Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Η Τουρκία και η Ελλάδα στο χείλος μιας νέας σύγκρουσης

Η Τουρκία για άλλη μια φορά άρχισε, (στις 6 Ιανουαρίου), να ερευνά για κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στα ύδατα της Κύπρου. Η Άγκυρα ξεκίνησε τη  λεγόμενη προειδοποίηση Navtex (Πλοήγηση τέλεξ – Navtex)- ένα μήνυμα που δηλώνει ότι επιφυλάσσεται στα ύδατα νοτίως της Κύπρου, να διεξάγει σεισμικές έρευνες, για κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στην υφαλοκρηπίδα του νησιού κατά την περίοδο από 6 Ιανουαρίου έως 6 Απριλίου.

Σε αυτές τις περιοχές, επί του παρόντος μια κοινοπραξία της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ και της νότιας Κορέας «KOGAS” διεξάγουν  ερευνητικές γεωτρήσεις  κατόπιν συμφωνίας με την κυβέρνηση της Κύπρου, όπως σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο Itar Tass.
Οι ενέργειες της Άγκυρας, προορίζονται να καταστήσουν σαφές στις κυπριακές αρχές να σταματήσουν το ερευνητικό πρόγραμμα για αποθέματα φυσικού αερίου.
Η Λευκωσία με τη σειρά της, εκφράζει την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει το έργο αυτό, παρά τις απειλές.
Ένα παρόμοιο βήμα της Τουρκίας έγινε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, που θεωρήθηκε κατάφωρη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων  στην αποκλειστική οικονομική ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της χώρας, Νίκος Αναστασιάδης, ανακοίνωσε τον τερματισμό της συμμετοχής της, στις διαπραγματεύσεις υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.
 
--
               
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/01/blog-post_597.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters