Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Μια σύντομη γενεαλογία και επισκόπηση του NESARA

Το NESARA GESARA έπρεπε να είχε εφαρμοστεί στις 9/11/2001.

Γνωρίζουμε τώρα τον ίδιο τον λόγο αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης. Τι θα γίνει στο επόμενο μέλλον;


Το NESARA GESARA έπρεπε να είχε εφαρμοστεί στις 9/11/2001.

Γνωρίζουμε τώρα τον ίδιο τον λόγο αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης. Τι θα γίνει στο επόμενο μέλλον;

Όταν η ενέργεια, οι μεταφορές και οι αντιγραφείς διανεμηθούν δωρεάν σε όλους, θα γίνουμε ίσοι. Κανείς δεν θα υποδουλωθεί. Οι άνθρωποι απλώς θα κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν, θα έχουν ελεύθερο χρόνο, χρόνο να σκεφτούν και να είναι δημιουργικοί. Δεν χρειάζεται να συσσωρεύσετε τίποτα. Οι προηγμένοι πολιτισμοί δεν ανησυχούν για το από πού θα έρθει το επόμενο γεύμα τους, πώς θα πληρώσουν το νοίκι τους και πώς θα φτάσουν από το Α στο Β. Οι άνθρωποι θα ζήσουν τη στιγμή, δηλαδή θα μεγαλώσουν το δικό τους το φαγητό και το φαγητό των άλλων. Αυτές οι δραστηριότητες δεν χρειάζονται συστήματα πεποιθήσεων. είναι αυθόρμητες. Πολλοί άνθρωποι θα απολαύσουν πραγματικά τη δουλειά τους επειδή τους δίνει νόημα και σκοπό, έναν άλλο τρόπο να υπηρετήσουν.


Το GESARA είναι ένα αρκτικόλεξο του νόμου για την παγκόσμια οικονομική σταθεροποίηση και ανάκαμψη ή τον νόμο για την παγκόσμια οικονομική ασφάλεια και μεταρρύθμιση. Είναι η πιο επαναστατική μεταρρυθμιστική νομοθεσία που έχει ποτέ σαρώσει τον πλανήτη για να αποκαταστήσει την ευημερία και την ειρήνη σε όλο τον κόσμο και μια νέα χρυσή εποχή που λειτουργεί για όλους, όχι μόνο για μια μικρή ελίτ.


Το GESARA ψηφίστηκε να εφαρμοστεί και από τα 209 κυρίαρχα έθνη του κόσμου, σύμφωνα με τη Συμφωνία του Παρισιού για την Κλιματική Αλλαγή που υπογράφηκε το 2015, ξεκινώντας από την αποκατεστημένη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών (γνωστή στις ΗΠΑ ως Νόμος για την Εθνική Οικονομική Ασφάλεια και τη Μεταρρύθμιση NESARA ή Νόμος για την Εθνική Οικονομική Σταθεροποίηση και Ανάκαμψη). 

Στις ΗΠΑ, αυτή η μοναδική νομοθεσία αφαιρεί καρκίνους όπως η Federal Reserve Bank, η Internal Revenue Service (IRS) και η σκιώδης κυβέρνηση USA, Inc. και πολλά άλλα! Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η NESARA θα ακυρώσει όλες τις πιστωτικές κάρτες, τα στεγαστικά δάνεια και άλλα τραπεζικά χρέη λόγω παράνομων τραπεζικών και κρατικών δραστηριοτήτων. Πολλοί το αναφέρουν ως «ιωβηλαίο» ή πλήρη διαγραφή του χρέους.

Επίσης, σχεδιάζεται η κατάργηση του ομοσπονδιακού φόρου εισοδήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας ενιαίος φόρος επί των πωλήσεων 17% θα δημιουργηθεί σε νέα μη βασικά είδη αποκλειστικά για την κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, τα τρόφιμα και τα φάρμακα δεν θα φορολογούνται ούτε θα φορολογούνται μεταχειρισμένα είδη όπως παλιά σπίτια.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS) θα καταργηθεί, με τους υπαλλήλους της IRS να μεταφέρονται στην εθνική φορολογική περιοχή των πωλήσεων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. Το συνταγματικό δίκαιο θα αποκατασταθεί σε όλα τα δικαστήρια και νομικές υποθέσεις της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όλοι οι δικαστές και οι δικηγόροι θα επανεκπαιδευτούν στο συνταγματικό δίκαιο. Όλοι οι πράκτορες και αξιωματούχοι της διοίκησης της Black Cabal και όλα τα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ θα απομακρυνθούν από τα καθήκοντά τους για τις συνεχιζόμενες αντισυνταγματικές ενέργειές τους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο πολλαπλασιασμός του πλούτου που επέτρεψε η GESARA θα σταθεροποιήσει την οικονομία κάθε έθνους. Οι άνθρωποι που έχουν βρει νέο πλούτο στα άκρα είναι πολύ πιο πιθανό να αισθάνονται ότι μπορούν να βοηθήσουν τους συγγενείς τους, τους στενούς τους φίλους και τους συμπολίτες τους. Είναι πιο πιθανό να συμμετάσχουν σε ανθρωπιστικές προσπάθειες. 

Αυτό είναι δημιουργία πλούτου.

Η αναπροσαρμογή του νομίσματος (CR) θα μπορούσε να οδηγήσει σε έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων. Αυτό είναι δημιουργία πλούτου. Όμως, στη συνέχεια θα δημιουργήσει υψηλότερους μισθούς και μισθούς. Αυτό θα αντικατοπτρίζεται στις τιμές. Αυτό θα αντισταθμιστεί από χαμηλότερους φόρους, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάσουν το 80% της τιμής κόστους του τελικού προϊόντος. Αυτό θα οδηγούσε σε αποπληθωρισμό. Καθώς οι τιμές πέφτουν, οι οικονομίες θα αυξάνονται για τον εργαζόμενο και την οικογένειά του. Αυτό θα δημιουργήσει πλούτο. Το ενεργειακό κόστος έχει γίνει επίσης σημαντικό μέρος του μηχανισμού κόστους οποιουδήποτε προϊόντος.


Το ενεργειακό κόστος θα μειωθεί επίσης με τη δωρεάν ενέργεια και τις νέες τεχνολογίες. Ένα νέο νόμισμα ουράνιου τόξου του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ θα δημιουργηθεί με υποστήριξη χρυσού, ασημιού, πλατίνας και πολύτιμων μετάλλων, τερματίζοντας τη χρεοκοπία των Ηνωμένων Πολιτειών που ξεκίνησε από τον Φράνκλιν Ρούσβελτ το 1933. Το διεστραμμένο σύστημα της Federal Reserve θα καταργηθεί αμέσως. 

Κατά τη μεταβατική περίοδο, η Federal Reserve θα έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί παράλληλα με το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ για ένα έτος για να αφαιρέσει όλα τα γραμμάτια της Federal Reserve από την προσφορά χρήματος. Το οικονομικό απόρρητο θα αποκατασταθεί. Πολλά ταμεία ευημερίας θα απελευθερωθούν, ανακοινώνοντας μια νέα αρχή για τις χώρες του παγκόσμιου νότου και τους φτωχούς ανθρώπους από τις ανεπτυγμένες χώρες.



Πηγη: https://amg-news.com/gesara-nesara-





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters