Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Τα παίζουν όλα για όλα. Θα κάψουν τον πλανήτη για να μην πάνε φυλακή!


ΕΡΑ
ΤΖΩΡΑΣ 5 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής
Θα ήθελα να ξεκινήσω την ανάλυση μου με μερικές αποκαλύψεις, άγνωστες, ακόμα και για τον μέσο Ευρωπαίο Πρωθυπουργό. Ήταν προς τα τέλη Νοεμβρίου του 2016, αμέσως μετά την ιστορική νίκη Τραμπ στις εκλογές. Πολλές οι συζητήσεις στο παρασκήνιο για τα πρόσωπα που θα στελέχωναν την νέα κυβέρνηση και ποιες θα ήταν οι άμεσες γεωπολιτικές της προτεραιότητες. Θα σας δώσω λίγο από το κλίμα των ημερών εκείνης της περιόδου.


Όπως συμβαίνει πάντα, λίγο πριν την σύσταση μίας νέας κυβέρνησης, πολλά και διάφορα κέντρα πολιτικής επιρροής, ήθελαν να τοποθετήσουν τους δικούς τους ανθρώπους στο Υπουργικό Συμβούλιο. Οι μεγαλύτερες μάχες στην Ουάσινγκτον, δίνονται για το ποιος θα είναι επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας και Υπουργός Οικονομικών. Τα νευραλγικά πόστα της Αυτοκρατορίας δηλαδή. Ειδικά η θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, είναι πιο κρίσιμη από αυτή του Υπουργού Εξωτερικών, διότι στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, αναφέρονται όλα σχεδόν τα Υπουργεία, συμπεριλαμβανομένου και των Οικονομικών. Είναι μία μικρή κυβέρνηση, μέσα στην κυβέρνηση.
Ο Πρόεδρος Τραμπ, πέρα από τα άτομα που ήταν στενοί του συνεργάτες στην προεκλογική περίοδο, δεν είχε μπει στη διαδικασία, εκ των προτέρων, επιλογής των ανθρώπων που θα συγκροτούσαν το Υπουργικό του Συμβούλιο. Αυτό, συνέβαινε για τον εξής απλό λόγο. Δεν μπορούσε να πιστέψει, εκείνος και εμείς, ότι θα μας άφηναν να κερδίσουμε τις εκλογές. Παρόλο που παρακολουθούσαμε τις τάσεις του εκλογικού σώματος και γνωρίζαμε, ότι οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονταν ήταν χαλκευμένες, ήταν τέτοια η εσωτερική δύναμη του παρακράτους Ομπάμα μέσα στο σύστημα, που ακόμα και όταν κερδίσαμε τις εκλογές, δεν πιστεύαμε ότι ζούσαμε εντός της πραγματικότητας.
Ήταν, σαν να έρρεες μέσα σε ένα όνειρο! Κερδίσαμε, ακόμα και με τη φοβερή νοθεία που έκαναν οι Δημοκρατικοί, με τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που έστειλαν να ψηφίσουν!!! Έβγαιναν οι γελοίοι στα κανάλια και έλεγαν ότι κέρδισε η Χίλαρι την λαϊκή ψήφο, όταν η λαϊκή ψήφος συγκροτούνταν από εκατομμύρια παράνομες ψήφους.
Τέλος πάντων. Τότε, άρχισε το Ομπαμικό παρακράτος να βγάζει στην επιφάνεια τη δήθεν εμπλοκή των Ρώσων στην προεκλογική εκστρατεία Τραμπ. Σε ανάλυσή μου λοιπόν, εκείνο το διάστημα, έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου αυτής της υποθέσεως και μέχρι που μπορεί να τη φτάσει ο Κενυάτης Μουσουλμάνος, πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν με πίστεψαν, διότι ήταν τόσο εξωφρενικά γελοίος ο ισχυρισμός τους, που ακόμα και παλιές καραβάνες των Ρεπουμπλικανών, δεν πίστευαν ότι θα έφταναν τόσο μακριά, αυτή την στημένη και προδοτική υπόθεση.
Σε σχέση με τους Αμερικανούς φίλους και συναδέλφους, δεν πείστηκα. Όχι, επειδή ήμουν πιο μάγκας και ισχυρογνώμων από το επιτελείο των ανθρώπων του Προέδρου, αλλά επειδή γνώριζα και γνωρίζω πολύ καλά, την Ισραηλινή πολιτική σκηνή και είχα γνώση των μεθόδων που θα χρησιμοποιούσε αυτό νοσηρό, παγκόσμιο διευθυντήριο. Τα είχαν κάνει, πριν από τον Τραμπ και στον Μπίμπι Νετανιάου, οπότε διέκρινα εγκαίρως τι έχουμε να περιμένουμε.
Φτάνουμε λοιπόν, σιγά – σιγά στο τέλος αυτής της ιστορίας. Ο Πρόεδρος Τραμπ, σε συνέντευξή του πριν από μία εβδομάδα, χρησιμοποίησε τον όρο «προδοσία» για την υπονόμευση της κυβερνήσεώς του από το σύστημα Ομπάμα-Κλίντον και δεν ανέφερε τυχαία αυτό τον όρο. Τώρα, που τελειώνουν οι ανακριτικές έρευνες και αρχίζουν και διαρρέουν οι μαρτυρίες των πρακτόρων του FBI και της CIA, ο Τύπος και ο πολιτικός κόσμος, αρχίζει και μιλάει πλέον επίσημα και φανερά, για εσχάτη προδοσία.
Δεν είναι μόνο η υπόθεση παρακολούθησης του Αμερικανού Προέδρου και η παγίδευσή του από τις υπηρεσίες ασφαλείας, που θα καθίσουν στο σκαμνί τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον. Είναι και η υπόθεση του γιου του Τζο Μπάιντεν, με την Ουκρανική εταιρεία Μπουρίσμα και το λάδωμα της οικογένειας Μπάιντεν από την εν λόγω εταιρεία.
Θα είναι η πρώτη φορά στην Αμερικανική ιστορία, που πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα καθίσει στο εδώλιο για εσχάτη προδοσία. Ο Ομπάμα, δεν είναι απλά ένας πρώην Πρόεδρος, αλλά ο αχυράνθρωπος των Αδελφών Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, η μαριονέτα του Σόρος και το μακρύ χέρι της Γερμανικής Καγκελαρίας στις ΗΠΑ. Αυτό το ανεκδιήγητο τυπάκι, τόλμησε να πει μετά τις εκλογές του 2016, ότι ηγέτης του Ελεύθερου κόσμου, είναι πλέον οι Άνγκελα Μέρκελ!!! Μόνο προδότες της πατρίδας τους ξεστομίζουν τέτοιες κουβέντες !!!
Το σύστημα Ομπάμα, θέλει να αποφύγει πάση θυσία να δει τον πρώην Πρόεδρο να φορά βραχιολάκια και να οδηγείται στην αίθουσα του δικαστηρίου. Θα κάψουν τις ΗΠΑ, όπως έχουν ξεκινήσει να κάνουν σε πολλές Αμερικανικές πόλεις. Θα επαναφέρουν την υστερία για τον κορωνοϊό, όπως κάνουν πάλι, (άρχισαν ήδη να μιλάνε για δεύτερο κύμα) μέχρι να γονατίσει η Αμερικανική οικονομία. Θα κάνουν τα πάντα, για να μη βρεθούν φυλακή!
Θα τινάξουν όλες τις οικονομίες του πλανήτη στον αέρα. Αναγκάζουν τις Ευρωπαϊκές ηγεσίες να παίξουν το παιχνίδι του κορωνοϊού, καταστρέφοντας τις Εθνικές τους οικονομίες, οδηγώντας εκατομμύρια Ευρωπαίους στην πλήρη ανέχεια, για να πείσουν το Αμερικανικό εκλογικό σώμα, ότι υφίσταται πανδημία και μετά το τέλος αυτής, εάν και εφόσον κερδίσει ο Μπάιντεν, θα εγκαθιδρύσουν την πιο σκληρή Οργουελιανή Χούντα, που έχει γνωρίσει ποτέ το ανθρώπινο είδος.
Θα προκαλέσουν χάος μέσα στις Ευρωπαϊκές πόλεις με την Αντίφα και τους Μουσουλμάνους και θα κατηγορήσουν τον Αμερικανό Πρόεδρο και κάθε πατριωτική φωνή μέσα στον Ευρωατλαντικό κόσμο. Θα δείτε πολλά παράξενα να συμβαίνουν μέχρι τις εκλογές. Πιστεύω, ότι θα θελήσουν να χτυπήσουν και από το εξωτερικό τις ΗΠΑ. Θεωρώ πολύ πιθανό, η Αμερική, να δεχθεί κάποιου είδους ασύμμετρο πλήγμα, που θα προκαλέσει πολιτική ζημιά στον Πρόεδρο.
Ξέρουν, ότι ο Μπάιντεν θα χάσει. Είναι ένας ανώμαλος παιδόφιλος, που πάσχει από γεροντική άνοια και τον κρύβουν από τα πλήθη και το φως της δημοσιότητας, για να μην κάνει γκάφες ή τον πάρει ο ύπνος στον αέρα κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής. Πιστεύουν, ότι καταστρέφοντας την Αμερική, εκ των έσω, θα ρίξουν τον Τραμπ. Παίζουν τα ρέστα τους, σε ένα παιχνίδι, που το τέλος του προβλέπει ότι, it can be only one…
Follow us on twitter
Join our Facebook page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters