Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Νέο ρατσιστικό έγκλημα τύπου “Πάρου” στην Κρήτη! Πακιστανός βίαζε και χτυπούσε γυναίκα στο κεφάλι για να την σκοτώσει!

βιασμος πακιστανοςΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Της χτυπούσε το κεφάλι στην άσφαλτο για να την σκοτώσει!
Την ρατσιστική κτηνωδία της Πάρου έζησε στα χέρια Πακιστανού 46χρονη γυναίκα στο Ρέθυμνο!
Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σε σοβαρή κατάσταση, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου για τη ζωή της, νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες μια 46χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού, τη νύχτα, στην περιοχή του Σταυρωμένου, στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να δέχτηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος την πέτυχε σε ερημική τοποθεσία, ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της, και με τη χρήση βίας την έβαλε σε αυτοκίνητο και τη βίασε, ενώ στην προσπάθειά της να αντισταθεί, η γυναίκα δέχτηκε βάναυσα χτυπήματα από τον άνδρα, ο οποίος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα ενώ ταυτόχρονα της χτυπούσε το κεφάλι στο έδαφος.
Η παθούσα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου. Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Η 46χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά με βαριά τραύματα, ενώ η αστυνομία (ΟΠΚΕ Ρεθύμνου) έχει ήδη συλλάβει έναν 30χρονο άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να έχει αναγνωριστεί από το θύμα του. Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
 


olympia.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_948.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters