Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Στου μπακαλολοιμωξιολόγου


Για μια ακόμα «επίσημη» «ενημέρωση» κανείς ρουφιανοπαπαγάλος δεν ρώτησε για τους 46 της Βουχάν. 

Ο μπακαλολοιμωξιολόγος αναφέρθηκε στις «ακραίες για την εποχή θερμοκρασίες» και είπε ότι «ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι οι υψηλές θερμοκρασίες και η έκθεση στον ήλιο δεν «σκοτώνουν» τον ιό. Μπορούμε να κολλήσουμε τον ιό ανεξάρτητα από τις εξωτερικές θερμοκρασίες». 

Προσέξτε: Μιλάνε για «εξωτερικές θερμοκρασίες», σε αντίθεση με τι; 
Με «εσωτερικούς χώρους» ή με «εσωτερικές Θερμοκρασίες». 

Τι είναι οι εσωτερικές θερμοκρασίες; 

Το απλό ερώτημα που δεν απάντησε ο μπακαλολοιμωξιολόγος είναι αν επιζεί ο ιός στην ατμόσφαιρα στους 40 βαθμούς και αν μπορεί να μεταδοθεί στο ύπαιθρο . Είπε όμως τα εξής άσχετο: «Η άμεση έκθεση στον ήλιο και η θερμοκρασία πάνω από 25 βαθμούς δεν έχει προληπτική δράση απέναντι στον κορονοϊό».

Τώρα, τι θα πει «προληπτική δράση» δεν τον ρωτησαν. 
Το κατάλαβαν όλοι, οι ρουφιανοπαπαγάλοι.


http://deltio11.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters