Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Benjamin Fulford - "Η Παγκόσμια Τάξη που βασίζεται σε Κανόνες"; Χαμένος

Από τον Benjamin Fulford

18 Δεκεμβρίου 2023

https://benjaminfulford.net/the-rules-based-world-order-has-lost/

Το παιχνίδι έχει σχεδόν τελειώσει. Η λεγόμενη «παγκόσμια τάξη βασισμένη σε κανόνες»; χάθηκε διεθνώς. Το μόνο που μένει είναι να τους τελειώσουν στα τελευταία προπύργια τους στην Ευρώπη, το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πιο ξεκάθαρο σημάδι της ήττας τους ήταν η ψηφοφορία του ΟΗΕ στις 13 Δεκεμβρίου που ζητούσε κατάπαυση του πυρός στη Γάζα. Μόνο 8 χώρες υποστήριξαν την αντίθεση του Ισραήλ στην κατάπαυση του πυρός. 

Πρόκειται για την Αυστρία, την Τσεχοσλοβακία, τη Γουατεμάλα, τη Λιβερία, τη Μικρονησία, το Ναούρου, την Παπούα Νέα Γουινέα και την Παραγουάη. Ένας άλλος τρόπος για να το δούμε είναι να θεωρήσουμε αυτές τις χώρες ως τις τελευταίες που ελέγχονται από τη ναζιστική φατρία της Χαζαρικής Μαφίας.

https://www.presstv.ir/Detail/2023/12/13/716283/Palestine-Israel-United-Nations-General-Assembly-passes-resolution-ceasefire-war-Gaza

Αυτό είναι χαμηλότερο από τις 60 χώρες που παρακολούθησαν μια συνάντηση το περασμένο καλοκαίρι των Ιπποτών της Μάλτας που ζητούσαν τη συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι καμία από τις άλλες χώρες της G7 δεν υποστηρίζει πλέον το Η.Π.Α.

Η απώλεια της Ιαπωνίας ήταν ίσως το μεγαλύτερο πλήγμα για τους Ναζί. Την περασμένη εβδομάδα, δώδεκα ανώτεροι Ιάπωνες πολιτικοί, μεταξύ των οποίων τέσσερις υπουργοί, συνελήφθησαν στην Ιαπωνία. 

Είναι ο Hirokazu Matsuno, γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, ο Koichi Hagiuda, πρόεδρος του συμβουλίου πολιτικών ερευνών, ο Yasutoshi Nishimura, υπουργός οικονομίας, εμπορίου και βιομηχανίας, ο Ichiro Miyashita, υπουργός Γεωργίας και ο Junji Suzuki, υπουργός Εσωτερικών και Επικοινωνιών.

Ήταν όλοι συνδεδεμένοι με την Εκκλησία της Ενοποίησης ή τις Μουνιές. Η Ιαπωνία υφίσταται επί του παρόντος μια μεγάλη πολιτική εκκαθάριση που θα εξαλείψει το σύστημα διαφθοράς MK που είχε μετατρέψει το Κοινοβούλιο σε έναν τεράστιο θίασο ηθοποιών.

Το επόμενο στάδιο της κάθαρσης θα είναι η εξάλειψη όλων των πολιτικών δεύτερης και τρίτης γενιάς που μετέτρεψαν τη χώρα σε φεουδαρχική δικτατορία. 

Όταν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση, η Ιαπωνία θα ελέγχεται και πάλι από αξιοκρατικά επιλεγμένους αξιωματούχους και δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς.

Η σύλληψη των Moonist πολιτικών σήμαινε ότι οι Ναζί έχασαν τον έλεγχο της Ταϊβάν, της Ιαπωνίας και της Βόρειας Κορέας. Σύμφωνα με πηγές της ασιατικής βασιλικής οικογένειας, αυτές οι χώρες εξετάζουν τώρα την ενίσχυση των δεσμών τους με την ASEAN προκειμένου να δημιουργήσουν ένα αντίβαρο στην Ανατολική Ασία ενάντια στην κομμουνιστική Κίνα.

Ο Ρίτσαρντ Χάας, πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου Ροκφέλερ για τις Εξωτερικές Σχέσεις, άφησε να εννοηθεί αυτές οι θεμελιώδεις αλλαγές όταν είπε στην Wall Street Journal την περασμένη εβδομάδα ότι «υπήρχε μια σημαντική αλλαγή στην ικανότητα ή την προθυμία των Ηνωμένων Πολιτειών να βοηθήσουν την Ταϊβάν. .

Τώρα που ο «καλός τους φίλος», ο υπερναζί Χάιντς Κίσινγκερ, έχει φύγει, η Κίνα, από την πλευρά της, θα εμβαθύνει την ενσωμάτωσή της με την Ινδία για να αποτελέσει το οικονομικό κέντρο βάρους του μεταπολεμικού κόσμου. Δυτική, λένε μέλη της Ασιατική βασιλική οικογένεια.

Επιπλέον, πρόσφατες ψηφοφορίες του ΟΗΕ δείχνουν ότι οι υπόλοιπες βάσεις υποβρυχίων των Ναζί βρίσκονται στη Γουατεμάλα, τη Λιβερία, τη Μικρονησία, το Ναούρου και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Ήταν στην Παραγουάη, μια μεσόγεια χώρα, που οι Moonies είχαν στην κατοχή τους ένα ράντσο γειτονικό με αυτό του Αδόλφου Χίτλερ (δείτε τη συνημμένη έκθεση του FBI για τον Χίτλερ), το οποίο αργότερα αγοράστηκε από τον George Bush Sr. 

Χρησιμοποίησαν ιαπωνικά και γερμανικά υποβρύχια για να δημιουργήσουν μια διεθνή μαφία ναρκωτικών, διακινώντας λαθραία κοκαΐνη από τη Νότια Αμερική, αμφεταμίνες από τη Βόρεια Κορέα και ηρωίνη από τη Νοτιοανατολική Ασία.

 Αυτή η ομάδα συμμετείχε επίσης σε μεγάλης κλίμακας εμπορία ανθρώπων και πωλήσεις όπλων.

 

Έκαναν τη μεγάλη τους κίνηση στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 και κατάφεραν να μετατρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ναζιστικό κράτος μαζί με την Ιαπωνία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ιαπωνία και η Δύση, μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ξεκίνησαν ένα τεράστιο έργο για την έρευνα και την ανάπτυξη βιολογικών όπλων.

Τώρα που η Ιαπωνία έχει απελευθερωθεί, η μάχη είναι σε εξέλιξη για την εξάλειψη των ναζιστικών οχυρών στην Αυστρία, την Τσεχοσλοβακία, το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η μάχη για την αμερικανική απελευθέρωση πήρε δραματική τροπή στις 15 Δεκεμβρίου. Οι άνθρωποι του "Q" ρυθμίστε μια αντίστροφη μέτρηση που ανήγγειλε διακοπή ρεύματος. 

Ένας σταθμός ηλεκτροπαραγωγής της Νέας Υόρκης εξερράγη τα μεσάνυχτα της 15ης Δεκεμβρίου, ακριβώς τη στιγμή που προέβλεπαν, προκαλώντας εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στη Νέα Υόρκη.  https://www.foxnews.com/us/explosion-nyc-con-edison-substation-results-in-blackout-individuals-stuck-on-elevators

Είναι ασφαλές στοίχημα ότι το ρεύμα κόπηκε στο μεγάλο προπύργιο της MK της Νέας Υόρκης προκειμένου να απενεργοποιηθούν τα συστήματα συναγερμού και να επιτραπεί στα στρατεύματα ειδικών επιχειρήσεων να εισέλθουν μέσα. συλλάβουν εξέχοντα άτομα. Ο χρόνος θα δείξει αν ισχύει αυτό.

Οι άνθρωποι Q λένε τώρα "Y2K3: Ο κόσμος όπως τον ξέρετε... τελείωσε. Δεκαήμερο απόλυτου χάους... Καλά Χριστούγεννα."

https://qofficial.net/password

Το κίνημα Q είναι φυσικά στενά συνδεδεμένο με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Τώρα έχουμε ακούσει από τους ανθρώπους του Τραμπ και ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν δύο διαφορετικοί Ντόναλντ Τραμπ. 

Ο ψεύτικος, που εργάζεται για το MK, έχει έδρα στο Mar a Largo, ενώ ο αληθινός μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ των στρατιωτικών βάσεων του όρους Cheyenne και της Γροιλανδίας, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Ακολουθούν φωτογραφίες των δύο Ντόναλντ Τραμπ.

 

Πραγματικός Τραμπ

 

Ψεύτικος Τραμπ

 

Είναι ξεκάθαρο ότι ιδιαίτερα η οικογένεια Ροκφέλερ φοβάται τον πραγματικό Τραμπ. Τα μέσα ενημέρωσης τους εξέδωσαν υστερικές προειδοποιήσεις. Λένε πράγματα όπως "Ο Καναδάς θα προσαρτηθεί στην Αμερική"; και «θα μεταμορφωθεί σε Φύρερ» που θα χρησιμοποιήσει «στρατιωτικό νόμο κατά του αμερικανικού λαού» κ.λπ. 

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/12/Trump-will-destroy-everything-MSM-.mp4?_=1

Ωστόσο, ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Vigano εξηγεί ποιος είναι ο πραγματικός στόχος: Hillary Clinton [Rockefeller], John Podesta [Rockefeller], κ.λπ. 

Ο Επίσκοπος Vigano εξηγεί ότι η σύλληψη του Slade Sohmer για παιδεραστία και παιδική πορνογραφία αποκάλυψε ένα δίκτυο «φρικτών εγκλημάτων κατά ανηλίκων που περιστρέφεται γύρω από το διεθνές Deep State». 

Ισχυρίζεται ότι η Μοσάντ του Ισραήλ έχει συλλέξει στοιχεία για τη συμμετοχή παγκόσμιων ηγετών σε «ειδεχθή τελετουργικά εγκλήματα κατά ανηλίκων». 

Ο Vigano προσθέτει ότι τα βίντεο εκβιασμού πρέπει να είναι ο λόγος για τον οποίο τα μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και οι αρχηγοί κρατών του ΟΗΕ αποδέχθηκαν την "ψεύτικη πανδημία"; και μη διαμαρτύρονται για τις σφαγές στη Γάζα και τη «φάρσα στην Ουκρανία». 

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/12/Archbishop-Carlo-Maria-Vigano.mp4?_=2

Ο σκηνοθέτης Στάνλι Κιούμπρικ προσπάθησε να μας προειδοποιήσει το 1999 με την ταινία «Eyes Wide Shut». Ο Κιούμπρικ σκοτώθηκε για τη δημιουργία αυτής της ταινίας. 

Ένας μυημένος τώρα μας λέει ότι η ταινία βασίστηκε σε αληθινά γεγονότα και λογοκρίθηκε για να αφαιρεθεί μια σκηνή όπου μια νεαρή κοπέλα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου και της έκοψαν το πρόσωπό της μπροστά σε ένα επίλεκτο πλήθος. 

Γνωρίζουμε τώρα, χάρη στα βίντεο της Χίλαρι Κλίντον που κάνει το ίδιο πράγμα -καθώς και πολλών πληροφοριοδοτών- ότι αυτού του είδους η τελετουργική δολοφονία για τη συγκομιδή αδρενοχρωμίου είναι μια κοινή πρακτική μέσα στην άρχουσα ελίτ.

 

 

Στο παρακάτω βίντεο, ένας ραβίνος ισχυρίζεται ότι το κρέας ανθρώπων και παιδιών πωλούνταν σε εστιατόρια γρήγορου φαγητού και ότι η McDonald's ήταν ο πρώτος αγοραστής.

 https://www.israellycool.com/2020/06/28/report-antisemitic-video-of-rabbi-speaking-about-putting-human-parts-into-mcdonalds-beef/

Ως αποδεικτικό στοιχείο, το 2015, παιδικά δόντια βρέθηκαν σε χάμπουργκερ, λουκάνικα και χασίς της McDonald's σε διάφορα μέρη της Ιαπωνίας.

 https://www.news24.jp/articles/2018/11/08/07408779.html 

 https://www.news24.jp/articles/2015/01/09/07266917.html

http://kimito39gmailcom.blog.fc2.com/blog-entry-6987.html?sp

Εκείνη την εποχή, τα McDonald's της Ιαπωνίας πραγματοποίησαν συνεντεύξεις Τύπου, χωρίς να αναφέρουν γιατί βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα που ταιριάζουν με τα παιδικά δόντια, αλλά ισχυριζόταν ότι το κρέας προερχόταν από την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες και μάλιστα προσπάθησε να μεταθέσει την ευθύνη στους πελάτες της.

Ας δούμε αν οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ θα εντοπίσουν αυτά τα άτομα και θα τα οδηγήσουν στη δικαιοσύνη. Σε ένδειξη ότι αυτό μπορεί τελικά να συμβεί, στρατιωτικά ελικόπτερα εθεάθησαν να πετάνε χαμηλά την περασμένη εβδομάδα στο Ντάλας του Τέξας, καθώς το Υπουργείο Άμυνας διεξήγαγε «στρατιωτικές εκπαιδευτικές επιχειρήσεις». 

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/12/Military-choppers-flying-low-in-Dallas.mp4?_=3

https://www.mytexasdaily.com/north-texas/dallas-fort-worth-metroplex-to-host-department-of-defense-military-training/article_3480b8ad-150e-5e04-9b9e-9f3becd89999.html

Το άλλο πράγμα που συνέβη ήταν ότι αποκαλύφθηκε μια κρυμμένη μαριονέτα του Deep State, ο Brett McGurk. 

Είναι ένας από τους εγκέφαλους της γενοκτονίας της Γάζας και προσπαθεί να κάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες να εισβάλουν στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με πηγές της CIA. 

Τώρα που ξεμπροστιάστηκε θα απομακρυνθεί, λένε.

https://europennews.com/how-a-deeply-controversial-white-house-adviser-is-running-the-agenda-on-gaza/

Διαπιστώνουμε επίσης ότι ο ηγέτης των Αμερικανών ανταρτών, John McAfee, είναι ακόμα ζωντανός. Οδηγεί την εξέγερση από ένα δωμάτιο που είναι ένα κλουβί Faraday και χρησιμοποιεί επίσης ένα jammer για να προστατεύσει τη θέση του. 

"Γιατί το κάνω αυτό; Γιατί είμαι δραπέτης σκλάβος και μιλάω με δυνατή φωνή», είπε. Προτρέπει τους εταιρικούς σκλάβους να ξεφύγουν από την 9 έως 5 ύπαρξή τους.

https://www.bitchute.com/video/ACarPcImVZez/

Είναι πιθανό να βρίσκεται πίσω από αυτό το βίντεο του «Τζο Μπάιντεν» όπου δηλώνει: «Έχουμε δημιουργήσει, πιστεύω, τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη οργάνωση εκλογικής απάτης στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής».

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/18ju1w8/joe_biden_caught_on_video_admitting_to_voter/?rdt=55031https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/18ju1w8/joe_biden_eto_voter/joe_biden_etooaught_50mitting?

Είδαμε επίσης ένα μεγάλο πολιτικό κίνημα όταν ο Τζακ Σμιθ, ο ειδικός εισαγγελέας που είναι επιφορτισμένος με τη δίωξη του Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλύφθηκε για τη λειτουργία ενός σχεδίου εκβιασμού ενώ εργαζόταν στο Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης [που ελέγχεται από τους Ροκφέλερ]. 

Αυτό σημαίνει ότι το κυνήγι μαγισσών εναντίον του Τραμπ θα τελειώσει σύντομα.

https://www.thegatewaypundit.com/2023/12/breaking-trump-prosecutor-jack-smith-alleged-role-extortion/

Ένα καλό σημάδι αλλαγής θα είναι η δημόσια σύλληψη του ψεύτικου Τραμπ στο Mar-a-Largo και του χειριστή του Leo Zagami.

Σε ένδειξη ότι ο MK φοβάται ότι θα συλληφθεί, ο Mark Zuckerberg Rockefeller έχει καταφύγει ή σχεδιάζει να καταφύγει σε ένα συγκρότημα στη Χαβάη εξοπλισμένο με καταπακτή διαφυγής, "τυφλές πόρτες"; και ένα υπόγειο καταφύγιο.

https://www.wired.com/story/mark-zuckerberg-inside-hawaii-compound/

Εν τω μεταξύ, ο κουκλοθέατρος του WEF Klaus Schwab Rothschild παραδέχεται «υπάρχει ένα κίνημα κατά του συστήματος. Είμαστε μάρτυρες μιας επανάστασης ενάντια στο σύστημα.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/12/The_WEF_satanic_Klaus_Schwab_Rothschild_has_noticed_the_anti_system.mp4?_=4

Μάλλον βλέπει τα πιρούνια και τις θηλιές να τον πλησιάζουν, γι' αυτό και δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τον Σεπτέμβριο. Οι πηγές μας από τη Μοσάντ λένε ότι αυτή τη στιγμή κρύβεται σε ένα νοσοκομείο που βρίσκεται σε ένα υπόγειο καταφύγιο μέσα στο συγκρότημα της οικογένειας Rothschild στο Zug της Ελβετίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι ο Σουάμπ ήταν νόμιμος στρατιωτικός στόχος. Υποθέτουμε λοιπόν ότι οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις θα πάνε στο Ζουγκ, αν δεν έχουν ήδη πάει εκεί.

Το ρωσικό FSB επικοινώνησε μαζί μας την περασμένη εβδομάδα για να μας πει ότι δεν θα υπάρξουν εκλογές στις ΗΠΑ το 2024 και ότι ο [Τζο] Μπάιντεν θα ήταν ο τελευταίος πρόεδρος. Επιπλέον, «οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ θα πάψουν να υπάρχουν ως χώρες».

Σε ένδειξη ότι η Ρωσία δεν αστειεύεται, η πηγή προσθέτει ότι η Ρωσία δημιουργεί έναν μεγάλο στρατό στα σύνορα μεταξύ Συρίας και Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί σταμάτησαν τη γενοκτονία στη Γάζα για αρκετές ημέρες αφού η Ρωσία τοποθέτησε τη σημαία της στα σύνορα ως προειδοποίηση. 

Ωστόσο, σύμφωνα με την FSB, δεδομένου ότι η γενοκτονία έχει ξαναρχίσει, η Ρωσία θα πρέπει να παρέμβει.

Οι Ρώσοι Χριστιανοί μετακινούνται εν μέρει επειδή είχαν προειδοποιηθεί ότι το MK σχεδίαζε να καταστρέψει την Εκκλησία της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ. 

Οι φανατικοί του MK πιστεύουν ότι μπορούν να επιφέρουν το "τέλος των καιρών"; καταστρέφοντας την υποτιθέμενη γενέτειρα του Ιησού Χριστού.

Ένα άλλο σημάδι ότι τα πράγματα δεν είναι κανονικά, ήρθε την περασμένη Δευτέρα, όταν ένας ανώτατος ιρανός στρατιωτικός διοικητής είπε ότι το Ιράν θα εκδιώξει σύντομα τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα από την περιοχή, επειδή "ήρθαν για να υποκινήσουν εξέγερση".

 

 

Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αργότερα ότι το ιρανικό ναυτικό ανάγκασε το αεροπλανοφόρο USS Dwight Eisenhower να απομακρυνθεί από τον Περσικό Κόλπο.

https://www.youtube.com/watch?v=h-xsRvmSHXQ

Ο Αϊζενχάουερ έπρεπε να φύγει γιατί το γεγονός είναι ότι ενώ τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα ήταν η αιχμή της στρατιωτικής τεχνολογίας πριν από 80 χρόνια, σήμερα είναι άχρηστοι λευκοί ελέφαντες. Μπορούν να βυθιστούν με ένα μόνο υπερηχητικό βλήμα.

Οι ιρανικές απειλές κατά του αμερικανικού ναυτικού ακολουθήθηκαν από πυραυλικές επιθέσεις από την πολιτοφυλακή Χούτι που συνδέεται με το Ιράν σε δυτικά εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα. 

Αυτή η κατάσταση ανάγκασε τέσσερις μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες να αποφύγουν τη Διώρυγα του Σουέζ και να περάσουν από τη Νότια Αφρική για το εμπόριο τους με την Ασία. 

Το ναυτικό των ΗΠΑ και της Βρετανίας εξετάζουν το ενδεχόμενο στρατιωτικής δράσης κατά της πολιτοφυλακής Χούτι. Ωστόσο, δεδομένου ότι πολλοί ανώτεροι Ιρανοί αξιωματούχοι εργάζονται για το MK, τα σοφότερα μυαλά συνειδητοποιούν ότι αυτή είναι απλώς μια ακόμη προσπάθεια έναρξης του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου.

Τα πιο ήρεμα μυαλά συνειδητοποιούν ότι είναι καλύτερα να περιμένουν μέχρι να εκραγεί τελείως η MK και να συλληφθούν οι ηγέτες της παρά να τους αφήσουν να χρησιμοποιήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ως κάρτα για να βγουν από τη φυλακή.

Τα ΜΚ καταρρέουν. Η εκστρατεία εμβολιασμού τους φουντώνει στα πρόσωπά τους. Η Pfizer αναμένει ότι οι πωλήσεις των προϊόντων της Covid θα μειωθούν κατά περίπου 90% το 2024.

https://www.forbes.com/sites/dereksaul/2023/12/13/pfizer-stock-sinks-to-10-year-low-why-investors-have-soured-on-covid-era-giant/ ?sh=bc04f8c9eda5

Σύμφωνα με το CDC, μόνο το 16% των ενηλίκων και το 7% των παιδιών έχουν λάβει το ενημερωμένο εμβόλιο.

Η μείωση των πωλήσεων είναι η μικρότερη ανησυχία των φαρμακευτικών εταιρειών. Η έκρηξη στους θανάτους από εμβόλια σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να προσαχθούν ενώπιον των δικαστηρίων εγκλημάτων πολέμου εκατοντάδες αξιωματούχοι από τις δυτικές κυβερνήσεις, τη φαρμακευτική βιομηχανία και τον ιατρικό τομέα.

Η πληροφοριοδότης του ΠΟΥ, Astrid Stuckelberger, λέει ότι το σχέδιο ήταν να συνεχιστεί ο εμβολιασμός των ανθρώπων για πάντα.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/12/Former-WHO-whistleblower-they-will-go-on-forever-.mp4?_=5

Οι μηνύσεις και οι αγωγές έχουν ήδη χιονίσει. Ο Ρομπέρτο ​​Σπεράντσα, υπουργός Υγείας της Ιταλίας την εποχή των μέτρων για τον COVID-19, βρίσκεται επί του παρόντος υπό έρευνα από την εισαγγελία της Ρώμης. Ήταν υπεύθυνος για την εκστρατεία εμβολιασμού.

https://vigilantnews.com/post/italian-health-minister-under-investigation-for-murder-for-concealing-covid-19-vaccine-deaths/?amp=1

Επίσης στην Ιταλία, ο καρδινάλιος Becciu, ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Καθολικής Εκκλησίας που δικάστηκε ποτέ από ποινικό δικαστήριο του Βατικανού, κρίθηκε ένοχος για απάτη και υπεξαίρεση. 

Οι Ελευθεροτέκτονες P2 ισχυρίζονται ότι ο καρδινάλιος Becciu παγιδεύτηκε από μια παγίδα με το όνομα Cecilia Marogna, μια 46χρονη αυτοαποκαλούμενη αναλυτή ασφαλείας. 

Έλαβε 575.000 ευρώ από τον Becciu και ξόδεψε πολλά από τα χρήματα σε πολυτελή ρούχα και θεραπείες σπα.

Ο P2 ισχυρίζεται ότι ο Becciu έπεσε θύμα μιας σοβαρής πάλης εξουσίας στο Βατικανό μεταξύ των "καβαλιστών Εβραίων"; και P2. Ισχυρίζονται ότι η Ρώμη δεν είναι πλέον υπό τον έλεγχό τους αλλά ότι ο Φραγκίσκος, ο μασκοφόρος ψεύτικος Πάπας, «είναι κοντά στον θάνατο».

Η Γαλλία βιώνει επίσης πολιτική κρίση αφού ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron Rothschil  υπέστη ταπείνωση μετά την ακύρωση μιας μακροχρόνιας συμφωνίας για τη μεταρρύθμιση της μετανάστευσης έκπληξη όλων από την Εθνοσυνέλευση, χωρίς καν να έχει συζητηθεί. 

Παραδοσιακά, όταν μια νομοθετική προσπάθεια τέτοιου μεγέθους αποτυγχάνει τόσο βάναυσα, τα μέλη της κυβέρνησης που συμμετείχαν στη σύνταξή της αναμένεται να παραιτηθούν. 

Οι Γάλλοι και η υπόλοιπη Δυτική Ευρώπη ξεσηκώνονται ενάντια στην έκρηξη του εγκλήματος που προκαλείται από την εισροή ανδρών στρατιωτικής ηλικίας από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. 

Σε μια σπάνια παραδοχή, η Υπουργική Στατιστική Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας (SSMSI), ανέφερε  ότι το 69% των βίαιων κλοπών και άλλων βίαιων εγκλημάτων,< a i=2 > συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών επιθέσεων, που σημειώθηκαν στα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Île-de-France, διαπράχθηκαν από άτομα ξένης υπηκοότητας.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/french-president-macron-humiliated-after-shady-immigration-bill-stopped-cold

Σφοδρός αγώνας διεξάγεται στην Πολωνία. Την περασμένη εβδομάδα αναφέραμε ότι ο Γερμανός πράκτορας και ο Πολωνός Πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ είχαν προσχωρήσει στα λευκά καπέλα. 

Πράγματι, οι πολωνικές πηγές μας, που προηγουμένως ήταν δύσπιστες, είχαν κατευναστεί από τις πρόσφατες συμφιλιωτικές παρατηρήσεις του.

Ο Jerzy Kwaśniewski, πρόεδρος του Ινστιτούτου Νομικής Κουλτούρας Ordo Iuris, προειδοποιεί ότι η κυβέρνηση Τουσκ ψηφίζει νομοθεσία που επιτρέπει τη δειγματοληψία αδρενοχρωμάτων. 

Οι κανονισμοί, που εγκρίνονται επί του παρόντος, θα επιτρέψουν στις «Ουκρανές, Γεωργιανές ή Ταϊλανδές γυναίκες να προσλαμβάνονται σε ομόφυλα ζευγάρια, να γεννούν και να πουλάνε ένα παιδί - ως αντικείμενο. 

Δεν είναι μόνο η εμπορία παιδιών, αλλά και η αντικειμενοποίηση των γυναικών, που αντιμετωπίζονται ως ζωντανές θερμοκοιτίδες.

Προειδοποιεί επίσης για τον Radosław Sikorski, τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Πολωνίας, ο οποίος είναι μέλος της ομάδας Spinelli της ΕΕ. "Ο Σπινέλι έγραψε ευθέως για την ανάγκη εισαγωγής μιας δικτατορίας στην Ευρώπη, η οποία θα επέτρεπε την εκκαθάριση των εθνικών κρατών".

Φαίνεται λοιπόν ότι η Πολωνία, μαζί με την Ουκρανία, θα υπαχθούν σε μια ανανεωμένη γερμανική αυτοκρατορία.

Επιπλέον, στο τελευταίο σημάδι του τέλους της Ουκρανίας, οι γιοι του δημάρχου του Κιέβου Vitali Klitschko εθεάθησαν να κάνουν πάρτι στην Ευρώπη, ενώ οι συμπατριώτες τους απαγορεύεται να φύγουν από τη χώρα και κυνηγούνται στους δρόμους για να σταλούν στον θάνατο. 

Όλα αυτά δείχνουν ότι η ΜΚ είναι ακόμα δυνατή και δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάται. Φαίνεται ότι μια κυβερνοεπίθεση είναι η επόμενη κίνησή τους. «Η κρίση του Covid-19 θα θεωρηθεί από αυτή την άποψη μια μικρή αναστάτωση σε σύγκριση με μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο», λέει ο Klaus Schwab Rothschild.

Ακριβώς ως υπόδειξη, μια ταινία του Netflix (η οποία χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από κανέναν άλλον από τον μαριονέτα του MK Barack Obama) ανακοινώνει μια ψευδή κυβερνοεπίθεση που πιθανότατα θα καταστρέψει τις υποδομές ενέργειας, τις τράπεζες και τις τηλεπικοινωνίες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

(Παρεμπιπτόντως, ο Malik Obama έχει σιγήσει εντελώς από τότε που ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή του Tucker Carlson στις 19 Σεπτεμβρίου).

Σήμερα, μια έκθεση της Μικτής Επιτροπής για τη Στρατηγική Εθνικής Ασφάλειας προειδοποιεί ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να παραλύσει «ανά πάσα στιγμή». από μια μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση.

https://insiderpaper.com/uk-could-come-to-a-halt-at-any-moment-by-a-cyberattack-report-warns/

Τότε ο Γουόρεν Μπάφετ παρεμβαίνει λέγοντας: "Η απειλή στον κυβερνοχώρο... μόλις αρχίζει";

 

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/12/Warren-Buffet-The-cyber-threat%E2%80%A6-weve-just-started.mp4?_=6

Στη συνέχεια, έχουμε αυτό, το οποίο συνδέεται άμεσα με την ιστορία. 

Οι ΗΠΑ ανησυχούν για την παραβίαση κρίσιμων συστημάτων από την Κίνα

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν για το χακάρισμα κρίσιμων συστημάτων από την Κίνα. Για περισσότερο από ένα χρόνο, η Κίνα έχει διεισδύσει στη βασική υποδομή του κυβερνοχώρου των ΗΠΑ χωρίς να έχει εντοπιστεί.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/12/Fox-News-Alert-China-is-hacking-critical-systems.mp4?_=7

Επομένως, φροντίστε να έχετε αρκετά χρήματα και φαγητό στη διάθεσή σας σε περίπτωση που ο MK κάνει ένα τελευταίο σόου τρόμου προτού αποσυρθεί οριστικά. Δεν έχει τελειώσει μέχρι να τελειώσει πραγματικά. 

Πάντως να είστε σίγουροι ότι ΚΥΝΗΓΟΥΝΤΑΙ μέχρι τέλους.


  Μετάφραση Little Star


Αρχική αγγλική έκδοση: https://benjaminfulford.net/

Εκ: Όπως πάντα, για όσους καταλαβαίνουν αγγλικά, θα πρότεινα πραγματικά να εγγραφείτε στην εβδομαδιαία επιστολή του Benjamin Fulford. Άνθρωποι σαν αυτόν εργάζονται σκληρά για εμάς, ρισκάροντας τη ζωή τους.



ΠΗΓΗ: https://latableronde.over-blog.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters