Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ!!!!!


 

Υπάρχει μια τρομερή απόδειξη από το παρελθόν που για κάποιο λόγο δεν την θεωρούν τόσο σημαντική ώστε να μαθαίνετε στα σχολεία!!! 
Υπάρχουν αποδείξεις, υπαρκτές, ότι στο παρελθόν ότι έχουν γίνει θερμοπυρηνικές εκρήξεις!!! Όταν μιλώ για παρελθόν εννοώ από 3.000 χρόνια π.χ. έως και κάποιοι λένε 12.500 χρόνια π.χ.!!! 
Κάποιοι θα αναρωτιέστε αν είναι αλήθεια όλο αυτό σας το λέω με βεβαιότητα ότι όχι απλώς είναι αλλά υπάρχουν και τρανταχτές αποδείξεις ότι έγιναν αυτές οι εκρήξεις!!!
 Τοποθεσία: Επαρχία Sindh, Ινδό ποταμό, το Πακιστάν. Πλέγμα αναφοράς: 27 ° 19 ‘Ν, 68 ° 07’ E.


 

H περιοχή που καταστράφηκε από την θερμοπυρηνική έκρηξη είναι τεράστια!!!



Mohenjo-Daro και Ηαrrapa

Στην Μεσοποταμία στην εύφορη αυτή περιοχή πιστεύεται ότι ήταν το << λίκνο >> του αρχαίου πολιτισμού αλλά και το επίκεντρο για τον ανθρώπινο πολιτισμό που χρονολογείται από την αρχή της καταγεγραμμένης ιστορίας. Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα πόσο παλιά είναι η γενικευμένη  << κοινωνία >> στην πραγματικότητα – τόσο λόγω των αρχαιολογικών ελλείψεων αλλά και λόγω της ραδιομετρικής μέτρησης που δεν είναι ακριβείς. Μία από τις αρχαιότερες τοποθεσίες βρίσκεται στην κοιλάδα Indus (Ινδού) του Πακιστάν και φαίνεται να χρονολογείται  γύρω στο 2.500-3.000 π.χ..




Υπάρχουν βεβαία πολλοί τρόποι για να βρουν την ημερομηνία στα αρχαία αντικείμενα και υπάρχουν εξίσου πολλοί τρόποι για να ερμηνευτούν τα αποτελέσματα από αυτές τις τεχνικές.

Υπάρχει μία ενδιαφέρουσα πτυχή για να Mohenjo-Daro που το κάνει να ξεχωρίζει από τα περισσότερα αρχαία ερείπια!!!!  Είναι η μία ανωμαλία μεταξύ πολλών στο σημείο που έχει προκαλέσει μερικούς ερευνητές να μιλάνε και να πιστεύουν ότι μπορεί να υπήρξαν στο παρελθόν όπλα εξίσου με τα σημερινά, όπλα μαζικής εξαφάνισης όπως πυρηνικά όπλα!!!! Οι τοίχοι, τα κεραμικά και άλλα αντικείμενα που βρέθηκαν στην πόλη έχουν μετατραπεί σε ένα είδος κεραμικού γυαλιού!!! Οι ειδικοί αναφέρουν ότι είχαν εκτεθεί σε θερμότητα των 1500 βαθμών Κελσίου. Αποδεικτικά στοιχεία της << ιονίζουσας >> ακτινοβολίας βρέθηκε επίσης σε μερικά από τα νεκροταφεία!!!!



Η Ινδουιστική θρησκεία, μία από τις αρχαιότερες θρησκείες στον κόσμο μαζί με την αρχαία Ελληνική, μιλούν για τους θεούς που πετούσαν σε οχήματα που αποτελούνται από εκτυφλωτικό φως( !!!!! UFO!!!! ), αλλά και περίτεχνα σκαλισμένα ιπτάμενα σκάφη που ονομάζονται Vimanas, οπού στις αερομαχίες που ακουλούθησαν στις μάχες χρησιμοποιούσαν ακτίνες ενεργείας!!!!!  Στην Ινδουιστική θρησκεία αναφέρονται όλα αυτά σε ένα κείμενο γνωστό ως Mahabharata, ( Μαχαμπαχαράτα ) οπού υπάρχουν  περιγραφές τέτοιων οχημάτων:

<< Οι Gurkha  ( Γκούρκχα ) που πετούν με το ταχύ και ισχυρό Vimana, εκσφενδόνισαν εναντίον των τριών πόλεων του Vrishis (Βρίσσις ) και Andhakas ( Ανδχάκας ) ένα λαμπερό βλήμα οπού μέσα του είχε όλη τη δύναμη του Σύμπαντος!!! Όταν το βλήμα το θεϊκό έπεσε, τότε και στις δυο πόλεις σηκώθηκε μια πυρακτωμένη στήλη καπνού τόσο ψηλά που χάθηκε ο ήλιος, η λάμψη από το βλήμα δημιούργησε την λάμψη όσο δέκα χιλιάδες ήλιοι μαζί, αυξήθηκε τόσο όσο όλοι οι ήλιοι του κόσμου σε όλο τους το μεγαλείο!!!!  Ήταν το άγνωστο όπλο, ο <<  Σίδερο Κεραυνός >>, ένας γιγαντιαίος αγγελιοφόρος του θανάτου που θα έκαναν στάχτη ολόκληρη τη φυλή των Vrishnis και Andhakas >>.

Παρακάτω συνεχίζει….

<< …ήταν τόσο θανατηφόρο το όπλο αυτό που οι πιο πολλοί άνθρωποι χάθηκαν στην μεγάλη λάμψη του εκρηκτικού ήλιου όπως ένας τυφώνας παίρνει την άμμο από την έρημο μαζί του, τα ψαριά σε θάλασσες και ποτάμια αλλά και λίμνες βράζανε μαζί με τα νερά, μα το χειρότερο δεν είχε έρθει ακόμη όταν έσβησε η λάμψη των ήλιων χάθηκε τελείως το φως, την θέση του πήρε η στήλη του καπνού που άρχισε να ρίχνει την καυτή βροχή για μήνες, οπού έπεφτε η καυτή βροχή έβριζαν τα πάντα, άνθρωποι και ζώα βράζανε από την καυτή βροχή της στήλης και έπεφταν νέκρα στην σταχτώδη γη που άφριζε…. >>.

Πολλές εικασίες έχουν ειπωθεί σχετικά με το τι ήταν τα Vimanas ή το τι ήταν ο << Σιδερένιος Κεραυνός >>. Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι διεξήγαν πόλεμο ενάντια στο σκηνικό της πρωτόγονης ανθρωπότητας, αφήνοντας πίσω του μια μυθολογική εικόνα από θεούς και δαίμονες που είχαν έρθει σε σύγκρουση. Από το παλιά οι άνθρωποι δεν ήταν σε θέση να κατανοήσουν την ιδέα των τεχνολογιών σε μια τέτοια μεγάλη κλίμακα, η μόνη εναλλακτική λύση ήταν να πιστεύουν ότι τα φαινόμενα προερχόντουσαν από θεία δύναμη.






Πως θα μπορούσε να εξηγήσει η φυσική, στους τομείς της,  σπασμένα όστρακα τα οποία έχουν υαλοποιηθεί,  όπως κάποια στην Αίγυπτο, όπως <<  το ποτήρι του Δαρβίνου >> από την Αυστραλία, τους υαλοποιημένους  πέτρινους τοίχους της Σκωτίας και το λιώσιμο στις επάλξεις του Mohenjo-Daro ώστε να τα μετατρέψει σε γυαλί; Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, κάποιοι θα πουν ότι έγιναν από κεραυνούς η ακόμα και ηλεκτρικά τόξα που έλιωσαν τα ερείπια και μετέτρεψαν τα εδάφη σε γυαλί. Το χρονοδιάγραμμα είναι μάλλον αδύνατο να προσδιοριστεί με ακρίβεια σε αυτό το με ημερομηνία, αλλά είναι προφανές ότι η ανθρωπότητα είχε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο πολυπλοκότητας πριν από την έκθεση των κατακλυσμικών γεγονότων!!!

Όταν έγιναν οι ανασκαφές της Harappa και Mohenjo-Daro φτάνοντας  στο επίπεδο του δρόμου, ανακάλυψαν σκελετούς διάσπαρτα μέσα στις πόλεις, πολλά χέρια που κρατούν το ένα το άλλο, με εκατοντάδες και ίσως χιλιάδες σκελετούς να κείτονται στους δρόμους σαν κάποια φρικτή μοίρα να είχε πραγματοποιηθεί!!!  Οι άνθρωποι ήταν εκεί χιλιάδες χρόνια, άταφοι, στους δρόμους της πόλης. Και αυτοί οι σκελετοί είναι χιλιάδων ετών, τόσο παλιά, ακόμα και από τα παραδοσιακά αρχαιολογικά πρότυπα!!! Τι θα μπορούσε να προκαλέσει κάτι τέτοιο; Γιατί τα χιλιάδες πτώματα που βρέθηκαν δεν έλαβαν κάποιας αποσύνθεσης ή να φαγωθούν από άγρια ζώα; Επιπλέον, δεν υπάρχει προφανής αιτία για φυσικό βίαιο θάνατο. Οι σκελετοί είναι από τους πιο ραδιενεργούς που βρέθηκαν ποτέ, στο ίδιο επίπεδο μέτρησης με αυτές της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, που αυτό υποδεικνύει ότι η έκρηξη τότε πρέπει να ήταν τουλάχιστον 100.000 φορές δυνατότερη από αυτές που έγιναν στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι!!!!




Ομάδα από σκελετούς στο δωμάτιο 74, Σπίτι-εσωτερικό.

Φωτογραφημένο μεταξύ 1922-1927 και δημοσιεύθηκε από τον Sir John Marshall, Μοεντζοντάρο και ο πολιτισμός του Ινδού (1931).


<< Σκελετοί στην λωρίδα μεταξύ Σπιτιών XVIII και XXXIII >> περιοχή, Μοεντζοντάρο.

Έρευνα της Ινδίας, 1925-’26, Σχολή Ανατολικών Σπουδών, Cambridge, και

Marshall 1931.


Ο σκελετός αυτός βρέθηκε κολλημένος πάνω στον νότιο τοίχο του δωματίου Ν74 V.

Στις 29 Δεκεμβρίου, 1925, 1 πόδι κάτω από την επιφάνεια, μέρος αυτού του σκελετού ανακαλύφθηκε πάνω από αυτό που αποδείχθηκε αργότερα ότι είναι το νότιο τοίχο του δωματίου Ν74 V, τμήμα Β. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!

Σε ένα χώρο, Σοβιετικοί μελετητές βρήκαν ένα σκελετό που είχε ραδιενεργό επίπεδο 50 φορές μεγαλύτερο από το κανονικό!!!!  Και άλλες πόλεις έχουν βρεθεί στη βόρεια Ινδία που δείχνουν ότι έχουν γίνει και εκεί θερμοπυρηνικές εκρήξεις τεραστίων διαστάσεων!!!!. Μια τέτοια πόλη, που βρίσκεται μεταξύ του Γάγγη και του βουνά της Rajmahal, φαίνεται να έχουν υποβληθεί σε έντονη θερμότητα και κάποια τεράστια τμήματα βράχων να έχουν υαλοποιηθεί!!!!!



Τεράστιες μάζες των τοίχων και θεμέλια της αρχαίας πόλης είναι ενωμένα και κυριολεκτικά υαλοποιημένα!!!!! Και δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη μιας ηφαιστειακής έκρηξης στο Mohenjo-Daro ή σε άλλες πόλεις, η έντονη θερμότητα για να λιώσει πήλινα αγγεία,  μπορεί να εξηγηθεί μόνο από μια ατομική έκρηξη ή κάποιο άλλο άγνωστο όπλο, κάνοντας  πόλεις να έχουν εξαφανιστεί τελείως. Ενώ οι σκελετοί έχουν άνθρακα,  χρονολογείται περίπου στο 2500 π.χ., πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η χρονολόγηση με άνθρακα περιλαμβάνει τη μέτρηση του ποσού της ακτινοβολίας αριστερά. Όταν πρόκειται για ατομικές εκρήξεις, τις κάνει φαίνονται πολύ νεότερες……… .

Ένα άλλο περίεργο σημάδι ενός αρχαίου πυρηνικού πολέμου στην Ινδία είναι ένας τεράστιος  κρατήρας κοντά στην Βομβάη. Η σχεδόν κυκλική 2.154 μ. διάμετρος του κρατήρα Lonar, βρίσκεται 400 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Βομβάης, η ηλικία του κρατήρα είναι 50.000 ετών, η φωτογραφία του κρατήρα είναι πιο πάνω!!!

Δεν υπάρχει κανένα ίχνος από οποιουδήποτε μετεωρικού υλικού, κλπ., έχει βρεθεί στο χώρο ή στην περιοχή, και αυτό είναι το μόνο παγκοσμίως γνωστό οι << επιπτώσεις >> μέσα και έξω από τον κρατήρα. Ενδείξεις προκαλούν τεράστιο σοκ (  πίεση άνω των 600 000 ατμόσφαιρες ) και έντονη, απότομη ζέστη ( μετατρέποντας τον Βασάλτη σε γυαλί ) πράγμα που μπορεί να διαπιστωθεί από την τοποθεσία!!!!

Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά…:

Η βαριά  ραδιενεργή τέφρα στο Rajasthan ( Ρατζαστάν ),  στην Ινδία, καλύπτει  περίοδο τριών τετραγωνικών μιλίων, δέκα μίλια δυτικά του Jodhpur ( Τζοντχούρ ). Οι επιστήμονες ερευνούν τον χώρο, όπου μια οικιστική ανάπτυξη κτιζόταν. Εδώ και αρκετό καιρό έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει ένα πολύ υψηλό ποσοστό των γενετικών ανωμαλιών και καρκίνου στην περιοχή σε αυτήν την κατασκευή. Τα επίπεδα της ακτινοβολίας εκεί έχουν καταχωρηθεί τόσο ψηλά στους μετρητές των ερευνητών που η ινδική κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποκλείσει την συγκεκριμένη περιοχή.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια αρχαία πόλη, όπου τα στοιχεία δείχνουν μία ατομική έκρηξη να χρονολογείται πριν από χιλιάδες χρόνια, από 8.000 έως 12.000 χρόνια π.χ., κατέστρεψε το μεγαλύτερο αριθμό των κτιρίων και πιθανώς μισό εκατομμύριο ανθρώπους!!!!  Ένας ερευνητής εκτιμά ότι η πυρηνική βόμβα που χρησιμοποιήθηκε ήταν εκατοντάδες φορές ηχηρότερη από αυτές που έπεσαν στην Ιαπωνία το 1945.

Όταν η πρώτη ατομική βόμβα που κατασκευάστηκε εξερράγη στο Νέο Μεξικό, την άμμο της ερήμου την μετέτρεψε σε λιωμένο πράσινο γυαλί. Είναι γνωστό ότι η ατομική εκτονώσεις πάνω ή κάτω από μια αμμώδη έρημο θα λιώσει το πυρίτιο στην άμμο και θα το μετατρέψει σε ένα φύλλο από γυαλί!!!  Έτσι, τα φύλλα των αρχαίων  γυαλιών της ερήμου που βρέθηκαν σε διάφορα μέρη του κόσμου, αυξάνει τη δυνατότητα να έγιναν από ατομικούς πολέμους που έγιναν κατά την αρχαιότητα ή ατομική δοκιμή που έλαβε χώρα στο αμυδρό και μακρινό παρελθόν.

Υαλοποιημένα ερείπια έχουν ανακαλυφθεί από τους αρχαιολόγους σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν επίσης, ενδείξεις που να υποδεικνύουν τον αρχαίο ατομικό πόλεμο.  Στη Σκωτία υπάρχουν τουλάχιστον 60 υαλοποιημένα φρούρια!!!!  Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα το φρούριο Τap o’Noth ( Tαπ-o-Νοθ ), το οποίο βρίσκεται κοντά στο χωριό Rhynie ( Ρχινιέ ) στη βορειοανατολική Σκωτία.  Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι τα τείχη του φρουρίου ήταν κατασκευασμένο από πέτρες, αλλά με μια πιο προσεκτική εξέταση προκύπτει ότι είναι κατασκευασμένα από λιωμένους βράχους!!!!!




Αυτό που κάποτε ήταν μεμονωμένες πέτρες είναι τώρα μαύρες μάζες, η θερμότητα ήταν τόσο δυνατή, που από τις πέτρες έτρεξαν  λιωμένα ιζήματα κάτω από τα τείχη!!!  Οι επεξηγήσεις για την υαλοποίηση είναι λίγες και καμία από αυτές δεν είναι καθολικά αποδεκτές.

Μια ομάδα χημικών υποβάλλουν δείγματα πετρωμάτων από 11 οχυρά σε αυστηρή ανάλυση χημικών και δήλωσε ότι οι θερμοκρασίες που απαιτούνται για την παραγωγή της υαλοποίησης πρέπει να είναι τεράστιες, έως 1100 ° C, ότι μια απλή καύση των τοίχων με ξύλο είναι συνυφασμένη, δεν θα μπορούσε να επιτευχθούν τέτοιες θερμοκρασίες.

Υαλοποιημένα ερείπια υπάρχουν, επίσης, στη Γαλλία, την Τουρκία και ορισμένες περιοχές της Μέσης Ανατολής. Στο μεγάλο ινδικό έπος της Μαχαμπχαράτα, υπάρχουν περιγραφές των μαχών που πολέμησαν στο αρχαίο παρελθόν με  αερόπλοια, δέσμες σωματιδίων , χημικού πολέμου και  από ό, τι φαίνεται και με πυρηνικά όπλα.  Ακριβώς όπως οι μάχες του 20ου αιώνα, που πολέμησαν με καταστροφικά όπλα, θα μπορούσε να είναι οι μάχες από την εποχή κάποιου σούπερ πολιτισμού που πάλεψαν με πολύ εξελιγμένα όπλα.

Πολλά ιστορικά αρχεία ισχυρίζονται ότι ο Ινδικός πολιτισμός έχει υπάρξει για κυριολεκτικά δεκάδες χιλιάδες χρόνια.  Ωστόσο, μέχρι το 1920, όλοι οι << ειδικοί >> συμφώνησαν ότι η καταγωγή του Ινδικού πολιτισμού φτιάχτηκε μέσα σε μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν της εκστρατείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην υπόλοιπη ήπειρο το 327 π.χ.. Ωστόσο, η ανακάλυψη πολλών μεγάλων πόλεων που περιλαμβάνουν  την πόλη Harappa και Mohenjo-Daro, Kot Diji, Kalibanga και Lothal έχουν αναγκάσει τους αρχαιολόγους να αλλάξουν γνώμη για την προέλευση του Ινδικού πολιτισμού χιλιάδες χρόνια πριν, το ίδιο έχει αρχίσει να γίνεται και στην Ελλάδα σε κάποιες περιοχές.  Αυτές οι πόλεις ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένες και προηγμένες. Οι πόλεις ορίζονται σε κανονικά οικοδομικά τετράγωνα με δρόμους διέλευσης μεταξύ τους σε ορθή γωνία και το σύνολο των πόλεων ήταν οργανωμένες σε ενότητες, δίνοντας τροφή στους αρχαιολόγους να πιστεύουν ότι σχεδιάστηκαν στο σύνολό πριν κτιστούν!!!! Ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι ότι τα υδραυλικά  έργα -αποχέτευσης σε όλες αυτές τις πόλεις,  ήταν τόσο εξελιγμένα ώστε να είναι μεγαλύτερα από άποψη τεχνολογίας και κατασκευής από αυτά που βρίσκονται στο Πακιστάν, την Ινδία και πολλές χώρες της Ασίας σήμερα.!!! Τα περισσότερα σπίτια είχαν ιδιωτική τουαλέτα και τρεχούμενο νερό.

Η Αυτοκρατορία Ράμμα, που περιγράφεται στο Mahabharata και Ραμαγιάνα, υποτίθεται ότι υπήρξαν συγχρόνως με τους μεγάλους πολιτισμούς της Ατλαντίδας (ή Asvin όπως ονομαζόταν από τους Ινδούς) και Όσιρις στη Δύση. Η Mahabharata περιγράφει έναν μεγάλο πόλεμο και τα όπλα που χρησιμοποιούνται:

<< ….τεράστιες πύρινες σφαίρες που θα μπορούσαν να καταστρέψουν μια ολόκληρη πόλη  << Μάτια Καπίλα >>, το οποίο θα μπορούσε να μετατρέψει 50.000 άνδρες σε στάχτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!!!  Αλλά και ιπτάμενα μεταλλικά τεράστια  δόρατα που θα μπορούσαν να καταστρέψουν ολόκληρες πόλεις!!!! >>.

Όπως ανάφερα και πιο πάνω, στις ανασκαφές της Harappa και Mohenjo-Daro,  ανακαλύφθηκαν σκελετοί, μια τρομερή καταστροφή τους είχε βρει. Οι σκελετοί αυτοί είναι από τους πιο ραδιενεργούς που βρέθηκαν ποτέ. Επιπλέον, υπάρχουν χιλιάδες λιωμένα εξογκώματα στο Mohenjo-Daro. Αυτά φαίνεται να είναι κομμάτια από πήλινα αγγεία που έλιωσαν ακαριαία από υπερβολική ζέστη……..

Το ερώτημα μου είναι γιατί δεν τα μαθαίνουμε στο σχολείο αυτά τα πράγματα; Πράγματα άσχημα που έγιναν στο αρχαίο παρελθόν και ίσως αν τα μαθαίναμε να μην ξανά φτιάχναμε ποτέ τέτοια όπλα μαζικής καταστροφής!!!

Όλοι οι αρχαιολόγοι είναι πεπεισμένοι πλέον 100% ότι οι πόλεις αυτές τις Ινδίας και του Πακιστάν είχαν την ατυχία να δεχτούν ένα θερμοπυρηνικό βλήμα αφανίζοντας τες από προσώπου γης!!! Ήταν τόσο ισχυρές οι εκρήξεις που μέχρι και σήμερα εκπέμπουν μεγάλη ποσότητα ραδιενέργειας και δυο από αυτές ξανά κλείστηκαν βιαστικά μετά από τον θάνατο πολλών εργατών στις ανασκαφές………

Αν θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες από αυτές τις πόλεις δεν έχετε παρά να διαβάσετε το Ινδικό έπος Μαχαραμπχάτα είναι κάτι σαν το αντίστοιχο του Ελληνικού έπους Ομήρου Οδύσσεια!!! Οι λάτρεις των ιπτάμενων δίσκων θα το λατρέψουν από τα στοιχεία που δίνει από το πώς να κατασκευάσει κάποιος ένα ιπτάμενο αντικείμενο αλλά και τις λεπτομέρειες το πώς έμεναν αόρατα πάνω από τα πεδία του εχθρού, το ποσό γρήγορα μπορούσαν να πετάξουν και αλλά παρά πολλά που θα σας αφήσουν έκπληκτους!!!!!  Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ίσως ήταν εξωγήινοι αυτοί που έριξαν τα βλήματα, κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι ήταν από αρχαίους πολιτισμούς με τεράστια γνώση στην τεχνολογία………

Tα Υαλοποιημένα Φρούρια της Σκωτίας

Τα στοιχεία των υαλοποιημένων οχυρών είναι σαφής:

 Ίσως, κάποτε, να υπήρξε ένας μεγάλος πολιτισμός στη Σκωτία, την Αγγλία και την Ουαλία κατά τους προϊστορικούς χρόνους, γύρω στο 1000 π.χ. ή και περισσότερο. Αυτό γιατί υπήρξαν κάποια κάστρα οχυρά με τιτάνιες δομές, περιλαμβανομένων και των οχυρών. Αυτός ο πολιτισμός  προφανώς ήταν κάποιος ναυτιλιακός  πολιτισμός  που ήταν έτοιμος  για ναυτικές πολεμικές επιχειρήσεις,  καθώς και άλλες μορφές επίθεσης.

Έχουν ειπωθεί πολλές θεωρίες για το πώς υαλοποιήθηκαν κάποια αρχαία φρούρια, που κυμαίνονται από τη χρήση ειδικών χημικών ουσιών για τη σύνθεση των πετρωμάτων, από κεραυνούς που είναι αβάσιμη θεωρία, από κάποιες χημικές ουσίες οπού εκείνο τον καιρό δεν είχαν τόσες μεγάλες ποσότητες μα και αν τις είχαν δεν θα μπορούσαν μέσα και έξω από τα τοίχοι να έχουν υλοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό….. ή ακόμα να μετακινήσει ολόκληρους τοίχους ενώνοντας τους αναμεταξύ τους όπως δυο φέτες του τοστ που είναι κολλημένες από το λιωμένο τυρί!!!

To κάστρο Dundee castle








Το κάστρο Craig Phadraig (κοντά στο Inverness)



Το κάστρο Abernathy (κοντά στο Πέρθ)




Το κάστρο Dun Lagaidh στην περιοχή Ross







Το κάστρο Cromarty



Το κάστρο Cauadale  στο λόφο-φρούριο στο Argyll





 Ένα από τα μεγάλα μυστήρια, της κλασικής αρχαιολογίας,  είναι η ύπαρξη πολλών υαλοποιημένων οχυρών στη Σκωτία. Είναι, επίσης, ενδείξεις κάποιου αρχαίου ατομικού πολέμου;  Ίσως…………………..

Λέγεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 60 τέτοια οχυρά σε ολόκληρη τη Σκωτία. Ανάμεσα στα πιο γνωστά είναι  o’Noth, Dunnideer, Craig Phadraig ( κοντά στο Inverness ), Abernathy ( κοντά στο Περθ ), Dun Lagaidh ( κοντά στο Ross ), Cromarty, Arka-Unskel, Eilean na Γκόαρ, και Bute-Dunagoil στο Sound of Bute off Arran Island. Ένα άλλο πολύ γνωστό υαλοποιημένο φρούριο είναι το Cauadale στο λόφο-φρούριο στο Argyll, Δυτική Σκωτία.

Στο σημείο όπου Loch na Nuagh αρχίζει να περιορίσετε, όπου η απέναντι ακτή είναι περίπου το ένα-και–μισό σε δύο μίλια από το προηγούμενο, είναι ένα μικρό ακρωτήρι που συνδέεται με τη στεριά με μια στενή λωρίδα άμμου και γρασίδι, το οποίο προφανώς κάποια φορά βυθίστηκε από το αυξανόμενο κύμα. Στην επίπεδη κορυφή αυτού του ακρωτηρίου βρίσκονται τα ερείπια ενός υαλοποιημένου φρούριου, ονόματι Arka-Unskel.

Ο Χάμιλτον περιγράφει ένα άλλο υαλοποιημένο φρούριο που είναι πολύ μεγαλύτερο, βρίσκεται στο νησί στην Loch Ailort στην είσοδο του.

Αυτό το νησί, οι ντόπιοι το ονομάζουν Eilean na Goar, είναι το ανατολικότερο και οριοθετείται από όλες τις πλευρές από απόκρημνα βράχια!!!  Είναι η κατοικία και θέση πολλών θαλάσσιων πτηνών. Η επίπεδη επιφάνεια στο επάνω μέρος είναι 120 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, και τα ερείπια του φρουρίου που είναι υαλοποιημένα βρίσκονται, σε επιμήκη μορφή, με μια συνεχή έπαλξη των υαλοποιημένων βράχων, η οποία επισυνάπτεται στο τέλος ΝΔ σε ένα μεγάλο όρθιο βράχο της περιοχής. Ο χώρος που περικλείεται από αυτό το τείχος είναι 420 πόδια και η περιφέρεια 70 πόδια σε πλάτος. Ο προμαχώνας είναι συνεχής και περίπου πέντε μέτρα σε πάχος. Στο τέλος ανατολικά είναι μια μεγάλη μάζα του τοίχου, υαλοποιημένα και από τις δύο πλευρές. Στο κέντρο του φρούριου σε ένα κλειστό χώρο, έχει δεχτεί βαθιά ύφεση στην οποία οι μάζες των υαλοποιημένων τοίχων προφανώς αποσπάστηκαν από την αρχική περιοχή τους!!!

Ο Χάμιλτον κάνει κάποιες προφανείς ερωτήσεις σχετικά με τα οχυρά.

Ήταν αυτές οι δομές τεχνικής εκείνης της εποχής που δημιουργήθηκαν ως μέσο για την άμυνα; Ήταν η υαλοποίησης το αποτέλεσμα του σχεδιασμού ή ατύχημα; Πώς γινόταν η υαλοποίηση και πως παραγόταν;


Εδώ θυμήθηκα  μια παλιά εφημερίδα που είχε αναφερθεί με ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τους αρχαίους Πυρηνικούς Πόλεμους, που σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Θρησκευτικά κείμενα και γεωλογικά στοιχεία δείχνουν ότι πολλά μέρη του κόσμου έχουν βιώσει καταστροφικές Πυρηνικές Εκρήξεις στο παρελθόν.

Το ακόλουθο σημείο γράφτηκε στους New York Herald Tribune στις 16 Φεβρουαρίου 1947 (και επαναλήφθηκε από τον Ivan T. Sanderson στην Ιανουάριος 1970 έκδοση του περιοδικού,Pursuit ):

Όταν η πρώτη ατομική βόμβα εξερράγη στο Νέο Μεξικό, η άμμο της ερήμου μετατράπηκε σε λιωμένο πράσινο γυαλί. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με το περιοδικό Ελεύθερο Κόσμο, έχει σε δώσει ορισμένους αρχαιολόγους  μια νέα στροφή. Στις ανασκαφές στον αρχαίο ποταμό Ευφράτη στην κοιλάδα ανακάλυψαν ένα στρώμα, της αγροτικής κουλτούρας 8.000 χρόνια παλιά, και ένα στρώμα του πολιτισμού οπού είναι πολύ παλαιότερη, και ένα ακόμα μεγαλύτερο πολιτισμό που ζούσε σε σπηλιές. Πρόσφατα, έφτασαν σε ένα άλλο στρώμα λιωμένο από πράσινο γυαλί. Είναι επίσης γνωστό ότι οι ατομικές εκτονώσεις πάνω ή κάτω από μια αμμώδη έρημο θα λιώσει το πυρίτιο στην άμμο και θα το μετατρέψει στην επιφάνεια της Γης σε ένα φύλλο από γυαλί. Αλλά αν τα φύλλα του αρχαίων γυαλιών της ερήμου μπορεί να βρεθεί σε διάφορα μέρη του κόσμου, σημαίνει ότι η ατομικοί πόλεμοι ήταν συχνοί στο αρχαίο παρελθόν.




Αυτή είναι μια εκπληκτική θεωρία, αλλά ένα πράγμα που δεν λείπει από τα αποδεικτικά στοιχεία, είναι τα αρχαία φύλλα από γυαλί στην έρημο που είναι ένα γεωλογικό γεγονός!!!!! Μπορεί από κεραυνούς μερικές φορές η άμμος, λένε οι μετεωρολόγοι και υποστηρίζουν ότι μπορεί να υαλοποίηση την άμμο αλλά σε πολύ μικρές ποσότητες και όχι σε εκατοντάδες χιλιόμετρα, αλλά αυτό είναι φυσικό γεγονός που γίνεται από την αρχή του χρόνου. Αυτές οι παράξενες γεωλογικές παραδοξότητες ονομάζονται fulgurites ( φυσικό τεχνούργημα από κεραυνό στην άμμο ) εκδηλώνονται ως διακλαδισμένης σωληνωτής μορφής και όχι ως επίπεδα φύλλα από λιωμένο άμμο.

















Ως εκ τούτου, η αστραπή έχει αποκλειστεί ως αιτία αυτών των ευρημάτων από τους γεωλόγους, οι οποίοι προτιμούν να κρατήσουν τη θεωρία του μετεωρίτη ή του κομήτη, ως αιτία καταστροφής ή και πυρηνικής έκρηξης!!!

Το πρόβλημα με αυτή τη θεωρία είναι ότι συνήθως δεν υπάρχει κρατήρας που να σχετίζονται με αυτά τα ανώμαλα φύλλα γυαλιών. Ο Brad Steiger και ο Ρον Calais το έχουν αναφέρει στο βιβλίο τους, << Μυστήρια του Χώρου και ΤΟΥ Χρόνου >>. Ο  Albion W.Hart,ανέλαβε ένα έργο μηχανικής στο εσωτερικό της Αφρικής. Ενώ ο ίδιος και οι άνδρες τουταξίδευαν σε μια σχεδόν απροσπέλαστη περιοχή διασχίζοντας μια μεγάλη έκταση της ερήμου.

<< Εκείνη την εποχή ήταν μπερδεμένος με το να προσπαθεί να εξηγήσει πως υαλοποιήθηκε μια μεγάλη έκταση από πρασινωπό γυαλί που καλύπτει την άμμο όσο μπορούσε να δει >>, γράφει ο Margarethe Casson σε ένα άρθρο σχετικά στο περιοδικό Πετρωμάτων και Ορυκτών (αρ. 396, 1972).  αναφέρει:

<<  Αργότερα, κατά τη διάρκεια της ζωής του πέρασε από την περιοχή White Sands, μετά την πρώτη έκρηξη ατομικής βόμβας εκεί, ο ίδιος αναγνώρισε το ίδιο είδος της σύντηξης πυριτικού που είχε δει πενήντα χρόνια νωρίτερα στην αφρικανική έρημο!!! >>.

Μεγάλες περιοχές της ερήμου στρωμένοι με μυστηριώδη σφαιρίδια << γυαλιού >> γνωστή και ως tektitesοι που κατά καιρούς έχουν αναφερθεί σε πολλά βιβλία λογοτεχνίας. Σαν  σταγόνες  που αργότερα << σκλήρυναν και έγιναν γυαλί >>  πιστεύεται ότι προέρχεται από μετεωρίτη τις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει κρατήρας πρόσκρουσης!!!! Μια άλλη εξήγηση είναι ότι tektites έχουν επίγεια εξήγηση που περιλαμβάνει ατομικό πόλεμο ή υψηλής τεχνολογίας όπλα που μπορούν να δημιουργήσουν την τήξη της άμμου!!!! . Η συζήτηση συνοψίζεται σε ένα άρθρο με τίτλο << το ανεξήγητο πρόβλημα με τα γυάλινα δάκρυα Tektite >>, από τον John O’Keefe, που δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 1978  στο  Scientific American.

Είπε O’Keefe: Αν τα δάκρυα tektites είναι επίγεια, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποια διαδικασία με την οποία το έδαφος ή κοινά πετρώματα μπορεί να μετατραπούν σε μια στιγμή σε ομοιογενείς. Αν τα δάκρυα tektites προέρχονται από τη Σελήνη, φαίνεται να προκύπτει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα ισχυρό ηφαίστειο κάπου εκεί πάνω στο φεγγάρι που έχει ξεσπάσει κάποια στιγμή, τουλάχιστον ως πρόσφατα, 750.000 χρόνια πριν. Ούτε όμως αυτή τη δυνατότητα είναι εύκολο να την δεχθούμε. Ωστόσο, μια από αυτές πρέπει να γίνει αποδεκτή, και πιστεύω ότι είναι εφικτό να επιλέξετε την πιο λογική από την απόρριψη, της πιο απίθανης!!!!!




Ένα από τα πιο παράξενα μυστήρια της αρχαίας Αιγύπτου είναι ότι από τα μεγάλα φύλλα γυαλιού που ανακαλύφθηκαν μόνο το 1932. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ο Patric Clayton, επιθεωρητής της Αιγυπτιακή Γεωλογικής Επισκόπησης, οδηγούσε στους αμμόλοφους της Μεγάλης Άμμο-Θάλασσας κοντά στο Οροπέδιο Saad στην σχεδόν ακατοίκητη περιοχή ακριβώς βόρεια στη νοτιοδυτική γωνία της Αιγύπτου, όταν άκουσε τα ελαστικά του να πατάνε κάτι που δεν ήταν άμμος. Δεν αποδείχθηκε ότι ήταν μεγάλα κομμάτια κίτρινο-πράσινο γυαλί. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν ήταν ένα οποιοδήποτε συνηθισμένο γυαλί, αλλά ένα εξαιρετικά καθαρό γυαλί που ήταν μια εκπληκτική 98 τοις εκατό του πυριτίου!!!!

Τέτοια γυαλιά είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για να κάνουν μαχαίρια και αιχμηρά εργαλεία, καθώς και άλλα αντικείμενα οι νομάδες της ερήμου αλλά και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι. Ένα λαξευτός σκαραβαίος  βρέθηκε  στον τάφο του Τουταγχαμών, που ήταν φτιαγμένο από τέτοιο γυαλί,  μερικές φορές το χρησιμοποιούσαν για κοσμήματα. Ένα άρθρο από τον Giles Wright στο βρετανικό περιοδικό Science New Scientist (10 Ιουλίου, 1999), με τίτλο << Το αίνιγμα της Άμμου >>, λέει ότι το LDG είναι το καθαρότερο φυσικό γυαλί πυριτίου που βρέθηκε ποτέ πάνω στην γη.  Πάνω από χίλιοι τόνοι είναι σκορπισμένοι σε όλη την εκατοντάδες χιλιόμετρα ζοφερή έρημο. Μερικά από τα κομμάτια ζυγίζουν 26 κιλά, αλλά τα περισσότερα LDG υπάρχουν και σε πολύ μικρότερα, τα LDG, σαν υλικό είναι πολύ καθαρά χωρίς να περιέχουν άλλες ουσίες, δεν περιέχει μικροσκοπικές φυσαλίδες, αλλά λευκές τούφες και είναι μελανωμένα, μαύρα, και έχουν δεχτεί τέτοια ενέργεια που κοκάλωσαν σε σχήμα στροβιλισμού!!!! Τα υπόλευκα εγκλείσματα αποτελούνται από πυρίμαχα μέταλλα, όπως χριστοβαλίτη,  όμως, είναι πλούσια σε ιρίδιο, το οποίο λέγεται ότι είναι η διαγνωστική επέμβαση μιας εξωγήινης επίπτωσης, όπως ενός μετεωρίτη ή κομήτη, σύμφωνα με την συμβατική σοφία. Η γενική θεωρία είναι ότι το γυαλί δημιουργήθηκε από την αποπνικτική, τήξη ενός κοσμικού βλήματος. Ωστόσο, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με αυτή τη θεωρία, λέει ο Ράιτ, και πολλά μυστήρια σχετικά με αυτό το τμήμα της ερήμου που περιέχει το καθαρό γυαλί.



Το βασικό πρόβλημα: Ποια είναι αυτή η τεράστια δύναμη που έσπειρε ευρεία διασπορά θραυσμάτων γυαλιού; Δεν υπάρχουν στοιχεία ενός κρατήρα ή οποιουδήποτε είδους πρόσκρουσης. Από την επιφάνεια της μεγάλης  Άμμου-θάλασσας  δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι από κάποιο γιγαντιαίο κρατήρα, αλλά ούτε οι ανιχνευτές μικροκυμάτων που σκάναραν βαθιά μέσα στην άμμο από δορυφόρους βρήκαν κάτι!!!! . Επιπλέον, τα LDG φαίνεται να είναι πάρα πολύ καθαρά ώστε να  προέλθουν από ένα βρώμικο κοσμικό κομήτη.  Ο Wright αναφέρει ότι υπάρχουν γνωστοί κρατήρες, όπως αυτή στο Wabar στη Σαουδική Αραβία, είναι γεμάτη με κομμάτια, του σιδήρου, και άλλα υπολείμματα μετεωριτών. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με τη μεγάλη Άμμο-θάλασσα που βρίσκετε Λιβύη!!!!  Επιπλέον, τα LDG είναι συγκεντρωμένα σε δύο περιοχές, αντί για μία. Ένας τομέας είναι οβάλ!!!  Το άλλο είναι ένας κυκλικός δακτύλιος, έξι χιλιόμετρα πλάτος και 21 χιλιόμετρα διάμετρο. Το ευρύ κέντρο του δακτυλίου στερείται του γυαλιού!!!

Μια θεωρία είναι ότι υπήρξε ένα μαλακός μετεωρίτης:  Ένας μετεωρίτης, ίσως και 30 μέτρα σε διάμετρο, μπορεί να αυτό-πυροδοτήθηκε περίπου 10 χιλιόμετρα πάνω από τη Μεγάλη Άμμος-θάλασσα, από την καταστρεπτική έκρηξη του ζεστού αέρα ιζήματα έλιωσαν κάτω από την άμμο. Ένα τέτοιο παρόμοιο  κρατήρα με μικρότερες επιπτώσεις θεωρείται ότι έχει συμβεί στη περίπτωση 1908 της Τουνγκούσκα στη Σιβηρία!!!! Αν και στις δυο περιπτώσεις μόνο θεωρητικά στέκει αυτό, γιατί δεν υπάρχει κάτι που να το γνωστοποίει αλλά και στις δυο περιοχές δεν βρέθηκαν ιζήματα ή υλικά που να δείχνει ότι αυτό το έκανε κάποιος μετεωρίτης!!!



Το γεγονός, όπως το καθαρό γυαλί έρημο, παραμένει ένα μυστήριο. Μια άλλη θεωρία θέλει ένα μετεωρίτη ανακλώμενο στην επιφάνεια της ερήμου, αφήνοντας μια υαλώδη κρούστα και ένα ρηχό κρατήρα. Υπήρχαν δύο κοσμικά βλήματα παράλληλα και για τις δυο περιοχές;  Εναλλακτικά, είναι δυνατόν η υαλοποιημένη έρημο να είναι το αποτέλεσμα ενός ατομικού πολέμου στο αρχαίο παρελθόν; Θα μπορούσε ένας << Tesla >> φτιάχνοντας ένα τύπου όπλο >> δέσμης >>  να έχουν λιώσει την έρημο, ίσως σε μια δοκιμή;



Ένα άρθρο με τίτλο  << Ραντεβού στο Λιβυκό Desert Silica-Glass >> στο βρετανικό περιοδικό Nature (αρ. 170) το 1952. Είπε ο συγγραφέας, Kenneth Oakley: Κομμάτια των φυσικών πυριτίου γυαλί μέχρι £ 16 σε βάρος εμφανίζονται αραιά διασκορπισμένες σε μια οβάλ περιοχή, μετρώντας 130 χιλιόμετρα βόρεια προς τα νότια και 53 χλμ από την ανατολή στη δύση, στη μεγάλη Άμμο-θάλασσα της λιβυκής ερήμου. Αυτό το αξιόλογο υλικό, το οποίο είναι σχεδόν καθαρό (97 τις εκατό του πυριτίου), σχετικά ελαφρύ (Ειδ. τζιν. 2.21), σαφείς και κιτρινωπό-πράσινο χρώμα, έχει τις ιδιότητες ενός πολύτιμου λίθου. Η ανακάλυψη του έγινε από την αιγυπτιακή αρχαιολογική έρευνα υπό τον κ.PA Clayton το 1932, και είχε διερευνηθεί διεξοδικά από τον Δρ LJ Spencer, ο οποίος εντάχθηκε σε ειδική αποστολή της Έρευνας για το σκοπό αυτό το 1934.  Τα κομμάτια που βρέθηκαν στην άμμο χωρίς διαδρόμους μεταξύ Βορρά-Νότου, κορυφογραμμές αμμόλοφων, περίπου 100 μ. και 2-5 km χώρια. Αυτοί οι διάδρομοι ή << δρόμοι >> έχουν μια χαλικώδης επιφάνεια, μάλλον όπως αυτά ενός << αυτοκινητόδρομου >>, που σχηματίζεται από γωνιακό χαλίκι. Τα κομμάτια από γυαλί που βρίσκονται σε αυτή την επιφάνεια ή εν μέρει ενσωματώθηκαν όλα μαζί. Μόνο μερικά μικρά θραύσματα βρέθηκαν κάτω από την επιφάνεια, και κανένα βαθύτερα από περίπου ένα μέτρο. Όλα τα κομμάτια στην επιφάνεια ήταν χωρίς κουκούτσι (!;!). Η κατανομή του γυαλιού είναι ανομοιογενής. Ενώ αναμφισβήτητα φυσική, η προέλευση του Λιβυκού πυριτίου γυαλί είναι αβέβαιη το από πού προήρθε!!!!!



Σε κάθε περίπτωση, οι υαλοποιημένες περιοχές της ερήμου της Λιβύης δεν έχουν ακόμη εξηγηθεί. Είναι στοιχεία ενός αρχαίου πυρηνικού πολέμου, έναν πόλεμο που μπορεί να έχουν μετατρέψει τη Βόρεια Αφρική και την Αραβία στην έρημο που είναι σήμερα;





Υαλοποιημένα ερείπια μπορεί επίσης να βρεθούν στη Γαλλία, την Τουρκία και ορισμένες περιοχές της Μέσης Ανατολής. Τα Υαλοποιημένα οχυρά της Γαλλίας συζητήθηκε στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Science (τόμος 3, no. 22, 1881, σσ. 150 – 151), από την M .Daubrée.  Ο συγγραφέας αναφέρει πολλά οχυρά στη Βρετάνη και τη βόρεια Γαλλία, των οποίων ο γρανίτης που χρησιμοποιήθηκε να φτιαχτούν τα τοίχοι έχουν υποστεί τεράστια δομή υαλοποίησης. Αναφέρει η << μερικώς λιωμένο γρανιτικών πετρωμάτων από τα φρούρια της Château-Vieux και των Puy de Gaudy (Creuse), επίσης από τη γειτονιά του Saint Brieuc (Côtes-du-Nord) >> 0,10 Daubrée, όπως είναι αυτονόητο, δεν μπορούσε να βρει εύκολα μια εξήγηση για την υαλοποίηση.



Ομοίως, βρίσκονται τα ερείπια της Hattusas στην κεντρική Τουρκία, μια αρχαία πόλη Χετταίων, μερικώς υαλοποιημένη. Οι Χετταίοι λέγεται ότι είναι οι εφευρέτες του άρμα, και τα άλογα είχαν μεγάλη σημασία για αυτούς. Πρόκειται για τις αρχαίες στήλες Χετταίων,  που βλέπουμε πρώτα μια απεικόνιση του άρματος σε χρήση. Ωστόσο, φαίνεται απίθανο ότι η ιππασία και τα τροχοφόρα άρματα να εφευρέθηκαν από τους Χετταίους. Είναι πολύ πιθανό ότι άρματα ήταν σε χρήση στην αρχαία Κίνα την ίδια στιγμή. Οι Χετταίοι επίσης συνδέονται με τον κόσμο της αρχαίας Ινδίας. Proto-Ινδική γραφή έχει βρεθεί στο Hattusas, οι επιστήμονες παραδέχονται πλέον ότι ο πολιτισμός της Ινδίας, όπως τα αρχαία ινδικά κείμενα, όπως το Ramayana, χάνονται στα βάθη των χιλιετιών.



O Γερμανός ιστορικός Werner Keller παραθέτει μερικά από τα μυστήρια που αφορούν τους Χετταίους. Σύμφωνα με την Κέλερ, οι Χετταίοι αναφέρονται για πρώτη φορά στην Αγία Γραφή (στη Γένεση 23) σε συνδυασμό με το βιβλικό πατριάρχη Αβραάμ που απέκτησαν από τους Χετταίους μία ταφή-θέση στη Χεβρώνα για την γυναίκα του Sarah. Συντηρητικός. κλασσικός μελετητής, ο Keller συγχέει αυτό, επειδή το χρονικό διάστημα του Αβραάμ ήταν γύρω στο 2000-1800 π.χ., ενώ οι Χετταίοι παραδοσιακά λέγεται ότι εμφανίστηκαν τον 16ο αιώνα π.χ.…..!!!!!

 


Ακόμη μια μεγαλύτερη σύγχυση από τον Keller είναι η βιβλική δήλωση (σε Αριθμούς 13:29-30) ότι οι Χετταίοι ήταν οι ιδρυτές της Ιερουσαλήμ. Αυτό είναι μια συναρπαστική δήλωση, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι οι Χετταίοι κατέλαβαν επίσης την Baalbek, η οποία βρίσκεται μεταξύ το βασίλειο τους και την Ιερουσαλήμ. Οι Χετταίοι σίγουρα χρησιμοποίησαν την γιγαντιαία μεγαλιθική κατασκευαστική γνωστή ως τεράστια κυκλώπεια για να φτιάξουν στην Ιερουσαλήμ τον περίφημο ναό, περίεργο σχήμα, πολυγωνικό μπλοκ, άριστα εξοπλισμένο και αρμονισμένο μαζί. Τα  τεράστια τείχη και οι πύλες του Hattusas είναι παρόμοια στην κατασκευή με αυτά των Άνδεων και άλλα μεγαλιθικά μνημεία σε όλο τον κόσμο. Η διαφορά στο Hattusas είναι ότι τα υαλοποιημένα μέρη της πόλης, και οι τοίχοι του είναι εν μέρει λιωμένα. Εάν οι Χετταίοι ήταν οι οικοδόμοι της Ιερουσαλήμ, αυτό θα σήμαινε ότι η αρχαία αυτοκρατορία των Χετταίων υπήρχαν για αρκετές χιλιάδες χρόνια και είχαν σύνορα με την Αίγυπτο. Πράγματι, των Χετταίων η ιερογλυφική γραφή είναι αναμφισβήτητα παρόμοια με τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά, περισσότερο ίσως από οποιαδήποτε άλλη γλώσσα!!!!!



Ακριβώς όπως η Αίγυπτος  χρονολογείται από πολλές χιλιάδες χρόνια π.χ. και είναι εν τέλει συνδέεται με την Ατλαντίδα, το ίδιο κάνει και η αρχαία αυτοκρατορία Χετταίων. Όπως οι Αιγύπτιοι, αλλά και οι Χετταίοι έχουν σκαλιστές παρά πολλές σφίγγες από γρανίτη, χτισμένο σε μια κυκλώπεια κλίμακα και λάτρευαν τον Ήλιο. Οι Χετταίοι, επίσης, χρησιμοποιούσαν το κοινό μοτίβο ενός φτερωτού δίσκου του θεού Ήλιου, όπως ακριβώς και οι Αιγύπτιοι έκαναν πριν τους Χετταίους. Οι Χετταίοι ήταν γνωστή στον αρχαίο κόσμο επειδή ήταν οι κύριοι κατασκευαστές του σιδήρου και του χάλκινων αγαθών. Οι Χετταίοι ήταν μεταλλουργοί και  ναυτικοί.



Μερικά από τα αρχαία του Ιράν και του Ιράκ περιλαμβάνει επίσης υαλοποιημένα υλικά, μερικές φορές θεωρείται από τους αρχαιολόγους πως  θα προκληθεί από την ελληνική φωτιά ( υγρό πυρ ). Για παράδειγμα, τα υαλοποιημένα υπολείμματα του Ζιγκουράτ στο Birs Nimrod (Borsippa), νότια της Hillah, ήταν αυτό που κάποτε συγχέεται με τον Πύργο της Βαβέλ.!!! Τα ερείπια έχουν στεφθεί από μια μάζα υαλοποιημένων τούβλων, οπού έλιωσαν από την έντονη θερμότητα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στους τρομακτικούς αρχαίους πολέμους που περιγράφονται στο Ramayana και Mahabharata, αν και νέοι αρχαιολόγοι αποδίδουν τη επίδραση στους κεραυνούς, πράγμα που κατατρίφθηκε πολύ σύντομα!!



Αν κάποιος θέλει να πιστέψει το μεγάλο ινδικό έπος της Μαχαμπαράτα, θα έβρισκε μέσα στην φανταστική (!;!) ιστορία να διεξάγονταν οι μάχες στο παρελθόν με αερόστατο, δέσμες σωματιδίων, χημικού πολέμου και πυρηνικών όπλων. Ακριβώς όπως οι μάχες του 20ου αιώνα, έχουν αγωνιστεί με απίστευτα καταστροφικά όπλα, μπορεί κάλλιστα οι μάχες στις τελευταίες ημέρες της Ατλαντίδας να πολέμησαν με άκρως εξελιγμένα, όπλα υψηλής τεχνολογίας.



Η μυστηριώδης ελληνική φωτιά ( υγρό πυρ, αν και κάποιοι λένε ότι ήταν το συστατικό για το υγρό πυρ ) ήταν μια “βολίδα χημική”. Εμπρηστικά μείγματα μας πάνε πίσω τουλάχιστον στον 5ο αιώνα π.χ., όταν ο Αινείας Στρατηγικός  έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο << Υπό την Υπεράσπιση των Οχυρών Θέσεων >>.  Η ίδια φωτιά, η οποία πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή και άσβεστη, είναι να ήταν προετοιμασμένη ως εξής:



<<  Πίσσα, θείο, κόκκους λιβάνι, και πεύκα πριονίδι σε σάκους, και κάποια αλλά υλικά που δεν είναι γνωστά πλέον, αν θέλετε να ορίσετε κάποια από τα έργα του εχθρού στην πυρκαγιά >>.



Ο Λ. Sprague de Camp αναφέρει στο βιβλίο του, << Οι Αρχαίοι Μηχανικοί >> ότι σε κάποιο σημείο, διαπιστώθηκε ότι το πετρέλαιο, το οποίο διαρρέει από το έδαφος στο Ιράκ και αλλού, έκανε την ιδανική βάση για εμπρηστικά μείγματα…… Άλλες ουσίες που προστέθηκαν σε αυτό, είναι το θείο, το ελαιόλαδο, κολοφώνιο, ασφαλτίνη, αλάτι και ασβέστης.  Μερικά από τα πρόσθετα αυτά μπορεί να έχουν συμβάλει σε θείο τουλάχιστον, έκανε μια ωραία μυρωδιά, αλλά τα αλλά υλικά δεν έκαναν, αν και θεωρήθηκε ότι το έκαναν.  Αλάτι, για παράδειγμα, μπορεί να έχει προστεθεί επειδή το νάτριο σε αυτό έδωσε στη φλόγα ένα φωτεινό πορτοκαλί χρώμα.  Αν υποτεθεί ότι μια πιο φωτεινή φλόγα ήταν κατ ‘ανάγκη να φτάσει μια θερμότερη φλόγα, λανθασμένα πίστευαν οι αρχαίοι ότι το αλάτι κάνει την φωτιά να καίει πιο έντονα. Τέτοια μείγματα τέθηκαν σε λεπτά ξύλινα βαρέλια και ρίχνονται από καταπέλτες σε εχθρικά πλοία και σε ξύλινες πολιορκητικές μηχανές και αμυντικά έργα.



Μπορούμε, επομένως, να υποθέσουμε τη φύση του μείγματος. Σύμφωνα με μια θεωρία αμφισβητείται, υγρή φωτιά πετρελαίου στο οποίο έχει προστεθεί φωσφορούχο ασβέστιο, τα οποία μπορούν να γίνουν από ασβέστη, και ούρα(!!!!!)  Ίσως Καλλίνικος σκόνταψε σε όλη την ουσία αυτή κατά τη διάρκεια των αλχημικών πειραμάτων.  Έτσι η υαλοποίησης των τούβλων, βράχων και της άμμου μπορεί να έχει προκληθεί από οποιοδήποτε αριθμό  μόνο υψηλής τεχνολογίας!!!!!



Νέα Ζηλανδία ο συγγραφέας Robin Collyns προτείνει στο βιβλίο του, << Αρχαίοι Αστροναύτες >>: Μια Αντιστροφή Χρόνου, ότι υπάρχουν πέντε μέθοδοι με τις οποίες οι αρχαίοι ή << αρχαίοι αστροναύτες >> θα μπορούσαν να εξαπολύσουν πόλεμο κατά των διαφόρων κοινωνιών στον πλανήτη Γη. Αυτός περιγράφει πώς αυτές οι μέθοδοι είναι και πάλι σε άνοδο στην σύγχρονη κοινωνία μας.



Οι πέντε μέθοδοι είναι: Όπλα πλάσματος, δάδες σύντηξης, τρύπες στο στρώμα του όζοντος, τη χειραγώγηση των διαδικασιών καιρικών συνθηκών και την απελευθέρωση τεράστιας ενέργειας, όπως με μια Πυρηνική έκρηξη. Το βιβλίο Collyns δημοσιεύτηκε στη Βρετανία το 1976, η συμπλήρωση των από τις τρύπες στο στρώμα του όζοντος φαίνεται παράξενα προφητική!!!!!



Όπλο πλάσματος σε πειραματική μορφή στην Οσάκα Ιαπωνίας!!!

 



Το όπλο του πλάσματος έχει ήδη αναπτυχτεί πειραματικά για ειρηνικούς σκοπούς: Ουκρανών επιστημόνων από τη Γεω-Τεχνική Μηχανική Ινστιτούτου έχουν διατρήση πειραματικές σήραγγες στα ορυχεία σιδηρομεταλλεύματος με τη χρήση ενός plasmatron!!!! ( όπλο που είχε φτιάξει ο Γεώργιος Γκιόλβας μαζί με την στήριξη της περιβόητης ομάδας Κατράκη το 1969 και απορρίφτηκε χωρίς καν να δοκιμαστεί από την τότε κυβέρνηση!!!! ) δηλαδή, ένα τζετ αέριου του πλάσματος η οποία προσφέρει μια θερμοκρασία 6.000 ° C!!!!!!!!!  Ένα πλάσμα, σε αυτή την περίπτωση, είναι μια ηλεκτρισμένη μορφή αερίου. Τα ηλεκτροφόρα αέρια εμφανίζονται επίσης στην Vymaanika-Shaastra, το αρχαίο βιβλίο από την Ινδία για τα Vimana, που μιλάει κρυφά για τη χρήση καυσίμων για το υγρό υδράργυρο, το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα πλάσμα ηλεκτροφόρο.



Ο Collyns πηγαίνει περιγράφει ένα φακό σύντηξης:

Αυτή εξακολουθεί να είναι μια άλλη πιθανή μέθοδος πολέμου που χρησιμοποιείται από τους εξωγήινους, ή από τους αρχαίους προηγμένους πολιτισμούς πάνω στη Γη. Ίσως τα ηλιακά κάτοπτρα της αρχαιότητας να ήταν πραγματικά δάδες σύντηξης( !!;!! ) Η δάδα της σύντηξης είναι βασικά μια περαιτέρω ανάπτυξη του όπλου πλάσματος. Το 1970 μια θεωρία για την ανάπτυξη ενός όπλου σύντηξης παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη στην συνάντηση αεροδιαστημικής επιστήμης από τον Δρ Bernard J. Ιστλουντ και William C. Η βασική ιδέα είναι να δημιουργήσει μια φανταστική θερμότητα τουλάχιστον πενήντα εκατομμυρίων βαθμών Κελσίου που θα μπορούσε να περιέχεται και να ελέγχεται. Δηλαδή, όταν η ενέργεια απελευθερώνεται θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για πολλές ειρηνικές εφαρμογές με μηδενικό προϊόντων ραδιενεργών αποβλήτων ώστε να αποφευχθεί η μόλυνση του περιβάλλοντος, ή μηδενική παραγωγή των ραδιενεργών στοιχείων, τα οποία θα ήταν πολύ επικίνδυνα, όπως το πλουτώνιο που είναι η πιο θανατηφόρα ουσία που είναι γνωστή για τον άνθρωπο. Θερμοπυρηνική σύντηξη εμφανίζεται φυσικά σε αστρικές διαδικασίες, καθώς και οι αφύσικες σε τεχνητές βόμβες εκρήξεων. Η σύντηξη ενός πυρήνα δευτερίου (ένα βαρύ ισότοπο του υδρογόνου που μπορούν εύκολα να εξαχθούν από το θαλασσινό νερό) με ένα άλλο πυρήνα δευτερίου, ή με τρίτιο (ένα άλλο ισότοπο του υδρογόνου) ή με ήλιο, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Το πραγματικό όπλο σύντηξης θα ήταν ένα ιονισμένο πλάσμα  που θα εξατμίζονται τα πάντα. Θα χρησιμοποιείται για επιβλαβείς σκοπούς, ενώ για τις ειρηνικές εφαρμογές, μια χρήση του όπλου θα μπορούσε να διεκδικήσει εκ νέου τα βασικά στοιχεία………



Στο Πανεπιστήμιο του Τέξας οι επιστήμονες ανακοίνωσαν το 1974 ότι είχαν αναπτύξει στην πραγματικότητα το πρώτο πειραματικό φακό σύντηξης η οποία έδωσε μια απίστευτη θερμική ισχύ ενενήντα τρεις βαθμούς Κελσίου!!!! Αυτό είναι πέντε φορές δυνατή θερμοκρασία γιατί περιείχε αέριο και είναι διπλάσιο από την ελάχιστο θερμότητα που απαιτείται για τη σύντηξη, αλλά αυτό έγινε μόνο για ένα πενήντα-εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου, αντί της πλήρους ενός  δευτερόλεπτου που ήταν απαραίτητο

.

Είναι περίεργο να σημειωθεί εδώ ότι ο Δρ Bernard Ιστλουντ είναι ο κάτοχος του διπλώματος ευρεσιτεχνίας από μια ασυνήθιστη συσκευή που συνδέεται με το υψηλής συχνότητας Ενεργό Σέλας, ερευνητικό πρόγραμμα (HAARP), που βρίσκεται στη Gakona, της Αλάσκας………



Υαλοποιημένα μέρη στην Καλιφόρνια που οφείλεται σε αρχαίο πυρηνικό πόλεμο!!!

 



Τα πιο πολλά υαλοποιημένα στοιχεία παραμένουν στο νέο κόσμο που βρίσκεται στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το 1850 ο Αμερικανός εξερευνητής Captain Ives William Walker ήταν ο πρώτος που βρήκε τα περιβόητα αυτά τα ερείπια, που βρίσκονται στην Κοιλάδα του Θανάτου. Ανακάλυψε μια πόλη περίπου ένα μίλι μακριά, με γραμμές από τους δρόμους της πόλης και τις θέσεις των κτιρίων ακόμη ορατά. Στο κέντρο βρήκε ένα τεράστιο βράχο, μεταξύ 20 έως 30 πόδια υψηλό, με τα ερείπια ενός τεράστιου οικοδομήματος στην κορυφή του. Η νότια πλευρά τόσο του βράχου και το κτίριο είχαν λιώσει και είχαν υαλοποιηθεί. Ο Walker υποστήριζε ότι ένα ηφαίστειο ήταν υπεύθυνος για αυτό το φαινόμενο, αλλά δεν υπάρχει ηφαίστειο στην περιοχή.



Ένας συνεργάτης του καπετάνιου Walker ο οποίος ακολούθησε την αρχική εξερεύνηση του σχολίασε: << Ολόκληρη η περιοχή μεταξύ των ποταμών Gila και San Juan είναι καλυμμένη με ερείπια. Τα ερείπια των πόλεων μπορούν να βρεθούν εκεί που πρέπει, να είναι καμένα εν μέρη έξω και υαλοποιημένα εν μέρει, η πόλη είναι γεμάτη από λιωμένες πέτρες και κρατήρων που προκλήθηκαν από πυρκαγιές, οι οποίες ήταν αρκετά θερμές ώστε να υγροποιήσουν μια πέτρα ή μέταλλο. Υπάρχουν πλάκες και σπίτια σκισμένα με τερατώδη ρωγμές << σαν να είχε >> δεχθεί επίθεση από ένα γιγαντιαίο φωτιά-άροτρο. >>



Στο Titos Canyon, πετρογλυφικά και επιγραφές έχουν σμιλευτεί στους τοίχους από άγνωστη προϊστορικά χέρια. Μερικοί ειδικοί πιστεύουν ότι το σμίλευμα μπορεί να έχουν γίνει από ανθρώπους που έζησαν εδώ πολύ πριν από τους Ινδιάνους που γνωρίζουμε, επειδή σωζόμενα οι Ινδιάνοι δεν γνωρίζουν τίποτα από τους χαρακτήρες και, μάλιστα, τις θεωρούν δεισιδαιμονικές με δέος!! Λέει ο Jim Brandon σε γνωστό περιοδικό της Αμερικής.



Οι Ινδιάνοι Piute ( Πιούτ ) μιλούν για μια πόλη κάτω από την Κοιλάδα του Θανάτου που την ονομάζουν Shin-au-AV.  Tom Wilson, ένας Ινδιάνος οδηγός στη δεκαετία του 1920, υποστήριξε ότι ο παππούς του είχε ξαναβρεί τη θέση από περιπλάνηση σε ένα μίλι-μακρύ λαβύρινθο από σπηλιές κάτω από το δάπεδο της κοιλάδας. Τελικά ο Ινδιάνος ήρθε σε μια πόλη κάτω κόσμο όπου οι άνθρωποι μιλούσαν μια γλώσσα ακατανόητη και φορούσαν ρούχα από δέρμα.  Ο Γουίλσον είπε αυτή την ιστορία μετά  σε έναν ιστοριογράφο φυσιοδίφη το όνομα White, ισχυρίστηκε ότι είχε πέσει από το δάπεδο του, σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο στο πέρασμα Wingate και σε μια άγνωστη σήραγγα. Ακολούθησε αυτή σε μια σειρά δωματίων, όπου βρέθηκαν εκατοντάδες μούμιες ανθρωποειδή περιτυλιγμένες με δέρμα. Ράβδους χρυσού όπου στοιβάζονται όπως τα τούβλα και συσσωρεύονται στους κάδους. Ο White ισχυρίστηκε ότι είχε εξερευνήσει τα σπήλαια σε τρεις περιπτώσεις στη μια, η γυναίκα του τον είχε συνοδεύει και σε ένα άλλο, ο συνεργάτης του, ο Fred Τόμασον.  Ωστόσο, καμία από αυτές δεν << ήταν >> σε θέση να μπορούν να μετακινηθούν στο άνοιγμα του σπηλαίου, όταν προσπάθησε να πάρει μια ομάδα αρχαιολόγων σε μια περιοδεία του τόπου από τα υαλοποιημένα ερείπια στην Κοιλάδα του Θανάτου στην Καλιφόρνια. Τα στοιχεία ενός χαμένου πολιτισμού στην Κοιλάδα του Θανάτου ήρθε σε μια παράξενη έκθεση των σπηλαίων και μούμιων στο τότε περιοδικό Hot, ένα έγγραφο Νεβάδα, στις 5 Αυγούστου 1947. Η ιστορία έλεγε τα εξής:



Μια παρέα από ερασιτέχνες αρχαιολόγους ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν ανακαλύψει ένα χαμένο πολιτισμό των ανδρών, σε σπήλαιο, στην Καλιφόρνια. Ο Howard E. Hill, εκπρόσωπος της εκστρατείας, δήλωσε, ο πολιτισμός μπορεί να είναι και να ανήκει στην θρυλική χαμένη ήπειρο της Ατλαντίδας. Τα σπήλαια περιέχουν μούμιες ανθρώπων και ζώων και υλοποιεί έναν πολιτισμό 80.000 χρόνια πίσω, αλλά << σε ορισμένα σημεία πιο προηγμένη από τη δική μας >>, δήλωσε ο Χιλ. Είπε ότι στα 32 σπήλαια που καλύπτουν 180 τετραγωνικών μιλίων στην περιοχή Death Valley της Καλιφόρνιας και νότια της Νεβάδα ότι σαν αρχαιολόγος είναι επιφυλακτικός



<< Αυτή η ανακάλυψη μπορεί να είναι πιο σημαντική από τα αποκαλυπτήρια του τάφου του βασιλιά Tut του >>.



Επαγγελματίες αρχαιολόγοι ήταν δύσπιστοι στην ιστορία του Hill. Από το Los Angeles County Museum, επιστήμονες επεσήμανε ότι οι δεινόσαυροι και οι τίγρεις που ο Χιλ δήλωσε ότι καιρικά είναι  δίπλα-δίπλα στις σπηλιές όταν εμφανίστηκαν στη Γη 10.000.000 με απόσταση 13.000.000 χρόνια χώρια. Ο Χιλ, δήλωσε ότι τα σπήλαια ανακαλύφθηκαν το 1931 από τον Δρ F. Bruce Russell, του Beverly Hills, ο οποίος έπεσε κυριολεκτικά στα σπήλαια ο οποίος και φρόντισε για την αξίωση των ορυχείων.

<< Προσπάθησε για τα επόμενα χρόνια που πέρασαν να τα αξιοποιήσει μα οι άνθρωποι δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον γι ‘αυτές >>, είπε ο Χιλ, << αλλά κανείς δεν τον πίστευε, δεν τον είχε πάρει στα σοβαρά >>!!



ΣΠΗΛΑΙΟ ΝΑΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ

 



Σόδομα και Γόμορρα πληρούν την καταστροφή της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι

 



Ίσως η πιο γνωστή από όλες τις αρχαίες ιστορίες αρχαίας πυρηνικής καταστροφής  είναι η γνωστή βιβλική ιστορία των Σοδόμων και Γομόρρων:



<< Και ο Κύριος είπε, επειδή η κραυγή των Σοδόμων και Γομόρρων είναι μεγάλη, και επειδή η αμαρτίες τους είναι πολύ οδυνηρές, Τότε ο Κύριος έβρεξε στα Σόδομα και τα Γόμορρα κατόπιν, θειάφι και φωτιά από τον Κύριο, ερχόμενο από τον ουρανό!!! Και αυτός ανέτρεψε αυτές τις πόλεις, και χάθηκαν όλοι στον κάμπο, και όλοι οι κάτοικοι των πόλεων, μα και αυτό που αναπτύχθηκε επάνω στο έδαφος.!!! Αλλά η γυναίκα του Λώτ, κοίταξε πίσω, από πίσω του, και έγινε στήλη άλατος, ο καπνός από τις  χώρες αυξήθηκαν, όπως ο καπνός ενός φούρνου >>.(Γένεση 18:20? 19:24-26,28)



Αυτή η βιβλική μετάβαση έχει έρθει να συνοψίσει την καταστροφική δύναμη της οργής του Θεού για την απερίγραπτη πλέον αμαρτία. Η Αγία Γραφή είναι πολύ συγκεκριμένη για το ιστορικό των Σοδόμων και Γομόρρων καθώς και για διάφορες άλλες πόλεις!!  Ήταν στην κοιλάδα του Siddim, το οποίο βρίσκεται στο νότιο άκρο της Θάλασσας (τώρα ονομάζεται η Νεκρά Θάλασσα).  Άλλες πόλεις στην περιοχή, σύμφωνα με τη Βίβλο, ήταν Zoar, Admah και Zeboiim (Γένεση 14:2). Στα τέλη του Μεσαίωνα, μια πόλη που ονομάζεται Zoar υπήρχε στην περιοχή!!!



Η Νεκρά Θάλασσα είναι 1.293 πόδια (394 μέτρα) κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και βάθος τουλάχιστον 1.200 πόδια (365 m) βαθιά. Ο βυθός της θάλασσας είναι επομένως περίπου 2.500 πόδια (762 m) κάτω από το επίπεδο της Μεσογείου.  Αραβική παράδοση λέει ότι υπάρχουν τόσα πολλά δηλητηριώδη αέρια που βγαίνουν από τη λίμνη που τα πουλιά δεν θα μπορούσαν να πετάξουν πέρα από την λίμνη, δεδομένου ότι θα πεθάνουν πριν φτάσουν στην άλλη πλευρά. Η Νεκρά Θάλασσα εξερευνήθηκε για πρώτη φορά στη σύγχρονη εποχή το 1848, όταν ο WF Lynch, ένας Αμερικανός γεωλόγος, έκανε μια αποστολή. Έφερε στην ξηρά  δύο μέταλλα που στερεώνονται πάνω σε μεγάλους τροχούς όπως τα καροτσάκια, η πλήρης εκστρατεία του έφτασε στη Νεκρά Θάλασσα μερικούς μήνες αργότερα. Ο Lynch και η ομάδα του ανακάλυψαν ότι η παράδοση ήταν σωστή στο ότι ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε να βυθιστεί στη θάλασσα. Οι ερωτηθέντες, πίστευαν επίσης, ότι στη λίμνη, σημειώνοντας το ασυνήθιστο βάθος της και η ρηχή περιοχή στο νότιο άκρο της λίμνης. Η περιοχή αυτή πιστεύεται ότι είναι όπου η Vale της Siddim βρισκόταν και οι πέντε πόλεις που υπήρχαν. Είναι δυνατό να δείτε ολόκληρα δάση των δέντρων καλυμμένα με αλάτι κάτω από το νερό σε αυτό το νότιο τμήμα της λίμνης!!!!!



Βασική ιστορική θεωρία για την καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρρων, όπως είναι η Αγία Γραφή είναι Ιστορία από τον Werner Keller, υποστηρίζει ότι οι πόλεις της Vale της Siddim καταστράφηκαν όταν ένα κίνημα της πλάκας που προκάλεσε η Μεγάλη Rift Valley, του οποίου η Νεκρά Θάλασσα είναι ένα μέρος-που μετατοπίστηκε, η περιοχή στο νότιο άκρο της Νεκράς της Θάλασσας  υποχώρησαν τα εδάφη. Στο μεγάλο σεισμό υπήρχαν πιθανώς εκρήξεις, φυσικά αέρια που εκδίδει ηφαιστειακά, και το θειάφι πρέπει να έπεφτε σαν βροχή. Αυτό είναι πιθανό να έχει συμβεί περίπου το 2000 π.χ., την εποχή του Αβραάμ και του Λώτ, σκέφτεται ο Keller, αν και οι γεωλόγοι λένε ότι η εκδήλωση αυτή έγινε πολλές χιλιάδες χρόνια πριν από αυτό.




Η Νεκρά Θάλασσα μπορεί να είχε υποστεί έναν κατακλυσμό που θα μπορούσε να είναι η προέλευση της Παλαιάς Διαθήκης. Ωστόσο, συντηρητικές απόψεις γεωλόγων έχουν πει ότι όλες αυτές οι αλλαγές της Γης πρέπει να έχουν συμβεί πολύ πριν από οποιοδήποτε είδος της συλλογικής μνήμης του συμβάν. Στα τέλη του 1999, μια νέα θεωρία προτάθηκε από την Μιχαήλ Sanders και μια διεθνή ομάδα ερευνητών οι οποίοι, μετά από αρκετές εβδομάδες γεμάτη καταδύσεις σε ένα μίνι-υποβρύχιο, ανακάλυψε αυτό που φαίνεται να είναι η διαβρωθεί από το αλάτι ερείπια αρχαίων οικισμών στην βυθό της θάλασσας!!! Η  Sanders δήλωσε σε τηλεοπτικό συνεργείο στο BBC / Channel 4, που είχαν κάνει ένα ντοκιμαντέρ για την εκστρατεία:  << Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι αυτά τα αναχώματα  και οι δομές του μωσαϊκού είναι μια από τις χαμένες πόλεις των πεδιάδων, ενδεχομένως ακόμη και τα Σόδομα και τα Γόμορρα, αν και Θα έπρεπε να εξεταστούν πρώτα τα αποδεικτικά στοιχεία >>.



Αυτές οι ιστορίες της Βίβλου εκδόθηκαν από στόμα σε στόμα από γενιά σε γενιά πριν και έχουν καταγραφεί, και φαίνεται να υπάρχει αλήθεια σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το ζήτημα.  Η Sanders είχε αποκαλύψει την ύπαρξη ενός χάρτη που χρονολογείται από το 1650, η οποία ενίσχυσε την πεποίθησή της ότι οι περιοχές των δύο πόλεων θα μπορούσαν να είναι κάτω από τη βόρειο λεκάνη και όχι στο νότιο άκρο της Νεκράς Θάλασσας. Έχει προσληφθεί ο Richard Slater, ένας Αμερικανός γεωλόγος και ειδικός στην κατάδυση σε μεγάλος βάθος, για να τον πάρει στα βάθη της Νεκράς Θάλασσας στα δύο μίνι υποβρύχια όπου ασχολήθηκαν με την ανακάλυψη του βυθισμένου ωκεανού, το Lusitania. Η  Τοποθεσία Sanders για τα Σόδομα και τα Γόμορρα, στο βαθύ βόρειο τμήμα της Νεκράς Θάλασσας, είναι ακόμη περισσότερο σε αντίθεση με την ιστορία και τη γεωλογία από τη θεωρία του Keller από τις πόλεις που βρίσκονται στο ρηχό νότιο άκρο.



Γι ‘αυτό έρχονται πίσω στη δημοφιλή θεωρία ότι οι πόλεις αυτές δεν καταστράφηκαν σε ένα γεωλογικό κατακλυσμό, αλλά σε τεχνητές (ή εξωγήινες)  από την αποκάλυψη ότι ήταν τεχνολογικό επίτευγμα!!!!!! Ήταν τα Σόδομα και τα Γόμορρα που επιτέθηκαν με πυρηνικά όπλα, όπως Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, ήταν;



Ο ερευνητής LM Lewis, στο βιβλίο του για το Sands of Time,  υποστηρίζει ότι τόσο τα Σόδομα και τα Γόμορρα καταστράφηκαν από Πυρηνικά όπλα και ότι οι πυλώνες από αλάτι και υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι γύρω από τη Νεκρά Θάλασσα είναι η απόδειξη του από μια πυρηνική έκρηξη. Λέει ο Lewis:  << Όταν Χιροσίμα ήταν υπό ανακατασκευή, αμμώδεις εδάφη βρέθηκαν να έχουν αλλάξει αυτόματα σε μια ουσία που μοιάζει με τζάμι πυριτίου και να διαπνέεται από μια αλατούχα κρυσταλλοειδή ουσία. Λίγα τετράγωνα αυτής,  κόπηκαν από τη μάζα και πωλούνται στους τουρίστες ως αναμνηστικά της πόλης και της ατομικής δράσης >>.



Ο  Lewis υποστηρίζει ότι, αν οι πυλώνες του αλατιού στο τέλος της Νεκράς Θάλασσας ήταν συνηθισμένοι σε αλάτι, θα είχαν εξαφανιστεί με τις περιοδικές βροχές. Αντ ‘αυτού, οι πυλώνες αυτοί είναι από ένα ειδικό, και πιο παράξενο αλάτι, το μόνο που έχει δημιουργηθεί σε πυρηνική αντίδραση, όπως σε μια πυρηνική έκρηξη.

Αυτοί οι πυλώνες του αλατιού έχει διαρκέσει πράγματι εδώ και πολύ καιρό. Όχι μόνο κατά την αρχαιότητα, αλλά σώζονται μέχρι σήμερα. Ο Lewis βρήκε αποσπάσματα από τον ιστορικό Ιώσηπο, ο οποίος λέει στην Ιστορία των Εβραίων:



<<……αλλά η γυναίκα του Λώτ, συνεχώς γυρίζει πίσω για να δει την πόλη που καταστράφηκε από αυτό, αν και ο Θεός, της το είχε απαγορεύσει, μα εκείνη το έκανε και μετατράπηκε σε στήλη άλατος!!! ……  την έχω δει, και παραμένει μέχρι σήμερα >>.



Σχόλια Lewis:

<< Θα πρέπει να τονιστεί ότι Φλάβιος Ιώσηπος έζησε από το 37 ως περίπου 100 μ.Χ.. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα Σόδομα είχαν διαλυθεί το 1898 π.χ.. Πώς γίνεται, στη συνέχεια, ο Ιώσηπος  να έχει δει τη ανθρώπινη  << στήλη άλατος >> !;! Αν είχε γίνει από συνηθισμένο αλάτι, θα είχε εξαφανιστεί με τις πρώτες βροχές. Ίσως υπήρξαν πολλοί πυλώνες του αλατιού σε όλη την ιστορία, αλλά ο Lewis πιστεύει ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζει μια ατομική έκρηξη, είναι η ατομική αλλαγή του εδάφους κατά την οποία η γυναίκα του Λώτ ήταν σαν και αυτή στην ακτή της Χιροσίμα οπού έχουν μια ομοιότητα που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς!!!  Και οι δύο είχαν υποστεί μια ξαφνική ατομική μετατροπή η οποία θα μπορούσε μόνο να έχει προκληθεί από την άμεση δράση της πυρηνικής σχάσης!!!  Όπως εκείνα τα πράγματα που είναι ίσο με το ίδιο πράγμα πρέπει να είναι ίσο με το ένα το άλλο, είναι δύσκολο να ξεφύγουν από την πεποίθηση ότι ως Χιροσίμα καταστράφηκε, έτσι, με τα ίδια μέσα, καταστράφηκαν και τα Σόδομα, αλλά και η γυναίκα του Λώτ την ίδια στιγμή αυτόματα έγινε στήλη άλατος!!!! Στηριζόμενη στην ειλικρίνεια του Ιώσηπου, το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να επιτευχθεί είναι ότι τα Σόδομα καταστράφηκε από πυρηνική σχάση!!



Η ιστορία των Σοδόμων και Γομόρρων είναι αινιγματικός όχι μόνο λόγω της καταστροφής αλλά και εξαιτίας των εμπλεκόμενων προσωπικοτήτων, όπως ο Λώτ πoυ προειδοποιήθηκε από άγγελο κυρίου να αποχωρήσει από τις καταδικασμένες πόλεις. Ήταν προειδοποίηση  εκ των προτέρων ότι οι πόλεις θα εξοντωθούν από εξωγήινους ή ανθρώπους με όπλα υψηλής τεχνολογίας; Ο Λώτ προειδοποιήθηκε για να πάρει την οικογένειά του και να σωθεί, αλλά η σύζυγός του, κοίταξε πίσω και τυφλώθηκε από την πυρηνική λάμψη.  Στο νότιο άκρο της Νεκράς Θάλασσας υπάρχει σήμερα μια εξελιγμένη χημική μονάδα ουσίας που μοιάζει με μια βάση εξωγήινων!!! Είναι μερικές από αυτές τις χημικές ουσίες το αποτέλεσμα μιας αρχαίας πυρηνικής έκρηξης;



Ας ρίξουμε μια τελευταία ματιά στο Ινδικό έπος!!



Οι στίχοι είναι από το Mahabharata (γραμμένο στην αρχαία διάλεκτο Dravidian, και αργότερα στα σανσκριτικά) και περιγράφουν φρικιαστικούς πόλεμους που έγιναν πολύ πριν από ότι πιστεύουν κάποιοι αρχαιολόγοι σήμερα.

.


  • Διάφοροι οιωνοί εμφανίστηκαν ανάμεσα στους θεούς: άνεμοι φύσηξαν, μετεωρίτες έπεσαν ανά χιλιάδες, βροντή έλασης μέσα από ένα καθαρό ουρανό.

  • Εκεί είδαν έναν τροχό με ζάντα καθώς οι αιχμηρές άκρες του ως ξυράφι  να στροβιλίζεται γύρω από το Σώμα … Στη συνέχεια λαμβάνοντας το σώμα, έσπασε η στριφογυριστή μηχανή …

  • Drona ονομάζεται και Arjuna και είπε: “Αποδέξου από μένα αυτό το ακαταμάχητο όπλο που ονομάζεται Brahmasira ( Μπραχμασίρα ). Αλλά πρέπει να υποσχεθείς πότε θα το χρησιμοποιήσεις εναντίον ενός εχθρού του ανθρώπου, γιατί αν δεν το κάνεις  θα μπορούσε να καταστρέψει τον κόσμο. Εάν κάποιος εχθρός που δεν είναι άνθρωπος επιτεθεί σε σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εναντίον του σε κάποια μάχη, τότε θα δείτε τι αξίζει τον ουράνιο όπλο που σας έδωσα. “



Αυτή εδώ είναι μια περίεργη αναφορά, τι είδους εχθρού διαφορετικό από έναν άνθρωπο μπορεί να υπήρξε; Μήπως μιλάει για έναν πόλεμο διαπλανητικό, ή για έναν πόλεμο που έγινε βαθειά μέσα στην μέση γη;




  • …… σε αγώνα με ένα ουράνιο όπλο που μου έδωσε η Drona. Το πέταξε,  στη συνέχεια το καυτό όπλο …

  • Όταν επιτέλους ήρθαν τα χτυπήματα,  χτύπησε ο ένας τον άλλον, έπεσαν, σαν να πέφτουν χιλιάδες ήλιοι από τον ουρανό…..

  • Αυτά τα τεράστια ζώα, όπως τα βουνά, που έχουν πληγεί από  Bhima του, έπεσε με το κεφάλι τους σπασμένο, έπεσε πάνω στο έδαφος, όπως στα βράχια κτυπάει ένας κεραυνός ……τον πήρε από το μπράτσο και τον έσυραν μακριά σε ένα ανοιχτό χώρο όπου άρχισαν να πολεμούν σαν δύο ελέφαντες γεμάτη τρέλα και οργή. Η σκόνη που σηκώθηκε έμοιαζε με τον καπνό μιας δασικής πυρκαγιάς.  Κάλυπτε όλο το σώμα τους, έτσι ώστε  έμοιαζαν να ταλαντεύονται σε γκρεμούς τυλιγμένοι στην ομίχλη.

  • Ο Arjuna και ο Κρίσνα οδηγούσαν πέρα ​​δόθε τα άρματά τους και στις δύο πλευρές του δάσους και απώθησαν τα πλάσματα που προσπάθησαν να δραπετεύσουν. Χιλιάδες ζώα κάηκαν, οι λίμνες και οι ποταμοί  άρχισαν να βράζουν … Οι φλόγες, έφτασαν στον Ουρανό … η βροχή χύνεται κάτω από τα κατάμαυρα δηλητηριώδη σύννεφα, αλλά αποξεραινόταν στα μέσα του αέρα από τις τη θερμότητα της λαύρας…….




Πολλά ιστορικά αρχεία ισχυρίζονται ότι Ινδικός πολιτισμός υπάρχει εδώ και κυριολεκτικά δεκάδες χιλιάδες χρόνια.




Η αυτοκρατορία Rama, που περιγράφεται στο Mahabharata και Ραμαγιάνα, υποτίθεται ότι συγχρόνως υπήρξε με τον μεγάλο πολιτισμό της Ατλαντίδας και του Όσιρις στη Δύση. Η Ατλαντίδα, γνωστή μόνο από τα γραπτά του Πλάτωνα και από αρχαία Αιγυπτιακά αρχεία αλλά όχι τόσο ξεκάθαρα όπως του Πλάτωνα, προφανώς υπήρχαν στα μέσα του Ατλαντικού και ήταν μιας υψηλής τεχνολογίας και πατριαρχικής ροή πολιτισμού. Ο  Οσιριακός πολιτισμός υπήρχε στη λεκάνη της Μεσογείου και της Βόρειας Αφρικής, σύμφωνα με τη θεωρία απόκρυφων και αρχαιολογικών στοιχείων,  είναι γενικά γνωστή ως προ-δυναστική Αίγυπτο!!!! Ήταν όταν καταποντίστηκε  η Ατλαντίδα και βυθίστηκε……….. η  αυτοκρατορία Ράμα άκμασε κατά την ίδια περίοδο, σύμφωνα με την εσωτερική παράδοση.  Όπως προαναφέρθηκε, τα αρχαία Ινδικά έπη περιγράφουν μια σειρά από φρικτούς πολέμους-πολέμους που θα μπορούσαν να είχαν πολεμήσει μεταξύ τους η αρχαία Ινδία και η Ατλαντίδα, ή ίσως και ένα τρίτο στην περιοχή Γκόμπι της δυτικής Κίνας. Η Mahabharata και η Drona Parva μιλούν για τον πόλεμο και των χρησιμοποιούμενων όπλων….

.

Η  αυτοκρατορία Ράμα ξεκίνησε από την Nagas (Naacals)-( Νάγκας-Ναακκάλς ) που είχε έρθει στην Ινδία από την Μιανμάρ και τελικά από << την Πατρίδα προς τα ανατολικά >>- έτσι ανάφερε ο ιστορικός και συνταγματάρχης James Churchward.  Η αυτοκρατορία των Nagas προφανώς άρχισε να επεκτείνετε σε όλη την βόρεια Ινδία με το να περιλαμβάνει τις πόλεις της Harappa, Mohenjo-Daro και Kot Diji (το σημερινό Πακιστάν), καθώς και Lothal, Kalibanga, Ματούρα και ενδεχομένως και άλλες πόλεις, όπως η Μπεναρές, Ayodha και Pataliputra.




Οι πόλεις αυτές ήταν υπό την ηγεσία των << μεγάλων δάσκαλων >>  που ήταν η καλοπροαίρετη αριστοκρατία του πολιτισμού των Ράμα.  Σήμερα γενικά ονομάζεται “Priest-Kings” ( οι Βασιλιάδες Ιερείς )  των του πολιτισμού κοιλάδων Indus, και μια σειρά από αγάλματα θεών έχουν ανακαλυφθεί. Στην πραγματικότητα, αυτοί ήταν προφανώς οι άνδρες των οποίων η ψυχικές δυνάμεις ήταν σε βαθμό που φαίνεται απίστευτο για τους περισσότερους ανθρώπους του σήμερα. Ήταν στο απόγειο της δύναμης τόσο για την Αυτοκρατορία των Ράμα όσο και για την AΑτλαντίδα, ότι ο πόλεμος φαίνεται να ξέσπασε, φαινομενικά, λόγω της Ατλαντίδας προσπαθώντας  να υποτάξουν τους Ράμα.



Σύμφωνα με την χαμένη Λεμούρια  (Λεμουρία, η οποία είναι προγενέστερη των άλλων πολιτισμών) αλλά και την χαμένη ήπειρο μου, τελικά χωρίστηκε σε δύο αντίπαλες φατρίες: << όσοι βραβευθείσα πρακτικότητα και όσους βραβευθείς πνευματικότητα >>. Οι πολίτες, ή μορφωμένοι ελίτ, των Mu ήταν ίδια η ισόρροπη σε αυτές τις δύο ιδιότητες. Οι πολίτες ενθαρρύνθηκαν και πολλές ομάδες άρχισαν να μεταναστεύουν σε ακατοίκητη γη. Όσοι βραβευθείσα πρακτικότητα… μετανάστευσαν στα Ποσειδώνια Νησιά (Ατλαντίδα), και εκείνοι που βραβευθείς πνευματικότητα τελικά κατέληξαν

στην Ινδία.



Οι Άτλαντες, είχαν ένα πατριαρχικό πολιτισμό με εξαιρετικά υλιστική, τεχνολογικά και προσανατολισμένο πολιτισμό, θεωρείται ότι οι ίδιοι ήταν << οι Αφέντες Όλου το Κόσμου >> ώσπου τελικά έστειλαν ένα καλά εξοπλισμένο στρατό στην Ινδία, προκειμένου να υποτάξουν την Αυτοκρατορία των Ράμα και να φέρουν την χώρα κάτω από την επικυριαρχία της Ατλαντίδας. Μια παλαιά Ινδική αναφορά της μάχης,  σχετίζεται με την Κοινότητα των Λεμούριων, λέει πως η Αυτοκρατορία των Ράμα νίκησαν τους Άτλαντες όπως και ( οι Αθηναίοι επίσης ). Εξοπλισμένοι με μια τρομερή δύναμη και μια << φανταστική συλλογή από όπλα >>, η Άτλαντες προσγειώθηκαν με το vailixi τους έξω από μία από τις πόλεις της Ράμα, έβαλαν τα στρατεύματά τους σε τάξη και έστειλαν ένα μήνυμα με την απόφαση του ιερέα-βασιλιά της πόλης που θα έπρεπε να παραδοθούν. Ο Ιερέας-Βασιλιάς έστειλε μήνυμα πίσω στην Ατλάντια:



<<  Εμείς από την Ινδία δεν έχουνε καμία φιλονικία μαζί σας. Ζητάμε μόνο να επιτρέπεται να ακλουθούμε το δικό μας τρόπο ζωής >>.



Οι Αντλάντιοι  έστειλαν άλλο ένα μήνυμα:

<<  Εμείς δεν θα καταστρέψουμε τη γη σου με τα ισχυρό όπλα που έχουμε στην κατοχή μας, αρκεί να μας δώσετε τη δέουσα φόρο τιμής και να αποδεχτείτε την κυριαρχία της Ατλαντίδας >>.



Ο Ιερέας-Βασιλιάς της πόλης απάντησε ταπεινά και πάλι, προσπαθώντας να αποτρέψουν τον πόλεμο:



<< Εμείς εδώ από την Ινδία δεν πιστεύουμε στον πόλεμο και τη σύγκρουση, η ειρήνη είναι το ιδανικό μας. Ούτε θα καταστρέψουμε εσάς ή τους στρατιώτες σας που όμως ακολουθούν διαταγές. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε στην αποφασιστικότητά σας και μας επιτεθείτε, χωρίς αιτία και μόνο για το σκοπό της κατάκτησης, δεν μας αφήσει καμία προσφυγή, τότε θα καταστρέψουμε εσάς και όλους τους ηγέτες σας. Αναχωρήστε, και αφήστε μας εν ειρήνη >>.



ΟΙ αλαζόνες οι Άτλαντες δεν πίστευαν ότι οι Ινδοί είχαν τη δύναμη να τους σταματήσουν, σίγουρα όχι με τεχνικά μέσα. Την αυγή, ο Ατλάντειο στρατός άρχισε την πολιορκία στην πόλη. Από μια υψηλή θέση, ο ιερέας-βασιλιάς παρακολουθούσε εκ των προτέρων στρατό των Αντλάντιων. Τότε ύψωσε τα χέρια του τον ουρανό, και σύμφωνα με μία ειδική τεχνική ψυχική προκάλεσε   ( Γενικό Θάνατο ) και στη συνέχεια κάθε στρατιώτης και αξιωματικός  κατά σειρά κατάταξης έπεσε νεκρός , ίσως από κάποιο είδος καρδιακής ανεπάρκειας. Οι Άτλαντες πανικοβλήθηκαν και χωρίς ηγέτες, οι υπόλοιποι Ατλάντεια δύναμη κατέφυγε στο vailixi και υποχώρησαν μέσα στον τρόμο στην Ατλαντίδα. Από την πολιορκία της πόλης Ράμα, ούτε ένας άνθρωπος χάθηκε!!!!



Αν υποθέσουμε ότι η παραπάνω ιστορία είναι αληθινή, η Ατλαντίδα δεν ήταν ικανοποιημένη από την ταπεινωτική ήττα και ως εκ τούτου χρησιμοποίησαν το πιο ισχυρό και καταστροφικό όπλο-αρκετά πιθανόν μιας ατομικής ή πυρηνικής βόμβας!!!!



Εξετάστε αυτούς τους στίχους από το αρχαίο Mahabharata: … και αναλογιστείτε σοβαρά!!!




  • Ήταν ένα ενιαίο βλήμα που είχε μέσα του όλη τη δύναμη του Σύμπαντος.

  • Σηκώθηκε, στήλη καπνού και φλόγας που έφτασε τον ήλιο…

  • Τόσο φωτεινό όσο το χίλιοι ήλιοι….

  • Κόκκινο σε όλο του το μεγαλείο …

  • Ήταν ένα άγνωστο όπλο, ένας σιδερένιος κεραυνός,

  • Ένας γιγαντιαίος αγγελιοφόρος θανάτου…..

  • Ολόκληρη η φυλή της Vrishnis και το Andhakas.

  • Τα πτώματα ήταν τόσα πολλά που καιγόντουσαν σαν ξερόκλαδα…

  • Τα μαλλιά και τα νύχια αλλά και οι σάρκες όσων δεν κάηκαν έπεφταν….

  • Κεραμικά έσπασαν χωρίς προφανή αιτία, και τα πουλιά έγιναν άσπρα σαν φαντάσματα.

  • Μετά από λίγες ώρες

  • Όλα τα τρόφιμα  είχαν μολυνθεί … …  από αυτή τη φωτιά

  • Οι στρατιώτες ρίχτηκαν στα ρέματα

  • Για να πλύνουν τον εαυτό τους και τον εξοπλισμό τους.



Με τον τρόπο αυτό βλέπουμε την παραδοσιακή αρχαία ιστορία, νομίζω ότι είναι εντελώς απίστευτο ότι υπήρξε ένας πυρηνικός πόλεμος περίπου πριν από 10.000 χρόνια. Και όμως, για τι άλλο θα μπορούσε η Mahabharata να μιλάει;



Μέχρι το βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, η σύγχρονη ανθρωπότητα δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανένα όπλο ως φρικτό και καταστροφικό, όπως αυτές που περιγράφονται στα αρχαία ινδικά κείμενα. Παρόλα αυτά με μεγάλη ακρίβεια περιγράφονται τα αποτελέσματα της ατομικής έκρηξης. Ραδιενεργή δηλητηρίαση, κάνουν τα μαλλιά και τα νύχια να πέφτουν…… Βυθίζοντας τον εαυτό τους στο νερό δίνει κάποια ανάπαυλα, αν και δεν είναι μια θεραπεία. Ο  επικεφαλής επιστήμονας Dr J.Robert Oppenheimer ήταν γνωστό ότι είναι εξοικειωμένος με την αρχαία σανσκριτική λογοτεχνία. Σε μια συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε όταν  είδε την πρώτη ατομική δοκιμή, που αναφέρεται από την Μπαγκαβάτ Γκίτα:



<<Τώρα έχω γίνει θάνατος, ο καταστροφέας των κόσμων. >> Υποθέτω ότι νιώσαμε όλοι με αυτόν τον τρόπο. Όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή στο Πανεπιστήμιο του Rochester επτά χρόνια μετά την πυρηνική δοκιμή Alamogordo,  αν αυτή ήταν η πρώτη ατομική βόμβα τότε ποτέ θα χρησιμοποιηθεί, η απάντησή του ήταν:



<< Ε, ναι, στη σύγχρονη ιστορία >> !!!!




Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, οι αρχαιολόγοι έχουν βρει αποδεικτικά στοιχεία στην Ινδία και το Πακιστάν, που δείχνει ότι ορισμένες πόλεις καταστράφηκαν σε ατομικές εκρήξεις.  Αν δεχτούμε την ιστορία των Λεμούριων ως γεγονός, τότε η Ατλαντίδα δεν ήθελε τα απόβλητα που δε να δοθεί περισσότερος χρόνος από τον Βασιλιά-Ιερέα του Rama και τα ψυχικά τους κόλπα. Η τρομακτική εκδίκηση ήταν φοβερή,  κατέστρεψαν εντελώς την αυτοκρατορία των Rama, που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για αυτό που έκαναν…… Οι περιοχές γύρω από τις πόλεις της Harappa και Mohenjo-Daro είναι ερημωμένες από παρελθόν, αν και η γεωργία γίνεται σε περιορισμένο βαθμό στην περιοχή σήμερα.




Λέγεται στην εσωτερική φιλολογία ότι η Ατλαντίδα την ίδια στιγμή, ή λίγο αργότερα, προσπάθησε να υποτάξει έναν πολιτισμό που υπήρχαν στην περιοχή της ερήμου Γκόμπι, η οποία υπήρξε τότε σε μια εύφορη πεδιάδα.  Με τη χρήση του λεγόμενου όπλα << κύμα βαθμιδωτό >> και την εκτόξευση του από το κέντρο της Γης,  αφανίζοντας αντιπάλους τους-και, ενδεχομένως, οι Αντλάντιοι έκαναν το ίδιο πράγμα την ίδια στιγμή!!



Βεβαία ποτέ δεν μπορεί πραγματικά να γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια, αν και τα αρχαία κείμενα εξακολουθούν να υπάρχουν, είναι σίγουρα μια καλή αρχή για α μάθουμε!!!!! Η Ατλαντίδα συνάντησε τη δική της μοίρα, σύμφωνα με τον Πλάτωνα, όπου βυθίζεται στον ωκεανό από ένα ισχυρό κατακλυσμό-όχι πολύ καιρό μετά τον πόλεμο με την αυτοκρατορία τωνRama, φαντάζομαι…..



Το  Κασμίρ συνδέεται επίσης με το φανταστικό πόλεμο που κατέστρεψε την αυτοκρατορία Rama στην αρχαιότητα. Τα μαζικά ερείπια ενός ναού που ονομάζεται Parshaspur υπάρχουν λίγο έξω από Σριναγκάρ. Είναι μια σκηνή από ολική καταστροφή. Τεράστιοι ογκόλιθοι είναι διάσπαρτα σε μεγάλη έκταση, δίνοντας την εντύπωση των εκρηκτικών κυμάτων που δέχτηκε. Το Parshaspur καταστράφηκε με ένα από τα όπλα κατά τη διάρκεια μιας από τις τρομερές μάχες που περιγράφονται στο Mahabharata;



Η ηχώ των αρχαίων πυρινικων όπλων στη Νότια Ασία συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με την Ινδία και το Πακιστάν να απειλεί τώρα ο ένας τον άλλον. Η σύγχρονη Ινδία είναι περήφανη για πυρηνικά της, παρομοιάζοντας τους με το << βέλος του Ράμα >>.  Κατά ειρωνικό τρόπο, το Κασμίρ,  ήταν ο λόγος ενός παλαιότερου πυρηνικού πολέμου. Ίσως το παρελθόν επαναληφθεί στο Πακιστάν και την Ινδία κάποια στιγμή; Ελπίζω για το καλό όλων μας πως όχι!!!!



Έχω παραθέσει κάποια βίντεο για να δείτε τα οποία έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για αυτά που ανάφερα αλλά και για αλλά που δεν έχω αναφέρει…… αν τα δείτε όλα θα εκπλαγείτε με το τι υπάρχει αλλά και το τι έχει γίνει στο αρχαίο παρελθόν στο πλανήτη μας!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!










INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters