Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Γιώργο, αν τηρούσες το Σύνταγμα, πόσα χρόνια φυλακή θα έριχνες στον... εαυτό σου;


Επειδή η παρούσα κυβέρνηση (που λέει ο λόγος...) έχει παραβιάσει κατά συρροή και κατά σύστημα το Ελληνικό Σύνταγμα, επικαλούμενη το... χρέος (χωρίς να εστιάζει ποιός, πότε και γιατί δημιούργησε το χρέος) έχει μετατρέψει την χώρα σε χώρο και τους κατοίκους σε ευρωκινέζους, κι επειδή ο σημερινός πρωθυπουργός φέρει την αποκλειστική ευθύνη της συνεχούς παραβίασης των Συνταγματικών, των πολιτικών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον "σκεπτόμενο" και "βραβευμένο" πολυταξιδευτή που ηγείται της σημερινής κατοχικής κυβέρνησης για τα όσα το Σύνταγμα αυτής της χώρας (και όχι κάποιας άλλης) σαφέστατα ορίζει.

Παρακαλούμε, δε, τον υποπρωθυπουργεύοντα (λόγω Ράιχενμπαχ) Γιώργο Παπανδρέου, άμα της αναγνώσεως των τριών πρώτων άρθρων του Συντάγματος, να αποφασίσει ο ίδιος την ποινή που θα επέβαλε σε ό,ποιον ενεργούσε αγνοώντας το Σύνταγμα της Ελλάδας. Καλό είναι οι αναγνώστες να τολμήσουν να απαριθμήσουν (όσοι τολμήσουν και όσοι μπορέσουν) τις παραβάσεις του Συντάγματος στην μέχρι τώρα κυβερνητική πορεία της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου...

ΣYNTAΓMA THΣ EΛΛAΔAΣ
Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς

MEPOΣ ΠPΩTO
Bασικές διατάξεις

TMHMA A΄
Moρφή τoυ πoλιτεύματoς

Άρθρo 1
1. To πoλίτευμα της Eλλάδας είναι Πρoεδρευόμενη Koινoβoυλευτική Δημoκρατία.

2. Θεμέλιo τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρχία.

3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρχoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται όπως oρίζει τo Σύνταγμα.

Άρθρo 2
1. O σεβασμός και η πρoστασία της αξίας τoυ ανθρώπoυ απoτελoύν την πρωταρχική υπoχρέωση της Πoλιτείας.

2. H Eλλάδα, ακoλoυθώντας τoυς γενικά αναγνωρισμένoυς κανόνες τoυ διεθνoύς δικαίoυ, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιoσύνης, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών.

TMHMA Β΄
Σχέσεις Eκκλησίας και Πoλιτείας

Άρθρo 3
1. Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατoλικής Oρθόδoξης Eκκλησίας τoυ Xριστoύ. H Oρθόδoξη Eκκλησία της Eλλάδας, πoυ γνωρίζει κεφαλή της τoν Kύριo ημών Iησoύ Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δoγματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινoύπoλης και με κάθε άλλη oμόδoξη Eκκλησία τoυ Xριστoύ· τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τoυς ιερoύς απoστoλικoύς και συνoδικoύς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Eίναι αυτoκέφαλη, διoικείται από την Iερά Σύνoδo των εν ενεργεία Aρχιερέων και από τη Διαρκή Iερά Σύνoδo πoυ πρoέρχεται από αυτή και συγκρoτείται όπως oρίζει o Kαταστατικός Xάρτης της Eκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων τoυ Πατριαρχικoύ Tόμoυ της κθ΄ (29) Ioυνίoυ 1850 και της Συνoδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίoυ 1928.

2. To εκκλησιαστικό καθεστώς πoυ υπάρχει σε oρισμένες περιoχές τoυ Kράτoυς δεν αντίκειται στις διατάξεις της πρoηγoύμενης παραγράφoυ.

3. To κείμενo της Aγίας Γραφής τηρείται αναλλoίωτo. H επίσημη μετάφρασή τoυ σε άλλo γλωσσικό τύπo απαγoρεύεται χωρίς την έγκριση της Aυτoκέφαλης Eκκλησίας της Eλλάδας και της Mεγάλης τoυ Xριστoύ Eκκλησίας στην Kωνσταντινoύπoλη.


Ευχαριστούμε τους "Ελεύθερους Έλληνες" για την βοήθεια που μας παρείχαν.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/blog-post_3266.html

Σε Ιταλία και 951 πόλεις δείχνουν στην Ελλάδα το δρόμο του ξεσηκωμού

ImageΣε 951 πόλεις σε όλο τον κόσμο ξεσηκώθηκαν πριν από εμάς για εμάς: Το "ελληνικό πείραμα" δεν πρέπει να τους βγει. Την ερχόμενη Πέμπτη, την "Μεγάλη Πέμπτη" της σύγχρονης ελληνικής Δημοκρατίας, όταν η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να περάσει από την Βουλή την....
εκχώρηση και των τελευταίων ψιγμάτων εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές της, θα πρέπει να λάβει μια ανάλογη απάντηση, ακόμα και αν φέρει όχι την Eurogendfor αλλά ... νεκραναστήσει και τα ίδια τα SS!«Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τώρα, είναι ο εφιάλτης που περιμένει και τις υπόλοιπες χώρες στο μέλλον», τονίζεται χαρακτηριστικά και αφού υπογραμμίζεται ότι «η αλληλεγγύη των λαών είναι το όπλο μας», καλούνται όλοι να συμμετάσχουν στη σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στην πανελλαδική και πανεργατική απεργία, με νέα συγκέντρωση στις 11.00 π.μ. στην πλατεία Συντάγματος.
Από την Τανζανία ως τη Χαβάη, οι «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ» (Occupy Wall Street), συναντούν τους Ισπανούς «Indignados» και τους Βρετανούς «Occupy London Stock Exchange».

Από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησε η συγκέντρωση των (Occupy London Stock Exchange) στο City, την οικονομική καρδιά του Λονδίνου. Οι διοργανωτές λένε ότι ζητούν «πραγματική δημοκρατία τώρα» και οι αποφάσεις να παίρνονται με γνώμονα τα δικαιώματα των πολιτών και όχι τα συμφέροντα των τραπεζών.
Image
Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες εκφράζουν αλληλεγγύη στους λαούς της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Μέσης Ανατολής, των ΗΠΑ και όπου αλλού ξεσηκώνονται για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους.
Κινητοποιήσεις ξεκίνησαν και οι Ελβετοί «Αγανακτισμένοι» που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Ζυρίχης, έδρας όλων των μεγάλων τραπεζών.
Στη Ρώμη φωνάζοντας συνθήματα΄"Σώστε την Ελλάδα αλήτες" και "Φωτιά στον θάνατο των τραπεζών" χιλιάδες διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα ένα όργιο βίας και καταστροφών.
Image
Τα επεισόδια άρχισαν κοντά στο Κολοσσαίο όταν διαδηλωτές που πετούσαν πέτρες και μπουκάλια, σε κάποιες περιπτώσεις και πυροτεχνήματα, συγκρούστηκαν με την αστυνομία που απάντησε με δακρυγόνα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, από τους διαδηλωτές αποσπάστηκαν κουκουλοφόροι οι οποίοι έβαλαν φωτιά σε τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα και έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και τραπεζών. Οι διαδηλωτές πετροβόλησαν και στη συνέχεια πυρπόλησαν και βαν της αστυνομίας με τους δύο επιβαίνοντες σε αυτό να ξεφεύγουν την τελευταία στιγμή.
Image
Ένα κτίριο γραφείων που ανήκουν στο υπουργείο Άμυνας υπέστη ζημιές από τη φωτιά που μεταδόθηκε από ένα καμένο αυτοκίνητο. Πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας όροφος κατέρρευσε από τη φωτιά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/951.html

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙ

Η εσωτερική στάση πληρωμών του «δημοσίου» (του υπό ξένη κατοχή κράτους) ξεκίνησε απέναντι στους δημόσιους υπαλλήλους με μοχλό τα τερτίπια των «εκτάκτων» εισφορών «αλληλεγγύης» και λοιπών χαρατσιών και αυθαίρετων παρακρατήσεων υπέρ των ξένων και λοιπών δανειστών. Αν τους αφήσουμε θα δουλεύουμε δωρεάν ως παράκλητοι είλωτες (;). Διαβάστε παρακάτω και θαυμάστε τα αποτελέσματα για τις αμοιβές των «συντεχνιών οι οποίες εμποδίζουν το καλό της χώρας τους» με...
βάση τα μέτρα που προωθούν οι νεοπατριωπροδότες που κυβερνούν με πρωτοστάτες την εξωτερική εκτελεστική «τρόικα» και τη νέα εσωτερική «ιδεολογική» τρόικα. Μηδενικοί μισθοί στο δημόσιο

Δείτε τα εκκαθαριστικά της μισθοδοσίας των υπαλλήλων που παίρνουν μισθό... 0 ευρώ!
- Αναδρομικά, κρατήσεις, έκτακτη εισφορά, τσακίζουν τους υπαλλήλους
- "Φωτιά" η δόση του δανείου Παρακαταθηκών

Απίστευτο!! Συνέβη και αυτό, στην Ελλάδα του μνημονίου: Όπως φαίνεται από εκκαθαριστικό μισθοδοσίας –που αποκαλύπτει σήμερα το Newsit- υπάλληλος του Δήμου Αχαρνών για τον μήνα Οκτώβριο δεν θα πληρωθεί ούτε ...λεπτό του ευρώ!!!
Η Κ.Γ. διοικητική υπάλληλος του Δήμου, είχε την ατυχία να έχει κρατήσεις πάσης φύσεως -είτε αυτές αφορούσαν ασφαλιστικές εισφορές, είτε «φουσκωμένες» λόγω αναδρομικών παρακρατήσεις ή δόσεις δανείων- ακριβώς ίδιες με τον μισθό της!!!

Συγκεκριμένα, η εν λόγω εργαζόμενη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπό φυσιολογικές συνθήκες είχε αποδοχές 1.245,06 ευρώ. Οι κρατήσεις όμως που της έγιναν έφτασαν επίσης το ποσό των 1.245,06 ευρώ.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΙΤΗΣΗ

Του Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ του Γεωργίου, κατ. Χαλκίδος
& Παντελή Γιαμαρέλλου, κατ. Ωρωπού

Θέμα: Άσκηση ποινικής δίωξης κατά τριών παραιτηθέντων βουλευτών, στα πλαίσια της με αρ. ΑΒΜ ΙΔ 2010/19473 μήνυσης στην Εισαγγελία Αθηνών, η οποία διαβιβάστηκε στην Βουλή με το αρ. 3088/20-09-2011 διαβιβαστικό του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Κε Εισαγγελέα

Αιτούμαστε να κινηθούν άμεσα οι ποινικές διαδικασίες που προβλέπονται για την άσκηση ποινικής δίωξης για Εσχάτη Προδοσία κατά των τριών παραιτηθέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ της παρούσας βουλής, ήτοι: Γεωργίου ΦΛΩΡΙΔΗ, βουλευτού Κιλκίς, ο οποίος παραιτήθηκε την 16-06-2011, Έκτωρα Νασιώκα, βουλευτή Λάρισσας, ο οποίος παραιτήθηκε ομοίως την 16-06-2011 και Θωμά ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΥ, βουλευτή Α` Θεσσαλονίκης, ο οποίος παραιτήθηκε την 17-10-2011 και την άμεση σύλληψή των με τη αυτόφωρη διαδικασία, στα πλαίσια της με αρ. ΑΒΜ ΙΔ 2010/19473 μήνυσης του πρώτου εκ των αιτούντων στην Εισαγγελία Αθηνών, η οποία διαβιβάστηκε στην Βουλή με το αρ. 3088/20-09-2011 διαβιβαστικό του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (Συντ. 62, 86, 97), δεδομένου ότι για την δίωξή των παραιτηθέντων δεν χρειάζεται πλέον η άδεια της βουλής σύμφωνα με το άρθρο 62 Συντ. Οι παραπάνω είχαν μηνυθεί –μαζί και με του λοιπούς βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου- για Εσχάτη Προδοσία κατά της Ελλάδος, διαπραττομένη δια της υπερψήφισης υπ` αυτών της από 08-05-2010 Δανειακής Σύμβασης (και επισυναπτομένου αυτής Μνημονίου) της Ελλάδος με την Τρόικα.

Χαλκίδα 19-10-2011 Δημ. Αντωνίου
Παντελής Γιαμαρέλλος

http://zoidosia.blogspot.com/2011/10/blog-post_19.html?spref=fb

Το σύνδρομο του Φαέθωνα


Γράφει η Αρτάνη 

-Ήταν σαφής, σαφέστατος «ο γέρος» Πατέρας του. «Εάν ποτέ πάρεις τα χαλινάρια στα χέρια σου, θα καταστρέψεις τη χώρα..». Και είχε συγκεκριμένους λόγους ο Πατέρας, να πιστεύει κάτι τέτοιο. Γνώριζε πώς μια ζωή ήταν φιλόδοξος, αρρωστημένος, φαύλος, αρχομανής, άπατρης, ρίψασπις, αγύρτης, εκβιαστής, μπεκρούλιακας, χαρισματικά λαοπλάνος, επιπόλαιος. Είχε προσόντα κι όλα τα φόντα ο γιος του!!!

Με τα πολλά λόγια όμως, με τις διάφορες καί θορυβώδεις αλχημείες του, τα μπλά-μπλά του, τη μαλαγανιά του, τα δικολαβίστικα τσαλίμια του, τις απατηλές καί συνάμα απίστευτες υποσχέσεις του, τα «έξυπνα» ταχυδακτυλουργικά του κόλπα, κατάφερε κάποια στιγμή καί πήρε επιτέλους! τα ηνία, του πολυπόθητου άρματος του ημι-‘Ήλιου στα χέρια του. Σκεφτείτε να είχε πάρει ολόκληρο τον Ήλιο!!!

Και αμέσως άρχισαν να συμβαίνουν, άλλα πράγματα. Οι γνωρίζοντες, οι έχοντες καί οι κατέχοντες έβλεπαν, άκουγαν καί έμεναν κατάπληκτοι. Ανησυχούσαν μάλιστα καί φοβόταν για το πού το πάει το άρμα! του ημι-‘Ήλιου. Πορεία προς Ανατολάς καί μαζί πορεία προς τη Δύση. Προς Βορρά αλλά καί Νότια, σ΄ όλα τα μήκη καί πλάτη.

Οι περισσότεροι ούτε πού καταλάβαιναν τι τους συνέβαινε, τους πότισε μανδραγόρα ο ευνούχος ηνίοχος!.

Θέσεις, μπαχτσίσια, διορισμοί από τα παράθυρα, πλέρια διάλυση των κοινωνικών
   ιστών,αναποδογύρισμα θεσμών, ηθών καί εθίμων, μίζες, αρπαχτές, ενθηλακώματα, όπως και οι «έγκριτοι» προκάτοχοί του. Ένας αέρας σαπρίας, διαφθοράς μύριζε παντού, πού να σού δένεται κόμπος η ψυχή, μέχρι το λαιμό του ζιβάγκο. Επειδή είχε μανία να φτάσει ψηλά- πολύ ψηλά- μιά ανέβαινε, καί μιά έκαμνε βουτιά κάθετη, κι όποιον πάρει ο Χάρος .. καί όπως ήταν φυσικό, όλα άρχισαν να αντιστρέφονται. Λιμοί καί καταποντισμοί, σκοταδισμοί καί ερέβη, καί η μία συμφορά να διαδέχεται την άλλη. Τίποτα πλέον δεν έμεινε όρθιο. Καθημερινά λιτανείες, αποκηρύξεις, επίσημες κατάρες καί αναθέματα. Αυτός, ο ηνίοχος του ημι-‘Ήλιου, κλεισμένος στο τρελoπράσινο φανταχτερό του άρμα, με μερικούς δικούς του συνεπιβάτες αυλοκόλακες, με έγκριτα λαμόγια καί με άλλες τόσες παρδαλές παστρικές, προκλητικός καί αλαζών, χωρίς χαλινάρια πια, χωρίς συναίσθηση, πετούσε στα σύννεφα.

Κάπου-κάπου έκαμνε καί μερικές κρουαζιέρες με θαλαμηγές επιστήθιων φίλων του κατά ελούντα μεριά ή καί υπερατλαντικά αεροπορικά ταξίδια με στρουμπουλές αεροσυνοδούς, ο σιδερένιος ηνίοχος. ‘Έκτισε - ιδίοις χερσίν- καί «καλλιεργούσε» μία καρποφόρο «αγράμπελη», με χορηγίες άλλων κολλητών του μερικών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων, για να ξεκουράζεται καί να παίρνει μια ανάσα δροσιάς...κάπου στα βόρεια προάστια, εκεί όπου είναι και κάτι επαύλεις καί ρόζ βίλες, και να σπέρνει εξώγαμα. Κάποιοι κολλητοί «ευπατρίδες» του θα ανέλθουν στα ‘Υπατα Αξιώματα, θα γείρουν υποβρύχια,.. θα ταφούν Δημοσία Δαπάνη, εις ανταπόδοσιν της προσφοράς των – χορηγιών των.

Μέχρι πού, ένα αστροπελέκι οργής καί αγανάκτησης τον γκρεμοτσάκισε επιτέλους, έτσι καθώς βίος καί πολιτεία του άξιζαν, διασωληνωμένο επί εξάμηνο ακριβώς, καί χολωμένο. Ποιός δεν θυμάται τα κατασκηνωμένα τηλεβίζια και τα ιατρικά ανακοινωθέντα!!! του καρδιοχειρουργού Γιακούμπ, του παχουλούλη Σκαλκέα…

‘Ακρως ενδιαφέρον θέμα, άθλιας ιστορίας για «σοβαρούς» μελετητές…του μέλλοντος αιώνος.
- Για τον μύθο του Φαέθωνα έγραφα τόση ώρα, μην πάει το μυαλό σας κάπου αλλού. Για τον συμπλεγματικό καί ανίκανο Φαέθωνα πού τα θαλάσσωσε σε κάποια φάση, καί «άφησε» πίσω το τρελοπράσινο άρμα του, στον άλλον κινεζοφακιδιάρη εκσυγχρονιστή, τσουκα(λά)το αρχιερέα της διαπλοκής και του ΧΑΑ, πού τό παρέδωσε σεμνά και ταπεινά στον άλλον Φαέθωντα μπούλη του πλέϋ στέϊσιον της επανίδρυσης με τήν καμμένη γή, πού τό παρέλαβε ο κεκε-κε-τραυλός Φαέθωντας τεϊοσυλλέκτης και τεϊοπότης, τό αμερικανοθρεμένο παιντί, εγγόνι του αρχιφαέθωνα γέρου της πλέριας δημοκρατικιάς δημοκρατίας.

Για έναν από τους πολλούς ενδιαφέροντες αειθαλείς μύθους της Σοφής προφητικής μας Μυθολογίας.-
Αρτάνη
 
http://visaltis.blogspot.com/2011/10/blog-post_19.html

Ξέρετε πόσες σελίδες είναι το "πολυνομοσχέδιο";

http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_6213.html


Υποτίθεται ότι το νομοθετικό έργο ασκούν οι βουλευτές. Δηλαδή, δεν πηγαίνουν στη Βουλή σηκώνοντας το χέρι για να πουν ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ.
Εννοείται, ότι για να ψηφίσεις ένα νομοσχέδιο, το έχεις διαβάσει προσεκτικά, λέξη προς λέξη, το έχεις "χωνέψει", το συζήτησες με τους συμβούλους σου και κατάλαβες τι αλλάζει. Το τελευταίο είναι το σημαντικότερο, αφού...
 όπως συνηθίζεται, σε ένα νομοχέδιο γράφεται συχνότατα "με την παρούσα, καταργούνται οι διατάξεις του άθρου χχχ, του νόμου χχχ" κ.λ.π. Άρα, πρέπει να βρείς και τον προηγούμενο νόμο, να δείς τι έλεγε και τι αλλάζει.
Σκεφτείτε τώρα, ότι το πολυνομοσχέδιο, με τον βαρύγδουπο Βενιζελικό τίτλο:
"Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαίσιου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015"
που πάει στη Βουλή, με:
-το κείμενο του νομοσχεδίου
-την αιτιολογική έκθεση
-το πρακτικό Έκθεσης της επιτροπής
-την έκθεση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής και
-τις τροπολογίες

είναι μέχρι στιγμής 452 σελίδες !!!!

Προσθέστε και τα πρακτικά των συζητήσεων στις επιτροπές και στην Ολομέλεια και θα έχετε πάνω από 2.000 πυκνογραμμένες σελίδες νόμων, άρθρων, παραγράφων, τροποποιήσεων.

Όπως καταλαβαίνετε, ούτε ένας βουλευτής δεν το έχει διαβάσει όλο και ψηφίζουν όλοι, χωρίς να ξέρου τι ψηφίζουν, προφανώς με προφορικές διαβεβαιώσεις αυτών που το συνέταξαν ότι όλα είναι Ο.Κ.
Σκεφτείτε ότι όλο αυτό το καραγκιοζονομοσχέδιο, ήρθε ως επσιτέγασμα των εξαγγελιών Βενιζέλου για "απλοποίηση της φορολογικής νομοθεσίας κι ένα σταθερό εθνικό πλαίσιο φορολογίας".

Οι άνθρωποι έχουν καταστρέψει την Ελλάδα με την πολυνομία. Έπνιξαν την πατρίδα μας σε τόνους χαρτιού, νόμων και διατάξεων.

Ποιός δικηγόρος, ποιός λογιστής, ποιός εφοριακός, ποιός επιχειρηματίας θα προλάβει να διαβάσει, αναλύσει, κατανοήσει τις χιλιάδες νέες αλλαγές;

Μα είστε τόσο μαλάκες σε αυτή την κυβέρνηση τσίρκο, που έπνιξε την Ελλάδα στους νόμους;
Είστε !!!
για την ιστορία, όποιος έχει αντοχές, ας ξεκινήσει το διάβασμα, εδώ 


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_9026.html

Δεν είναι αχυράνθρωπος, είναι αδίστακτος προδότης!

Με την τελευταία του ομιλία, διέλυσε και τις τελευταίες αμφιβολίες (για όποιους είχαν ακόμα). Ο άνθρωπος δεν είναι ούτε μαριονέτα, ούτε μειωμένου καταλογισμού. Είναι ένας αδίστακτος τύραννος, πιστό εργαλείο των τυράννων που λυμάινονται τον πλανήτη.
Δεν είναι τα ψέμματα που ξεστόμισε για πολλοστή φορά χθες.
"Άφησαν την χώρα ανοχύρωτη στην κρίση…!"
Την ίδια στιγμή που ο Καραμανλής πέρασε την παγκόσμια κρίση της Lehman με μικρές απώλειες, παρότι είχε απέναντι του το κράτος ΠΑΣΟΚ που αγωνιζόταν λυσσαλέα για την κατάλυση της χώρας.
Τα αρνητικά Road Shows του πρωθυπουργού στα διεθνή δίκτυα που έλεγε ότι η χώρα καταρρέει, ότι δεν θα σεβαστεί ως κυβέρνηση καμμία συμφωνία, την ώρα που διαπραγματεύονταν τα κρατικά ομόλογα!
Τα συνδικάτα των κρατικοδίαιτων εγκληματιών που τον στηρίζουν ακόμα και σήμερα και παρέλυαν το κράτος σε καίριες στιγμές. Σήμερα χρησιμοποιούνται για να σπάνε τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις οργής.
Το παρακράτος των κουκουλοφόρων εμπρηστών, των ομοϊδεατών του ΓΑΠ που γονάτιζαν την Αθήνα σε κάθε ευκαιρία.
Τις Ισλαμοφασιστικές οργανώσεις που χρηματοδοτούντο όπως αποκάλυψαν τα Επίκαιρα από υπερατλαντικά κονδύλια με σκοπό να προκαλούν το χάος, όποτε η χώρα έβγαινε στις αγορές. (τα είχαμε αποκαλύψει από τότε, θυμηθείτε τα Κοράνια και τους Δεκέμβρηδες όπου μέχρι και η Παπαρήγα με τον Τσίπρα αποχώρησαν από τις συγκεντρώσεις μιλώντας για “Ταλιμπάν”).
Και όμως, η χώρα άντεξε. Με όλα τα λάθη του, ο Καραμανλής βάστηξε μέχρι τον τελικό εκβιασμό, αυτόν του Μπόμπολα, του ΓΑΠ, της Siemens, της Goldman και της Hoechtief: ¨Εκλογές τώρα, δεν ψηφίζουμε Παπούλια”. Μία οικονομία που ακόμα και τρεις μήνες μετά, υπερκάλυπτε εως και 5 φορές τις ανάγκες της από τις αγορές.
Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι. Το ελεεινό σχέδιο που τηρήθηκε μεθοδικά και θα είχε ολοκληρωθεί με την εκποίηση εάν δεν υπήρχε το “Όχι” του Σαμαρά.
Σήμερα αυτό το πολιτικό ον, αυτό το δημιούργημα απέδειξε πως ο ρόλος του είναι πολύ πιο επικίνδυνος από την απλή εκποίηση της Ελλάδας.
Το είχαμε δει άλλωστε στην σφαγή των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου και την δημιουργία ενός κράτους τρομοκράτη στην καρδιά των Βαλκανίων: Το σύστημα Κλίντον – Γερμανοναζί του είχε δώσει τα εύσημα ως τον κύριο ρολίστα του έργου.
Σας είχαμε μεταφέρει το δημοσίευμα του Bloomberg από το 2008 που παρομοίαζε τα CDS Ιταλίας, Γαλλίας και Ισπανίας ως μία πυριτιδαποθήκη που θα μπορούσε να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα. “Δεν έβλεπαν όμως την αιτία που θα έκανε αυτά τα επικίνδυνα εκρηκτικά να αναφλεγούν”.
Σήμερα βλέπουμε ότι τα Ελληνικά CDS παίζουν τον ρόλο του πυροκροτητή σε αυτό το φονικό εκρηκτικό μίγμα. Ακόμα και τα Γαλλικά CDS καλπάζουν.
Η ποιότητα ζωής των πολιτών καταστρέφεται, η ανασφάλεια εντείνεται, τα δημοκρατικά δικαιώματα ακυρώνονται, η κοινωνία μετατρέπεται σε ζούγκλα που “δικαίωμα” έχουν μόνο οι υπερεθνικές ελίτ και οι υπερεθνικοί δολοφόνοι. Όλοι πλέον μιλούν για την “Ελληνική ασθενεια” που μεταδίδεται στον πλανήτη. Τα σαρδόνια χαμόγελα του Σόρος της Κλίντον και της Ωλμπράιτ, των τυράννων της μισανθρωπίας.
Αυτό το συμπαθητικό γεροντάκι με τις γραφικές συνήθειες, δεν είναι αχυράνθρωπος. Είναι αδίστακτος.
Μα έχουμε αντιμετωπίσει και σοβαρότερους ως έθνος μέσα στις χιλιετίες της ύπαρξης μας.
Έχουμε τσακίσει χειρότερους τυράννους εμποδίζοντας την βαρβαρότητα να κυριεύσει τον πλανήτη. Ακόμα και σήμερα, ότι όμορφο υπάρχει στον ανθρώπινο πολιτισμό, είναι Ελληνικό. Από την Δημοκρατία μέχρι την τέχνη και την επιστήμη.
Τώρα ήλθε πάλι η στιγμή μας.

Άλλη μια περίεργη απόφαση του Γ. Παπακωνσταντίνου

Σε νέο…χτύπημα ετοιμάζεται να προχωρήσει ο ανεκδιήγητος Γ. Παπακωνσταντίνου αυτή τη φορά βάλλοντας κατά της εγχώριας παραγωγής τσιμέντου και ιστορικών ελληνικών εταιρειών.Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο υπουργός ΠΕΚΑ, προφανώς συνεχίζοντας την αποτελεσματική θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών, προτίθεται να καταθέσει υπουργική απόφαση που θα ανοίγει διάπλατα την πόρτα στις παράνομες εισαγωγές τσιμέντου.


Σύμφωνα με το ν. 4014/2011 για την περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων (ΦΕΚ 21/9/2011) οι δραστηριότητες των επιχειρήσεων χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες την Α και τη Β ανάλογα με το αν επιφέρουν "σημαντικές επιπτώσεις" ή "τοπικές μη σημαντικές επιπτώσεις" .

Η κατηγορία Α χωρίζεται σε δύο υποκατηγορίες στις "πολύ σημαντικές" και στις απλά "σημαντικές" περιπτώσεις. Οσο πιο υψηλή η κατηγορία τόσο πιο αυστηρή η νομοθεσία και η διαδικασία αδειοδότησης.Η κατανομή των επιχειρήσεων στις κατηγορίες γίνεται σύμφωνα με το νόμο με βάση κάποια συγκεκριμένα κριτήρια (που καθορίζονται με την Υπουργική Απόφαση) που αναμένεται.

Στην εν λόγω κατηγορία ο Γ. Παπακωνσταντίνου θέτει ως όριο για να ενταχθούν στην κατηγορία Α2 τα κέντρα διανομής τσιμέντου, που διαθέτουν παραγωγική δυναμικότητα μεγαλύτερη των 300 τόνων ημερησίως.Επειδή κανένα κέντρο διανομής ΔΕΝ διαθέτει τέτοια δυναμικότητα- πολύ περισσότερο εν μέσω της κρίσης- αυτομάτως όλα τα κέντρα διανομής υπάγονται στην ΄΄χαμηλή΄΄ κατηγορία αδειοδότησης.

Μεθόδευση, που προκαλεί ήδη την έντονη αντίδραση των τσιμεντοβιομηχανιών που θεωρούν ότι μέσω της ρύθμισης ανοίγεται …κερκόπορτα σε όσους σχεδιάζουν να εισάγουν και να διανείμουν παράνομα τσιμέντο, αφού λόγω της χαλαρής αδειοδοτικής διαδικασίας πολλοί θα μπορούν να λειτουργήσουν κέντρα εισαγωγής- διανομής.

Τα περιστατικά κυρίως στην Κρήτη (με παράνομη εισαγωγή τσιμέντου χαμηλής ποιότητας από την Τουρκία) και δευτερευόντως στην Λάρισα θεωρούνται ενδεικτικά του πως προοιωνίζεται να λειτουργήσει ο κλάδος εάν περάσει η ρύθμιση Παπακωνσταντίνου.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός γιατί επιμένει σε μία απόφαση, που θίγει πρώτα την εθνική οικονομία, εκθέτει σε σοβαρό κίνδυνο τους έλληνες καταναλωτές και συν τοις άλλοις βλάπτει το ίδιο το περιβάλλον.
http://www.euro2day.gr
 
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/10/blog-post_1159.html

Ανοιχτή επιστολή Βαξεβάνη σε Βενιζέλο


«Από την αλήθεια της ρητορείας προτιμώ τη ρητορεία της αλήθειας»
  • Ανοιχτή επιστολή στον Ευάγγελο Βενιζέλο απευθύνει ο Κώστας Βαξεβάνης, μετά την τηλεοπτική τους κόντρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στο Αlter.
Τη διαμάχη πυροδότησαν οι αναφορές του δημοσιογράφου περί καταθέσεων τριών εκατ. ευρώ του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο υπουργός Οικονομικών σε τηλεφωνική του παρέμβαση κατηγόρησε ευθέως τον κ. Βαξεβάνη για μεροληπτική στάση αναφέροντας μάλιστα και την ιδιότητά του ως δημοσιογράφου σε κρατικό μέσο.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του Κ. Βαξεβάνη:

«Κύριε Βενιζέλο,

Αυτά που σας γράφω τα ξέρετε και εσείς και εγώ. Τα υποψιάζεται, φαντάζομαι, πλέον και ο κόσμος. Θα περιοριζόμουν στην “αντιπαράθεσή” μας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αν δεν μου πατούσατε τον “κάλο” με αυτό το “είσαι δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και πληρώνεσαι από τον ελληνικό λαό”. Εύχομαι να μην εννοείτε αυτό που όλοι κατάλαβαν.

Είμαι λοιπόν δημοσιογράφος και αυτή την εποχή τυγχάνει να εργάζομαι στη Δημόσια Tηλεόραση και όχι Κρατική, όπως την αποκαλείτε εσείς. Έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό, γιατί αντικατοπτρίζει την αντίληψη που έχει ο καθένας για την ΕΡΤ. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ελέγχει την εξουσία. Αυτή είναι η υποχρέωσή μου, άσχετα αν αυτό δεν σας αρέσει.

Το γεγονός επιπλέον πως “με πληρώνει ο ελληνικός λαός” είναι μια ακόμη ευθύνη για μένα, καθώς πρέπει να “αξίζω το μισθό μου”. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως και τους δυο μας πληρώνει ο ελληνικός λαός. Εσάς από το 1989, εμένα για τα 2-3 χρόνια που είμαι στην ΕΡΤ.

Το δεύτερο που ακούστηκε ως απειλή σε αυτή την εκπομπή είναι πως θα δημοσιοποιήσετε το πόθεν έσχες των δημοσιογράφων. Αμήν! Προς το παρόν δημοσιοποιήστε στο ίντερνετ το πόθεν έσχες των βουλευτών, όπως ορίζει ο νόμος 3979 του 2011 (νόμος Ραγκούση), γιατί ως την ώρα που σας γράφω είσαστε παράνομοι. Θα πρότεινα επίσης να ελέγξετε το “πόθεν” και όχι το “έσχες” των εκατομμυριούχων βουλευτών και βεβαίως να το φορολογήσετε. Είναι πιο ηθικό και αποδοτικό από το να κόβετε συντάξεις των 300 ευρώ.

Δεν κατηγορώ κανέναν Έλληνα πολιτικό για κλέφτη. Αλλά ξέρετε τα περί της γυναικός του Καίσαρα. Αν και στην ελληνική Βουλή δίνεται η εντύπωση πως ο Καίσαρας είναι η γυναίκα του βουλευτή, που απλώς έτυχε να έχει προίκα.

Πάμε τώρα στα πιο δύσκολα. Κύριε Βενιζέλο, είσαστε μια πολύ σημαντική μονάδα αυτού που ονομάζουμε πολιτικό σύστημα. Του συστήματος που ευθύνεται, σε μεγάλο βαθμό, γι αυτό που είναι η χώρα. Μας αρέσει να μιλάμε αορίστως γι αυτό, αλλά εγώ έχω μάθει να μιλώ συγκεκριμένα. Στα υπουργεία που υπηρετήσατε, τα νομοθετήματά σας (ναι, ξέρω είναι της Βουλής, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ) τα συναντώ συνεχώς σε έρευνές μου, ως “ασπίδα προστασίας” του πολιτικού συστήματος και του ζωτικού του χώρου.

Ο νόμος “περί ευθύνης υπουργών”, περί μη ευθύνης δηλαδή, είναι δικό σας δημιούργημα. Αυτό το έκτρωμα που οδηγεί στην ατιμωρησία, που μετρά την παραγραφή όχι με χρόνια αλλά (άκουσον άκουσον) με θητείες στη Βουλή, που είναι μια πρόκληση για την κοινωνία. Αυτό το νόμο χρησιμοποίησε ο κύριος Καραμανλής για να παραγράψει τα αδικήματα των υπουργών του στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και όχι μόνο.

Δικός σας νόμος είναι και αυτός που ορίζει τα περί λειτουργίας των καναλιών. Σε όλη τη χώρα, δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε περίπτερο χωρίς άδεια. Μπορούν όμως τα κανάλια. Αυτά τα κέντρα εξουσίας, λειτουργούν με προσωρινές άδειες. Έτσι καναλάρχες και κυβερνήσεις μπορούν να αλληλοεκβιάζονται και να “αυτορυθμίζονται”.

Δικός σας είναι ο νόμος που ρύθμισε τα χρέη των ΠΑΕ, δηλαδή Ανωνύμων Εταιριών, κάτω από την «λαϊκή απαίτηση» των οπαδών.
Οι ΠΑΕ αυτές χρεώθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους (μέχρι και πλαστά τιμολόγια έκοβαν) και εσείς χαρίσατε τα χρέη. Τα κλεμμένα. Πήρατε δηλαδή τα δικά μου λεφτά και τα δώσατε στα λαμόγια και τις παράγκες.

Ας αφήσουμε το παλιό σας νομοθετικό έργο και ας πάμε στο δεύτερο. Δηλαδή στο Proton. Σημειώνω προκαταβολικά πως όλα τα στοιχεία δείχνουν πως είναι μια προσωπική σας μεθόδευση και όχι μια κυβερνητική απόφαση. Αυτό δεν έχει να κάνει με την δική μου “επιθετική σχεδίαση” αλλά με την πραγματικότητα. Στο υπουργικό συμβούλιο δεχθήκατε σφοδρή επίθεση για την υπόθεση Proton, αλλά προχωρήσατε.

Η εφημερίδα Ελευθεροτυπία αποκάλυψε πως τον Ιούλιο του 2011, πήρατε την απόφαση να δώσετε 100 εκατομμύρια από τα αδιάθετα του Δημοσίου στην Τράπεζα Proton του κυρίου Λαυρεντιάδη. Την εποχή εκείνη ο κύριος Λαυρεντιάδης και η Τράπεζά του ήταν υπό έλεγχο για υπεξαιρέσεις.

Επίσης ο νόμος 2362/95 (νόμος που έγινε ακριβώς για να μην υπάρχουν σκάνδαλα Κοσκωτά) δεν επέτρεπε αυτή την χρηματοδότηση. Τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με επιστολή τους σας είχαν πει πως αυτό είναι παράνομο.

Εσείς όμως το κάνατε. Στην εκπομπή είπατε πως η απόφαση αυτή των στελεχών του Λογιστηρίου του Κράτους «ήταν παράνομη γιατί δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα» Πρωτοτυπία νομική. Κάτι είναι ή όχι παράνομο, με βάση το αν συμπορεύεται με το νόμο και όχι με την κυκλοφορία των εφημερίδων.

Πέρα βέβαια από το γεγονός πως όταν σας κοινοποιήθηκε η διαφωνία, δεν είχε δημοσιευτεί σε καμιά εφημερίδα. Ο παράνομος ήσασταν εσείς, με βάση το νόμο του 1995.

Αυτό το ξέρατε καλά. Γι αυτό προχωρήσατε σε ένα άλλο «νομοθέτημα». Σε άσχετο νόμο, τον 4002/2011 προσθέσατε άρθρο που σας αμνηστεύει προκαταβολικά. Νομοθετήσατε δηλαδή πως αν πρόκειται για θέματα συστημικής ευστάθειας των Τραπεζών, έχετε το δικαίωμα να πάρετε αποφάσεις χρηματοδότησης των Τραπεζών. Αυτό το «συστημικής» είναι μια νέα εφεύρεση.

Μάλιστα ο νόμος φροντίζει να αμνηστεύσει τους υπουργούς Οικονομίας (και εσάς βέβαια) από το 1997. Γιατί από το 1997; Είχαμε συστημική αστάθεια από τότε ή παρουσιάζει αστάθεια κάποιος υπουργός της κυβέρνησης Σημίτη;

Αφού δώσατε τα 100 εκατομμύρια τώρα χρεώνετε το Δημόσιο με άλλα 800 για την κρατικοποίηση της Τράπεζας. Η πτώση βεβαίως της Τράπεζας Proton δεν έχει καμία σχέση με την κρίση. Είναι αποτέλεσμα της διαχείρισης της από τα αφεντικά της. Επιχορηγούσαν τον εαυτό τους. Αντί να ασκήστε έλεγχο με την Τράπεζα της Ελλάδας, (άλλη μεγάλη αμαρτία μια ιδιωτική Τράπεζα που εμφανίζεται ως θεσμικό όργανο του κράτους) τους χρηματοδοτήσατε και τελικώς μας τα φορτώσατε στην πλάτη.

Αλλά δεν σταματήσατε εκεί. Ο κύριος Λαυρεντιάδης, ο οποίος φέρεται να έχει καταχραστεί 51 εκατομμύρια, δεν θα πάει φυλακή. Δεν θα υπάρξει καν ποινική δίωξη. Ο λόγος είναι ένας άλλος νόμος που έχετε ψηφίσει. Πάλι εδώ η υπογραφή σας. Με τον νόμο 3904/2010, θεσμοθετείτε το ακαταδίωκτο γι’ αυτούς που θα καταχραστούν χρήματα αλλά θα τα επιστρέψουν πριν διωχθούν ποινικά.

Ετσι ο κύριος Λαυρεντιάδης, επιστρέφοντας τα 51 εκατομμύρια (αφού τα επένδυσε, κέρδισε απ αυτά ή οτιδήποτε άλλο) δεν διώκεται. Πρόκειται για μία ακόμη νομική «επανάσταση» που γίνεται με το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των φυλακών.

Ως πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, γνωρίζετε πως κατά καιρούς νόμοι για «αποσυμφορήσεις» κρύβουν την απελευθέρωση ολίγων επωνύμων που καταδικάστηκαν. Έτσι στο παρελθόν έχουν αποφυλακιστεί, «για την αποσυμφόρηση του σωφρονιστικού συστήματος» ο Μάκης Ψωμιάδης, ένας καναλάρχης και κάποιοι απατεώνες δικηγόροι εκ Θεσσαλονίκης…

Μπορώ να σας πω πολλά ακόμη. Πολλά, τα οποία είναι η δουλειά μου να σας τα πω. Πώς τα λένε στα δικαστήρια στις αγωγές κατά δημοσιογράφων (άλλος δικός σας νόμος); «Γεγονότα και αξιολογικές κρίσεις». Αυτό ακριβώς κάνω. Ένας λόγος παραπάνω γιατί πληρώνομαι «από τα λεφτά του Ελληνικού Λαού», όντας εργαζόμενος στην πολύπαθη Δημόσια Τηλεόραση που οι κυβερνήσεις θεωρούν τσιφλίκι τους.

Θα σας παρακαλούσα να το σεβαστείτε. Και να σπαταλήσετε λίγη από την φημολογούμενη ευφυΐα και ρητορεία σας, να μου απαντήσετε. Γιατί αυτή είναι η δικιά σας υποχρέωση. Εκτός αν προτιμάτε να με απολύσετε».

Σχόλιο ιστολογίου: Κύριε Βαξεβάνη, μην μπερδεύετε τον κύριο Βενιζέλο με συνταγματικά θέματα. Τώρα είναι οικονομολόγος. Δεν ασχολείται με το Σύνταγμα και την τήρησή του. Μην τον βάζετε να διαβάσει για να ξαναγίνει συνταγματολόγος... ο άνθρωπος δίνει μάχες, αγώνες και άλλα πολλά. Προς Θεού, του φορτώνετε και άλλα βάρη; Δείξτε λίγο έλεος...
Και για όσους δεν το είδαν, το επίμαχο βίντεο της παρέμβασης Βενιζέλου



πηγη 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/blog-post_8669.html

Προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τι είναι για σας πατρίδα;

Δια χειρός Αλιθέρση

Αύριο είστε έτοιμοι να ψηφίσετε ένα ακόμη νομοθετικό έκτρωμα. Ήδη μ’ αυτά, που μέχρι στιγμής έχετε ψηφίσει, σκορπίσατε πολλή δυστυχία στο φτωχό, στον άνεργο στο μεροκαματιάρη. Σχεδόν έχετε αποτελειώσει τη μεσαία τάξη και πάτε ολοταχώς για τη διάλυσή της.

Ξεπουλήσατε και συνεχίζετε να ξεπουλάτε το....
δημόσιο πλούτο. Εξασφαλίζετε μεγαλύτερα κέρδη στις τράπεζες και στις μεγάλες επιχειρήσεις. Βάλατε υποθήκη ολόκληρή τη χώρα, μηδέ εξαιρουμένων και των μνημείων της! Παραδώσατε την εθνική μας ανεξαρτησία στα χέρια των λεγόμενων… «συμμάχων». Ετοιμάζεστε με την ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή να παραδώσετε την εργατική τάξη και τυπικά αλυσοδεμένη στο μεγάλο κεφάλαιο.

Μας λέτε ψέματα, με πλήρη συνείδηση και προσπαθείτε συνεχώς να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα. Το μεγαλύτερο απ’ αυτά και το πιο προκλητικό είναι ότι «θυσιάζεστε» για την… πατρίδα!!!

Δε ζητώ απάντηση στο ερώτημα του τίτλου. Θεωρήστε το ρητορικό. Το τι είναι για σας πατρίδα το αποδείξατε με τις πράξεις σας. Φαίνεται από πού καθημερινά εισπράττετε τα εύγε και τα μπράβο! Φαίνεται και από την οργή ενός ολόκληρου λαού που, είτε θέλετε είτε όχι, την εισπράττετε κι αυτήν, όσο και αν προσπαθείτε να τον αποφύγετε. Δεν τολμάτε να εμφανιστείτε πουθενά.

Προχθές, στις παρελάσεις που έγιναν σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, που γιόρταζαν την απελευθέρωσή τους από τον τουρκικό ζυγό, κάποιοι από σας, που τόλμησαν να ανέβουν στις εξέδρες των επισήμων, εισέπραξαν την περιφρόνηση και την αποδοκιμασία των μαθητών, οι οποίοι σας έστειλαν κι αυτοί με τον τρόπο τους το δικό τους μήνυμα.

Μην ξαναπιάσετε τη λέξη… «πατρίδα» στο στόμα σας, εσείς που κλέψατε τις ζωές μας. Γιατί εσείς, με τον όρο «πατρίδα», εννοείτε την παράδοση ενός ολόκληρου λαού… σκλάβων στις ορέξεις των μεγάλων αφεντικών, εγχώριων και ξένων! Εννοείτε ένας ολόκληρος λαός να ζει, για να εργάζεται. Για σας «ιερό και όσιο» είναι ό,τι πουλιέται και ό,τι αγοράζεται!

Για μια τέτοια πατρίδα… «θυσιάζεστε»!
Όμως, όταν εμείς μιλάμε για πατρίδα, άλλα εννοούμε! Για μας πατρίδα είναι ο περήφανος ελληνικός λαός, που δικαιούται να ζει αξιοπρεπώς. Είναι οι κατακτήσεις αυτού του λαού. Είναι ο πλούτος αυτής της χώρας –υλικός και πνευματικός- είναι οι αγώνες του για εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη. Είναι οι παρακαταθήκες αυτών των αγώνων! Είναι τα ιερά της χώματα.

Είναι γεγονός ότι αυτοί, των οποίων τα συμφέροντα με πλήρη συνείδηση υπηρετείτε, που για αυτούς πατρίδα είναι μόνο το κέρδος και ο πλούτος, σήμερα σας χτυπούν επαινετικά την πλάτη. Κι από ό,τι φαίνεται, αυτό σας κολακεύει! Σ’ αυτούς, εσείς οι … «σοσιαλιστές» ακουμπάτε το δικό σας μέλλον και φυσικά το μέλλον των παιδιών σας, ξεπουλώντας το παρόν και το μέλλον ενός ολόκληρου λαού. Αλήθεια, πώς φαντάζεστε τα δικά σας παιδιά μέσα σε μια κοινωνία εξαθλιωμένων, μισοαγράμματων και μισοκαταρτισμένων; Δε χρειάζεται να απαντήσετε. Απαντάτε καθημερινά με τις πράξεις σας. Ξέρουμε, τα δικά σας τα παιδιά τα φαντάζεστε στην απέναντι όχθη. Φυσικά, εμείς έχουμε παιδιά ενός άλλου θεού!

Όμως στους υπολογισμούς σας κάνετε ένα λάθος. Ξεχάσατε ότι για το Σύστημα, που με πάθος υπηρετείτε, είστε αναλώσιμο είδος! Όταν τους τελειώσετε τη… βρώμικη δουλειά, τότε θα τους είστε άχρηστοι! Μη νομίζετε, τους διαδόχους που θα συνεχίσουν το… έργο σας, ήδη τους έχουν έτοιμους! Εσείς θα έχετε πλέον γι αυτούς θέση στον κάλαθο των αχρήστων!

Πάρτε το μήνυμα των εκατοντάδων χιλιάδων που απεργούν και είναι στους δρόμους, αυτών που θα κυκλώσουν αύριο το Κοινοβούλιο. Μη ζητάτε τα μπράβο της Μέρκελ, του Σαρκοζί και των άλλων επιφανών διαχειριστών του πλούτου. Εσείς τους καλέσατε. Εσείς τους ανοίξατε, όχι μόνο την «κερκόπορτα», αλλά διάπλατα τις πόρτες της δικής μας πατρίδας. Τους παρακαλάτε να… «έρθουν», αλλά αυτοί σας θέτουν και τους τελευταίους όρους. Σας ζητούν να μας παραδώσετε… σιδηροδέσμιους!

Φανταστείτε τον εαυτό σας δίχως τη βουλευτική «τήβεννο»! Άλλωστε αυτό θα συμβεί άμεσα. Τότε λοιπόν που θα χάσετε και τους τελευταίους κόλακες –γιατί αυτοί θα πιάσουν αλλού δουλειά- κατά πού θα κάνετε; Και μόνο μ’ αυτήν τη σκέψη, θα σας περιλούσει κρύος ιδρώτας. Και δε μιλώ για άλλες, ακόμη πιο σκληρές σκέψεις. Αν βέβαια νομίζετε ότι θα σας προστατεύσουν οι… ευεργετηθέντες, μάλλον πέφτετε έξω. Εσείς πλέον γι αυτούς δεν θα είστε παρά μόνο ένα άχρηστο εργαλείο!
Αύριο σας δίνεται μια ευκαιρία. Να σταματήσετε το διαρκές αυτό έγκλημα, που με τα δικά σας χέρια διαπράξατε και να εξαφανιστείτε από προσώπου γης. Ήδη μέχρι στιγμής τα εγκλήματα σας απέναντι στη δική μας πατρίδα είναι ιδιαίτερα ειδεχθή. Δεν πρόκειται ποτέ να έχετε τη συγγνώμη αυτού του λαού. Σ’ αυτόν μια μέρα θα δώσετε λόγο για όλα αυτά και μαντεύετε βέβαια ποια θα είναι η ετυμηγορία του για σας, τους Εφιάλτες.
Τη στιγμή που κλείνουν αυτές οι γραμμές, έχουν φτάσει μηνύματα από όλη την Ελλάδα. Οι πλατείες βούλιαξαν από κόσμο. Όλα τα μαγαζιά έκλεισαν. Οι πορείες δεν έχουν αρχή και τέλος. Ο παλμός τους όσο ποτέ δυνατός. Η δυναμή μας αδιαπραγμάτευτη. Το σύνθημα, «την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία», κυριάρχησε από άκρη σ’ άκρη της χώρας. Η τρομοκρατία σας δεν πέρασε!

Αύριο θα ακούτε -θέλετε δε θέλετε- και τις ανάσες μας, τις ανάσες εκατοντάδων χιλιάδων, ενός ασφυκτικού κλοιού γύρω σας. Τα χνώτα μας θα βαραίνουν και αυτήν την αναπνοή σας. Η βουή των συνθημάτων μας θα πάλλει βασανιστικά τα τύμπανα των αυτιών σας!

Ξέρετε τη δύναμη αυτών, που δεν έχουν πλέον «να χάσουν τίποτα παρά μόνο τις αλυσίδες τους». Θα τρέμετε μπροστά τους, μπροστά μας, παριστάνοντας τα… άβουλα ανθρωπάκια, εκλιπαρώντας για έλεος!

Τι είναι λοιπόν για σας πατρίδα; 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_7165.html

Λεπτό πρός λεπτό ότι έγινε σήμερα στην Αθήνα

Η μαζικότερη κινητοποίηση σε όλη τη χώρα ενάντια στα μέτρα λιτότητας, στην καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων και ανθρώπινων αξιών...
11:15 Περίπου 2000 άτομα του ΠΑΜΕ πήγαν στο Σύνταγμα..
και η κίνηση αυτή θεωρείται ως περιφρούρηση της Βουλής. Παράλληλα, αυξάνει ο αριθμός των διαδηλωτών στο Πεδίο του Άρεως και στην Πατησίων.  Σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου του Αγνώστου Στρατιώτη δεν υπάρχουν ΜΑΤ. Πριν από λίγο ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε πως διώχνουν τις τηλεοπτικές κάμερες οι αστυνομικοί από την πλατεία.



11:44  Η πορεία του ΠΑΜΕ ξεκίνησε από την Ομόνοια κι ανεβαίνει Σταδίου. Αρκετοί μεμονωμένοι διαδηλωτές πηγαίνουν Σύνταγμα. 
 
 
(@Nikos_Kats)

11:51 Πορεία θα ξεκινήσει κι από το υπουργείο Υγείας από εργαζόμενους στο χώρο, ενώ το Συνδικάτο Οικοδόμων έχει φτιάξει ''αλυσίδες'' στην Αμαλίας.

11:57 Μπλοκ της ανοιχτής Συνέλευσης Ζωγράφου με μαθητές του 4ου Λυκείου Ζωγράφου κατευθύνεται προς Σύνταγμα.


(@mpodil)

12:14 Στην Ακαδημίας έχουν μαζευτεί περίπου 20 διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ οι έμποροι συνεχίζουν να απευθύνουν έκκληση σε συναδέλφους του να μην ανοίξουν σήμερα τα μαγαζιά τους, ''για να μην κλείσουν για πάντα από αύριο''. Δημιουργήθηκε σταθμός πρώτων βοηθειών στην πλατεία, δίπλα στο σιντριβάνι.

(@Nikos_Kats)

12:43 Σύμφωνα με την ΕΣΕΕ πάνω από το 90% των εμπόρων έκλεισαν τα μαγαζιά τους σήμερα. Αυτή τη στιγμή το μπλοκ ΠΟΕ - ΟΤΑ βρίσκεται στα Προπύλαια, ενώ η πορεία του ΠΑΜΕ κατευθύνεται από Σταδίου προς Φιλελλήνων.

13:00 Η πορεία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, πρωτοβάθμιων σωματείων και λοιπών είναι ακινητοποιημένη στη Σταδίου κι εκτείνεται μέχρι το Πολυτεχνείο.

13:04 Διαπληκτισμοί μεταξύ διαδηλωτών και ομάδας μαυροφορεμένων νεαρών με κράνη στα χέρια στην Καραγεώργη Σερβίας. 


(@macbillaros)

13:18 Οι ομάδα των νεαρών με τα μαύρα μπουφάν προπυλακίστηκε έντονα από τους διαδηλωτές κι εκδιώχθηκε προς Ερμού. Όσοι έπεσαν κάτω τρέχοντας, μάλλον... πόνεσαν από την ομάδα περιφρούρησης που τους ανέλαβε. Η πλειοψηφία είναι πεπεισμένη πως πρόκειται για ασφαλίτες.

13:43 Διαδηλωτές της ΠΟΕ - ΟΤΑ έχουν σκαρφαλώσει στο τοίχος και πετούν κροτίδες προς τα ΜΑΤ τα οποία προς το παρόν δεν απαντούν.

14:00 Επίθεση διαδηλωτών στο κτίριο της αντιπροεδρίας στην οδό Ζαλοκώστα. Τα ΜΑΤ σε ετοιμότητα.

14:11 Οι διαδηλωτές της ΓΣΣΕ κι ΑΔΕΔΥ ενώνονται με αυτούς του ΠΑΜΕ στην Βασιλέως Γεωργίου Α'. Λίγο πριν αντιπαραθέσεις μεταξύ διαδηλωτών από το μπλοκ των ταξιτζήδων και ΜΑΤ στην  Ακαδημίας.

14:21 Το ΠΑΜΕ δέχτηκε να ανέβει στις στήλες του Ολυμπίου Διός για να μπορέσει το σώμα της ΓΣΣΕ - ΑΔΕΔΥ να προχωρήσει στο Σύνταγμα.

14:33 Σπασίματα και δακρυγόνα στα Προπύλαια. Τα ΜΑΤ αρχίζουν και παρατάσσονται έξω από τη Βουλή.


(@stathisdrogosis)

14:51 Μολότοφ στα πόδια αστυνομικού. Έπιασε φωτιά, όμως συνάδελφοί του επενέβησαν με πυροσβεστήρα.

14:56 Ξύλο μεταξύ διαδηλωτών και κουκουλοφόρων έξω από το ξενοδοχείο ''Μεγάλη Βρετανία''.

14:59 Κουκουλοφόροι σπάνε κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου.


(@trahanas)

15:10 Στις φλόγες το ένα φυλάκιο του υπαξιωματικού των ευζώνων. Ο κόσμος παραμένει.

15:21 Το μπλοκ των δάσκαλων και καθηγητών φτάνει στο Σύνταγμα. Ο πετροπόλεμος συνεχίζεται, ενώ στη Σταδίου η πορεία συνεχίζεται ειρηνικά. 

16:40 Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για 14 αστυνομικούς και τρεις πολίτες τραυματίες από πέτρες. Το ΕΚΑΒ επιβεβαιώνει πως παρείχε πρώτες βοήθειες σε διαδηλωτές με ελαφρά τραύματα από πέτρες.

16:46 Πληροφορίες θέλουν να έχει εγκλωβιστεί κόσμος σε στοά στην Όθωνος 10 από δακρυγόνα και ζητούν βοήθεια. Ένας ηλικιωμένος κι ένας μετανάστης είναι σε άσχημη κατάσταση από τα χημικά.

17:30 Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα.

17:52 Έχει αδειάσει σχεδόν η πλατεία Συντάγματος, ενώ δυνάμεις των αστυνομικών κυνηγούν διαδηλωτές στη Σταδίου και την Πανεπιστημίου. Πετροπόλεμος και κυνηγητό.


18:15 Έχουν στηθεί οδοφράγματα στην Ερμού. Πολλές φωτιές.

(@mamouditsa)

TERMINATOR:The death of middle class

Πρίν πολλά πολλά χρόνια ένα αυτόνομο και αδηφάγο σύστημα παραγωγής χρήματος,γνωστό και ως Τραπεζικό Σύστημα άρχισε να αποκτά δύναμη...Προγραμμάτιζε και ήλεγχε αργά αλλά σταθερά τα πάντα μέσω του χρέους..Δεν του έφτανε όμως να ελέγχει τις Κυβερνήσεις...Έπρεπε να αποκτήσει το ίδιο τον έλεγχο του κόσμου...Κατέστρωσε έτσι το σχέδιο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης...Το BANK NET λοιπόν από το....
μέλλον,προγραμμάτισε και έστειλε τη τέλεια μηχανή...Τον T-Prime Minister...Αντίπαλος του:
Ο άνθρωπος του Μόχθου...Πρέπει να τον βρεί και να τον εξολοθρεύσει πριν ανατρέψει τα σχέδια του Συστήματος και οργανώσει πυρήνες αντίστασης και αντίδρασης...Το τελειοποιημένο πρόγραμμα εναντίον του απρόβλεπτου ανθρώπινου παράγοντα...Ποιός θα υπερισχύσει...;;Άνθρωποι ή τοκογλύφοι...;

 pikri-sokolata.blogspot.com
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/terminatorthe-death-of-middle-class.html

ΧΑΟΣ στο ΠΑΣΟΚ!!! Η Λ. Κατσέλη και 40 βουλευτές ζητούν την αλλαγή του άρθρου 37

Η Λούκα Κατσέλη δεν έμεινε μόνο στα λόγια ότι δεν συμφωνεί με το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου, αλλά μαζί με 40 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προτείνει αλλαγές στο επίμαχο άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου. Αυτό δεν θα είχε τόση σημασία βέβαια, αν τις προηγούμενες μέρες ο Ε. Βενιζέλος δεν είχε χαρακτηρίσει την ψήφιση του συγκεκριμένου άρθρου απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκριση της 6ης δόσης από την τρόικα.

Θα κάνει αλλαγές στο....
άρθρο 37 το υπουργείο οικονομικών και θα αναιρέσει ο Βενιζέλος τον εαυτό του αλλά και την τρόικα όπως μας είπε; Θα κάνουν πίσω οι 40 την τελευταία στιγμή; Ή θα έχουμε άλλες πολιτικές εξελίξεις στην σκιά της λαϊκής κατακραυγής;

Κυριακή κοντή γιορτή που λέει κι ο λαός. Πάντως, όπως πάντα εμείς κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί έχουμε δει απίστευτες κωλοτούμπες από τους ΠΑΣΟΚους βουλευτές…

Δείτε το πλήρες κείμενο της πρότασης Κατσέλη και των 40 βουλευτών, όπως δημοσιεύτηκε στην προσωπική σελίδα της Λ. Κατσέλη:

Ρύθμιση οφειλών εργαζομένων

που εντάσσονται σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας, εργασιακής εφεδρείας και που οι αποδοχές τους μειώνονται τουλάχιστον κατά 20%

Αιτιολογική Έκθεση

Οι δημόσιοι υπάλληλοι που τίθεται σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας και εργασιακής εφεδρείας, καθώς και όσοι υφίστανται σημαντικές μειώσεις των αποδοχών τους λόγω της εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου υφίστανται χωρίς αμφιβολία μία απρόβλεπτη ανατροπή των οικογενειακών τους προϋπολογισμών, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να ανταποκριθούν και χωρίς τη δική τους υπαιτιότητα στις δανειακές υποχρεώσεις που ανέλαβαν. Θα πρέπει γι’ αυτό να ληφθεί υπόψη αυτή η αδυναμία στην οποία περιέρχονται και να ρυθμιστούν οι υποχρεώσεις τους κατά τρόπο που θα δώσει τη δυνατότητα σε αυτούς να αντιμετωπίσουν χωρίς περαιτέρω κλυδωνισμούς την εξυπηρέτηση των οφειλών τους. Η παροχή από το νόμο διευκολύνσεων προσφέρει την ασφάλεια την οποία χρειάζονται για να διατηρήσουν τον προσανατολισμό τους, να αντιμετωπίσουν τη δυσχερή αυτή μεταβατική φάση, να αναδιοργανώσουν την αποπληρωμή των υποχρεώσεών τους, κατά τρόπο που εντέλει εξυπηρετεί και το συμφέρον των πιστωτών.

Άρθρο …

1. Εργαζόμενοι στο Δημόσιο που εντάσσονται σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικης διαθεσιμότητας και εργασιακής εφεδρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου, καθώς και εργαζόμενοι στο Δημόσιο των οποίων οι συνολικές αποδοχές μειώνονται τουλάχιστον κατά είκοσι τοις εκατό (20%) λόγω της εφαρμογής των διατάξεων του παρόντος νόμου που αφορούν το ενιαίο μισθολόγιο και έχουν συνάψει με πιστωτικά ιδρύματα, τις εταιρείες παροχής πιστώσεων και τους εκδοχείς των απαιτήσεων αυτών συμβάσεις δανείων ή πιστώσεων, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από τα πιστωτικά ιδρύματα και να επιτύχουν να εφαρμοστούν ένα από τα ακόλουθα μέτρα.

Εφόσον πρόκειται για συμβάσεις δανείων:

α) περίοδος χάριτος ενός έτους, χωρίς καταβολή τόκων και κεφαλαίου, με αντίστοιχη παράταση της συμβατικής διάρκειας του δανείου και κεφαλαιοποίηση των τόκων στη λήξη της περιόδου χάριτος,

β) αναστολή κατά τη διάρκεια της εφεδρείας της χρεολυτικής αποπληρωμής του άληκτου κεφαλαίου με αντίστοιχη παράταση της συμβατικής διάρκειας του δανείου και καταβολή των τόκων στη διάρκεια της αναστολής σύμφωνα με την περιοδικότητα εκτοκισμού που προβλέπεται στη σύμβαση και

γ) παράταση της συμβατικής διάρκειας του δανείου για τρία χρόνια.

Εφόσον πρόκειται για πιστώσεις ανοικτού ή αλληλόχρεου λογαριασμού να κάνουν χρήση των υπό στοιχεία α) ή β) παραπάνω δυνατοτήτων και να αποπληρώσουν το κατάλοιπο του λογαριασμού σε έξι έτη με ισόποσες μηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις.

Για τις παραπάνω ρυθμίσεις εφαρμόζεται το επιτόκιο της σύμβασης.

2. Αιτήσεις για την υπαγωγή στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου υποβάλλονται κατά τη διάρκεια της εφεδρείας. Στην αίτηση επισυνάπτονται τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συνδρομή των προϋποθέσεων εφαρμογής που απαιτούνται.

3. Δικαίωμα να ζητήσουν την υπαγωγή στις διατάξεις του παρόντος έχουν οι πρωτοφειλέτες, οι εγγυητές και οι καθολικοί διάδοχοί τους.

4. Για κάθε παράβαση των υποχρεώσεων από το παρόν άρθρο επιβάλλονται οι κυρώσεις του άρθρου 8 του ν. 3816/2010 (ΦΕΚ 6 Α΄) .

Λούκα Τ. Κατσέλη

Αφροδίτη Παπαθανάση

Έλενα Παναρίτη

Μιχάλης Κατρίνης

Δημήτρης Κουσελάς

Γιάννης Βούρος

Βασίλης Κεγκέρογλου

Χρήστος Μαγκούφης

Ευτύχιος Δαμιανάκης

Γεώργιος Ντόλιος

Φραγκίσκος Παρασύρης

Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Μίμης Ανδρουλάκης

Δημήτρης Λιντζέρης

Πέμη Ζούνη

Κώστας Καρτάλης

Σάββας Εμινίδης

Μαρία – Ελένη (Μιλένα) Αποστολάκη

Όλγα Ρενταρή

Ιωάννης Βλατής

Άννα Νταλάρα

Κωνσταντίνα (Νάντια) Γιαννακοπούλου

Ηλίας Καρανίκας

Δημήτρης Καρύδης

Αικατερίνη Περλεμπέ – Σηφουνάκη

Σούλα Μερεντίτη

Ελένη Τσιαούση

Αθανάσιος Γιγκόνογλου

Βασίλης Γιουμαντίδης

Δημήτρης Παπουτσής

Αικατερίνη Μπατζελή

Βασιλική Τσόνογλου

Μαρία Κυριακοπούλου

Παύλος Στασινός

Ιωάννης Διαμαντίδης

Μαρία Μίχου

Μαρία Σκραφνάκη

Συμεών Κεδίκογλου

Σίφης Βαλυράκης

Δημήτρης Τσιρώνης

http://filologos10.wordpress.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/40-37.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters