Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Ο δρόμος προς τον κόλπο του Γκουαντάναμο για την παγκόσμια ελίτ – Καλώς ήρθατε στο Guantanamo Bay, Σπίτι μου σπιτάκι μου!

 

Κάντε τους κρεμασμένους προδότες πάλι σπουδαίους!

GITMO φυλακή έτοιμη για μαζική αποστράγγιση βάλτου. Φορτηγίδες φυλακής που στάλθηκαν στο Gitmo. Ο κατάλογος των ελίτ και των δημοκρατικών δικαστηρίων..

– Η ΦΥΛΑΚΗ GITMO ΕΤΟΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ ΒΑΛΤΩΝ

Όπως θυμάστε: στις 21 Δεκεμβρίου συνέβησαν διάφορα:

  • 1) Ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε ένα εκτελεστικό διάταγμα που ουσιαστικά κήρυξε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης σε κάθε περιοχή – δίνοντας στον Πρόεδρο την εξουσία να εξοντώσει αυτές τις Ελίτ σε όλο τον πλανήτη.
  • 2) Ο στρατηγός Mattis (Sec of Defense) πραγματοποίησε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στη μισθωμένη ναυτική μας βάση In Cube που ονομάζεται  Guantanamo Bay (GITMO)  για μια απροειδοποίητη επιθεώρηση.
  • Η τελευταία φορά που ένας Υπουργός Άμυνας επισκέφτηκε το GITMO ήταν πριν από 16 χρόνια, όταν ο Ντόναλντ Ράμσφελντ πήγε εκεί για να το προετοιμάσει για να δεχθεί κρατούμενους.
  • 3) Το 850ο Στρατιωτικό Τάγμα από την Εθνοφρουρά της Αριζόνα κινητοποιήθηκε με το σύνολο των 800 ατόμων και στάλθηκε στο GITMO για 9 μηνιαία αποστολή για να βοηθήσει στη φύλαξη — 40 Αιχμαλώτους;

Προφανώς ο τελευταίος παράφρων Πρόεδρος ρύθμισε ότι όλες οι Μονάδες Εθνοφρουράς θα αναπτύσσονται για 1 χρόνο κάθε 3 χρόνια — κάτι που καταστρέφει εντελώς την ικανότητα οποιουδήποτε να βρει δουλειά στην Εθνική Φρουρά. Γεια σου αφεντικό – Μπορώ να δουλέψω για σένα μόνο 2 από 3 χρόνια;



Εικασίες στους 850 βουλευτές είναι ότι οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για μια τεράστια εισροή κρατουμένων στο GITMO που είναι πολύ καλά, καθώς η βάση μόλις έλαβε επίσης 800 εκατομμύρια δολάρια για την ανοικοδόμηση όχι μόνο του Βασικού Στέγασης αλλά και της ίδιας της φυλακής.

4) Πάνω από 200 CEO της Elite στην Αμερική παραιτήθηκαν αμέσως μετά την υπογραφή του νόμου περί κατάστασης έκτακτης ανάγκης που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο.

Οι περισσότερες από αυτές τις Ελίτ κυριολεκτικά τρέχουν για τους λόφους - θάβοντας τα δολάρια τους σε λογαριασμούς offshore. Δυστυχώς, όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί παγκοσμίως μπορεί να είναι προσβάσιμοι από το Federal Reserve System – εκτός από τη Νέα Τράπεζα που δημιουργείται από τους Κινέζους και τους Ρώσους στο Νέο Διατραπεζικό Σύστημά τους.

Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει την πλήρη συνεργασία με τους Ρώσους και Κινέζους ηγέτες στο ότι αυτές οι Ελίτ δεν θα μπορούν να τρέξουν σε καμία από αυτές τις χώρες.

5) Η IBC Airlines έχει τώρα ξεκινήσει τακτικές πτήσεις προς το GITMO και πλέον πετάει εκεί 3 φορές την εβδομάδα.

Η IBC Airlines διαχειρίζεται εμπορευματικά φορτία – έτσι προφανώς πολλές προμήθειες μεταφέρονται τώρα στο GITMO.

Φαίνεται ότι το GITMO προετοιμάζεται να λάβει κάποιες ελίτ υψηλού επιπέδου που μπορεί να δικαστούν για προδοσία και να βρουν μια παρατεταμένη διαμονή στο "GITMO θέρετρο".

Με ό,τι τύχη, αυτές οι προδοτικές ελίτ μπορεί να πάρουν ακόμη και ένα μαξιλάρι για την παρατεταμένη διαμονή τους – χωρίς να αστειεύομαι.

Δεν πρόκειται για αριστερά εναντίον δεξιά – πρόκειται για την καταστροφή του πλανήτη Γη.

Επιπλέον – ο Πρόεδρος Τραμπ έχει θεσπίσει τους Παλαιούς Νόμους Μετανάστευσης που δηλώνουν ξεκάθαρα εάν θέλετε να καταστρέψετε την αμερικανική κυβέρνηση δεν μπορείτε να μεταναστεύσετε εδώ – ένας νόμος που αγνοήθηκε από τους τελευταίους 4 Προέδρους σε μια σαφή προσπάθεια να ξεκινήσει το Σχέδιο Cloward Pivens και να καταστρέψει την Αμερική και την ελευθερία.

Αυτό σημαίνει ότι εάν είστε μετανάστης και μέλος μιας οργάνωσης που σχεδιάζει να ανατρέψει την κυβέρνηση των ΗΠΑ – θα σας στείλουν σπίτι.

Υποθέτω ότι αυτό σημαίνει ότι το FBI θα πρέπει να κλείσει ΚΑΙ τα 50 στρατόπεδα τρομοκρατίας που διευθύνουν σε αυτή τη χώρα;

Αυτό περιλαμβάνει επίσης εκείνους που ακολουθούν το Κοράνι και σχεδιάζουν να καταστρέψουν τους νόμους των ΗΠΑ εφαρμόζοντας τον νόμο της Σαχρία.

Επίσης: Ενημερωμένη λίστα κατηγορητηρίων, συλλήψεων και εκτελέσεων – Εξάρθρωση των Deep State Operatives and Doubles 

Έτσι, όσον αφορά τα 258 εκατομμύρια μετανάστες παγκοσμίως, θα εισέλθουν στις ΗΠΑ εάν και μόνο εάν υποστηρίξουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Παρακαλώ προσευχηθείτε ώστε, εάν αυτό είναι ένα νέο σύνολο Δοκιμών της Νυρεμβούργης, να ξεκινήσει αυτοί οι παράφρονες αριστεροί ηγέτες των ΝΑΖΙ, ο Πρόεδρος να μπορέσει να συγκεντρώσει όλους εκείνους που πρέπει να περιοριστούν.

Το GITMO είναι σε θέση να χειριστεί περίπου 800 Φυλακισμένους και οι Ιδιωτικές Φυλακές στην έρημο της Αριζόνα μπορούν να χειριστούν απεριόριστο αριθμό Αριστερών.

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΡΙΚΕΣ:

1) Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει έναν νέο σερίφη και οι δολοφονίες και οι κλοπές που διαπράχθηκαν στα ράντσο στη Νεβάδα και στο νότιο Όρεγκον διερευνώνται τώρα.

Προσευχηθείτε όσοι ένοχοι κλοπής και δολοφονίας είτε μετανοήσουν είτε εξουδετερωθούν αμέσως.

Τέλος – υπάρχει ένας Τεράστιος φράχτης που χτίζεται μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν, αλλά δεν βλέπουμε κανέναν αριστερό να ξεσηκώνεται για αυτό.

Προφανώς το Αφγανιστάν έχει τεράστια ποσότητα Πετρελαίου και Ορυκτού Πλούτου που οι αμερικανικές δυνάμεις προσπαθούν να εξορύξουν από τους ντόπιους για περισσότερα από 15 χρόνια, αλλά οι ντόπιοι αρνούνται να καταστρέψουν τη γη τους για βραχυπρόθεσμα κέρδη.

Τα μόνα ενεργά ορυχεία εκεί είναι η κινεζική εξόρυξη λιθίου και οι φάρμες οπίου των ΗΠΑ – τα οποία ενδέχεται να τελειώσουν πολύ σύντομα.

Στρατόπεδο κράτησης του Γκουαντάναμο: Συλλήψεις, κατηγορίες και εκτελέσεις για χιλιάδες νέους πρώην ελίτ κρατουμένους – Επίσημα έγγραφα

Πριν ξεκινήσουμε, ας καταλάβουμε πρώτα ότι πριν γίνει ο Τραμπ, το POTUS GITMO (Κόλπος Κράτησης του Γκουαντάναμο) ήταν ένα κλάσμα του μεγέθους που έχει τώρα. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί ξεκάθαρα από τα ακόλουθα γραφικά, προσδιορίζοντας ένα σημαντικό ποσοστό επέκτασης για αυτό που αναμένεται να είναι δεκάδες χιλιάδες νέοι πρώην ελίτ κρατούμενοι.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!🔥🔥🔥

Λοιπόν, αυτοί που δεν εκτελούνται μέσω στρατοδικείου τουλάχιστον. Τώρα, αν δεν γνωρίζετε αυτά τα κατηγορητήρια στα οποία αναφέρομαι, αυτό είναι απολύτως λογικό γιατί είναι ακόμη σφραγισμένα και δεν είναι ακόμη δημόσια. Επιτρέψτε μου να σας διαφωτίσω. Αυτά ισοδυναμούν με περίπου 222.000 σφραγισμένα κατηγορητήρια και αφορούν τα πιο ανησυχητικά και διεφθαρμένα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 

Αυτά κυμαίνονται από εμπορία ανθρώπων, εμπορία οργάνων, σεξουαλική διακίνηση παιδιών, δουλεία, προδοσία, τρομοκρατία, απάτη, κατάχρηση τεχνητής νοημοσύνης, γενοκτονία, πλύση εγκεφάλου, δυσφήμιση, κίνδυνος 5G, θρησκευτικές διακρίσεις, παραποίηση, λογοκρισία, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και πρόληψη της σωτηρίας της ανθρωπότητας από κίνδυνος βιοτεχνολογίας.

Παρακάτω θα βρείτε τη σχετική και επιβεβαιωμένη εν εξελίξει αγωγή που κατατέθηκε από την Cyprus A. Parsa, The AI ​​Organization vs. Google et al. στις 26 Φεβρουαρίου 2020.

[1] Full Suit – Cyprus A. Parsa, The AI ​​Organization vs. Google et al.


Ομοίως, έχουν δημοσιευθεί πολυάριθμα έγγραφα στον ιστότοπο του Διεθνούς Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με παραβιάσεις και των 30 άρθρων της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (UDHR), συμπεριλαμβανομένων των εγκλημάτων πολέμου για τη διάπραξη μαζικής γενοκτονίας μεταξύ των ANTIFA, CDC, Fauci, Gates Foundation, National Συντεχνία Δικηγόρων, Ένωση Εθνικών Κυβερνητών, Οικογένεια Ρότσιλντ και ΠΟΥ.

[2] Πλήρες έγγραφο – Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον Gates et al.

[3] Πλήρες έγγραφο – Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον Οικογένειας Ρότσιλντ

[4] Πλήρες έγγραφο – Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον ANTIFA et al.

 Πολλές από αυτές τις ελίτ του βαθέως κράτους έλαβαν προειδοποίηση για τις επικείμενες συλλήψεις τους μέσω μυστικών φακέλων που μοιράστηκαν στην κηδεία του Τζορτζ ΗΒ Μπους. Το παρακάτω βίντεο και εικόνα θα σας δείξει μερικούς από αυτούς στους οποίους επιδόθηκε η επιστολή και τι ακριβώς έλεγε η επιστολή.

Ουσιαστικά, ο George HW Bush ομολόγησε τα πάντα στο δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του (που γυρίστηκε σε αναλογική), γεγονός που ενέπλεξε σοβαρά πολλές μαριονέτες του βαθιού κράτους.


Σχετικό:  Θυμάστε την κηδεία του George HW Bush; Θυμάστε όταν όλα τα μέλη του The Cabal έδιναν φακέλους; Μια νέα θεωρία μόλις βγήκε στην επιφάνεια…

 


Πολλές από αυτές τις εμπλεκόμενες ελίτ χρησιμοποιούν τον COVID-19 ως πρόσχημα για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, χρησιμοποιώντας κωδικοποιημένες επικοινωνίες για να ενημερώνουν ο ένας τον άλλον για τις νομικές τους καταστάσεις. Οι παρακάτω εικόνες μας δίνουν μια μεγάλη ανάλυση των σχολίων τους.



Πολλές από αυτές τις εμπλεκόμενες ελίτ ταιριάζουν επί του παρόντος με οθόνη αστράγαλο ή ιχνηλάτη μικροτσίπ. Συχνά προσποιούνται έναν τραυματισμό στο πόδι για να βάλουν ένα μεγάλο γύψο/στήριγμα πάνω από την οθόνη για να τον κρύψουν εύκολα. Παρακάτω μπορούμε να δούμε την Ellen DeGeneres με την SMART Monitor της.


Επίσης: Η ταινία σεξουαλικής ταινίας της Χίλαρι είναι χειρότερη από όσο μπορείτε να φανταστείτε | Το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΙΚΟ

Ο Justin Trudeau, για παράδειγμα, είχε ο ίδιος το μόνιτορ αστραγάλου για κάποιο χρονικό διάστημα, έως ότου υποτίθεται ότι έκανε μικροτσίπ στον εαυτό του, όπως εξηγείται παρακάτω στο ακόλουθο σημείωμα της Annie, ενός αξιωματούχου της καναδικής κυβέρνησης.



Ενώ ο κλώνος/διπλός Τζο Μπάιντεν δείχνει τόσο κατάφωρα πόσο δεν είναι σπασμένο το πόδι του, μόλις λίγες μέρες αφότου φέρεται να το έσπασε. Είναι τόσο προφανές ότι κρύβει μια οθόνη αστράγαλο και αυτό το κάνει αναμφισβήτητο. Σαφώς έχει συνθηκολογήσει πλήρως με το σχέδιο και απλώς παίζει τον ρόλο του, πιθανώς ακόμη και ένας ηθοποιός λευκού καπέλου.



Πρέπει να διαβάσετε: Q Drops! ΤΡΑΜΠ: «ΕΝΔΕΙΚΤΑΙ» – Πριν ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ ως Ήρωας. Ε: Πού πηγαίνει; Ναί! Επόμενη στάση, GITMO! Ενα ένα…


Από τις 11 Ιουνίου 2020, εικόνες με λίστες με ονόματα ελίτ άρχισαν να εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κυκλοφορούν σε ομάδες και ομαδικές συνομιλίες. Φαίνεται να εντοπίζουν ποιος βρίσκεται επί του παρόντος σε κατ' οίκον περιορισμό, στη φυλακή, σε αναμονή του δικαστηρίου, στο GITMO ή ποιος έχει ήδη εκτελεστεί.

Υπάρχουν πολλές εκδόσεις των λιστών και φαίνεται να υπάρχει αρκετή επικάλυψη στα ονόματα, κάτι που βοηθά στην επιβεβαίωση της εγκυρότητάς τους:

Οι ακόλουθες 50 πολιτικά εμπλεκόμενες ελίτ έχουν κατηγορηθεί για οποιονδήποτε συνδυασμό από τις ακόλουθες παραβιάσεις κακουργημάτων του Κώδικα Τίτλου 18 των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων:

18 Κώδικας ΗΠΑ § 2381 – Προδοσία

18 Κώδικας ΗΠΑ § 2382 – Misprision of Treason

18 Κώδικας ΗΠΑ § 2383 – Εξέγερση ή εξέγερση

18 Κώδικας Η.Π.Α. § 2384 – Συνωμοσία στασιασμού

18 Κώδικας Η.Π.Α. § 2385 – Συνηγορία για την ανατροπή της κυβέρνησης


 

Αυτές οι συλλήψεις, εκτελέσεις και δικαστήρια ξεκίνησαν ήδη από το 2017 κατά τη διάρκεια της προεδρίας Trumps και συνεχίζονται ακόμη μέχρι σήμερα, καθώς πολλά κατηγορητήρια δεν έχουν ακόμη αποσφραγιστεί. Τα παρακάτω διαγράμματα επιδιώκουν να δώσουν νόημα στο «σχέδιο» ή «παράσταση» ή «ταινία» ή «σενάριο» που παρακολουθεί ολόκληρος ο κόσμος καθώς η κακοκαιρία καταστρέφεται στα παρασκήνια.

Σχετικά: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Οι εκτελεσθέντες: Κλώνοι, διπλοί, ηθοποιοί, τραβεστί που κρύβονται σε κοινή θέα, ολογραφικά ή CGI

 


Πολλές από τις ελίτ που έχουν ήδη συλληφθεί ή εκτελεστεί μαζί με εκείνους που δεν έχουν ακόμη το στρατοδικείο τους θα συνεχίσουν να αυτοκτονούν ή να πεθαίνουν με μυστηριώδεις θανάτους. Αυτός είναι επίσης ο τρόπος με τον οποίο οι κλώνοι/διπλοί λευκού καπέλου που συμπληρώνουν τις κατηγορούμενες ελίτ θα βγουν από την ταινία που παρακολουθούμε όλοι.

► «Κβαντικό πεδίο»: Μυστικές τεχνικές που χρησιμοποίησε ένας πρώην επιστήμονας της CIA για να ανοίξει το «3ο μάτι» σας

Τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης μπορεί ακόμη και να χαρακτηρίσουν πολλούς από αυτούς τους θανάτους Rommel ως COVID-19 για να ωθήσουν την αφήγησή τους στις μάζες που κοιμούνται, προκειμένου να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους φόβους. Αυτές οι ελίτ προσπαθούν να διατηρήσουν ανέπαφη τη δημόσια εικόνα και την κληρονομιά τους και έχουν κάνει συμφωνίες στα παρασκήνια. Τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει είναι είτε προδοτικά είτε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που όλα ισοδυναμούν με θανατική ποινή ανεξαρτήτως.



Το Operation Warp Speed, μια επιχείρηση παράδοσης στρατιωτικού εμβολίου πιστεύεται ότι είναι κρυφά αυτά τα κατηγορητήρια που αποσφραγίζουν μαζικές συλλήψεις μέσω του στρατού για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, προδοσία και άλλα υψηλά εγκλήματα (ο στρατός είναι η θεραπεία). Έχουμε δει πολλές ενέσεις εμβολίων που μεταδίδονται ζωντανά (πολλές από τις οποίες φαίνεται να χρησιμοποιούν βελόνες για ψεύτικες ενέσεις) σε γνωστά προδοτικά ή παιδόφιλα άτομα.

Τώρα το βασικό σημείο που πρέπει να προσέξουμε στην παρακάτω εικόνα είναι ότι όλες οι σημαίες είναι τσαλακωμένες, κάτι που είναι κομπίνα για προδότη/προδοσία. Είναι δυνατόν αυτά τα εμβόλια να είναι πραγματικά θανατηφόρες ενέσεις; Έχουμε μόλις δει ηθοποιούς/κλώνους/διπλούς να αποσύρονται σταδιακά από την ταινία;



Τα παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς ο Τραμπ μπόρεσε να χρησιμοποιήσει στοιχεία αδρενοχρωμίας και εμπορίας παιδιών σε όλες τις χώρες σε όλο τον κόσμο για να τις κάνει να συνθηκολογήσουν με το σχέδιο. Αυτό περιλαμβάνει τα δικαιώματα, τους πρωθυπουργούς, τους προέδρους, το Βατικανό και όλες τις κεντρικές τράπεζες που ελέγχονται από τους Rothschild.

Ουσιαστικά, αυτό εξηγεί πώς ο Τραμπ είναι σήμερα ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με τον μεγαλύτερο στρατό στον κόσμο, καθώς όλες οι χώρες που συμφώνησαν να συνθηκολογήσουν με τις απαιτήσεις του Τραμπ ακολουθούν τώρα κάθε εντολή του.

Όπως αναφέρθηκε στα παραπάνω βίντεο, η ανθρώπινη κλωνοποίηση έχει επιβεβαιωθεί και πολλές από τις ελίτ που βλέπετε τώρα είναι στην πραγματικότητα κλώνοι ή διπλοί που στέκονται για τον εαυτό τους.

Epstein Flight Logs – Hollywood Illuminati Satanic Cult – Τους έστειλε όλους στο GITMO!

ΟΒΙΔΑ! Λίστα ονομάτων παιδομάζας του Χόλιγουντ – Παιδοφιλία – CIA και Μοσάντ – Εμπορία παιδιών στην Αμερική | Αηδιαστική ταινία σεξ της Χίλαρι Κλίντον | Κατάλογος κατηγορητηρίων, συλλήψεων και εκτελέσεων – Dismonting the Deep State Operatives and Doubles:

Ακολουθεί μια πλήρης λίστα με άτομα που ερευνώνται ενεργά για εγκλήματα κατά παιδιών. Πολλοί λένε ότι έχουν ήδη γίνει συλλήψεις αλλά κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει. Κάτι που πρέπει να αναρωτηθείτε καθώς εξετάζετε αυτήν τη λίστα…. αν αυτοί ήταν ψευδείς ισχυρισμοί, δεν θα είχε κάνει κάποιος βήμα μέχρι τώρα;

Με όσα λεφτά έχουν, δεν θα είχε κάνει κάποιος μέχρι τώρα μήνυση για συκοφαντία; Σε κάνει να αναρωτιέσαι. Αυτό που είναι πραγματικά λυπηρό είναι ότι όποιος γίνεται διάσημος γίνεται στόχος.

Μερικοί γεννιούνται σε αυτή τη μυστική κοινωνία, κάποιοι πωλούνται σε αυτήν από τους γονείς τους, άλλοι ναρκώνονται και εκβιάζονται, άλλοι ανταμείβονται για τη συμμετοχή τους στη λατρεία παίρνοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες. Είναι η εικασία του καθενός ως προς τη συγκεκριμένη ιστορία για κάθε ηθοποιό. Ο Θεός να ελεήσει τις ψυχές τους…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:  https://amg-news.com/bombshell-list-of-hollywood-pedo-names-pedophilia-cia-and-mossad-child-trafficking-in-america-sickening-hillary-clinton- σεξουαλική μαγνητοταινία-λίστα-κατηγοριών-συλλήψεις-και-exe/

Προειδοποίηση: Γραφικό περιεχόμενο – Τελετουργικά δείπνου που εκτίθενται στη σατανική ελίτ της Μαρίνας Αμπράμοβιτς | Στρεβλές σεξουαλικές και κανιβαλιστικές τελετουργίες

Εάν δεν είστε πεπεισμένοι ότι οι σατανικές σεξουαλικές λατρείες λειτουργούν στην κοινωνία μας και ακριβώς κάτω από τη μύτη μας, επιτρέψτε μου να σας συστήσω τη Μαρίνα Αμπράμοβιτς, μια 75χρονη Σέρβα καλλιτέχνιδα, που ισχυρίζεται ότι δοκιμάζει τα όρια του ανθρώπινου σώματος.

Mock Cannibalism – Spirit Cooking
Στα email του WikiLeaks Podesta, υπάρχει το email 15893 που αναφέρεται σε ένα «Δείπνο μαγειρικής με πνεύμα», για το οποίο μιλάει η λεγόμενη «καλλιτέχνης» Marina Abramovic στον Tony Podesta και ελπίζει να μάθει αν ο αδελφός του John Podesta έρχεται να.

Το δείπνο Spirit Cooking στο οποίο αναφέρεται είναι το διάσημο που μπορεί να έχετε δει όπου οι άνθρωποι μαζεύουν υγρά από γυμνούς ανθρώπους που βρίσκονται σε λουτρά ψευδοαίματος, προφανώς μελάσα (αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δεν υπήρχε τίποτα άλλο αναμεμειγμένα). Έχει χρησιμοποιήσει αληθινό αίμα στην «τέχνη» της στο παρελθόν, όπως θα δείτε. Μπορείτε να δείτε τη Lady Gaga να απολαμβάνει το κόκκινο υγρό της που ξέστηκε από μια γυμνή γυναίκα που μιμείται ένα κανιβαλιστικό τελετουργικό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:  https://amg-news.com/satanic-elite-exposed-marina-abramovic-dinner-rituals-perverse-sexual-and-cannibalistic-rituals/

PizzaGate Το σκάνδαλο παιδεραστίας των αμερικανικών ελίτ: Χίλαρι Κλίντον, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, Τζον και Τόνι Ποντέστα… Η λίστα θα ήταν ατελείωτη

Pizzagate είναι ο όρος που δίνεται στη ροή ειδήσεων και αποκαλύψεων σχετικά με
ένα πιθανό δίκτυο παιδεραστών που λειτουργούσε στην Ουάσιγκτον μέσω συμβόλων και λέξεων-κλειδιών σε μια-δυο οικογενειακές πιτσαρίες. Σε αυτό το άρθρο θα καλύψουμε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την κατηγορία για κακοποίηση παιδιών.

Όταν ερευνητές από το Reddit και το 4Chan άρχισαν να εμβαθύνουν στο θέμα των email του Podesta που διέρρευσαν, βρήκαν κάτι λίγο περίεργο. Περίεργες αναφορές στην πίτσα, το πινγκ πονγκ και μια μικρή εγκατάσταση στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον DC που ονομάζεται Comet Ping Pong.

Αποδεικνύεται ότι μέσα στα χιλιάδες email του Podesta που άφησαν τη Χίλαρι Κλίντον σε κακή θέση όσον αφορά τον χειρισμό της κατάστασης στη Λιβύη και τη Συρία όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Ομπάμα, υπήρχαν επίσης περίεργα email στα οποία επαναλαμβάνονταν επίμονα λέξεις και λέξεις. . φράσεις που έμοιαζαν να μην έχουν κανένα νόημα ή νόημα με βάση τα συμφραζόμενα.

Μόνο όταν έγινε κατανοητό ότι υπήρχε μια γλώσσα κώδικα στα λόγια του ίδιου, ήταν δυνατό να μετρηθεί τι λέγεται σε αυτά τα email. Ο Podesta και οι διεστραμμένοι φίλοι του μίλησαν για την κακοποίηση παιδιών με μια κρυπτογραφημένη γλώσσα που χρησιμοποιείται ευρέως σε κύκλους παιδεραστών στο Διαδίκτυο εδώ και χρόνια.

Αντικαθιστούν λέξεις που σχετίζονται με την παιδεραστία με «αθώες» λέξεις, κάποιες που σχετίζονται με φαστ φουντ και συναφή συστατικά όπως «πίτσα», «hodotgs», «masa», «salsa», «queso» ή πιο εξωτικά πράγματα όπως «Nuez» ή “bandanas” “των χρωμάτων”.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:  https://amg-news.com/pizzagate-the-pedophile-scandal-of-the-american-elites-hillary-clinton-barack-hussein-obama-john-and-tony-podesta- britney-spears-lindsey-lohan-justine-bieber-miley-cyrus-the-list-woul/


Κλώνοι, διπλοί, ηθοποιοί, τραβεστί που κρύβονται σε κοινή θέα, ολογραφικά ή CGI – Οι ψευδαισθήσεις είναι ΤΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τώρα.. Έχουν γίνει φυσιολογικές!

Αναφέρεται ότι πολλά δημόσια πρόσωπα έχουν αντικατασταθεί από κλώνους/διπλούς στις μέρες μας. Σύμφωνα με το ZetaTalk, αυτά τα Στρατιωτικά Δικαστήρια λειτουργούν στις ΗΠΑ από τις αρχές του 2019, εγκεκριμένα από το Εκτελεστικό Διάταγμα του Προέδρου Τραμπ. Ζητήματα όπως η προδοσία και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εμπίπτουν στη στρατιωτική αρμοδιότητα και επιτρέπουν μια ταχεία δίκη υπό μυστικότητα, που συνήθως οδηγεί σε εκτελέσεις ή μακροχρόνιες παραμονές στο GITMO.

Τύποι κλώνων που χρησιμοποιούνται από τους Illuminati:

Πραγματικοί κλώνοι: Αυτό είναι ένα άτομο που αναπτύχθηκε από δοκιμαστικούς σωλήνες, γνωστούς ως "in vitro" ή εμφυτεύονται στη μήτρα, με πανομοιότυπη γενετική σύνθεση με ένα άλλο άτομο.

Συνθετικά άτομα: Αυτά τα άτομα φαίνονται εξίσου αληθινά με ένα πραγματικό πρόσωπο, αν και είναι φτιαγμένα από ορισμένους ιστούς που εξάγονται από βοοειδή, για παράδειγμα.

Οργανικά ρομποτοειδή: Πρόκειται για μια τεχνητή ζωή που δημιουργήθηκε εντελώς διαφορετική από τους κλώνους ή τα συνθετικά. Η οργανική τεχνολογία ρομποτικών χρησιμοποιείται για τη δημιουργία όσο το δυνατόν ακριβέστερων αντιγράφων σημαντικών ανθρώπων.

Doubles (Look-likes): Ένα συνεχές πρόγραμμα για την εύρεση ομοειδών για εξέχοντες ανθρώπους, καθώς και ένα πρόγραμμα για τη δημιουργία μυστικών πανομοιότυπων διδύμων (τα οποία χωρίζονται κατά τη γέννηση και δεν βλέπουν ποτέ ο ένας τον άλλον).

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://amg-news.com/clones-doubles-actors-transvestites-hiding-in-plain-sight-holographic/ 

Επίσης: Gitmo News: Οι κλώνοι του Deep State τελειώνουν μετά από τρία χρόνια, λένε οι ερευνητές κλωνοποίησης στους στρατιωτικούς – Αποκαλύφθηκαν οι Doppelgangers/Clones. Η Liz Cheney Hanged –  https://amg-news.com/gitmo-news-deep-state-clones-end-after-three-years-cloning-researchers-tell-military-doppelgangers-clones-revealed-liz-cheney- κρεμασμένος/


 

«Ξέρουν τα πάντα. Συγγνώμη." Αντιδράσεις στον φάκελο της κηδείας του Τζορτζ Μπους—Σημείωση: Ο ΠΕΝΣ πήρε κι αυτός ένα!

Θυμάστε την κηδεία του George HW Bush;

Τι θα λέγατε ότι το πρόσωπο του Τζεμπ χλόμιασε όταν άνοιξε το δικό του;

Θυμάστε όταν έδωσαν φακέλους σε όλα τα μέλη της cabal;

Και θυμάστε πώς χλόμιασε το πρόσωπο του Τζεμπ όταν άνοιξε το δικό του;

Αν όχι, εδώ είναι μια ανανέωση –  https://amg-news.com/archives/8599




Αποποίηση ευθύνης: Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν τις επίσημες απόψεις της Medeea Greere ή του American Media Group. Οι ιστορίες που κατατέθηκαν κάτω από το Opinion περιέχουν πληροφορίες από διάφορες πηγές που μπορεί να είναι τόσο επαληθευμένες όσο και μη επαληθευμένες. Η Medeea Greere και το American Media Group δεν προβάλλουν κανέναν ισχυρισμό ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που εκφράζονται στην ενότητα γνώμης, ωστόσο ενθαρρύνουμε τον αναγνώστη να κάνει περαιτέρω έρευνα μόνος του και ελπίζουμε ότι θα μοιραστείτε τα ευρήματά σας μαζί μας. Η αποστολή για την αλήθεια απαιτεί συλλογική προσπάθεια. Όλες οι δηλώσεις, οι ισχυρισμοί, οι απόψεις και οι απόψεις που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρουσιάζονται πάντα ως μη επαληθευμένες και πρέπει να γίνονται αντιληπτές από τον αναγνώστη. Δεν υποστηρίζουμε τις απόψεις που εκφράζονται σε αυτόν τον ιστότοπο και δεν υποστηρίζουμε, δεν αντιπροσωπεύουμε ή εγγυόμαστε την πληρότητα, την αλήθεια, την ακρίβεια,



Πηγη: https://amg-news.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters