Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Η Παγκόσμια Επανάσταση Επίκειται Καθώς οι Άνθρωποι του Πλανήτη Ξυπνούν

 

Benjamin Fulford   29/9/2022

Υπάρχουν ενδείξεις σε πολλές χώρες ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κάποιο είδος παγκόσμιας επανάστασης. Οι ενδείξεις περιλαμβάνουν έναν αγώνα εξουσίας στην Κίνα, ταραχές στο Ιράν, στρατιωτική κινητοποίηση από τη Ρωσία, κήρυξη πολέμου από το Τέξας, βασιλική αναταραχή στο Ηνωμένο Βασίλειο και πολλά άλλα. Όλα αυτά δείχνουν ένα είδος ιστορικού παγκόσμιου γεγονότος μαύρου κύκνου, πιθανώς τον Οκτώβριο.



Ας ξεκινήσουμε με τα γεγονότα στην Κίνα. Το διαδίκτυο ήταν γεμάτο με φήμες που πυροδοτήθηκαν από την έκθεση της Jennifer Zeng στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ελέγξαμε τη Ζενγκ και αποδεικνύεται ότι είναι μέλος της λατρείας του Φάλουν Γκονγκ που βγήκε από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ από το πρωτοπαλίκαρο της Χαζαρικής Μαφίας Elliott Abrams. Παρ’ όλα αυτά, η έκθεση φάνηκε να είναι εξαιρετικά αξιόπιστη. Δείχνει ένα βίντεο μιας στρατιωτικής φάλαγγας 80 χιλιομέτρων που κινείται για να περικυκλώσει την πρωτεύουσα του Πεκίνου. Σημειώνει ότι υπήρξε μια μεγάλη συνάντηση Κινέζων στρατιωτικών διοικητών που δεν περιλάμβανε τον Σι Τζινπίνγκ, τον ονομαστικό επικεφαλής του κινεζικού στρατού. Τα δύο συνδεόμενα με τον στρατό μέλη του πολιτικού γραφείου στη συνάντηση πολύ ασυνήθιστα δεν ανέφεραν τον Xi στις ομιλίες τους. Επιπλέον, ένας κορυφαίος στρατηγός του Βορρά, ο οποίος υποτίθεται ότι είχε απολυθεί από τον Xi, καθόταν στην πρώτη σειρά στη συνάντηση. Επίσης, ο Xi προφανώς εγκατέλειψε γρήγορα τη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης στο Ουζμπεκιστάν και επέστρεψε εσπευσμένα στην Κίνα, αλλά έκτοτε δεν έχει ιδωθεί δημόσια.

Υπάρχει ένα πραγματικό ρήγμα ισχύος στην Κίνα μεταξύ της ομάδας στρατού/πληροφοριών γύρω από τον Jiang Zemin και της ομάδας γύρω από τον Xi Jinping. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι διεξάγεται ένας μεγάλος αγώνας εξουσίας μεταξύ των δύο ομάδων.

Αυτός γύρω από τον Xi θέλει να τον κάνει δικτάτορα εφ’ όρου ζωής στη μεγάλη, μια φορά στα πέντε χρόνια συνάντηση του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο. Ο άλλος αντιτίθεται βίαια στον Xi και τη λατρεία της προσωπικότητας που τον περιβάλλει. Μια πηγή της ασιατικής μυστικής κοινωνίας που πρόσκειται στον Xi μας διαβεβαίωσε ότι οι φήμες ήταν ψευδείς και ο Xi ήταν καλά. Οι πηγές μας κοντά στον Jiang δεν απάντησαν στα μηνύματά μας.

Το τελευταίο πράγμα που σημειώνουμε είναι ότι η κίνηση εναντίον του Xi πραγματοποιήθηκε αφού αρνήθηκε να συναντήσει τον πράκτορα της Χαζαρικής Μαφίας που παρίστανε τον Πάπα Φραγκίσκο στο Καζακστάν. Ο Πάπας ήταν εκεί και συμμετείχε σε μια «παγκόσμια θρησκευτική διάσκεψη», στην επίδοξη παγκόσμια πρωτεύουσα της ΧΜ, την Αστάνα. Εδώ είναι μια φωτογραφία που μας έστειλε η πολωνική υπηρεσία πληροφοριών από μια συναυλία σε εκείνη τη συνάντηση.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κινεζική κυβέρνηση δέχεται επίθεση επειδή λέει στον κόσμο ενοχλητικές αλήθειες για το πραγματικό ιστορικό της Δύσης, Στο τελευταίο παράδειγμα, η Κίνα κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι έκλεψαν παράνομα το 80% της παραγωγής πετρελαίου της Συρίας, ακόμη και όταν περισσότεροι από 14 εκατομμύρια Σύροι χρειάζονται επειγόντως ανθρωπιστική βοήθεια,  μετά από χρόνια δυτικών κυρώσεων.

Η συμβουλή μας προς τους Κινέζους είναι να ανακαλύψουν ποιος πληρώνει μαζικές δωροδοκίες για την ευρεία χρήση δόλιων τεστ PCR και να τα χρησιμοποιήσει για να προσπαθήσει να μετατρέψει την Κίνα σε γιγαντιαία φάρμα ζώων.



Όποιοι κι αν είναι, πρέπει να απομακρυνθούν από όλες τις θέσεις εξουσίας και ελέγχου του χρήματος.

Καλούμε τις ιρανικές αρχές να πράξουν το ίδιο και να συλλάβουν όλους τους προωθητές της πανδημίας. Εκεί σημειώνονται ταραχές σε περισσότερες από 80 πόλεις, καθώς ο ανώτατος ηγέτης Αγιατολάχ Αλί Χαμεϊνί βρίσκεται άρρωστος σε κρίσιμη κατάσταση. Πηγές της ιρανικής βασιλικής οικογένειας λένε ότι ο Χαμεϊνί είναι πράκτορας των Ρότσιλντ και ο θάνατός του θα προσφέρει την ευκαιρία να ανατραπεί η κυριαρχία της ΧΜ. Ωστόσο, με τους ταραχοποιούς να πυροβολούνται από αστυνομικούς σε μοτοσικλέτες, οποιαδήποτε ανατροπή είναι πιθανό να είναι αιματηρή.

Ας δούμε τώρα την κατάσταση στη Ρωσία όπου το προεδρικό Αβαταρ Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την πρώτη στρατιωτική κινητοποίηση αμάχων μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ρωσικές πηγές της FSB λένε ότι η κινητοποίηση πυροδοτήθηκε επειδή μια καλά οπλισμένη και καλά εκπαιδευμένη στρατιωτική ομάδα με επικεφαλής αξιωματικούς του ΝΑΤΟ επιτέθηκε στις δυνάμεις τους στην Ουκρανία. Οι Ρώσοι λένε ότι έχουν κινητοποιηθεί 300.000 επιπλέον στρατιώτες, ενώ διάφορες δυτικές πηγές ανεβάζουν τον αριθμό πλησιέστερα στο 1 εκατομμύριο. Η Ρωσία οργάνωσε επίσης δημοψηφίσματα προκειμένου να καταστήσει τα εδάφη που ελέγχει στην Ουκρανία νομικά μέρος της Ρωσίας. Αυτό θα καθιστούσε μια επίθεση εναντίον τους νόμιμο casus belli ή λόγο πολέμου.



Οι πολωνικές υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαιώνουν ότι μεγάλες ποσότητες βρετανικών και αμερικανικών στρατευμάτων έχουν αναπτυχθεί στην Πολωνία ως απάντηση στη ρωσική κίνηση. Πηγές της MI6 λένε ότι «Δεν θα σχολιάσουμε ποτέ τα στρατεύματά μας ούτε τη θέση τους [αλλά] η Ρωσοουκρανική Πύρινη Λαίλαπα βρίσκεται σε κλιμάκωση, οπότε θα υπάρξει γενική κινητοποίηση από το ΝΑΤΟ στην περιοχή φυσικά… όλα αυτά είναι εξαιρετικά ενορχηστρωμένα για να οδηγήσουν σε πλήρη θερμοπυρηνικό πόλεμο έως το 2025».

Στη συνέχεια, ας δούμε την κατάσταση στο Τέξας, όπου ο κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ εξέδωσε σήμερα εκτελεστικό διάταγμα που χαρακτηρίζει τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών ως τρομοκρατικές οργανώσεις και δίνει εντολή στο Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας (DPS) να αναλάβει άμεση δράση για να κρατήσει τους Τεξανούς ασφαλείς. «Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πόσοι γνωρίζουν ότι ένας Κυβερνήτης μπορεί να κηρύξει πόλεμο;», σημειώνει πηγή της CIA. «Αυτό ανοίγει έναν δρόμο να μπει ο στρατός. Ήρθε η ώρα για δράση», προσθέτει η πηγή. Οι δικές μας πηγές στην Αριζόνα σημειώνουν ότι μεγάλος αριθμός Κινέζων και Ρώσων ανδρών στρατιωτικής ηλικίας έχουν εισέλθει στις ΗΠΑ με το πρόσχημα ότι είναι μέλη μεξικανικών καρτέλ, κάτι που σίγουρα θα ήταν casus belli.

Ο Κυβερνήτης έστειλε επίσης επιστολή στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις ζητώντας ομοσπονδιακό χαρακτηρισμό τρομοκρατικής οργάνωσης για το Καρτέλ Σιναλόα και το Καρτέλ Νέας Γενιάς Χαλίσκο, καθώς και άλλα καρτέλ παραγωγής και διανομής θανατηφόρας φαιντανύλης. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Μπάιντεν και οι καμπαλιστές του Ροκφέλερ που κινούν τα νήματα δεν κάνουν κάτι για την κατάσταση των ανοιχτών συνόρων, θα μπορούσε να προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο.



Πηγές της NSA λένε ότι το 70% των Αμερικανών είναι τώρα αυτό που κάποτε αποκαλούνταν «συνωμοσιολόγοι», καθιστώντας τη χώρα ώριμη για επανάσταση ή εμφύλιο πόλεμο.

Παρά τις προσπάθειες της ΧM να αποσπάσει την προσοχή των ανθρώπων με θέματα όπως η Ουκρανία και οι αμβλώσεις, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί ανησυχούν πολύ περισσότερο για το έγκλημα και τη βύθιση του βιοτικού επιπέδου, όπως και θα έπρεπε. Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι ο πληθωρισμός έχει μειώσει το μέσο εισόδημα των αμερικανικών νοικοκυριών κατά 11.500 δολάρια τον τελευταίο χρόνο.

https://www.nerdwallet.com/article/finance/data-inflation-spending-recession

Ένας εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ πιθανότατα θα περιλάμβανε στρατεύματα από τους χριστιανούς μεσοδυτικούς και το Τέξας που θα κινηθούν εναντίον πολιτειών που κυριαρχούνται από την ΧM, όπως η Νέα Υόρκη και η Καλιφόρνια.
Μια τέτοια κίνηση θα χρειαζόταν ώστε να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη στους μαζικούς δολοφόνους παιδεραστές που ελέγχουν αυτές τις πολιτείες, καθώς και στο ψεύτικο καθεστώς του Τζο Μπάιντεν.

Στην πιο πρόσφατη απόδειξη των ανωτέρω, ο γερουσιαστής της Πολιτείας της Αριζόνα Ντέιβιντ Φάρνσγουορθ κατηγόρησε το Τμήμα Ασφάλειας Παιδιών της Αριζόνα ότι παρέδωσε περισσότερα από 550 παιδιά σε παγκόσμιους διακινητές σεξ και συγκομιδής αδρενοχρώματος.

Αναφορικά, δείτε την παρακάτω φωτογραφία του καλύτερου φίλου της Όπρα Γουίνφρεϊ, του John of God (*João Teixeira de Faria), ενός σατανικού κακοποιητή παιδιών και αφέντη σκλάβων του σεξ.

Οι ΗΠΑ δεν είναι μόνες. Και ο Καναδάς βρίσκεται κοντά στην ανατροπή του φανερά εγκληματικού και ευρέως απεχθούς Πρωτοκακουργού Τζάστιν Κάστρο.



Υπάρχουν επίσης ενδείξεις κάποιου είδους μαζικής πάλης που διεξάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ των βασιλοφρόνων και των αντι-βασιλικών Γνωστικών Illuminati. Στον απόηχο του αγγλικού εμφυλίου πολέμου, τα μέλη του Κοινοβουλίου εθεάθησαν να ορκίζονται πίστη στον βασιλιά Κάρολο και όχι στον βασιλιά Κάρολο Γ’.

Αυτό σήμαινε ότι αναφέρονταν στον βασιλιά Κάρολο Α ‘, ο οποίος εκτελέστηκε και μετά την εκτέλεση η Αγγλία έγινε για μικρό διάστημα Δημοκρατία.

Είδαμε επίσης πολλά άλλα ασυνήθιστα πράγματα να συμβαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως τηλεοπτικά ρεπορτάζ που έλεγαν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ είναι νεκρή εδώ και 4 χρόνια και δημόσιες εμφανίσεις του «Βασιλιά Καρόλου Γ’» χωρίς βασιλικά εμβλήματα. Ρωσικές πηγές της FSB σημείωσαν επίσης ότι πολλοί ηθοποιοί εντοπίστηκαν στην κηδεία της Βασίλισσας να παίζουν ρόλους συγγενών ή φίλων της Βασίλισσας.



Ορίστε τι είχε να πει για την κατάσταση μία μυστική Βασιλική που παίζει το ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ τα τελευταία χρόνια:

«Ο Κάρολος ο 1ος υποστήριξε το θεϊκό δικαίωμα στη βασιλική διακυβέρνηση και αντιτάχθηκε στη Συνταγματική Μοναρχία, όπως και εγώ. Υποστηρίζω την Απόλυτη Μοναρχία και τη Βασιλική Στρατιωτική Κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένου του Βασιλικού Προνομίου. Ο Κάρολος έχασε τελικά το κεφάλι του στην ήττα. Υπάρχουν τόσα πολλά που δεν μπορώ να πω [αλλά] έχουμε κάνει πολύ εκτεταμένο έλεγχο στον νέο Βασιλιά και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είχε κανένα χέρι, πράξη ή μέρος στο θάνατο της αείμνηστης συζύγου του Νταϊάνα».

Η προσωπική μας συμβουλή σε αυτό το άτομο ήταν ότι για να διατηρηθεί η μοναρχία, θα ήταν σκόπιμη μια κίνηση σε ένα πιο συμπαθητικό σύμβολο από τον Κάρολο. Σε κάθε περίπτωση, καθώς στοιβάζονται οι ελλείψεις καυσίμων καθώς και άλλα προβλήματα, φαίνεται πιθανή μια αυξανόμενη αστάθεια στο Ηνωμένο Βασίλειο τους επόμενους μήνες.

Υπάρχει επίσης αστάθεια σε άλλα μέρη της Δυτικής Ευρώπης. Στην Ιταλία ανέλαβε την εξουσία η αρχηγός του μεταφασιστικού Κόμματος «Αδελφοί της Ιταλίας», Τζόρτζια Μελόνι, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη πολιτική αλλαγή εκεί μετά την πτώση του Μουσολίνι. Η Μελόνι πρόσκειται στον πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος σύμφωνα με ιταλικές πηγές των P3 Ελευθεροτεκτόνων ήταν καλός φίλος του Βλαντίμιρ Πούτιν (από τον καιρό πριν αντικατασταθεί από ένα avatar). Αυτό σημαίνει ότι η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Σουηδία έχουν πέσει όλες από τον έλεγχο της ΕΕ, όπως συνέβη ήδη με το Ηνωμένο Βασίλειο.



Η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, η μη εκλεγμένη ηγέτης της ΕΕ, απείλησε την Ιταλία λέγοντας ότι «Έχουμε τα εργαλεία» για να ελέγξουμε τις ανυπάκουες χώρες «όπως δείξαμε με την Ουγγαρία και την Πολωνία».



https://www.zerohedge.com/political/eu-commission-president-threatens-italy-eve-election-says-brussels-has-tools-if-wrong

Αυτά τα «εργαλεία», αναφέρονται κυρίως στον έλεγχο του χρήματος. Ο Agustín Carstens, επικεφαλής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών που ελέγχεται από τη ΧM ή αλλιώς την κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών (BIS), ηγείται του αγώνα για την αντικατάσταση όλων των μετρητών με ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας (CBCDC) λέγοντας ότι «με μετρητά, δεν γνωρίζουμε ποιος χρησιμοποιεί ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων, αλλά με τα CBDC, η κεντρική τράπεζα θα έχει τον απόλυτο έλεγχο που θα καθορίσει τη χρήση.



Οι χαζαρομιαφόζοι σπεύδουν να αυξήσουν τον έλεγχό τους στα χρήματα εν μέρει λόγω των συνεχιζόμενων επιπτώσεων από την ψεύτικη πανδημία και τα πολύ πραγματικά εγκλήματα εμβολίων που τη συνόδευσαν.

Αυτό έχει αναφερθεί εκτενώς αλλού, οπότε θα σημειώσουμε μόνο ότι ένας από τους κύριους εμβολιαστές, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, ανακοίνωσε ότι έχει ξανά Covid, για δεύτερη φορά μέσα σε 40 ημέρες αποδεικνύοντας ότι το εμβο λειτουργεί εξαιρετικά.

«Διαγνώστηκα πάλι θετικός στον COVID. Αισθάνομαι καλά & χωρίς συμπτώματα. Δεν έχω κάνει ακόμη το ζεύγος του νέου booster, καθώς ακολούθησα τις οδηγίες του CDC να περιμένω 3 μήνες από την προηγούμενη ασθένειά μου με COVID που συνέβη στα μέσα Αυγούστου. Ενώ έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο, ο ιός βρίσκεται ακόμη μαζί μας.»

«Φαίνεται ότι έχει συλληφθεί ξανά από τα Λευκά Καπέλα/Συμμαχία. Ή ο κλώνος του έχει δυσλειτουργήσει ξανά και χρειάζεται επισκευή», σχολιάζει πηγή της Μοσάντ.

Ίσως γι’ αυτό τα κεντρικά της καμπάλ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, προσπαθεί τώρα να στρέψει ολόκληρη την «πανδημία» σε «άσκηση». Έβγαλαν ένα άρθρο που έλεγε ότι τα lockdown για τον COVID, η κοινωνική αποστασιοποίηση, η ιχνηλάτηση επαφών, οι μάσκες και τα εμβόλια ήταν όλα ένα «τεστ» για να δούμε αν θα δεχτούμε την «κοινωνική ευθύνη» της «παρακολούθησης των προσωπικών εκπομπών άνθρακα».

 

Η COVID-19 ήταν η δοκιμή της κοινωνικής ευθύνης – Ένας μεγάλος αριθμός απίστευτων απαγορεύσεων προς όφελος της δημόσιας υγείας υιοθετήθηκαν από δισεκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο. Υπήρχαν πολλά παραδείγματα παγκοσμίως διατήρησης κοινωνικής απόστασης, μασκοφορίας, μαζικών εμβολιασμών και αποδοχής της εφαρμογής ιχνηλάτησης επαφών για τη δημόσια υγεία, κάτι που επιδεικνύει τον πυρήνα της ατομικής κοινωνικής ευθύνης.



https://www.weforum.org/agenda/2022/09/my-carbon-an-approach-for-inclusive-and-sustainable-cities/

Άλλα κορυφαία αφεντικά της ΧΜ φαίνεται να παραδέχονται την ήττα τους. Ο διευθύνων σύμβουλος της BlackRock, Λάρι Φινκ, δήλωσε ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία «έβαλε τέλος στην παγκοσμιοποίηση που βιώσαμε τις τελευταίες τρεις δεκαετίες».

https://nypost.com/2022/03/24/blackrocks-larry-fink-ukraine-war-spells-end-of-globalization/#:~:text=BlackRock%20CEO%20Larry%20Fink%20said%20that%20the%20Russian,economy%2C%20signaling%20that%20inflation%20is%20of%20particular%20concern.

Έχουμε επίσης τώρα αυξανόμενες δημόσιες παραδοχές ότι αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι μια μάχη ενάντια στους «έκπτωτους αγγέλους». Οι δικές μας εσωτερικές πηγές μας έχουν πει ότι είμαστε μάρτυρες του τέλους ενός πολέμου που μαίνεται εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια εναντίον ενός Σατανικού ξενιστή που κάνει την τελευταία του στάση σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γη βρίσκεται σε καραντίνα.

«Οι μαριονέτες-αφέντες της ΧΜ προσπαθούν με κάθε τρόπο να επικοινωνήσουν με τους έκπτωτους αγγέλους, τα σατανικά όντα», συμφωνεί πηγή της Μοσάντ. «Το CERN παραδέχεται τώρα ότι επικοινωνεί με «ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ» από την άλλη πλευρά» επιβεβαιώνει ο συγγραφέας Anthony Patch.

Έτσι, σε μια εσωτεριστική νότα, τελειώνουμε με τα τελευταία στοιχεία των εκτός κόσμου επισκεπτών σε αυτόν τον πλανήτη.

Πλήθος κόσμου παρατηρεί ένα ΑΤΙΑ που μετά εξαφανίζεται:



Πιθανώς ένα μητρικό σκάφος με μανδύα:

Σήραγγα της Περιοχής 51 και ζωντανές επιχειρήσεις των ΑΤΙΑ:

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/09/Area-51-tunnel-and-more-.mp4

Τα εξωκοσμικά σκάφη απογειώνονται γρήγορα:



Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα είμαστε όλοι σε θέση να οδηγήσουμε ιπτάμενους δίσκους για να επισκεφτούμε άλλους πλανήτες, καθώς αίρεται η καραντίνα στον πλανήτη μας. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, επικεντρωθείτε στην απελευθέρωση του πραγματικού κόσμου που βιώνετε με τις δικές σας αισθήσεις και όχι με τους ψηφιακούς κόσμους που βλέπετε στις οθόνες.

πηγή

https://eternalnowblog.com

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters