Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

«Οι καταθέτες θα αποζημιωθούν με ομόλογα φυσικού αερίου»

Ο Νίκος Αναστασιάδης κάνει λόγο για την πιο κρίσιμη ώρα της Κύπρου από το 1974

Την πρόθεση της κυπριακής κυβέρνησης να χορηγήσει ομόλογα φυσικού αερίου στους καταθέτες που θα διατηρήσουν τα χρήματά τους στις...
κυπριακές τράπεζες αποκάλυψε στο διάγγελμά του προς τον κυπριακό λαό ο Νίκος Αναστασιάδης.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Κύπριος πρόεδρος, η κυβέρνηση θα δώσει στους καταθέτες μετοχές σαν αντάλλαγμα για τις απώλειές τους, ενώ για όσους διατηρήσουν τα χρήματά τους στις κυπριακές τράπεζες θα καλυφθεί το 50% της αξίας της συνεισφοράς τους από ομόλογα φυσικού αερίου.

Στο διάγγελμά του, εξάλλου, ο κ. Αναστασιάδης παρουσίασε τις επιλογές που είχε, οι οποίες ήταν η απόφαση που ελήφθη και η άτακτη χρεοκοπία, και ξεκαθάρισε ότι “η πιο ανώδυνη για μένα απόφαση θα ήταν η πιο επώδυνη για το λαό”, όμως επέλεξε να πάρει την πιο επώδυνη για τον ίδιο, με αίσθημα ευθύνης.

Ο Κύπριος πρόεδρος τόνισε ακόμα πως με τη λύση αυτή η Κύπρος αποφεύγει τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά και το φόρο στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, “και το πιο σημαντικό, αποφεύγουμε τον φαύλο κύκλο του δεύτερου μνημονίου”, όπως σημείωσε.

Τέλος, απηύθυνε έκκληση στα πολιτικά κόμματα να υπερψηφίσουν την απόφαση του Eurogroup, με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και της πατρίδας, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως θα σεβαστεί απολύτως την όποια απόφασή τους.

2 σχόλια:

ΟΜΟΛΟΓΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ !
ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ
ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ?
http://www.moonestates.com/


http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6322.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters