Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ INTERFAX!!!150.000 χιλ άνδρες , 1000 άρματα , 100 μαχητικά και δεκάδες πολεμικά πλοία έτοιμα για δράση στις 05:00 το πρωί!!!

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!!!

181116734


150.000 χιλ άνδρες , 1000 άρματα , 100 μαχητικά και δεκάδες πολεμικά πλοία έτοιμα για δράση στις 05:00 το πρωί !

crimeastratiwtes-thumb-large

05:00 το πρωί

 της Τρίτης (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) να παραδοθούν ή να αντιμετωπίσουν στρατιωτική επίθεση, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο μια πηγή από το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.
Το τελεσίγραφο, αναφέρει το Interfax, εκδόθηκε από τον Αλεξάντερ Βίτκο τον διοικητή του στόλου.
«Αν δεν παραδοθούν πριν τις 05:00 αύριο, θα ξεκινήσει μια πραγματική επίθεση εναντίον των μονάδων και των μεραρχιών των ενόπλωΟ ρωσικός Στόλος της Μαύρης Θάλασσας ζήτησε από τις ουκρανικές δυνάμεις στην Κριμαία να παραδοθούν ως τις 05:00 το πρων δυνάμεων σε ολόκληρη την Κριμαία», δήλωσε η πηγή αυτή του υπουργείου Άμυνας.
Το ουκρανικό υπουργείο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τις πληροφορίες αυτές, ενώ δεν έχει υπάρξει σχόλιο προς το παρόν από τον ρωσικό Στόλο της Μαύρης Θάλασσας ο οποίος ελλιμενίζεται στην Κριμαία.
Να σημειωθεί ότι ο όλες οι Στρατιωτικές Βάσεις της Ουκρανίας  στην Κριμαία έχουν παραδοθεί ή έχουν τεθεί υπό τον έλεγχο των τοπικών αρχών της Κριμαίας !
Δεκάδες ομάδες οπλισμένων πολιτοφυλάκων  αποτελούμενοι απο Ρωσόφωνους της Κριμαίας με ρωσική συνείδηση  είναι έτοι μοι να καταλάβουν όλα τα δημόσια κτίρια ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των Ρώσων Καταδρομέων που μπήκαν στην Κριμαία τις τελευταίες ώρες !
Πάνω απο δέκα πολεμικά της Ουκρανίας αναχώρησαν αο το λιμάνι της Σεβαστούπολης με προορισμότην Οδησσό !
Δεν υπάρχουν Δυνάμεις της Ουκρανίας να αντισταθούν στον Στρατιωτικό περίπατος της Ρωσίας και αν η Ουκρανά  δεν επιλέξει την παράδοση θα έχουμε μια ταπεινωτική ήττα σε χρόνο ρεκόρ !
 veteranos.gr
http://www.volcanotimes.com/2014/03/interfax150000-1000-100-0500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters