Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Το παιχνίδι τελείωσε, Το SATANATO έχασε, θα ακολουθήσουν τεράστιες επιπτώσεις

Το ΝΑΤΟ και οι άρχοντες της Χαζαρικής Μαφίας του έχουν χάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και για τον πλανήτη γη, οπότε θα ακολουθήσουν ιστορικές επιπτώσεις, συμφωνούν όλες οι πολωνικές, κινεζικές, ρωσικές, MI6 και CIA πηγές.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Αλεξάντερ Γκρούσκο δήλωσε την περασμένη εβδομάδα «Το ΝΑΤΟ έχει ήδη ηττηθεί στην Ουκρανία».

https://tass.com/politics/1523193

Για παράδειγμα, «τα χτυπήματα υψηλής ακρίβειας στις στρατηγικές ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας οδήγησαν σε μαζικές διακοπές ρεύματος και ανάγκασαν το Κίεβο να αναστείλει τις εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας προς την Ευρώπη»,   γράφει η Rossiyskaya Gazeta .

Φυσικά, οι Ρώσοι δεν είναι μια αντικειμενική πηγή, αλλά, οι πολωνικές πηγές πληροφοριών συμφωνούν λέγοντας: «Το χειμώνα, οι Ρώσοι θα περάσουν μέσω της Ουκρανίας στον Δνείπερο, αφαιρώντας την Οδησσό και το Χάρκοβο. Η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται για γη πέρα ​​από τον Δνείπερο». Σημειώνουν επίσης «Η ΕΕ έχει ξεκινήσει έκτακτη εκκένωση των πρεσβειών της από το Κίεβο στην πολωνική πόλη Rzeszów (Rzeszow).»



Οι KM έχουν περιοριστεί στη χρήση γραφικών υπολογιστών και πλαστών βίντεο για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι ο πόλεμος εξακολουθεί να διεξάγεται. Εδώ, για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε Ουκρανούς ηθοποιούς ντυμένους τραυματισμένους να βγάζουν selfies στο Κίεβο για ζωντανή κάλυψη από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης



Τώρα ρίξτε μια ματιά στο ολόγραμμα του Zelensky που είναι υπό κατασκευή.



Οι κινεζικές μυστικές υπηρεσίες λένε επίσης ότι «το 80% των δυνάμεων του ΝΑΤΟ καταστράφηκαν στην Ουκρανία, γι' αυτό και διατυπώνουν πυρηνικές απειλές» (οι κινεζικές πληροφορίες παρείχαν επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα εξουσίας που έλαβε χώρα εκεί, τις οποίες θα συζητήσουμε παρακάτω).

Οι απειλές για τον Αρμαγεδδώνα είναι φυσικά κούφια γιατί ούτε το KM ούτε το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν δεν ελέγχουν κανένα πυρηνικό όπλο, λένε πηγές του Πενταγώνου.

Υπάρχουν επίσης περισσότερες ενδείξεις ότι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ χρεοκόπησαν. Δύο από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες αυτής της εταιρείας, καθώς και των περισσότερων από τις εταιρείες του Fortune 500, η ​​Blackrock και η Vanguard φαίνεται να έχουν κηρύξει πτώχευση.

Η Blackrock International, Inc. Αρχεία χρεοκοπίας στο Λαφαγιέτ | BKData

https://www.blackrock.com/us/individual/products/227732/blackrock-international-institutional-class-fund

https://www.bankruptcyobserver.com/bankruptcy-case/VANGUARD-ENTERPRISES

Ορισμένοι αναγνώστες ισχυρίζονται ότι αυτά δεν είναι η πραγματική συμφωνία, αλλά εξελίσσονται γεγονότα που θα το κάνουν αναμφισβήτητο την USA Corporation, καθώς και τα ιδιόκτητα Ηνωμένα Έθνη, BIS, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα κ.λπ.

Για να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό είναι αλήθεια, οι χρηματοπιστωτικές αγορές μπορεί να είναι το πρώτο μέρος για να δούμε τεράστια γεγονότα να εκτυλίσσονται. Η US Corporation έχασε μια προθεσμία πληρωμής στις 30 Σεπτεμβρίου και έλαβε προθεσμία έως τις 14 Οκτωβρίου για να βρει τα χρήματα πριν δηλωθεί ως αθέτηση υποχρέωσης. Εάν δεν βρήκαν πρόσθετη χρηματοδότηση, τότε όλη η κόλαση θα χαλάσει.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν το έκαναν.

Για παράδειγμα, οι ναυτιλιακές τιμές για τον Ειρηνικό έχουν πέσει κατά 75% από νωρίτερα φέτος, επειδή οι Ασιάτες δεν δέχονται πλέον αστεία χρήματα FRB ως πληρωμή για πραγματικά αγαθά.

https://www.hellenicshippingnews.com/cargo-shipowners-cancel-sailings-as-global-trade-flips-from-backlogs-to-empty-containers/

Επίσης, στις 12 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας Andrew Bailey είπε ότι η BOE θα σταματήσει να υποστηρίζει τις χρηματοπιστωτικές αγορές στις 14 Οκτωβρίου. Τότε, εκείνη την ημέρα, ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Kwasi Kwarteng απολύθηκε. Μετά από αυτό, πολιτικές όπως οι μη χρηματοδοτούμενες φορολογικές περικοπές για τους πλούσιους καταργήθηκαν.

Πηγές της MI6 λένε ότι οι Rothschild έχουν χάσει τον έλεγχο της BOE και ότι μια de facto στρατιωτική κυβέρνηση κυβερνά τώρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Αν ναι, το βρετανικό υποκατάστημα των Rothschild έχει πλέον επίσημα χάσει τον έλεγχο του BOE για πρώτη φορά από τότε που το ανέλαβε μέσω συναλλαγών εμπιστευτικών πληροφοριών μετά τη μάχη του Βατερλό το 1815.

Τώρα, το ελβετικό υποκατάστημα της οικογένειας Rothschild φαίνεται επίσης να αντιμετωπίζει προβλήματα, το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ διένειμε πρόσφατα 9,37 δισεκατομμύρια δολάρια στην ελβετική εθνική τράπεζα σε μια πιθανή προσπάθεια να αποτρέψει την πτώση της Credit Suisse.

https://www.newyorkfed.org/markets/desk-operations/central-bank-liquidity-swap-operations

Εάν η Credit Suisse υποχωρήσει, το φαινόμενο ντόμινο θα προκαλούσε την κατάρρευση των περισσότερων μεγάλων δυτικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και την έκρηξη των αγορών.

Αυτά ούτως ή άλλως καταρρέουν επειδή η KM έχει χάσει τον έλεγχο του διεθνώς διαπραγματεύσιμου δολαρίου ΗΠΑ. Πηγές της οικογένειας Dragon λένε ότι όλα τα θησαυρά χρυσού και θησαυρών που υποστηρίζουν για άλλη μια φορά το δολάριο ΗΠΑ είναι τώρα υπό τον έλεγχό τους.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί από τότε που το KM τελείωσε από χρυσό το 1971, το χρηματιστήριο των ΗΠΑ έχει γίνει μια γιγάντια ψευδαίσθηση. Όπως δείχνει το παρακάτω διάγραμμα, η χρηματιστηριακή αποτίμηση αυξήθηκε κατά 4000% σε σχέση με το ΑΕΠ. Εάν λάβετε υπόψη το γεγονός ότι οι αριθμοί του ΑΕΠ έχουν διογκωθεί άγρια ​​από τον υπομετρημένο πληθωρισμό, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι οι χρηματιστηριακές αγορές δεν συνδέονται πλέον με την πραγματικότητα. Δεν είναι περίεργο που το μέσο βιοτικό επίπεδο της Αμερικής έχει πέσει από το 1971, ενώ το KM έχει γίνει εξαιρετικά βελτιωμένο χρησιμοποιώντας την απάτη των κεντρικών τραπεζών για να κλέβει από τους ανθρώπους.  

 

Οι KM προσπαθούν απεγνωσμένα να σωθούν μεταβαίνοντας στα ψηφιακά νομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας, αλλά, καθώς αυτά δεν υποστηρίζονται επίσης από τίποτα, αυτή η προσπάθεια είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Σε ένα από τα πιο ορατά πρόσφατα σημάδια ότι η διακυβέρνηση της ΧΜ καταρρέει, η γαλλική αποικία των Γάλλων Rothschild δεν μπόρεσε να πληρώσει για τις εισαγωγές πετρελαίου. Αυτό (όχι οι αναφερόμενες εργατικές διαφορές) αναγκάζει τα βενζινάδικα σε όλη τη χώρα είτε να αδειάσουν είτε να επιβάλουν πλαφόν στις ποσότητες.



Προσέξαμε επίσης ότι ο σκλάβος πρόεδρός τους Εμανουέλ Μακρόν έχει τεθεί υπό δαιμονικό έλεγχο, όπως φαίνεται από το μαύρο μάτι του.

Αυτό σημαίνει ότι ο γαλλικός στρατός και η γαλλική δημοκρατία μάχονται τώρα για να απελευθερωθούν από τον δαιμονικό έλεγχο.

Στις ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, τα στρατιωτικά Λευκά Καπέλα κάνουν μια κίνηση για να τερματίσουν ολόκληρο το σόου τρόμου του Τζο Μπάιντεν. Πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν ότι μια νέα κυβέρνηση με επικεφαλής τον πραγματικό (αντιεμβολιαστή) Ντόναλντ Τραμπ, με αντιπρόεδρο την πρώην Δημοκρατική Τούλσι Γκάμπαρντ, πρόκειται να αναλάβει σύντομα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Gabbard εγκατέλειψε πρόσφατα το δαιμονοκρατικό κόμμα αφού το αποκάλεσε «μια ελιτίστικη ομάδα πολεμοκάπηλων που οδηγούνται από δειλή αφύπνιση (wokeness)» που «υποδαυλίζουν τον ρατσισμό κατά των λευκών» και «προστατεύουν τους εγκληματίες».

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11302821/Tulsi-Gabbard-says-shes-LEAVING-Democratic-party.html



«Η Τούλσι είναι υψηλόβαθμη αξιωματικός στην Υπηρεσία Πληροφοριών MIL των ΗΠΑ της Διοίκηση Ψυχολογικών Επιχειρήσεων ΗΠΑ», αναφέρουν πηγές της CIA.

Τα στρατιωτικά Λευκά Καπέλα, μαζί με τους Ρώσους, Κινέζους και διεθνείς συμμάχους τους έχουν κηρύξει τον πόλεμο στη ΧΜ παγκοσμίως και δικαιολογημένα.

Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ είχαν ανταλλαγή πυροβολισμών στα κεντρικά γραφεία του FBI. 

https://www.wusa9.com/article/news/local/dc/fbi-headquarters-gunfire-noises-blamed-on-steam-release-system/65-77bddf62-1c6e-42c2-829b-dd06db8da74e

 

 

 

 

 

 

 


«Επρόκειτο για απόπειρα κατάληψης των κεντρικών γραφείων του FBI. Η Συμμαχία είχε Ειδικές Δυνάμεις στο προσκήνιο. Ο ήχος είναι από αυτόματα όπλα. Αρκετοί σκοτεινοί χειριστές εξαλείφθηκαν. Και δεν έχει τελειώσει ακόμη», αναφέρουν πηγές της CIA.

Πιο κάτω είναι ένα παράδειγμα του γιατί η ΧΜ πρέπει να κυνηγηθεί και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη: Γνωρίζατε ότι ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος το 1991 υπέγραψε σε νόμο τους Βαβυλωνιακούς Κανονισμούς Noahide (*Seven Laws of Noah: Οι Επτά Νόμοι του Νώε ή Νόες του Νόα) που μεταξύ άλλων απαιτούν την εκτέλεση όλων των χριστιανών, βουδιστών, ινδουιστών κ.λπ.;

https://www.congress.gov/bill/102nd-congress/house-joint-resolution

Αυτό συμβαίνει επειδή ο πρώτος και ο δεύτερος νόμος του Νώε απαγορεύουν την ειδωλολατρία και τη βλασφημία, η οποία τιμωρείται με αποκεφαλισμό. Οι Χαζάροι Μαφιόζοι θεωρούν τη λατρεία του Ιησού Χριστού, του Βούδα κ.ά. ειδωλολατρία και βλασφημία σύμφωνα με το Ταλμούδ.

https://www.zionismexposed.com/the-noahide-laws/

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κυνήγι συνεχίζεται ώστε να αναγκάσει όλα τα μέλη της ΧM να παραδοθούν στα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου.

Για παράδειγμα, η ρωσική κυβέρνηση έχει κηρύξει το γνωστό ως Meta μέτωπο Ροκφέλερ τρομοκρατική οργάνωση και ως εκ τούτου τιμωρείται με θάνατο.

https://tass.com/society/1520947

Το Meta ή το Facebook όπως ήταν γνωστό, ήταν πάντα ένα μέτωπο ελέγχου του μυαλού/προπαγάνδας των Rockefeller. Όταν ξεκίνησα μια σελίδα στο Facebook, χτύπησα αμέσως το μέγιστο των 5000 οπαδών και ήρθα σε επαφή με πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων Ιαπώνων διπλωματών. Ωστόσο, αποκλείστηκα από το να επικοινωνήσω μαζί τους ή ακόμα και να δημοσιεύσω στη δική μου σελίδα στο Facebook. Στη συνέχεια το κατέβασα και έφυγα από το Facebook. Μετά από αυτό, εμφανίστηκαν τουλάχιστον τέσσερις σελίδες στο Facebook που προσποιούνταν ότι είμαι εγώ. Αυτοί οι άνθρωποι φοβούνται πολύ να συζητήσουν ανοιχτά με βάση τα γεγονότα και πάντα καταφεύγουν σε βρώμικα κόλπα όπως αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συμφωνώ ότι το Meta είναι ένας τύπος εγκληματικής οργάνωσης και πρέπει να απαγορευτεί παγκοσμίως.

Ο Έλον Μασκ έχει επίσης χαρακτηριστεί τρομοκράτης για την υποστήριξη των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της Starlink στην Ουκρανία.

https://tass.com/politics/1523505

Δεδομένου ότι η ΧM πραγματοποιεί δολοφονίες Ρώσων αξιωματούχων εντός της Ρωσίας, αυτό σημαίνει ότι ο Μασκ είναι πλέον νόμιμος στόχος των ρωσικών ειδικών δυνάμεων. Αυτός και οι απατεωνιές του με τα γραφικά υπολογιστή Space X δεν θα βρίσκονται κοντά μας για πολύ ακόμα.

Ο καημένος ο Μασκ βρίσκεται σε δύσκολη θέση επειδή προστέθηκε επίσης σε μια γνωστή ουκρανική «λίστα θανάτου», αφού απείλησε να περικόψει τη χρηματοδότηση για τις δορυφορικές υπηρεσίες διαδικτύου Starlink που αναπτύσσονται στην Ουκρανία. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που οι Ρώσοι επιτίθενται στους δορυφόρους του με λέιζερ κ.λπ., ο Μασκ αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι «το Starlink μπορεί ακόμα να διακόψει», παρά την προσφορά του να συνεχίσει να το υποστηρίζει.  

Αν θέλετε ένα παράδειγμα του είδους της μαζικής απάτης που επέτρεψε στον Μασκ να γίνει «ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο», ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο για το πώς κινηματογράφησαν τον «διεθνή διαστημικό σταθμό», μέσα σε μια γιγαντιαία πισίνα:



Φυσικά, ο Μασκ είναι ένας από τους μικρότερους εγκληματίες. Οι πραγματικοί εγκληματίες είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας της ανθρωπότητας με βιολογικά όπλα και εμβόλια.

Αυτό γίνεται πλέον mainstream είδηση. Για παράδειγμα, το μέλος του κοινοβουλίου της ΕΕ Rob Roos ρώτησε έναν εκπρόσωπο της Pfizer σε ακρόαση εάν το εμβόλιο mRNA δοκιμάστηκε για την πρόληψη της μετάδοσης. Γελάει και λέει όχι.

Στη συνέχεια, ο Μίσλαβ Κολάκουσιτς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λέει, «η αγορά 4,5 δισεκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου COVID-19 για 450 εκατομμύρια κατοίκους της ΕΕ είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία της ανθρωπότητας».

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Πολωνοί πατριώτες εντάχθηκαν στα αυξανόμενα πλήθη που απαιτούν δικαιοσύνη εκδίδοντας την ακόλουθη δήλωση:

«Απαιτούμε τη θανατική ποινή για τα ένοχα μέλη της [πολωνικής] κυβέρνησης, καθώς και για γιατρούς και νοσηλευτές που, κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid, οδήγησαν στον θάνατο περισσότερους από 200.000 ανθρώπους».

Οι αρουραίοι προσπαθούν να πηδήξουν από το πλοίο, αλλά δεν υπάρχει πουθενά να πάνε ούτε εντός ούτε εκτός κόσμου. Για παράδειγμα, ο επικεφαλής της Pfizer Αλμπέρ Μπουρλά αρνήθηκε να καταθέσει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επειδή, όπως εξηγούν πηγές της Μοσάντ «κρύβεται στην Παραγουάη».

Παρακολουθήστε τώρα την αντίδραση του άβαταρ του Bill Gates στην ερώτηση: «Είναι ασφαλές αυτό το εμβόλιο;» Σημειώστε την έκφραση του απόλυτου φόβου και της απελπισίας του στο τέλος του βίντεο.



Η ΧM προσπαθεί επίσης τώρα να αποκρύψει στοιχεία πετώντας εμβόλια. Η μαριονέτα της ΧΜ, Macron, κατέστρεψε 30 εκατομμύρια εμβόλια Covid αξίας 522 εκατομμυρίων λιρών, ενώ οι Ελβετοί πέταξαν 10,3 εκατομμύρια δόσεις. Αυτό δεν θα τους σώσει.

 

 

 

 

 

 

 

 


https://www.express.co.uk/news/politics/1677604/macron-news-france-covid-vaccine-expiry-date-pfizer-moderna-switzerland

Στην Κίνα, εν τω μεταξύ, η απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Xi Jinping απέτυχε. «Το έκανε ο Σόρος και αυτοί οι τύποι. Τα σύνορα της Κίνας είναι τώρα κλειστά, εκτός εάν έχετε επιχειρηματική βίζα. Αυτό γίνεται για να αποτραπεί η έξοδος όλων των καμπαλιστών από τη χώρα. Όλοι θα συλληφθούν τώρα», λέει μια κινεζική πηγή πληροφοριών.

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua αναφέρεται σε αυτή την εκκαθάριση γράφοντας «Επιτεύχθηκε μια συντριπτική νίκη στον αγώνα κατά της διαφθοράς και αυτό έχει εδραιωθεί σε όλους τους τομείς».

https://english.news.cn/20221012/03859c45118c481e8ba2929e0551aa00/c.html

Μπορέσαμε επίσης τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι ο πραγματικός Xi Jinping εμφανίστηκε δημόσια για να εκφωνήσει μια σημαντική ομιλία. Είπε ότι η Κίνα είχε επιτύχει το 100ετές σχέδιό της τον τερματισμό της φτώχειας και την μέτρια ευημερία των πάντων. Το επόμενο σχέδιο 100 ετών είναι να κάνει όλους μέτρια πλούσιους σε αρμονία με τη φύση.

Ο Xi Jinping δεσμεύθηκε επίσης να υποστηρίξει «τις κοινές αξίες της ανθρωπότητας για ειρήνη, ανάπτυξη, δικαιοσύνη, δημοκρατία και ελευθερία, να προωθήσει την αμοιβαία κατανόηση και να σφυρηλατήσει στενότερους δεσμούς με άλλους λαούς».

Ο Xi σημείωσε επίσης: «Η Κίνα στέκεται σταθερά ενάντια σε όλες τις μορφές ηγεμονισμού και πολιτικής ισχύος, τη νοοτροπία του Ψυχρού Πολέμου, την παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά».

https://english.news.cn/20221016/0e54ed27839f42caa0a30c7721c06501/c.html

Αυτό είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει τον ΟΗΕ, όπου Ρώσοι αξιωματούχοι σημειώνουν ότι «Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν εκβιασμούς και κεφαλοκλειδώματα για να μετατρέψουν τον ΟΗΕ σε κλάδο του Υπουργείου Εξωτερικών τους». Με άλλα λόγια, στους σκλάβους αντιπροσώπους στον ΟΗΕ αυτό που λένε είναι ψηφίστε σύμφωνα με τις ΗΠΑ ή πεθάνετε.

https://tass.com/politics/1520623

https://tass.com/politics/1522545

Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι, μαζί με την MI6 και τα Λευκά Καπέλα του Πενταγώνου, υποστηρίζουν την αντικατάσταση ή την ανανέωση του ΟΗΕ και άλλων μεταπολεμικών διεθνών οργανισμών που κυριαρχούνται από τις ΗΠΑ. Υποστηρίζουν επίσης τη δημιουργία μιας οργάνωσης σχεδιασμού μέλλοντος για τη χάραξη πιθανών διαδρομών για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Μιλώντας για το μέλλον, το project bluebeam διαστημικής όπερας προχωρά ολοταχώς.

Πρώτον, σημειώνουμε αυτή την παραδοχή του Πενταγώνου ότι έχουν βρει «οχήματα εκτός κόσμου που δεν κατασκευάζονται σε αυτή τη γη».

Στη συνέχεια, βλέπουμε τα τελευταία γραφικά που μας έστειλε το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα.

Το πρώτο είναι «πλοία πλάσματος που χρησιμοποιούνται από τους γαλαξιακούς».



Το δεύτερο είναι ένα καλυμμένο πλοίο που εκδηλώνεται ως σύννεφο.

Το τρίτο είναι πιθανότατα ένα UAP μπλε δέσμης. (*UAP: Unidentified Aerial Phenomena – Αγνώστου Ταυτότητας Αέριο Φαινόμενο)



Το μόνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι η ανθρωπότητα εισέρχεται σε αχαρτογράφητα εδάφη καθώς νικιέται ένα αρχαίο κακό.

πηγή  https://benjaminfulford.net/2022/10/17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters