff vs. City of Phila. 477 F. 1262, Lynch εναντίον NC Τμήμα Δικαιοσύνης 376 SE 2nd. 247)
  30. Όλα τα πράγματα στις "Ηνωμένες Πολιτείες" είναι προς πώληση: γέφυρες, δρόμοι, νερό, σχολεία, νοσοκομεία, φυλακές, αεροδρόμια, κ.λπ. κ.λπ. ... Κάποιος πήρε χρόνο να ελέγξει ποιος αγόρασε τη λίμνη Klamath ;; (Εκτελεστική παραγγελία 12803)
  31. «Είμαστε ανθρώπινο κεφάλαιο» (Εκτελεστική παραγγελία 13037) Η παγκόσμια καμπάνα κερδίζει χρήματα από τη χρήση των υπογραφών σας σε υποθήκες, δάνεια αυτοκινήτων, πιστωτικές κάρτες, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης κ.λπ.
  32. Ο ΟΗΕ - Ηνωμένα Έθνη - χρηματοδότησε τις δραστηριότητες της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών (η εταιρεία των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ) για πάνω από 50 χρόνια (το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ είναι μέρος του ΟΗΕ βλ. Παραπάνω) και τώρα κατέχει κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στην Αμερική.

Ο ΟΗΕ διατηρεί επίσης όλη τη γη της Αμερικής στο Fee Simple.
Τα καλά νέα είναι ότι δεν πρέπει να εκπληρώσουμε τις πλασματικές υποχρεώσεις μας. Μπορείτε να εκπληρώσετε μια πλασματική υποχρέωση με μια άλλη πλασματική υποχρέωση.


Πηγές:

http://one-heaven.org/canons/positive_law/article/100.html

http://one-evil.org/content/texts_papal_bull_1302_unam_sanctam.html

http://en.radiovaticana.va/news/2013/07/11/pope_francis_issues_motu_proprio_on_criminal_law_matters_in_vatican/en1-709480

http://www.vatican.va/holy_father/francesco/motu_proprio/documents/papa-francesco-motu-proprio_20130711_organi-giudiziari_en.html 

http://removingtheshackles.blogspot.com/2013/07/popes-decree-about-to-cause-mass.html

http://briankellysblog.blogspot.com/2013/08/the-pope-has-power-to-abolish-any-law.html

http://sitsshow.blogspot.com/2013/07/pope-ruler-of-world-to-go-after-war.html

Μία από τις σημαντικές πηγές χρημάτων για το Cabal είναι ο κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης που κατέγραψε ένα επιβλητικό 3,09 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2014 και προβλέπεται να ανέλθει στα 3,57 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2017, μόνο στις ΗΠΑ. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια συντηρητική φιγούρα.
Μπορούμε να αποφύγουμε τη χρήση ναρκωτικών, να νικήσουμε οποιαδήποτε ιογενή επίθεση και λοίμωξη εύκολα γνωρίζοντας πώς να χτίσουμε το δικό μας ολοκληρωμένο αντιικό σύστημα. Βρείτε περισσότερα για αυτό εδώ .


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://geopolitics.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters