Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ο Robert Downy Jr βγάζει τη σφυρίδα στο δαχτυλίδι Pedophile της Elite του Hollywood



Ο αστέρας του κινηματογράφου Robert Downy Jr. έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη και σήκωσε το καπάκι σε ένα μεγάλο δαχτυλίδι παιδεραστών του Χόλιγουντ που συνδέει τους ισχυρούς Elites "σε όλο τον κόσμο". Το αστέρι του Iron Man έχει μπει στο αρχείο για να εκθέσει ένα τεράστιο δίκτυο παιδεραστίας, πορνείας , και η εμπορία ανθρώπων που περιλαμβάνει μια ολόκληρη οικογένεια, που ονομάζεται "άρρωστος f * cks".

Όχι μόνο έχει ονομάσει γνωστές προσωπικότητες του Χόλιγουντ, αλλά έχει επίσης αποβάλει έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους στην Αμερική, ο οποίος λέει ότι είναι μια "Rosetta Stone κάθε διαστρέβλωση από τον Hwood σε ολόκληρο τον κόσμο" και παρέχει εξευτελισμένες υπηρεσίες για τους "Άραβες, Wall Street, DC, Royals και ελίτ του Χόλιγουντ ".
Ο κ. Downy είναι ένας από τους μακροχρόνιους αστερισμούς που έρχονται για να εκθέσουν την παιδεραστία στην πολιτική και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας, αλλά μέχρι να μάθουν, έχει βγει με τα ονόματα και τις λεπτομέρειες.

Σε μια δήλωση, είπε ένας από τους λόγους του είναι ότι θέλει να "κάνει μερικά λάθη", προσθέτοντας:
"Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ΚΑΝΕΝΑ άτομα που κάνουν οικειοθελώς στην ιδιωτική ζωή τους όσο συναινούν - (τα παιδιά και τα ζώα δεν μπορούν να συναινούν!), Και ΝΑΙ δεν βλάπτουν άλλο ψυχικά ή σωματικά».

Robert Downy Jr. εκπληκτική έκθεση αναφέρει:
Είμαι ΠΡΩΗΝ προσωπικός "φίλος" μιας γυναίκας με την ονομασία Diana Jenkins. Αμφιβολία την ξέρετε, αλλά είναι η πέτρινη Rosetta κάθε σκάνδαλο και διαστρέβλωση από τον Hwood σε όλο τον κόσμο. Είναι πλούσιος διαζευγτής της Uber, της οποίας ο κόμπος έτρεξε στην τράπεζα του Barclay του Ηνωμένου Βασιλείου - και έτρεξε τους αραβικούς επενδυτές για την τράπεζα! Έχει εκπονήσει ένα δαχτυλίδι κοριτσιών / κόμματος κοριτσιών υψηλής κλήσης για τους Άραβες, την Wall Street, DC, Royals και τους ελίτ του Χόλιγουντ. Είναι επίσης ένας μεγάλος φιλανθρωπος, υποστηρικτής τέχνης, πολιτικός δωρητής και κοινωνική οικοδέσποινα σε όλους. Οι καλύτεροι φίλοι της στο Hood είναι ο Sean Penn, ο Clive Davis, ο Ari Emanuel, ο George Clooney, ο Cindy Crawford και το μικρό κατοικίδιο του Hayden Hayden Leslie P Panettiere. Η Ντιάνα είναι ο σύνδεσμος πλούσιων Αράβων και Ασιάτων και Αθλητών με ηθοποιούς / μοντέλα Hwood. Είναι επίσης ένα άρρωστο και στριμμένο b * tch.

Η Leslie P. δεν είναι μόνο ένα φτωχό θύμα σε αυτό το ναυάγιο αμαξοστοιχίας. Εμπιστέψου με. Είναι τουλάχιστον 50% υπεύθυνη (αν όχι περισσότερη) για την ενθάρρυνση, την ενεργοποίηση, και μερικές φορές ακόμη και τη συμμετοχή στη συνεστραμμένη ζωή της. Οι συσπάσεις του Leslie διασχίζουν τη γραμμή σε βλάβη, παρανομία και απάνθρωπη ασθένεια. Όπως και στον Ryan ONeal, τον John Phillips, τον Tish Cyrus και την περιοχή Dan Schnieder. (Πολύ χειρότερο από τον Pimpa Joe Simpson!)

Δεν είχε απλώς την ευκαιρία να την σταματήσει ή να φύγει με τα παιδιά, αλλά επέλεξε να μην προστατέψει τα παιδιά της - και να πάρει την ηδονιστική ασθένεια στην κρεβατοκάμαρά της (όλα για την ίδια της την απληστία). Νομίζετε ότι η Dina Lohan είναι κακή; Είναι εύκολο να υποστηρίξουμε ότι ο Hayden είναι για πάντα θύμα που οδηγεί τις δικές του παράνομες επιλογές για τη ζωή - και δεν είμαι ψυχολόγος - αλλά την έχει καταφέρει να γίνει πιο πρόθυμος γι 'αυτό (και λέει το αγαπάει). Όχι μόνο η σωματική και πνευματική βία που απολαμβάνει, αλλά η ακόρεστη όρεξή της για τα πιο περίεργα σκατά που μπορεί να επιδοθεί στην "κορυφή" της. Της προσφέρθηκε βοήθεια από μερικούς που την φροντίδα πραγματικά και την ανησυχούν γι 'αυτήν. Τους χλεύασε και έσχισε τη δική της σειρά. Τώρα? Τρέφει και δεν θεωρεί τίποτα ταμπού. ΤΙΠΟΤΑ! Απλά ρωτήστε τον Mario Lopez.

Η Diana Jenkins είναι αρκετά ανήκουστη, όμως, είναι ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στην Αμερική.

Σύμφωνα με τον Jezebel, ο Robert Downy Jr. έχει επίσης κάνει ισχυρισμούς για τις σεξουαλικές παραμορφώσεις του ηθοποιού που μετατράπηκε στον παραγωγό του Nickelodeon Dan Schneider και τις συνέπειες ότι το δωμάτιο 23 του βιβλίου του Diana Jenkins είναι στην πραγματικότητα ένας κατάλογος πελατών και τηλεφωνικών κοριτσιών.
Συνέχισε να παρακολουθεί τη δήλωσή του με ένα θετικό σημείωμα, δηλώνοντας ότι υπάρχουν επίσης καλοί άνθρωποι στο Χόλιγουντ και μάλιστα έδωσε μια λίστα με τα ονόματα εκείνων που δεν είναι «άγιοι», αλλά ΔΕΝ είναι παιδόφιλοι, λέγοντας:

Υπάρχουν μερικοί αξιόλογοι και καλοί άνθρωποι στο Χόλιγουντ. Δυστυχώς, δεν παίρνετε μελάνι για να είστε καλοί. (Αυτό είναι στριμωγμένο, ναι ξέρω). Αλλά θεωρήστε τον Hwood ως έναν μικρόκοσμο του κόσμου: Θυμηθείτε την στροφή σας για το ακαθάριστο / άρρωστο pedos δάσκαλος; Τους γνωρίζατε σωστά τους TONS; Φανταστείτε όμως να προσπαθείτε να αναφέρετε τους ΚΑΛΟΥΣ και τους ηθικούς δασκάλους Θα πάρει για πάντα.

Στα νέα, κάθε μέρα, όλα όσα ακούμε είναι ΛΑΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και κακοί άνθρωποι. Είναι αυτό που πωλεί και intrigue. Όλοι αγαπάμε Blinds και κουτσομπολιά επειδή είμαστε άνθρωποι. Ελαττωμένη, αλλά ανθρώπινη. Μερικές φορές πρέπει απλώς να συνειδητοποιήσετε ότι ο Hwood δεν είναι περισσότερο πατήσαμε από τον υπόλοιπο κόσμο - απλά παίρνουμε περισσότερη κάλυψη - σε ένα σκάνδαλο σκάνδαλο 24/7. Έτσι, ναι, μερικοί φοβεροί άνθρωποι του Hwood που ξέρω προσωπικά: (Έχουν ελαττώματα και δεν είναι τέλεια, αλλά είναι ΜΕΓΑΛΟΙ άνθρωποι που είναι το αντίθετο από τα άλλα άρρωστα fucks):

Ντέιβιντ Κέλι
John Hughes (ήταν το καλύτερο)
Νατάσα Γκρέγκσον
Wagner Bryan Lourd
Neil Patrick Harris
Jon Hamm
Guy Ritchie
Tommy Lee Jones
Susanna Hoffs
Κέβιν Κλίνι & Φοίβη Κέιτς
Drew Barrymore
Steve Martin
Rachel McAdams
Bob Kosberg
Σοφία Κόπολα
Ζωή Κασαβετές
Moon Zappa
Μπραντ Πιτ
John Favreau
Amber Heard
Jerry Bruckheimer
Molly Ringwald
Τομ Χανκς
Ρομπ Ρέινερ
Η Susan Downey
Θα Staeger
Μιράντα Κοσγκρόβεν
Seth Macfarlane
Richard Lovett
Johnny Depp
Akiva Goldsman
Άλαν Χορν
Έλτον Τζον
Kate Beckinsale

Ron Meyer και ναι ... ακόμη και ο Mel Gibson (λάθη και όλα). Και περίπου 2.000 άλλοι άνθρωποι των οποίων τα ονόματα δεν θα αναγνώριζαν ποτέ. Δεν είναι άγγελοι και δεν είναι τέλειοι - ούτε εγώ. Αλλά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ άνθρωποι που ξέρουν τι σημαίνει να είσαι πραγματικός φίλος.;

Ποια είναι η Diana Jenkins
Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην εκδήλωση Robert Downey Jr. ήταν μια γυναίκα που ονομάζεται Daina Jenkins. Η Σαϊνέλα Ντάιανα Τζένκινς είναι πρώην πρόσφυγας της Βοσνίας, παντρεμένος με έναν κορυφαίο τραπεζίτη και πρώην επικεφαλής της τράπεζας Barclays στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ρότζερ Άλαν Τζένκινς.

Σύμφωνα με τη σελίδα Wikipedia του κ. Jenkins: Το 2008 διαδραμάτισε βασικό ρόλο σε μια επένδυση ύψους 7,3 δισεκατομμυρίων λιρών στερλινών στην Barclays από τις κυριαρχούσες οικογένειες του Αμπού Ντάμπι και του Κατάρ και από το ταμείο κρατικών επενδύσεων του Qatari. Από το 2011 είναι μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης και Επενδύσεων της βραζιλιάνικης επενδυτικής τράπεζας BTG Pactual.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το 2005 ο Jenkins έφτασε κάπου μεταξύ 40 και 75 εκατομμυρίων λιρών στερλινών, γεγονός που τον καθιστά φημισμένο τον πιο αμειβόμενο τραπεζίτη στην πόλη του Λονδίνου.

Η Diana Jenkins έκτοτε διαζευγμένος από τον Ρότζερ Άλεν Τζένκινς και μεταφέρθηκε στην Καλιφόρνια, όπου έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ισχυρούς και σημαντικούς ανθρώπους στην Αμερική, αλλά έχει παραμείνει κάπως στη σκιά.
Είναι σημαντικός επενδυτής και εμπλεκόμενος στο πρόγραμμα στο Ίδρυμα Clinton και το Μάρτιο του 2010 έφερε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για τη φιλανθρωπική οργάνωση Bill και Hillary Clinton.

Η κ. Jenkins ονομάστηκε επίσης στην επιστολή της Κλίντον για το Ίδρυμα Clinton για το Pay-to-Play. Έχει επίσης υποστηριχθεί ότι συνδέεται με παγκόσμια δίκτυα διακίνησης ανθρώπων και αν αυτό που λέει ο κ. Downey είναι σωστό, μπορεί να είναι ένα από τα οι μεγαλύτεροι παίκτες των μεγαλύτερων κύκλων διακίνησης και παιδεραστίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν όχι στον κόσμο.

Ο Robert Downey Jr. που πρωτοπαρουσιάστηκε με αυτόν τον τρόπο υπήρξε μια εξαιρετικά γενναία κίνηση και ένα σημάδι ότι το πέπλο είναι αργά άρση. Τον τελευταίο καιρό, άλλα πρόσωπα όπως ο Corey Haim, ο Corey Feldman, ο Brad Pitt και η Elija Wood, μερικοί, έχουν μιλήσει για να προειδοποιήσουν το κοινό για την κακοποίηση που υφίσταται στα χέρια των πλούσιων, ισχυρών ελίτ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters