Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Γκουαντάναμο και της ελίτ: Τι δεν σας έχουν πει

 
Οι ψίθυροι γίνονται όλο και πιο δυνατοί και οι συνέπειες είναι πολύ μεγάλες για να τις αγνοήσουμε.

Κρατούνται κρυφά τα μέλη της ελίτ του κόσμου στο Γκουαντάναμο; Διαβάστε παρακάτω για να αποκαλύψετε τις ανατριχιαστικές αλήθειες που κρύβονται από τις μάζες.

Στο σκοτεινό υπόβαθρο των δομών ισχύος του κόσμου, μια καταιγίδα ξεσπά. Οι φήμες, που κάποτε ψιθύριζαν με σιωπηλούς τόνους, τώρα ουρλιάζουν από κάθε γωνιά του διαδικτύου. Υψηλόβαθμα μέλη VIP αυτού που πολλοί αποκαλούν Deep State—γνωστό και ως Cabal, Illuminati ή Global Elit e— κατηγορούνται για αφάνταστες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διαφθορά. Τώρα, οι ψίθυροι υποδηλώνουν ότι μεταφέρονται στην περίφημη Ναυτική Βάση του Κόλπου του Γκουαντάναμο (Gitmo). Οι τοίχοι της φυλακής του Gitmo αντηχούν με τις εκκλήσεις των ισχυρών;

Καθώς η ψηφιακή εποχή έχει αυξηθεί, το Διαδίκτυο έχει αποδειχθεί ευλογία και κατάρα. Μέσα στα άπειρα κανάλια του βρίσκονται ιστορίες που είτε συλλαβίζουν τις αλήθειες που καταστέλλονται από τις δυνάμεις είτε απλώς αποδεικνύουν την έκταση της ανθρώπινης φαντασίας. Τι γίνεται όμως όταν τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και συνωμοσίας θολώνουν;


Χιλιάδες σφραγισμένα κατηγορητήρια έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αφοσιωμένοι sleuth ορκίζονται για την αυθεντικότητά τους. Αυτά τα έγγραφα υποδηλώνουν μια συντονισμένη προσπάθεια για την προσαγωγή των υψηλών και ισχυρών ενώπιον της δικαιοσύνης. Όχι οποιαδήποτε δικαιοσύνη — η στρατιωτική δικαιοσύνη, με όλες τις συνέπειες της ταχείας, ανυποχώρητης, αδιάλλακτης τιμωρίας.


Πηγές βάσει πηγών, άλλες αξιόπιστες, άλλες λιγότερο, αναφέρουν βασικά πρόσωπα VIP που φέρεται να έχουν μεταφερθεί στο Gitmo. Το πέπλο της μυστικότητας είναι παχύ, αλλά οι εκρήξεις πληροφοριών που διολισθαίνουν δεν μπορούν να αγνοηθούν. Πρόσφατα γεγονότα, ανεξήγητα μέσα από τους συνηθισμένους φακούς, ξαφνικά ταιριάζουν στην αφήγηση όταν τα δούμε μέσα από το πρίσμα της συνωμοσίας Gitmo.


Εάν έστω και ένα κλάσμα από αυτές τις φήμες αποδώσει καρπούς, οι πολιτικές επιπτώσεις είναι σεισμικές. Τα έθνη, όπως τα ξέρουμε, στέκονται στον γκρεμό μιας τεράστιας αναταραχής. Οι μυστικές έρευνες και οι συλλήψεις απεικονίζουν ένα πορτρέτο ενός κόσμου όπου οι υποτιθέμενοι θεματοφύλακες της ηθικής και της δικαιοσύνης είναι οι μεγαλύτεροι παραβάτες του.


Φανταστείτε έναν κόσμο όπου οι αποσιωπημένες πληροφορίες, που προηγουμένως ήταν κλειδωμένες από τα χέρια του Deep State, βλέπουν ξαφνικά το φως της δημοσιότητας. Οι δυνατότητες για επανάσταση, για αναδιάρθρωση της εξουσίας είναι άνευ προηγουμένου.


Για τους λαϊκούς, το Gitmo μπορεί να είναι απλώς μια άλλη στρατιωτική βάση. Αλλά για όσους γνωρίζουν, η φήμη του είναι πιο σκοτεινή. Φημολογείται ότι είναι ένα μέρος όπου τα παραδοσιακά νομικά όρια ξεθωριάζουν, το Gitmo είναι η ιδανική τοποθεσία για την κράτηση εκείνων που έχουν αποφύγει τη συμβατική δικαιοσύνη για πάρα πολύ καιρό.


Τα υποτιθέμενα μέλη του Deep State πιστεύεται από καιρό ότι λειτουργούν υπεράνω του νόμου, γελώντας μπροστά στη δικαιοσύνη. Εάν αυτές οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, το γέλιο τους αντηχεί τώρα με μια χροιά απόγνωσης μέσα στα τείχη του Gitmo.


Το βιβλίο παιχνιδιού της ελίτ, όπως προτείνεται από τους πιστούς αυτής της θεωρίας, είναι τεράστιο. Τους αποδίδεται η χειραγώγηση των χρηματοπιστωτικών συστημάτων, ο έλεγχος των αφηγήσεων των μέσων ενημέρωσης, ακόμη και η ενορχήστρωση πολέμων. Αλλά γιατί τόσο ισχυρές οντότητες να εμπλέκονται σε κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;


Τα μουρμουρητά στο διαδίκτυο γίνονται όλο και πιο δυνατά με κάθε μέρα. Ο κόσμος δεν χορταίνει πλέον με τη φρυγανιά. Ο κόσμος αξίζει το πλήρες καρβέλι αλήθειας. Και ενώ είναι απαραίτητο να προσεγγίζουμε όλες τις πληροφορίες με διορατικό μάτι, κανείς δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί: Κι αν;Μια πηγή τέτοιων φημών προέρχεται από τον Ντέιβιντ Τοντεσκίνι, έναν πρώην βετεράνο της USAF που έγραψε μια έκθεση για μυστικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Περιγράφει τι έμαθε από μια αξιόπιστη πηγή του FBI για τα γεγονότα στο Γκουαντάναμο σε ένα βίντεο στο Youtube στις 24 Δεκεμβρίου, το οποίο συνόψισε ως εξής:


Εμπιστευτικές πηγές υψηλού επιπέδου λένε σε αυτόν τον δημοσιογράφο ότι η στρατιωτική φυλακή των ΗΠΑ στο Γκουαντάναμο έχει ειδοποιηθεί να περιμένει φυλακισμένους υψηλού προφίλ σύντομα – πιθανώς ως αποτέλεσμα περισσότερων από 10.000 Σφραγισμένων κατηγοριών της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ. 1.000 πεζοναύτες συνόδευσαν τον στρατηγό Mattis στο Gitmo για να παρέχουν ασφάλεια στους «ειδικούς κρατούμενους».…


Μια άλλη πηγή για μυστικές εξαγωγές στο GITMO μέσω σφραγισμένων κατηγοριών είναι ο βετεράνος δημοσιογράφος Δρ. Jerome Corsi, ο οποίος έγραψε στο Twitter:


Κάτι συμβαίνει στο GITMO — τα αρχεία πτήσεων κοινοποιούνται στη δημοσίευση του Subreddit CBTS_stream ΕΔΩ: https://t.co/3CnO7GpczZ Σχετικά με το εκτελεστικό διάταγμα @realDonaldTrump σχετικά με τη δήμευση περιουσιακών στοιχείων για όσους εμπλέκονται με παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Μια τρίτη πηγή είναι ο Brenden Dilley, ένας ραδιοφωνικός παρουσιαστής που τρέχει για το Κογκρέσο των ΗΠΑ, ο οποίος έλαβε πληροφορίες από άλλον ανώνυμο πληροφοριοδότη που έχει ιστορικό αξιοπιστίας. Οι πληροφορίες του πληροφοριοδότη εμφανίστηκαν σε μια ανάρτηση στις 27 Δεκεμβρίου που κατά λάθος αποδόθηκε στο QAnon [δείτε την ενημέρωση παρακάτω για συζήτηση σχετικά με την εσφαλμένη απόδοση στο QAnon] Η ανάρτηση αναφέρεται σε πρόσφατες αφίξεις VIP στη συζήτηση Gitmo:Αυτό που αξίζει να τονιστεί στην παραπάνω ανάρτηση είναι ότι νέοι κάτοικοι άρχισαν να καταφθάνουν στο Gitmo στις 26 Δεκεμβρίου 2017 και αναμένονταν περισσότερα. Αυτό συνέβη αφού ο Πρόεδρος Τραμπ είχε εκδώσει το Εκτελεστικό Διάταγμα του στις 21 Δεκεμβρίου με το οποίο κήρυξε «εθνική έκτακτη ανάγκη» ως απάντηση στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη διαφθορά σε όλο τον κόσμο.


Τέλος, έχουμε τον πρώην ανταποκριτή του περιοδικού Forbes, Benjamin Fulford, ο οποίος έγραψε την 1η Ιανουαρίου 2018:

Σε μια ιστορική στιγμή ποιητικής δικαιοσύνης, οι περισσότεροι από τους κορυφαίους δράστες του ψεύτικου «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» με έδρα τις ΗΠΑ έχουν πλέον οι ίδιοι παραδοθεί στο στρατόπεδο του Αμερικανικού Ναυτικού στον Κόλπο του Γκουαντάναμο, στην Κούβα, λένε πηγές του Πενταγώνου.

«Τα περιουσιακά στοιχεία των Ρότσιλντ Τζορτζ Σόρος, Πίτερ Μουνκ, Πίτερ Σάδερλαντ, οι Μπους, οι Ποντέστα και πολλοί άλλοι μπορεί να έχουν μεταφερθεί με αεροπλάνο στο Γκίτμο για στρατιωτικά δικαστήρια, καθώς το Υπουργείο Άμυνας ξοδεύει 500 εκατομμύρια δολάρια για να αναβαθμίσει τη φυλακή και να στείλει περισσότερη στρατιωτική αστυνομία και Πεζοναύτες», αναφέρουν οι πηγές.

Αυτό που μπορεί να συναχθεί από αυτές τις ανεξάρτητες πηγές είναι ότι υψηλού επιπέδου μέλη του Deep State, πολλά από τα οποία αποτελούν μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου Παιδόφιλων Σατανικών, κρατούνται από τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ και οδηγούνται στο Gitmo όπου θα κρατούνται επ' αόριστον, ενώ η στρατιωτική δικαιοσύνη εφαρμόζεται στις περιπτώσεις τους. Στη διαδικασία, οι εγκαταστάσεις κράτησης του Gitmo αναβαθμίζονται σημαντικά με επεκτάσεις και περισσότερους φρουρούς για να φιλοξενήσουν μια έγχυση  VIP κρατουμένων. 


Μεταξύ των πρώτων που αναφέρθηκαν στις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ που χρησιμοποιήθηκαν για τη διερεύνηση και τη σύλληψη στοιχείων του Deep State υπό την εξουσία σφραγισμένων κατηγοριών ήταν ο καταγγέλλων του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος Corey Goode. Αναφέρθηκε σε τέτοιες στρατιωτικές έρευνες στις 9 Αυγούστου 2017 αφού ενημερώθηκε από μια πηγή που περιέγραψε ως συνταξιούχο FBI και στρατιωτικό σταδιοδρομίας:


[Υ]υπήρχαν ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ που διεξήγαγαν «εσωτερική παρακολούθηση και έρευνες για μια σατανική ομάδα που είχε διεισδύσει σε όλες τις πτυχές των κυβερνητικών υπηρεσιών και του στρατού. Αυτές οι ομάδες Ειδικών Δυνάμεων έχουν τεθεί σε λειτουργία από τα μέσα του εκλογικού κύκλου…. Πληροφορήθηκα ότι μια μυστική αναφορά για το πόσο διάχυτες είναι αυτές οι διεισδύσεις είναι πιο συγκλονιστική από ό,τι αναμενόταν. Περιέργως, αυτή η έκθεση είχε επίσης σημειώσεις από πολλές μυστικές επιτροπές που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή στο DC


Η έκθεση αναφέρει ότι η συνωμοσία εμπλέκει την πλειοψηφία των ισχυρών ανθρώπων εντός των δομών εξουσίας των Ηνωμένων Εθνών, της ΕΕ, των ΗΠΑ, του κράτους και των τοπικών (πόλης). Αυτές οι κυβερνητικές οργανώσεις είναι εντελώς συνένοχοι σε αυτό που συμβαίνει. Μέχρι τα τοπικά ταχυδρομεία και αστυνομικά γραφεία.


Πιο πρόσφατα, ο Goode λέει ότι οι πηγές του του είπαν ότι το Gitmo αναβαθμίζεται ώστε να φιλοξενεί VIP κρατούμενους και περιλαμβάνει πρόσβαση σε αναπηρικό καροτσάκι για ορισμένους από αυτούς, οι οποίοι κρατούνται από Ειδικές Δυνάμεις που εργάζονται σε όλο τον κόσμο. Εξήγησε σε μια επικοινωνία της 5ης Νοεμβρίου με τους καλύτερους πωλώντας συγγραφέας David Wilcock.


Οι Secret Grand Juries ήταν σχεδόν ολοκληρωτικές με τις έρευνές τους όταν όλα άλλαξαν. Είχαν σφραγίσει κατηγορητήρια που ετοιμάζονταν όταν έλαβαν μια κρύπτη νέων πληροφοριών που τους έδωσαν ένα ευρύτερο δίχτυ για να ρίξουν.


Έκτοτε, η έρευνά τους επεκτάθηκε δραματικά. Η Καμπάλ γνωρίζει τόσα πολλά για τα σχέδια ενός πραξικοπήματος που δεν ξέρω πόσο ακόμη μπορεί να περιμένει η Συμμαχία για να δράσει και να αποτρέψει την κρυφή έξοδο της Καμπάλ από τη χώρα.


Μερικά από τα πραγματικά κακά έχουν ήδη φύγει. Οι ομάδες μας SF [Ειδικών Δυνάμεων] σχεδιάζουν να πάνε σε ορισμένες από αυτές τις χώρες που κρύβουν αυτά τα μέλη της Cabal και τα παίρνουν με τη βία.

Αληθεύουν τέτοιοι ισχυρισμοί;

Κατά τον έλεγχο των δημοσίων αρχείων, αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ο Τζέιμς Μάτις, Υπουργός Άμυνας, επισκέφτηκε το Gitmo στις 21 Δεκεμβρίου και έγινε ο πρώτος Υπουργός Άμυνας που το έκανε από το 2002. Ήταν την ίδια μέρα που ο Τραμπ εξέδωσε το «Εκτελεστικό Διάταγμα για τον αποκλεισμό της περιουσίας προσώπων που εμπλέκονται σε σοβαρή κατάχρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή διαφθορά», όπου δήλωσε:


Ως εκ τούτου, προσδιορίζω ότι η σοβαρή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η διαφθορά σε όλο τον κόσμο συνιστούν μια ασυνήθιστη και εξαιρετική απειλή για την εθνική ασφάλεια, την εξωτερική πολιτική και την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών, και δια του παρόντος κηρύσσω κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής.


Το χρονοδιάγραμμα υποδηλώνει ότι αυτό ήταν κάτι περισσότερο από σύμπτωση και έθεσε μια πιθανή σχέση μεταξύ της επίσκεψης του Mattis και του Εκτελεστικού Διατάγματος. Ένας τέτοιος σύνδεσμος ενισχύεται από μια προηγούμενη επίσκεψη στο Gitmo τον Ιούλιο του 2017 από τον Γενικό Εισαγγελέα Jeff Sessions ο οποίος κάλεσε το Gitmo:

ένα «απόλυτα αποδεκτό» μέρος για τη κράτηση νέων υπόπτων για τρομοκρατία, σε αντίθεση με το να τους κρατά στις ΗΠΑ και να τους δικάζει το δικό του Υπουργείο Δικαιοσύνης σε πολιτικά δικαστήρια.

 


Είναι πολύ πιθανό το Gitmo να χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση κρατουμένων βάσει του εκτελεστικού διατάγματος του Τραμπ. Θα μπορούσαν να τυγχάνουν παρόμοιας μεταχείρισης με τους τρομοκράτες στο πλαίσιο της «εθνικής έκτακτης ανάγκης» του Εκτελεστικού Διατάγματος, η οποία ανέθεσε εξουσία σε οποιαδήποτε υπηρεσία των ΗΠΑ ικανή να επιβάλει την κύρια λειτουργία του Τάγματος για την αποκοπή των οικονομικών περιουσιακών στοιχείων στοχευόμενων ατόμων και ομάδων:


Sec. 8. … Ο Υπουργός Οικονομικών μπορεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να μεταβιβάσει οποιαδήποτε από αυτές τις λειτουργίες σε άλλα στελέχη και υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλες οι υπηρεσίες λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους για την εφαρμογή αυτής της εντολής.


Κατά συνέπεια,  το Εκτελεστικό Διάταγμα του Τραμπ παρείχε μια σταθερή νομική βάση για τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ να κρατούν σωματικά στοχευμένα άτομα στην ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ και οπουδήποτε στον πλανήτη και να τα μεταφέρουν στο Gitmo όταν είναι απαραίτητο.


Το στρατιωτικό δίκαιο και όχι το εσωτερικό δίκαιο των ΗΠΑ θα εφαρμόσει όσους κρατούνται από τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ που ενεργούν υπό την εξουσία των Σφραγισμένων κατηγοριών και του Εκτελεστικού Διατάγματος της 21ης ​​Δεκεμβρίου. Αυτό θα ήταν ισχυρός μοχλός που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση εξομολογήσεων και συνεργασίας από στελέχη του κατώτερου επιπέδου Deep State εναντίον των ανωτέρων τους που οδηγούνται στο Gitmo.


Ένα άλλο σχετικό γεγονός είναι ότι ο Todeschini ισχυρίζεται ότι 1000 πεζοναύτες συνόδευαν τον Mattis και θα παραμείνουν για να παρέχουν ειδική ασφάλεια στους VIP κρατούμενους. Ομοίως, ο Fulford αναφέρεται στους πεζοναύτες και στη στρατιωτική αστυνομία της Εθνικής Φρουράς που οδηγήθηκαν στο Gitmo.


Όσον αφορά το προσωπικό USMC που μεταφέρεται στο Gitmo, μια είδηση ​​της Miami Herald αναφέρεται σε μια προτεινόμενη αναβάθμιση στο Gitmo που περιλαμβάνει στρατώνες για 848 στρατιώτες φυλακών που θα είναι έτοιμοι σε τέσσερα χρόνια. Αυτό είναι πολύ κοντά στους υποτιθέμενους 1000 πεζοναύτες που ο Todeschini (και ο Fulford) ισχυρίζονται ότι έχουν σταλεί εκεί για να φρουρούν τους  VIP κρατούμενους.


Υπάρχει επίσης επιβεβαίωση για τον ισχυρισμό σχετικά με τη μεταφορά της στρατιωτικής αστυνομίας της Εθνικής Φρουράς στο Gitmo. Στις 29 Δεκεμβρίου 2017, αναφέρθηκε ότι η Εθνοφρουρά της Αριζόνα ανέπτυξε πάνω από τέσσερις δωδεκάδες στρατιωτικές αστυνομικές δυνάμεις στο Gitmo για θητεία εννέα μηνών.


Μια έκθεση του Υπουργείου Άμυνας που αναφέρεται σε δήλωση του Κογκρέσου των ΗΠΑ στις 24 Μαΐου 2016, περιέγραφε ότι ο πληθυσμός των φυλακών στο Gitmo ήταν 684 κρατούμενοι τον Ιούνιο του 2003, και αυτός είχε μειωθεί σε περίπου 80 έως το 2016. Πιο πρόσφατες εκτιμήσεις του πληθυσμού των φυλακών Gitmo είναι περίπου 40 ισλαμιστές τρομοκράτες.


Η ιστορία της Miami Herald από τις 21 Αυγούστου 2017 αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση Τραμπ σχεδίαζε να δαπανήσει έως και 500 εκατομμύρια δολάρια για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Gitmo. Αυτό περιελάμβανε μια πρόταση του Πολεμικού Ναυτικού για την κατασκευή ενός νοσοκομείου πέντε κλινών συνολικού κόστους 250 εκατομμυρίων δολαρίων.


Το γεγονός ότι ένα νοσοκομείο πέντε κλινών πρόκειται να κατασκευαστεί με τόσο σημαντικό κόστος υποδηλώνει ότι ο Τραμπ σχεδιάζει να επεκτείνει σημαντικά τον αριθμό των κρατουμένων στο Gitmo. Ωστόσο, αυτοί δεν θα ήταν ύποπτοι ισλαμιστές τρομοκράτες, αλλά VIP κρατούμενοι πίσω από τις διεθνείς παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη διαφθορά, στους οποίους δεν θα επιτραπεί  ιατρική περίθαλψη στην ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ.


Τέλος, φτάνουμε στον βασικό ισχυρισμό ότι έχουν ετοιμαστεί χιλιάδες σφραγισμένα κατηγορητήρια τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί για να εξουσιοδοτηθεί η κράτηση και η εξόρυξη προσωπικού του Deep State. Το σύστημα δημόσιας πρόσβασης στα δικαστικά ηλεκτρονικά αρχεία (PACER) ελέγχθηκε για να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη 4289 σφραγισμένων ομοσπονδιακών κατηγοριών έως τις 22 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με τον πρώην πράκτορα του FBI Χαλ Τέρνερ. 


Πιο πρόσφατα, πηγές ισχυρίζονται ότι αυτό έχει αυξηθεί σε πάνω από 9000 σφραγισμένα κατηγορητήρια έως τις 24 Δεκεμβρίου 2017. Αυτός ο αριθμός δεν έχει ακόμη τεκμηριωθεί, αλλά θα ήταν λογικό να συμπεράνουμε ότι ο αριθμός του Νοεμβρίου ενδέχεται να έχει αυξηθεί σημαντικά τον Δεκέμβριο.


Συμπερασματικά, υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς ότι ηγετικές προσωπικότητες από ένα διεθνές δίκτυο VIP του Deep State που εμπλέκονται σε εμπορία παιδιών, παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διαφθορά και σατανικά τελετουργικά ερευνώνται, συλλαμβάνονται και εξάγονται στο Gitmo μέσω σφραγισμένων κατηγοριών που επιβάλλονται από Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ.


Οι επιπτώσεις αυτών των εξελισσόμενων γεγονότων για την αποκάλυψη διαβαθμισμένων τεχνολογιών που σχετίζονται με μυστικά διαστημικά προγράμματα, τις βάσεις της Ανταρκτικής κρυμμένες κάτω από τα στρώματα πάγου και την εξωγήινη ζωή, όλα προηγουμένως καταπιεσμένα από το Deep State, είναι βαθιές.


Υπάρχουν λόγοι για επιφυλακτική αισιοδοξία ότι οι προοπτικές «πλήρους αποκάλυψης» θα αυξηθούν σημαντικά καθώς περισσότεροι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι του Deep State οδηγούνται στο Gitmo. Η απομάκρυνσή τους από ισχυρές παγκόσμιες ηγετικές θέσεις θα βοηθήσει σημαντικά στον τερματισμό των δεκαετιών πολιτικών τους να αρνούνται στην υπόλοιπη ανθρωπότητα τα οφέλη των προηγμένων τεχνολογιών που θα φέρουν επανάσταση στη ζωή σε όλο τον πλανήτη.

Συλλήψεις, κατηγορητήρια και εκτελέσεις για χιλιάδες νέους πρώην ελίτ κρατουμένους – Επίσημα έγγραφα

Στη Διάσκεψη Out Of Babylon (τμήμα 3 από 8) που φιλοξενήθηκε στην Εκκλησία των Χαρούμενων Ειδήσεων μεταξύ 4 και 6 Ιουνίου 2021, ο David Lester Straight (πρώην Αναπληρωτής Sherriff County, Αξιωματικός Πληροφοριών & Πράκτορας της Προεδρικής Task Force) επιβεβαίωσε τη χρήση του Κόλπου του Γκουαντάναμο ( GITMO), Guam και Tierra Del Fuego (Ναυτική Βάση Ushuaia) για στρατιωτικά δικαστήρια.

Από τις 2:06:38 στο πλήρες απόσπασμα, ο David εξηγεί ότι αυτά τα δικαστήρια ξεκίνησαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και μόνο 30 δημοσιογράφοι ειδήσεων πήραν ένα λαχείο για να πάνε στο GITMO και να παρακολουθήσουν τις δίκες. Συνεχίζει διευκρινίζοντας ότι η Χίλαρι Κλίντον, η Χούμα Αμπεντίν, ο Τζον Μπρέναν και ο Τζον Ποντέστα έχουν ήδη δοκιμαστεί. Τέλος, εξήγησε ότι είχε τη χαρά να γνωρίσει τον Αντιναύαρχο Darse E. "Del" Crandall Jr. (Ναυτικός δικαστής Γενικός Εισαγγελέας, JAG) ο οποίος είναι ο επικεφαλής δικαστής στο GITMO που είχε το προνόμιο να δικάσει τη Hillary.

Πηγή: https://amg-news.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters