Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Το ΔΗΚΟ θέτει όρους για να ψηφίσει το «κούρεμα»

Όρους θέτει το συμπολιτευόμενο ΔΗΚΟ, το οποίο μετέχει με υπουργούς στην κυβέρνηση του προέδρου Αναστασιάδη, για να ψηφίσει αύριο...
στην Βουλή το νομοσχέδιο για το «κούρεμα» των καταθέσεων με βάση την απόφαση του Eurogroup.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΗΚΟ αξιώνει γραπτή διαβεβαίωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ότι, εάν φύγουν κεφάλαια από την Κύπρο, τότε αυτή θα στηρίξει το κυπριακό τραπεζικό σύστημα.

Επίσης ζητά γραπτή εγγύηση ότι δεν θα επανέλθει η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Eurogroup και η Τρόϊκα με νέα μέτρα, είτε αυτά αφορούν «κούρεμα», είτε μειώσεις μισθών ή συντάξεων.

Το ΔΗΚΟ ζητά ακόμα να υπάρξει ένα σχέδιο, το οποίο θα προβλέπει ότι, αν σε κάποιο χρονικό διάστημα υπάρξουν άλλες οικονομικές δυνατότητες για την Κύπρο, τότε να υπάρξει απεμπλοκή από την απόφαση του Eurogroup.

Το νομοσχέδιο, εκτός από το ΑΚΕΛ και την ΕΔΕΚ, θα καταψηφίσει και το Κίνημα Οικολόγων. Η απόφαση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κινήματος, λήφθηκε στη σημερινή συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής.

Το Κίνημα θεωρεί ότι το νομοσχέδιο, όπως έχει διαμορφωθεί από την Κυβέρνηση, «δεν εξασφαλίζει τους μικροκαταθέτες, είναι άδικο και αμφίβολης αποτελεσματικότητας, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στον τραπεζικό τομέα, αλλά και στην πραγματική οικονομία, με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα προβλήματα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους συνταξιούχους και να αυξηθεί η ανεργία».

Αρνητική ψήφο αναμένεται να δώσει και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας. Αν τελικά δεν υπάρξει διαρροή από το ΔΗΚΟ και εξασφαλιστεί η ψήφος του προέδρου του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρη Συλλύρη, ο βουλευτής Νίκος Κουτσού φέρεται ότι θα το καταψηφίσει, τότε το νομοσχέδιο θα περάσει με οριακή πλειοψηφία 29 ψήφων.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6627.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters