Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ , Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΤΟ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ


America’s REAL HISTORY of Debt Slavery, Bankruptcy and Admiralty Maritime LawΗ Βασίλισσα Ελισάβετ Παρέδωσε Την USA Εταιρεία πίσω στον Πρόεδρο Trump στις 13 Ιουλίου 2018; 

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΩ 200 ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Ήταν βρετανοί/ Βαθιά κρατική συμπαιγνία όχι ρωσικά στην προεδρική εκστρατεία TRUMP και στις τρέχουσες προσπάθειες πραξικοπήματος. Γιατί το Στέμμα πίστευε ότι δικαιούνταν;

Η Παλαιά Πυραμίδα της Εξουσίας πριν από την Επανεξέταση της Παγκόσμιας Ιεραρχίας. Η Αμερική περνάει μια Αυθεντική Αμερικανική Επανάσταση αναδιαρθρώντας το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών, αφαιρώντας έτσι από τους Λουσιφεράνους εγκληματίες πολέμου τη Khazarian Mafia Rothschilds που ανάγκασε τις ΗΠΑ σε Πτώχευση το 1812.


Αυτή η μυστική και αδυσώπητη εξαναγκαστική μας υποχώρησε στους Σκλάβους του χρέους, με τους οποίους οι ηγέτες μας συμφώνησαν σε ένα σύστημα που επέτρεψε στη Βρετανία να διατηρήσει την κυριαρχία επί των ΗΠΑ μέχρι το 2018, όταν η βασίλισσα Ελίζαμπεθ παραδόθηκε στον Ντόναλντ Τρούμπα στις 13 Ιουλίου 2018.
Κατά τη διάρκεια της περιόδου χρεοκοπίας, το πιστοποιητικό γέννησής σας έγινε Αποθήκη που τεκμηριώνει την κυριότητα από τη Βρετανία, η οποία εφάρμοσε το νομικό τους σύστημα στο Ναυτικό Ναυτικό Δίκαιο της Θάλασσας σε Αμερικανούς πολίτες. Αυτό το χτύπημα χεριών από τη μαφία των Χαζάρων για λογαριασμό της Βρετανίας και του Βατικανού εξασφάλισε τη δουλεία μας εξουσιοδοτώντας την Αμερικανική Ένωση BAR να βρίσκεται υπό τη δικαιοδοσία του Βρετανικού Στέμματος λόγω της Πτώχευσης των ΗΠΑ.

*****

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑ:  Η κρυμμένη ιστορία της απίστευτα κακής Khazarian μαφίας.

70773654_10218389426921105_7364238057723133952_o

Αυτή είναι η ηχητική έκδοση του παραπάνω άρθρου στο   -YouTube

*****

Οι πρόσφατες στρατιωτικές πράξεις και οι εκτελεστικές διαταγές της κυβέρνησης Trump επιστρέφουν την Αμερική σε μια κυρίαρχη χώρα και αφαιρώντας την ιδιωτική ομοσπονδιακή επιφύλαξη από τον οικογενειακό έλεγχο Rothschilds, ο οποίος ευθυγραμμίστηκε με το Βατικανό και το αγγλικό στέμμα για να καταδικάσει τους Αμερικανούς σε φορολογικό αγρόκτημα. Η πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας και δολοφονίας εναντίον του Προέδρου Donald Trump οφείλεται στην απόρριψη της παλιάς πολιτικής φρουράς της ίδρυσης όταν ολοκλήρωσε τη δήλωση αποστολής του Προέδρου John F. Kennedy, ο οποίος δολοφονήθηκε με επιτυχία για τις απειλές του να κάνει το What Trump έχει πλέον επιτύχει από τον πόλεμο TRUMP TZU και από τη Στρατιωτική Δύναμη, η Αμερική αποκατέστησε την British Control.
Το True Media Αφηγήσεις για τα προηγούμενα 2 χρόνια Αν τα ΜΜΕ δεν ήταν ψεύτικα θα έπρεπε να ήταν: "Οι βαθιές πολιτικές δημιουργίες πολιτικών από αμφότερα τα κόμματα συντόνισαν μέσω του DNC ένα σχέδιο βρετανικής συμπαιγνίας από μια Προεδρική Προεδρία ενάντια στην Προεδρία του Αμπούτ».

Υποστηρικτικές Αναφορές Τεκμηρίωση της Αλήθειας με τις βρετανικές παρεμβάσεις:

60786291_10217492114048844_8269352310266658816_o (1)

Η Μεγάλη Αφύπνιση και Εσωτερική Χρήση της Gematria

*****

Ο David-Wynn-Miller έσπασε τον κβαντικό μαθηματικό κώδικα στη σωστή γραφή της σύνταξης δομών φράσεων στις 4/6/1988. Ο Russell J. Gould είναι ο μαθητής του και είναι λαμπρός. Τα μυστικά σε αυτό το ένα ενιαίο βίντεο έσωσαν την κυριολεκτικά ανθρωπότητα από τη συνέχιση της βρετανικής κατακραυγής αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο μυστικό εθνικής ασφάλειας στη σύγχρονη ιστορία από τις αρχικές 13 αποικίες. Ο συνδυασμός όλων των βίντεο και των ερευνών που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο καταδεικνύει πώς οι ιδιοκτήτες της οικογένειας Rothschilds Central Banking & Federal Reserve σε συμπαιγνία με τους Βρετανούς Crown Enslaved Americans και την ανθρωπότητα για πάνω από 200 χρόνια Μέχρι που ο Donald J. Trump ζήτησε την επιστροφή πίσω στις ΗΠΑ 13 Ιουλίου 2018.

War Castle *** Κακό Σχέδια για το Enslavement μας !!! * Πρέπει να δείτε *





*****


                                                               ******Ένα πολύ ενημερωτικό και αρκετά κατακόρυφο βίντεο που εκθέτει το Αμερικανικό Intelligence Media που εξηγεί τη συνωμοσία κατασκοπείας μεταξύ του Βρετανικού Στέμματος και της Χίλαρι Κλίντον προωθώντας τη Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή που έδωσε εντολές στην Debbie Wasserman Schultz να βοηθήσει στην εκτόξευση αυτό το σχέδιο να δολοφονήσει τον Donald Trump ή να ενεργοποιήσει αποτελεσματικά ένα ενεργό Coup de Tat από την κατασκοπεία για να σαμποτάρει την προεκλογική του εκστρατεία. 


****

Απόσπασμα:

SPYGATE: Μια πανίσχυρη βρετανική μαύρη επιχείρηση

Το Spy-Gate διευθύνεται από τους Courtiers του Crown στο Ηνωμένο Βασίλειο, όχι από τη Ρωσία

Οι "Χρυσές Μετοχές" της Βασίλισσας σε αμυντικές εταιρείες δίνουν στους συμβούλους της σημαντικό έλεγχο του πολέμου, της νοημοσύνης, της υγειονομικής περίθαλψης και της προπαγάνδας, συμπεριλαμβανομένων των προσώπων τους στην CIA, MI6 et al.
Ο Christopher Steele έλαβε προφανώς εντολές από τον επικεφαλής της πλύσης εγκεφάλου του Queen's Privy Council, τον Sir Geoffrey E. Pattie, ιδρυτή και πρόεδρο της Cambridge Analytica και της μητρικής ομάδας SCL, που δήλωσε στο  The Guardian  (2005) ότι η αποστολή τους ήταν "
Το Στέμμα φαίνεται να κατευθύνει τόσο την Senior Executive Service (SES), το Serco, τους Crown Agents, το Rio Tinto, το Urenco, το Uranium One, το Lockheed Martin, το BAE, το OPIC, το USAID, το USTDA, το MCC, , Τμήμα Εμπορίου, HHS, DOE, DoE, NSA, CIA, FBI, DOJ, Το Δήμο του Λονδίνου UK, το Gates Foundation, η GSC, η Wall Street και η Silicon Valley ............ .. cont.

TheMillenniumReport :  SPYGATE: Μια πανίσχυρη βρετανική μαύρη επιχείρηση

71083764_10218388917428368_3848125263665692672_o
*****
Συγγραφέας & ερευνητής: Alan Fountain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters