Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Στρατός συνεχίζει να σώζει παιδιά από υπόγειες σήραγγες και εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο (Βίντεο)

Δεκάδες χιλιάδες βασανισμένα, υποσιτισμένα παιδιά και πτώματα βρέθηκαν σε ένα εξελιγμένο δίκτυο Deep Underground Military Bases (DUMBS) που λειτουργούσε κάτω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ασία και σε όλη την Ευρώπη.
Οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύονται για τις επιχειρήσεις διάσωσης για περισσότερο από ένα χρόνο, η οποία ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου 2019 με τη διάσωση περισσότερων από 2.100 εγκλωβισμένων μωρών και παιδιών υπό την εγκατάσταση του Ναυτικού της Λίμνης της Κίνας στην Καλιφόρνια.
Τα παιδιά κρατήθηκαν σε κλουβιά για ανθρώπινο πειραματισμό, συγκομιδή οργάνων, έλεγχο μυαλού, σεξουαλική εκμετάλλευση, αδρεναχρωματική παραγωγή (πίνοντας το αίμα ενός τραυματισμένου παιδιού θα πρέπει να σταματήσει τη γήρανση και να αυξήσει ένα «υψηλό»), και τελετουργίες θυσίας παιδιών προς τιμήν του Σατανά ( Όταν η Αλήθεια για την Αδρενοχρωμία βγαίνει Goes Με βάση το Χόλιγουντ (βίντεο) ).
Η τεράστια διάσωση για παιδιά σε όλο τον κόσμο ηγήθηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ, την Ειδική Ομάδα του Πενταγώνου Παιδόφιλων, τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και τους Ναυτικούς σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και ειδικές δυνάμεις από διάφορα έθνη.
Αυτό περιελάμβανε τη σύλληψη παραβατών παιδόφιλων και την καταστροφή των υπόγειων σηράγγων και βάσεων με βόμβες που προκάλεσαν μικρούς σεισμούς. Την Κυριακή. Στις 6 Σεπτεμβρίου, μια τεράστια σήραγγα στις Φιλιππίνες καταστράφηκε - συνοδευόμενη από σεισμό.
Ο διάσημος παιδόφιλος και ο συνεργάτης του Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, κατέθεσαν μάρτυρες ενάντια σε ηγέτες της παγκόσμιας κυβέρνησης, βασιλείς και εταιρικά στελέχη που συμμετείχαν στο παγκόσμιο δίκτυο σηράγγων για να σώσουν τη ζωή της.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες να συλληφθούν παγκοσμίως για προδοσία, παιδεραστία, εμπορία παιδιών, ξέπλυμα χρήματος και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης. Τα παιδιά συνέχισαν να διασώζονται σε όλο τον κόσμο, καθώς ο Maxwell εγκατέλειψε πληροφορίες σχετικά με το πού κρατήθηκαν, κακοποιήθηκαν και τελετουργικά . (Βίντεο) ).

Πιστεύεται ότι τα DUMBS χρηματοδοτήθηκαν, κατασκευάστηκαν και λειτουργούσαν από μέλη του Illuminati, του Deep State ή του Cabal με χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ, μέσω ενός μαύρου προϋπολογισμού της CIA από τουλάχιστον το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο, βρέθηκαν βαθύτερες σήραγγες αρχαίας προέλευσης. 

DUMBS Μέρος δεύτερο: 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Χάρτης των DUMBS ΗΠΑ: 


Πάνω από 50.000 τραυματισμένα ή νεκρά παιδιά λέγεται ότι διασώθηκαν από υπόγειες σήραγγες κάτω από πόλεις των ΗΠΑ. Ο αυστραλιανός στρατός ανακάλυψε πρόσφατα πάνω από 30.000 βασανισμένα παιδιά σε υπόγειες σήραγγες στη Μελβούρνη και εκτιμάται ότι πάνω από χίλια περισσότερα παιδιά θα μεταφερθούν από ένα δίκτυο που υπήρχε κάτω από την Αυστραλία τις επόμενες εβδομάδες.
Ένας διεθνής δακτύλιος διακίνησης παιδιών που χρηματοδοτείται από το Βατικανό και χρηματοδοτείται από τη CIA φάνηκε να εξυπηρετεί χιλιάδες παιδιά που εξαφανίστηκαν κάθε χρόνο. Τα παιδιά έχουν κλαπεί τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο από γνωστούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων κυβερνητικών οργανισμών προστασίας, συγκεκριμένα στην Αριζόνα και την Καλιφόρνια, για λογαριασμό παγκόσμιων και πολιτικών ελίτ.
Η UNICEF, το ΝΑΤΟ, πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις για παιδιά στην Αφρική και έξω από το Χόλιγουντ λέγεται ότι απήγαγαν και βασανίστηκαν παιδιά με τη βοήθεια του εξελιγμένου δικτύου σήραγγας ( Adrenochrom και τα βασανισμένα παιδιά από υπόγειες εγκαταστάσεις - οδηγεί επίσης το μονοπάτι στη Γερμανία; Η Χίλαρι Κλίντον γυρίστηκε κατά τη διάρκεια τελετουργίας βασανιστηρίων; (Βίντεο) ).
Αυτό το δίκτυο απαγωγής παιδιών ανακαλύφθηκε αφού βρέθηκαν χιλιάδες κακοποιημένα και βασανισμένα παιδιά και διασώθηκαν από σήραγγες που διασχίζουν τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.
Υπό το πρόσχημα της πρώτης πανδημίας Covid-19, τα παιδιά υποβλήθηκαν σε θεραπεία στο πλοίο USNS Comfort Hospital στο λιμάνι της Νέας Υόρκης και στο πλοίο USNS Mercy Ship στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια. Τα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη και το Century City στο Λος Άντζελες, και οι δύο υπό τον έλεγχο του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, ήταν γνωστοί χώροι αναπαραγωγής για να ισχυριστούν σατανιστές που ασκούσαν παιδική θυσία.
Ο Τσάρλι Γουάρντ, ένας επαγγελματίας κατασκευαστής χρυσού θησαυρού που ήταν σε πολλές σήραγγες, είπε, «Οι επιχειρήσεις διάσωσης της Νεβάδας σημειώνουν πρόοδο. Αυτό που ήταν εκπληκτικό ήταν ότι όλοι πίστευαν ότι το Λας Βέγκας ήταν το σόου τρόμου των σόου τρόμου ... υπήρχε ένα σόου τρόμου, αλλά ήταν ο Ρίνο ... κάτω από τον Ρίνο δεν μπορούσαν να πιστέψουν τις εικόνες στις υπόγειες σήραγγες ... τα DUMBs ... που ήταν τελευταία στο Ρίνο και εμείς μιλήστε πριν από 7 ημέρες (ηχογραφήθηκε στις 17 Μαΐου 2020).
Το Cabal ξέρει ότι βγαίνει ... έτσι το μεγαλύτερο μέρος των παιδιών που βρέθηκαν στις σήραγγες κάτω από τον Reno ήταν νεκρά ... όχι μόνο νεκρά παιδιά, ακρωτηριάστηκαν ... Έπρεπε να περάσουν ... δοκιμάσουν τη δοκιμή DNA στα κομμάτια για να εκχωρήσετε ... ποιο κομμάτι ανήκει σε ποιο άλλο άνω σώμα. Είναι απαίσιο. "
Οι ειδικές επιχειρήσεις πήγαν στη Μελβούρνη και βρήκαν ένα άλλο επίπεδο κάτω από ένα ήδη τεράστιο σύστημα σήραγγας. Αυτή η δεύτερη σήραγγα ξεκίνησε στο Σίδνεϊ και έτρεξε σε έναν δικτυωτό δακτύλιο γύρω από την Αυστραλία, με μια μεγάλη κεντρική γραμμή να τρέχει προς το Ayers Rock. Μια νύχτα από τις 9 μ.μ. έως τις 6 ή 7 π.μ., αναφέρθηκαν εκρήξεις όπως σεισμοί στο Ayers κάθε 2 ή 3 δευτερόλεπτα.
Ο Τσάρλι Φρικ είπε: «Όταν έφτασαν οι Αμερικανοί πεζοναύτες, πήγαν στη Νέα Ζηλανδία. Έφεραν μαζί τους το Στρατό Μηχανικών. Μοιράζονται συμβουλές και διάφορα πράγματα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να είναι υπόγεια. Το να είσαι σε αυτές τις βαθιές υπόγειες βάσεις έχει μια βαθιά επίδραση ειδικά στον εγκέφαλο ... οπότε αρχίζεις να βλέπεις πράγματα ... ψευδώς / θετικά ψευδώς / αρνητικά ... που είναι εκεί και αρχίζεις να αφήνεις πράγματα που είναι εκεί ... έτσι είναι σε αυτά Η σήραγγα είναι πολύ συγκεχυμένη ...
Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν πυροβολούν ο ένας τον άλλον ... μπορείτε να χαθείτε υπόγεια τόσο γρήγορα. Όταν οι Αμερικανοί πήγαν εκεί και οι Αυστραλοί εκπαιδεύτηκαν να μπορούν να το κάνουν αυτό για τους ίδιους, βρήκαν ένα τεράστιο δίκτυο σηράγγων που έτρεχαν σχεδόν σε όλη την Αυστραλία. Και μετά [οι πεζοναύτες] προχώρησαν. Έτσι οι Αυστραλοί το κάνουν. Ένας επιζών του αυστραλιανού VIP παιδικού σεξ δακτυλίου εκθέτει τον ένοχό της: https://youtu.be/ZyGTaIrvhgs
Μια στρατιωτική έκθεση της 3ης Σεπτεμβρίου για την αποκατάσταση του δικτύου της σήραγγας: «Η εκκαθάριση του DUMB στην Αυστραλία εκτιμήθηκε στο 15% και πρέπει να γίνουν ακόμη τεράστιες προσπάθειες. Η Νέα Ζηλανδία ήταν στο 15% με νέες ανακαλύψεις.
Κάποια εργασία έχει γίνει στην Παπούα Νέα Γουινέα. Οι Βρετανικές Νήσοι εκκενώθηκαν στο 25% και η Νότια Αμερική στο 18%. Χιλιάδες απελευθερώθηκαν από τη Γερμανία. Οι σήραγγες κάτω από το Μέλανα Δρυμό έχουν εκκαθαριστεί. Η Μέρκελ λέγεται ότι τίθεται υπό κατ 'οίκον περιορισμό. Το Gitmo είναι γεμάτο. Οι θήκες υψηλού προφίλ μεταφέρονται στη Γροιλανδία. Ορισμένα μεταφέρονται στις αποθήκες FEMA. Γίνονται σχέδια για την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων κράτησης. "( Εμπορία παιδιών με φορτηγά πλοία: σύνδεση Chelsea Clinton στο Maxwell / Epstein - πιθανό ίχνος του πεντοδικτύου προς τη Γερμανία και το Rothschild Senatorium ).
Ο Τσάρλι Γουάρντ δήλωσε στις 18 Αυγούστου 2020: «Εάν εμπλέκεστε στην παιδεραστία, είναι εύκολο να επιτύχετε μια αυτόματη θανατική ποινή εκτός εάν συνεργαστείτε με τον Τραμπ. Εάν συνεργάζεστε με τον Τραμπ, μπορείτε να πάρετε τουλάχιστον ισόβια κάθειρξη. Εάν βγείτε από τη γραμμή, επιστρέφει στη θανατική ποινή. Και γνωρίζει κάθε ένα από αυτά. Και ο καθένας συλλαμβάνεται και του δίνεται επιλογή. "




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
ΠΗΓΗ: https://www.pravda-tv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters