Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Παγκόσμια Κατάρρευση του Συστήματος και Μαζικές Συλλήψεις Διαδικασία? Επαναφορά αναπόφευκτη


Η χρήση της πανδημίας ή "infodemic" για την κατάρρευση της σημερινής δομής της παγκόσμιας εξουσίας προχωρά ομαλά, συμφωνούν πολλές πηγές. Υπάρχουν πολλές αναφορές μαζικών συλλήψεων ελίτ. Ορισμένα από αυτά μπορούν να επιβεβαιωθούν από ειδησεογραφικές εκθέσεις για ηγέτες όπως η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον που περιορίζονται "λόγω μόλυνσης από κοροναϊό". https://news.yahoo.com/merkel-isolating-pressure-mounts-her-040052387.html
Ο κόσμος πρόκειται επίσης να ανακαλύψει ότι η Angela Merkel είναι η κόρη του Adolf Hitler. Οι Ιταλοί, που μόλις χάθηκαν από τον έλεγχο της Γερμανίας (ΕΕ), μας έστειλαν αντίγραφο της μόνης γνωστής εικόνας του Χίτλερ με την κόρη του Άντζελα. Το μήνυμα διαβάζει: "και όταν μεγαλώνεις την Άντζελα, καταστρέψτε όλη την Ευρώπη".
Επίσης, η κοινωνία White Dragon έχει έρθει σε επαφή με την αμερικανική ναυτική βάση στη Γιοκοσούκα της Ιαπωνίας για να καταθέσει κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου εναντίον του πρωταθλήματος κουκλοθέατρου Shinzo Abe για το ρόλο του στη μαζική δολοφονία της Fukushima και σε άλλα εγκλήματα. Πολλοί, αξιόπιστοι μάρτυρες - συμπεριλαμβανομένων δύο πρώην Πρωθυπουργών - θα εξασφαλίσουν μια ετυμηγορία. Αυτό κατέστη δυνατό με την απομάκρυνση (επιτέλους) των κορυφαίων ιπποδρομιών στην Ιαπωνία, όπως λένε οι Richard Armitage και Michael Greenberg, οι πηγές του Πενταγώνου και της CIA. Ο Abe, σε αντίθεση με τον παππού του πολεμιστή Kishi Nobosuke, δεν θα αποφύγει τη δικαιοσύνη. Όπως λένε οι Ιάπωνες: "Zama Miro."
Οι πηγές της CIA στην Ασία το επιβεβαίωσαν:
"Ο υπεύθυνος της Ιαπωνίας είναι στον κατάλογο που θα πάρει κατά τη διάρκεια αυτού του γύρου. Η επίσημη ιστορία θα είναι ότι έχει δοκιμάσει θετικά για βιογραφικό σημείωμα και βρίσκεται σε αυτοκατανόηση. Αυτή είναι η λέξη κώδικα που χρησιμοποιείται όταν τα εν λόγω σατανικά απόκρυφα μέλη έχουν συλληφθεί. "
Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ "είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος και πολλοί θα πεθάνουν", προβλέπουν οι πηγές της CIA.
Ακολουθούν οι πηγές του Πενταγώνου σχετικά με τη συνεχιζόμενη στρατιωτική εκστρατεία κατά της Σατανικής Khazarian μαφίας στις ΗΠΑ:
"Καθώς οι υπόγειες βάσεις καταστρέφονται στη Γιούτα, τη Νέα Υόρκη, το Αϊντάχο, την Καλιφόρνια και αλλού ... τα παιδιά που διασώζονται παίρνουν τα πλοία των νοσοκομείων Comfort και Mercy, προστατευμένα από πεζοναύτες».
(Για όσους από εσάς ακόμα δεν γνωρίζετε την πάλη κάτω από το baseground, παρακαλώ ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο 29 λεπτών 
Ο στρατιωτικός στρατιωτικός νόμος διαμορφώνεται καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump κάλεσε ένα εκατομμύριο αποθεματικά και πρόσφατους στρατιωτικούς συνταξιούχους σε ενεργό καθήκον. Πόλεμος διακηρύσσεται σε μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών, 5G δίκτυα έχουν απενεργοποιηθεί, FEMA είναι υπό στρατιωτικό έλεγχο, και ο Γενικός Επιθεωρητής του Πενταγώνου επιβλέπει βοήθεια 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων κοροναϊού.
Επίσης, καθώς 170.000 κατηγορητήρια αποσφραγίζονται με μαζικές συλλήψεις, θα υπάρξει αίμα με θύματα από «αυτοκτονίες» των στρατιωτικών επιχειρήσεων και απόσυρση από το adrenochrome.
Το πλύσιμο εγκεφάλου και υπνοβασίας θα κοπανισθεί για να μάθει ότι τα πάνω από 40.000 παιδιά που εξαφανίζονται στις ΗΠΑ κάθε χρόνο (στατιστικά στοιχεία του FBI) ​​υφίστανται βασανιστήρια μέχρι θανάτου από την ελίτ για τη συγκομιδή μιας μορφής αδρεναλίνης γνωστής ως αδρενοχρόμετρο. Το γεγονός ότι μπορείτε να διαβάσετε τώρα για το adrenochrome στη Wikipedia είναι ένα σημάδι ότι τα πράγματα πραγματικά αλλάζουν. https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome
Η μαύρη Khazarian δεν παραιτείται χωρίς μάχη. Το WDS έλαβε το ακόλουθο μήνυμα από αυτούς την περασμένη εβδομάδα:
"Έχουμε κυβερνήσει αυτόν τον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια και θα το καταστρέψουμε αντί να το εγκαταλείψουμε".
Ωστόσο, να είστε βέβαιοι ότι το WDS έχει σταματήσει και θα συνεχίσει να σταματά τις προσπάθειές του να καταστρέψει τον πλανήτη.
Το τελευταίο παιχνίδι που το χρησιμοποίησαν για να προσπαθήσουν να πυροδοτήσουν έναν πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας λέγοντας στους Αμερικανούς ότι οι Κινέζοι προκάλεσαν την «πανδημία» και είπαν στους Κινέζους ότι οι Αμερικανοί το έκαναν.
Το μεγάλο μνήμα που πιέζουν στη Δύση είναι ότι "Όλα τα μονοπάτια οδηγούν πίσω στο Bio-Lab του Wuhan".
Στην πραγματικότητα, το ξέσπασμα στην Κίνα μπορεί να ανιχνευθεί στην Wuxi Pharmaceutical Corporation στο Wuhan της Κίνας. Αλλά εδώ είναι το ενδιαφέρον κομμάτι, μαντέψτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Wuxi;
Είναι…
Το υπόλοιπο αυτού του άρθρου είναι διαθέσιμο μόνο για τα μέλη του BenjaminFulford.net
Παρακαλώ συνδεθείτε ή Εγγραφείτε για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters