Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Στις 9 Μαίου στη Μόσχα ο Τσίπρας

Τηλεφωνική συνομιλία είχαν σήμερα, Πέμπτη, ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με σύμβουλο του Κρεμλίνου για θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο Βλ.Πούτιν προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί τη Ρωσία στις 9 Μαίου μέρα εορτασμών της Μόσχας ενάντια στο ναζισμό.

Πούτιν και Τσίπρας συζήτησαν για την κατάσταση στην Ουκρανία και για ενεργειακά ζητήματα, ενώ έγινε αναφορά στους αγωγούς South Stream και Turkish Stream.

Ο Βλ.Πούτιν συνεχάρη τον κ. Τσίπρα για τη νίκη του στις πρόσφατες εκλογές και για την ανάληψη των νέων καθηκόντων.

«Η συζήτηση ήταν πολύ θερμή και εποικοδομητική. Ο κ. Πούτιν προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί τη Ρωσία σε οποιονδήποτε πρόσφορο χρόνο», είπε ο σύμβουλος του Πούτιν, Γιούρι Ουσακόφ και υπογράμμισε ότι «επιβεβαιώθηκε η διάθεση για την πλέον δραστήρια ανάπτυξη των διμερών σχέσεων».

Yπενθυμίζεται ότι οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ και Σεργκέι Σοϊγκού αντίστοιχα, προσκάλεσαν ήδη στη Μόσχα τους ομολόγους τους Νίκο Κοτζιά και Πάνο Καμμένο.
 
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/02/9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters