Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Ο Πρόεδρος Τραμπ, έθεσε τα θεμέλια της παγκόσμιας επανάστασης. Η Ευρώπη θα πέσει. Η ΝΔ μπροστά στην μεγαλύτερή της απόφαση

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Το μεγαλύτερο δώρο που έκανε ο Πρόεδρος Τραμπ στην ανθρωπότητα, είναι οι εικόνες εισβολής του λαού στο Αμερικανικό Κοινοβούλιο. Τα χέρια του κόσμου, «έπιασαν» τα πανάκριβα κοστούμια και τα πανάκριβα ταγεράκια των βουλευτών από το γιακά! Οι θέσεις του Κοινοβουλίου, είτε αυτό είναι στην Αμερική είτε στην Ελλάδα, ανήκουν στον λαό, όχι σε επαγγελματίες πολιτικούς, βαρώνους, ολιγάρχες και κληρονόμους πολιτικών αξιωμάτων. 

Ο λαός, πληρώνει τον κηφήνα για να κάθεται εκεί. Ο λαός, απαιτεί να υπάρχει λογοδοσία του πολιτικού κόσμου. Ο λαός, απαιτεί οι αντιπρόσωποί του να μην αποφασίζουν ερήμην του.

Ο Πρόεδρος Τραμπ, έθεσε τα θεμέλια της παγκόσμιας επανάστασης κατά των διεφθαρμένων ελίτ που κυβερνούν τις δυτικές κοινωνίες. Ήταν χαρακτηριστική η κουβέντα του προς τον κόσμο που μπήκε στο Καπιτώλιο, άσχετα αν στη συνέχεια, για λόγους τακτικής, το καταδίκασε. Είπε, μη ξεχάσετε ποτέ την σημερινή μέρα! Ήξερε τι θα γίνει. Ήθελε να στείλει ένα φοβερά δυνατό μήνυμα στις πολιτικές ελίτ της Ουάσινγκτον. «Ήρθε η ώρα να σας ακουμπήσουμε»! Ουσιαστικά, είπε στους πολίτες, οι οποίοι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις σε αξιοσέβαστο ποσοστό, συναινούν στην εισβολή στο Καπιτώλιο, ότι η επανάσταση, μόλις τώρα ξεκινάει και μάλιστα, πιάνοντας από το «λαιμό» τους Βουλευτές διά της εφόδου!

Οι Αμερικανοί, όσο απαθείς πολιτικά κι αν είναι, έχουν το επαναστατικό στοιχείο πολύ έντονα μέσα τους και η ένοπλη δράση εναντίον μίας αυταρχικής κυβέρνησης και ενός αυταρχικού καθεστώτος, όχι μόνο προβλέπεται από το Σύνταγμα, αλλά επιτάσσεται από αυτό! Το Συνταγματικό δικαίωμα στην οπλοφορία των πολιτών, έχει δοθεί γι’ αυτό το λόγο στον λαό. Να μπορεί, ένοπλα, να κατεβάσει την κυβέρνησή του. Δημοκρατικότατο Συνταγματικό δικαίωμα, που δυστυχώς, στα Ευρωπαϊκά Συντάγματα, που κατά τα άλλα είναι φιλελεύθερα, δεν υφίσταται.

Κοιτάξτε, πως έχουν τρομάξει οι επαγγελματίες πολιτικοί στην Ελλάδα, από τις εικόνες εισβολής του λαού στο Αμερικανικό Κοινοβούλιο. Κοιτάξτε, πως φρίκαραν οι Ευρωπαίοι, μπροστά στο ενδεχόμενο να βρεθούν ενώπιων μιας πανευρωπαϊκής νέας Γαλλικής Επανάστασης! Κοιτάξτε, πως η εγχώρια δημοσιογραφική σαπίλα, έσπευσε να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη κατά του επαναστατημένου Αμερικανικού λαού; Κοιτάξτε με προσοχή, τι λένε τα σκουλήκια του αυταρχισμού και των κατοχικών δυνάμεων του τόπου. Μην ακουμπάς, λαέ, το πολιτικό σύστημα, διότι ο εργοδότης μας κάνει δουλίτσες μαζί του και θα χάσουμε το μεροκάματο. Κάνει δουλίτσες το αφεντικό με λαθρεμπόριο πετρελαίου, με πρέζα από το Ιράν, με κόκα από την Λατινική Αμερική, με λαθρομετανάστες και ΜΚΟ, εργολαβίες και δρόμους. Οι δουλίτσες του αφεντικού με το σάπιο κατεστημένο, δεν πρέπει να διαταραχθούν, επειδή ο Αμερικανικός λαός ξεσηκώθηκε, εξαιτίας της υφαρπαγής της ψήφου του. Θα έπρεπε να βγάλει τον σκασμό, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, με τις καραμπινάτες εκλογικές νοθείες που συμβαίνουν εντατικά την τελευταία δεκαετία.

Ο Πρόεδρος Τραμπ, εάν τελικά αποφασίσει να φτιάξει ένα νέο κόμμα, τότε οι Ρεπουμπλικανοί, δε θα ξαναδούν ποτέ εξουσία. Είναι δεδομένο αυτό. Δε θα ξαναδούν Ρεπουμπλικανό Πρόεδρο, δε θα έχουν ποτέ ξανά την πλειοψηφία στη Γερουσία και το Κοινοβούλιο, δε θα ξαναδούν ποτέ δικό τους Κυβερνήτη και Δήμαρχο! Θα είναι ένα κόμμα, παρακολούθημα των Δημοκρατικών, που θα αργοσβήνει. Στρατηγική κίνηση ματ, δηλαδή! Με αυτό τον τρόπο, ο Ντόναλντ Τραμπ, ευελπιστεί να αναγκάσει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, να προχωρήσει σε αυτοκάθαρση και να συγκρουστεί καθολικά με τους νέο-μαρξιστές της Ουάσινγκτον.

Κάτι ανάλογο, θα συμβεί αργά ή γρήγορα και στην Ελλάδα. Ένα πραγματικά υγιές και πατριωτικό κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, δε θα της επιτρέψει ποτέ να γίνει ποτέ ξανά αυτόνομη κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει και επιβάλλεται, να καταστεί αιχμάλωτη του πατριωτισμού, των εθνικών ιδανικών, αρχών και αξιών. Η παλαιά Νέα Δημοκρατία, θα τελειώσει, είτε το θέλει είτε όχι, από την πορεία των γεγονότων και των καταστάσεων, που θα έρθουν πολύ σύντομα στην Ελλάδα. Ειδικά, μόλις συγκυβερνήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και ξεπουλήσουν παρέα το Αιγαίο.

Εάν θέλουν να έχουν κόμμα, θα πρέπει πολύ σοβαρά να σκεφτούν το ενδεχόμενο να αναθέσουν στο Θάνο Πλεύρη την Προεδρία του κόμματος, για να το κρατήσει ζωντανό στην πολιτική σκηνή. Μόνο με τον Πλεύρη και νέους ανθρώπους, θα μπορέσει η ΝΔ να επαναπροσεγγίσει τη δεξαμενή του 50% του εκλογικού σώματος, που απέχει από την εκλογική διαδικασία.

Εάν νομίζουν, ότι στην μετά Μητσοτάκη εποχή, που έρχεται σύντομα, ο Δένδιας από την μία και ο Βαρουφάκης από την άλλη, θα είναι οι επόμενοι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων και το σύστημα θα προχωρήσει κατά τις συνήθεις πρακτικές του, τότε πλανώνται πλάνην οικτράν. Πολιτικές δυνάμεις και κοινωνικά κινήματα αμφισβήτησης και ανατροπής της σάπιας καθυστικίας τάξης, θα κάνουν την εμφάνισή τους Πανευρωπαϊκά.

Να έχουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας, ότι ένα άθροισμα δικαστικών αποφάσεων, επίσημων ερευνών, γεωπολιτικών καταστάσεων και κοινωνικών εξεγέρσεων, μπορεί να καταστήσει την Προεδρία Μπάιντεν πολύ βραχύβια. Ο πόλεμος, μόλις τώρα ξεκινάει και η εισβολή στο Αμερικανικό κοινοβούλιο, είναι απλά το σνακ, πριν το κυρίως πιάτο. Αφού δε θέλουν σε Αμερική και Ευρώπη, τη διά των δημοκρατικών διαδικασιών, λειτουργία του συστήματος, τότε το σύστημα, θα καεί από τα θεμέλιά του διά της επαναστάσεως!


ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

https://theflagreport.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters