Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Λεπτό πρός λεπτό ότι έγινε σήμερα στην Αθήνα

Η μαζικότερη κινητοποίηση σε όλη τη χώρα ενάντια στα μέτρα λιτότητας, στην καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων και ανθρώπινων αξιών...
11:15 Περίπου 2000 άτομα του ΠΑΜΕ πήγαν στο Σύνταγμα..
και η κίνηση αυτή θεωρείται ως περιφρούρηση της Βουλής. Παράλληλα, αυξάνει ο αριθμός των διαδηλωτών στο Πεδίο του Άρεως και στην Πατησίων.  Σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου του Αγνώστου Στρατιώτη δεν υπάρχουν ΜΑΤ. Πριν από λίγο ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε πως διώχνουν τις τηλεοπτικές κάμερες οι αστυνομικοί από την πλατεία.



11:44  Η πορεία του ΠΑΜΕ ξεκίνησε από την Ομόνοια κι ανεβαίνει Σταδίου. Αρκετοί μεμονωμένοι διαδηλωτές πηγαίνουν Σύνταγμα. 
 
 
(@Nikos_Kats)

11:51 Πορεία θα ξεκινήσει κι από το υπουργείο Υγείας από εργαζόμενους στο χώρο, ενώ το Συνδικάτο Οικοδόμων έχει φτιάξει ''αλυσίδες'' στην Αμαλίας.

11:57 Μπλοκ της ανοιχτής Συνέλευσης Ζωγράφου με μαθητές του 4ου Λυκείου Ζωγράφου κατευθύνεται προς Σύνταγμα.


(@mpodil)

12:14 Στην Ακαδημίας έχουν μαζευτεί περίπου 20 διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ οι έμποροι συνεχίζουν να απευθύνουν έκκληση σε συναδέλφους του να μην ανοίξουν σήμερα τα μαγαζιά τους, ''για να μην κλείσουν για πάντα από αύριο''. Δημιουργήθηκε σταθμός πρώτων βοηθειών στην πλατεία, δίπλα στο σιντριβάνι.

(@Nikos_Kats)

12:43 Σύμφωνα με την ΕΣΕΕ πάνω από το 90% των εμπόρων έκλεισαν τα μαγαζιά τους σήμερα. Αυτή τη στιγμή το μπλοκ ΠΟΕ - ΟΤΑ βρίσκεται στα Προπύλαια, ενώ η πορεία του ΠΑΜΕ κατευθύνεται από Σταδίου προς Φιλελλήνων.

13:00 Η πορεία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, πρωτοβάθμιων σωματείων και λοιπών είναι ακινητοποιημένη στη Σταδίου κι εκτείνεται μέχρι το Πολυτεχνείο.

13:04 Διαπληκτισμοί μεταξύ διαδηλωτών και ομάδας μαυροφορεμένων νεαρών με κράνη στα χέρια στην Καραγεώργη Σερβίας. 


(@macbillaros)

13:18 Οι ομάδα των νεαρών με τα μαύρα μπουφάν προπυλακίστηκε έντονα από τους διαδηλωτές κι εκδιώχθηκε προς Ερμού. Όσοι έπεσαν κάτω τρέχοντας, μάλλον... πόνεσαν από την ομάδα περιφρούρησης που τους ανέλαβε. Η πλειοψηφία είναι πεπεισμένη πως πρόκειται για ασφαλίτες.

13:43 Διαδηλωτές της ΠΟΕ - ΟΤΑ έχουν σκαρφαλώσει στο τοίχος και πετούν κροτίδες προς τα ΜΑΤ τα οποία προς το παρόν δεν απαντούν.

14:00 Επίθεση διαδηλωτών στο κτίριο της αντιπροεδρίας στην οδό Ζαλοκώστα. Τα ΜΑΤ σε ετοιμότητα.

14:11 Οι διαδηλωτές της ΓΣΣΕ κι ΑΔΕΔΥ ενώνονται με αυτούς του ΠΑΜΕ στην Βασιλέως Γεωργίου Α'. Λίγο πριν αντιπαραθέσεις μεταξύ διαδηλωτών από το μπλοκ των ταξιτζήδων και ΜΑΤ στην  Ακαδημίας.

14:21 Το ΠΑΜΕ δέχτηκε να ανέβει στις στήλες του Ολυμπίου Διός για να μπορέσει το σώμα της ΓΣΣΕ - ΑΔΕΔΥ να προχωρήσει στο Σύνταγμα.

14:33 Σπασίματα και δακρυγόνα στα Προπύλαια. Τα ΜΑΤ αρχίζουν και παρατάσσονται έξω από τη Βουλή.


(@stathisdrogosis)

14:51 Μολότοφ στα πόδια αστυνομικού. Έπιασε φωτιά, όμως συνάδελφοί του επενέβησαν με πυροσβεστήρα.

14:56 Ξύλο μεταξύ διαδηλωτών και κουκουλοφόρων έξω από το ξενοδοχείο ''Μεγάλη Βρετανία''.

14:59 Κουκουλοφόροι σπάνε κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου.


(@trahanas)

15:10 Στις φλόγες το ένα φυλάκιο του υπαξιωματικού των ευζώνων. Ο κόσμος παραμένει.

15:21 Το μπλοκ των δάσκαλων και καθηγητών φτάνει στο Σύνταγμα. Ο πετροπόλεμος συνεχίζεται, ενώ στη Σταδίου η πορεία συνεχίζεται ειρηνικά. 

16:40 Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για 14 αστυνομικούς και τρεις πολίτες τραυματίες από πέτρες. Το ΕΚΑΒ επιβεβαιώνει πως παρείχε πρώτες βοήθειες σε διαδηλωτές με ελαφρά τραύματα από πέτρες.

16:46 Πληροφορίες θέλουν να έχει εγκλωβιστεί κόσμος σε στοά στην Όθωνος 10 από δακρυγόνα και ζητούν βοήθεια. Ένας ηλικιωμένος κι ένας μετανάστης είναι σε άσχημη κατάσταση από τα χημικά.

17:30 Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα.

17:52 Έχει αδειάσει σχεδόν η πλατεία Συντάγματος, ενώ δυνάμεις των αστυνομικών κυνηγούν διαδηλωτές στη Σταδίου και την Πανεπιστημίου. Πετροπόλεμος και κυνηγητό.


18:15 Έχουν στηθεί οδοφράγματα στην Ερμού. Πολλές φωτιές.

(@mamouditsa)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters