Κυριακή 17 Μαΐου 2020

DNA· HAARP & X-BAND RADAR


Μέσα καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες παίζουν και φλερτάρουν με τα 38αρια και τα 40φεύγα. Κάποιες φορές είναι ευχάριστα, ειδικά όταν βρισκόμαστε κοντά σε δασώδη περιοχή. Κάποιες άλλες όμως όχι, ακόμη κι αν δεν αλλάξουμε περιβάλλον. Ενώ η θερμοκρασία κινείται σε λογικά κι αναμενόμενα πλαίσια, μέσα καλοκαιριού, κάτι συμβαίνει.
Τις τελευταίες μέρες νιώθετε να ζεσταίνεστε από μέσα, σαν να σας ψήνουν σε φούρνο μικροκυμάτων;

Αισθάνεστε ότι καίγεστε ακόμη και μέσα σε χώρο με κλιματιστικό;
Νοιώθετε μάλιστα ότι μόνο εσείς καίγεστε σε μια παρέα, ενώ οι υπόλοιποι απλά ζεσταίνονται;

Είναι έντονη η αίσθηση ότι καίνε τα μάτια σας, σας φαγουρίζει το δέρμα και δεν αντέχετε ούτε … το δέρμα σας;

Αισθάνεστε ζαλάδες σαν να έχετε πάθει ηλίαση, ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Nοιώθετε κακοδιάθετοι και κουρασμένοι, χωρίς προφανή αιτία.
Δηλαδή βιώνετε μια κατάσταση που δεν συνάδει με το περιβάλλον σας;
Ακριβώς αυτό γίνεται και δεν είναι η φαντασία σας.
Ε!! δεν είμαστε δα και στην Σαχάρα, φυσιολογικές θερμοκρασίες και υποφερτές ζούμε, μέσα Ιουλίου !!!

Το HAARP δεν είναι μόνο του, μας στοχεύουν με τεράστιας ισχύος μικροκύματα που ανακλώνται από τα σύννεφα του ψεκασμού ώστε να φτάνουν παντού. Τα X-Band radar θεωρούνται ραντάρ στρατιωτικά Ballistic Missile Defense αλλά κάνουν και άλλες … δουλειές.

Όπως τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας (ηλεκτρομαγνητικής) και ας μην ξεχνάμε τις χιλιάδες κεραίες κινητής τηλεφωνιας και τα εκατομμύρια Smartphones.
Τεραστίας ισχύος, σιγοψήνουν τα μιτοχόνδρια μας για να είμαστε …υγιείς σαν βράχοι.
ΜΑΣ ΣΙΓΟΨΗΝΟΥΝ σαν μπριζολάκια στον φούρνο μικροκυμμάτων από ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.

Χρησιμοποιούν τους αεροψεκασμούς, με τα μεταλλικά σωματίδια από τις χημικές ουρές (αλουμίνιο κλπ) ώστε να φτάνουν σε τεράστιες αποστάσεις πάνω στην γη, επιλεκτικά φυσικά!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA !!!
ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!


«Η Δημιουργία είναι κάτι πάρα πολύ ιερό. Είναι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή κι αν έχετε κάνει μαντάρα τη ζωή σας, αλλάξτε τη. Αλλάξτε τη σήμερα, όχι αύριο. Αν είστε αβέβαιοι, ανακαλύψτε γιατί και γίνετε βέβαιοι. Αν η σκέψη σας δεν έχει ευθύτητα, σκεφτείτε με ευθύτητα, λογικά. Αν δεν προετοιμαστούν όλα αυτά, αν όλα δεν τακτοποιηθούν, δεν μπορείτε να μπείτε στον κόσμο της δημιουργίας.» Τζιντού Κρισναμούρτι

ΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΤΕ!!
Χρησιμοποιείτε αντηλιακά με δείκτη 50-60!!!! Για την …υγεία σας τα προωθούν τόσο έντονα, ναι το ξέρω.

Κάνετε ηλιοαυτοκτονία και ηλιοκαταστροφή; (ηλιοθεραπεία)
Κάθεστε στις παραλίες με τις ώρες; Ακόμη και κάτω από τις ομπρέλες είστε απροστάτευτοι.
Κολυμπάτε με 35 βαθμούς μεσημέρι με κάθετες τις ακτίνες του ήλιου;
Δεν φροντίζετε τον εαυτό σας; (διατροφή, άσκηση, σκέψεις, λέξεις, συναισθήματα κλπ)
Ειδικά οι γυναίκες αποκτούν γυναικολογικά προβλήματα, γιατί τα αντηλιακά ξετινάζουν τις ορμόνες.

Ο καύσωνας και η ζέστη θέλουν δροσιά κι όχι ήλιο!!
Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την μανία (αλήθεια σκεφτήκατε ποιός σας την κόλλησε και γιατί άραγε;) με 40αρια οι άνθρωποι να κάθονται στον ήλιο αντί να βρίσκονται μέσα σε ένα δάσος ή κοντά σε πηγές. Δείτε γύρω σας σε μια παραλία. Σκάει ο τζίτζικας και οι άνθρωποι σουλατσάρουν κάτω από τον ήλιο !! μισόγυμνοι πασαλειμμένοι με δηλητήρια. Κάποιοι από εμάς έχουμε ζήσει σε χωριά και γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι κρύβονταν κάτω από πλατύγυρα καπέλα και κεφαλομάντηλα, γάντια και ομπρέλες. Δεν ξάπλωναν στον καυτό ήλιο μεσημεριάτικα.

Το απόλυτα φυσιολογικό είναι το καλοκαίρι να το περνά κανεις στο βουνό και όχι στις καυτές παραλίες. Ακόμη και το όνομα Bikini οι περισσότεροι δεν ξέρουν απο που κατάγεται και την συνδεσή του με μια απο τις  μεγαλύτερες εκρήξεις στην ιστορία υδρογονικής βόμβας. Για κάντε τους συνειρμούς, όσοι μπορείτε.

Δεν θα καθίσω μες την ζέστη, να αναλύσω ΞΑΝΑ τι είναι, τι, και τι κάνουν ή τι επιδιώκουν, ούτε θα μιλήσω με όρους OR & DOR. Οι ενδιαφερόμενοι ανατρέξτε στην αρθογραφία του terrapapers.

big white ball in pearl harbor - HAARP(19)
big white ball in pearl harbor - HAARP(3)

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ
Φροντίζουν λοιπόν για την υγεία και την καλοπέραση μας οι επικυρίαρχοι.
Για να μπορούμε βρε αδελφέ, να απολαμβάνουμε τα βίντεο με τον Ρέμο τον Eros Walter Luciano Ramazzotti και την ΑΑΑ ποιότητα λουκουμόσκονης στο πνευματοκρατούμενο Namos με κυρίαρχους θαμώνες από την Μέση Ανατολή. Πλούσιοι Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες που κατέλαβαν τα τραπέζια των 15.000 ευρώ. Η συνύπαρξη των ΡεΡα (Ρεμο και Ραμαζοτι) αποδείχτηκε καταλυτική οικονομικά, αφού μέχρι το ξημέρωμα, πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα βούλιαξαν την Ψαρού σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης και εισπράξεων. Ο συνολικός απολογισμός της βραδιάς σε αριθμούς ζαλίζει, αφού ο τζίρος μέχρι τις πέντε και μισή το πρωί φλέρταρε με τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Οι εφοριακοί που δίνουν ανελλιπώς το παρών στην συγκεκριμένη βραδιά εμφανίστηκαν στην ώρα τους, είχαν τραπέζι και οι κυρίες της 8μελούς ομάδας επέλεξαν τουαλέτες για την περίσταση, ενώ οι φόροι που αναλογούσαν στο κράτος άγγιξαν το μισό εκατομμύριο ευρώ και διοχετεύτηκαν άμεσα σε ειδικό λογαριασμό. ΝΑ ΦΆΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΤΑ ΨΙΧΑΛΑΚΙΑ.

[…] Το να ανοίγεις σαμπάνιες-γίγαντες με κόστος δέκα χιλιάρικα τη μια, για να εκφράσεις την ικανοποίηση σου επειδή έχεις και ξοδεύεις τόσο ανόητα, είναι αρχή μανιοκατάθλιψης και δυστυχία αδειοσύνης.  Ο Ρέμος είναι ένας αποδεκτός πλην μέτριος τραγουδιαρης πίστας και ο Ραμαζοτι ένας (για πολλους) θαυμάσιος cantautore. Όμως η εκδήλωση θαυμασμού και για τους δυο, όταν συνοδεύεται από ακραίες επιδεικτικές συμπεριφορές, εμένα προσωπικά με κάνει να σκέφτομαι: αν έμπαινε η δίωξη ναρκωτικών και άλλοι κλάδοι της ΕΛΑΣ τη νύχτα της μεγάλης σφαγής (των ευρω,) πόσοι από τους ανοιχτοχέρηδες θα κατέληγαν στη ΓΑΔΑ με διώξεις οικονομικών και άλλων εγκλημάτων; Το ξέρουμε δα από άλλα κεφάλαια της ίδιας ιστορίας πως οι έμποροι ναρκωτικών, οπλών, λεύκης (η άλλου χρώματος) σάρκας αρέσκονται στο να προκαλούν την τύχη τους επιδεικνύοντας το χρήμα που εγκληματικά και παράνομα τσέπωσαν. Γι αυτό και η «κοσμική» Αθήνα, σε μεγάλο μέρος, από τέτοιους αποτελείται και τα tabloids κάτι τέτοιους υμνούν, μέχρι τη σύλληψη και φυλάκιση τους […] Γράφει εξαιρετικά εύστοχα ο Νίκος Μαστοράκης

… και σίγουρα ΞΕΡΕΙ πολύ ΠΟΛΥ καλά, τι γράφει !!!!!! Αντε και του χρόνου εκτός από την Εφορία και η Δίωξη ναρκωτικών για να δούμε κι εμείς οι «στην απ’ έξω» ποιοί θα πάνε (αναζήτησε το άρθρο «Πως Η Κοκαίνη Κυβερνά τον Κόσμο» και το βιβλίο «ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ -ΠΩΣ Η ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» ΡΟΒΕΡΤΟ ΣΑΒΙΑΝΟ

ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ !!
«Τι Αρχαιοελληνική γραμματεία, μας τσαμπουνάς ρε φίλε» μου είπε η δυσλειτουργική μαϊμουδίτσα στο fb στο άρθρο -Ο Ομφαλός των Δελφών· Ομφαλός του Κόσμου…  «μόνο τα Άπαντα του Ερμή του Τρισμέγιστου να διαβάσεις θα καταλάβεις». Τι μας λες «ρε φίλε»…. ο Ερμής ο Τρισμέγιστος Παπαρολογίας το Ανάγνωσμα … έγραψε και Άπαντα; Τα «Τρισμεγιστου Ερμη τα Απαντα» επρόκειτο να εκδοθούν από τις εκδόσεις «Βασιλικοί Πάπυροι Αλεξανδρείας», όμως ο εκδοτικός οίκος υπέστη ανήκεστο κι επονείδιστη οικονομική ζημιά, κατά την πυρπόληση της αλεξανδρινής βιβλιοθήκης, καθότι τα τυπογραφεία της ευρίσκοντο στα υπόγεια της. Υπάρχουν εικασίες ότι οι εγκαταστάσεις ήσαν ανασφάλιστες γι’ αυτό και ο οίκος πτώχευσε και τα Απάντα δεν εκδοθήκαν.
Προτείνω λοιπόν τα Άπαντα του Κρόνου του Τιτανοτεράστιου ή του Ποσειδώνα του Θαλασσοπνιγμένου ή ακόμη τα εξαιρετικά, αλλά δυσεύρετα, της Καλίσι της Θυελλογέννητης, γνωστή και ως «η πρώτη του ονόματός της», γνωστή και ως «Καταλύτρια των αλυσίδων», γνωστή και ως «η μητέρα των δράκων», γνωστή και ως «η βασίλισσα των δράκων», γνωστή και ως «η άκαυτη», γνωστή και ως «η μητέρα» (Μύσα), γνωστή και ως «η βασίλισσα απέναντι από την θάλασσα», γνωστή και ως «η αργυρή βασίλισσα»…

Χρειάζεται μια ζωή … ίσως και παραπάνω μόνο για να ξεσκαρτάρεις τα σκουπίδια και τα μιμίδια που καταπίνουν αμάσητα οι υπήκοοι των επικυρίαρχων.

Την λύση την ξέρετε, να μην επαναλαμβάνομαι και σας κουράζω από την νοητική ραστώνη σας … το βασικό αντίμετρο είναι το μενταγιόν Black Knight του orgonodrome.gr ΠΟΥ ΜΕΙΏΝΕΙ ΚΑΤA ΠΟΛY ΑΥΤA ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ HAARP & X-BAND RADAR και τα εξαφανίζει τελείως αν συνδυαστικά βοηθάτε κι εσείς. Σε χώρους των τσιμεντουπόλεων οι πυραμίδες του orgonodrome είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες, αν θέλετε υγεία και καλοζωία, όπως θα σας πουν και οι χιλιάδες χρήστες τους.

(Γνωρίζω ό,τι περιμένατε, σχεδόν λαχταράτε να το γράψω) …
ΒΡΟΤΟΙ· ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ
@ Ίων Μάγγος /2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters