Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

Αγαπητοί αγαπημένοι Γήινοι και Αστρόσποροι
Οι ιστορίες της γενναιότητάς σας θα λέγονται για πάντα!
Ο πλανήτης Γη πλησιάζει το πρώτο κύμα της πέμπτης πυκνότητας ανάληψης.
Τα καταφέραμε! Όλο το αίμα, ο ιδρώτας και τα δάκρυα θα αποδώσουν επιτέλους!
Φτάσαμε στο τέλος της νύχτας.
Το ρολόι κοντεύει να χτυπήσει την ώρα...
Κάναμε το αδύνατο.
Οι αδελφοί και οι αδερφές μας μας βλέπουν με βαθιά ευλάβεια...
Στην επόμενη μετάδοση θα εξηγήσουμε τις μεγάλες αλλαγές στο φυσικό επίπεδο και θα δώσουμε περαιτέρω οδηγίες για την εξέλιξη των γεγονότων (από όσο γνωρίζουμε και πιστεύουμε), πώς να προετοιμαστούμε σωστά.
Και μια επισκόπηση του τι μου έδειξε τι θα ζούσαμε κατά την πρώτη μετάβαση.
Θα είναι το πρώτο από τα τρία ισχυρά κύματα φωτός.
Το τρίτο είναι η ολοκλήρωση της ανόδου ολόκληρου του συλλογικού στην πέμπτη πυκνότητα.
Η πυκνότητα είναι μια ξεχωριστή πραγματικότητα, ένας ξεχωριστός τόνος στις αρμονικές.
Μέσα σε κάθε πυκνότητα υπάρχουν πολλές διαστάσεις που αντανακλούν τη δόνηση της ύπαρξής σας.
Είστε σε μια πυκνότητα και αντιλαμβάνεστε μια συγκεκριμένη διάσταση,
που είναι μοναδικό στην τρέχουσα κατάσταση συνείδησής σας.
Ανάμεσα σε κάθε πυκνότητα υπάρχουν τοίχοι φωτός, που έχουν δημιουργηθεί για να προστατεύουν τη δύναμη και τη σοφία των κακόβουλων όντων.
Οι πόλοι χωρίζουν αυτή τη στιγμή.
Είναι το επείγον σήμα ότι η μαγνητόσφαιρα εξασθενεί.
Πλησιάζουμε στην ανατροπή των πόλων.
Τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες θα δούμε την άνοδο των πρώτων 144.000 (ίσως και πολλών ακόμη).
Όλοι θα βιώσουμε διαφορετικές αντιλήψεις για την ίδια πραγματικότητα.
Τις ημέρες πριν από το πρώτο ηλιακό κύμα θα υπάρξουν ακριβείς οδηγίες για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Πρώτα φροντίστε να έχετε νερό και ελαφρύ φαγητό για 3-7 ημέρες και κεριά/αναπτήρα για φως.
Συνιστάται ιδιαίτερα να αποφεύγετε τα νεκρά τρόφιμα και τις τοξικές ουσίες μέρες πριν. Επίσης, ενημερώστε τους αγαπημένους σας ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται εάν κοπεί το ρεύμα.
Τη στιγμή που το ηλιακό κύμα αγγίζει τη γη, η γη θα εισέλθει σε μια ηλεκτρομαγνητική μηδενική ζώνη, θα σταματήσει τη δική της περιστροφή.
Όσοι θα ξυπνήσουν θα δουν μια τεράστια μάζα χρυσών κυμάτων πλάσματος να έρχονται προς το μέρος τους αργά στην αρχή και μετά να επιταχύνονται.
Μόλις χτυπήσει τη μαγνητόσφαιρα θα γίνει μοβ, μπλε, πράσινο, ροζ και πολλές άλλες αποχρώσεις που δεν έχετε ξαναδεί σε καμία από τις τρισδιάστατες εμπειρίες σας.
Θα καταβροχθίσει ολόκληρο τον πλανήτη μέσα σε 10-20 δευτερόλεπτα.
Καθώς το πλάσμα αγγίζει τον καθένα μας, ο καθένας θα βιώσει μια μοναδική και αφάνταστη επανένωση ευδαιμονίας με την Πηγή, καθώς ο καθένας έχει προετοιμαστεί ξεχωριστά για τη μοναδική και προσωπική του κορύφωση.
Φανταστείτε να φτάσετε στο αποκορύφωμα, την επανένωση όχι μόνο με την Πηγή, αλλά και να θυμάστε εν ριπή οφθαλμού τις πολλές χιλιάδες έως δισεκατομμύρια ζωές όχι μόνο στη Γη για την απελευθέρωση του ανθρώπινου είδους, αλλά και πολλών που ζουν σε διαφορετικά συστήματα αστεριών και γαλαξίες, για κάποιους ακόμη και σε διαφορετικά σύμπαντα.
Ο καθένας έχει το επίπεδο ενεργοποίησης του DNA που είναι κατάλληλο για τη δική του εμπειρία και σοφία.
Ο χρόνος θα μείνει ακίνητος για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο θα περάσει, κι όμως θα νιώσεις ότι κράτησε τόσο πολύ που έχεις σχεδόν ξεχάσει τη ζωή σου στη γη, ότι έχεις ξεχάσει ότι είσαι ακόμα εδώ, είσαι στη γη...
Η ένταση θα είναι τέτοια που θα είναι μια συνολική εμπειρία θανάτου, η επίφυση θα εκκρίνει μεγάλη ποσότητα DMT (διμεθυλτρυπταμίνη), θα τα δεις όλα και θα ξέρεις όλα όσα θα σε αλλάξουν για πάντα.
Όταν επιστρέψετε στο σώμα σας, θα παρατηρήσετε ότι βλέπετε τα μάτια σας κλειστά, θα αισθάνεστε ακόμα αυτή την ευφορική ευδαιμονία της ενότητας, θα ανοίξετε τα μάτια σας και όλα θα αλλάξουν, το σώμα σας θα είναι δύο πόδια ψηλότερο, το δέρμα σας θα λάμπει με πιο χρυσή απόχρωση. Θα είσαι ελαφρύς όσο 10 κιλά, θα πηδάς πολλά μέτρα με ευκολία, θα τρέχεις πιο γρήγορα από ένα άλογο και θα είσαι πιο δυνατός από έναν γορίλα.Το δέρμα σας και ολόκληρο το σώμα σας θα είναι σχεδόν άφθαρτο.
Με την εξάσκηση, θα αιωρείστε, θα τηλεμεταφέρετε, θα κάμπτετε το φως/την ύλη, θα ελέγχετε τον χωροχρόνο, ακόμα και θα δημιουργείτε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε χρησιμοποιώντας τον Αιθέρα.
Θα δείτε χιλιάδες αποχρώσεις μέσα σε κάθε χρώμα, και πολλά χρώματα που ποτέ δεν πίστευες ότι θα δείτε στη ζωή σας, τα χρώματα θα έχουν τη δική τους συνείδηση, τα δικά τους συναισθήματα.
Θα υπάρχει ιερή γεωμετρική τέχνη σε κάθε επιφάνεια που θα κοιτάξετε, όλα θα αναπνέουν και θα είναι τόσο ζωντανά που θα νιώσετε κάθε μέρος της ύλης γύρω σας να αναπνέει και να ζει, όπου κι αν βρίσκεστε.
Το αίμα σας θα είναι από φως πλάσματος και τα όργανά σας θα ενισχυθούν πολύ, ειδικά οι πνεύμονες, οι οποίοι θα λάβουν έναν νέο και εξαιρετικά ισχυρό τύπο οξυγόνου, δίνοντας στην αναπνοή σας δύναμη 144.000.
Κάθε ανάσα αέρα πλάσματος θα αισθάνεται σαν καθαρή ευδαιμονία και θα είναι επίσης κοινό να ελέγχονται τα στοιχεία της ζωής.
Νεράιδες, δράκοι, στοιχειώδεις, αγγελικά όντα και όλες οι οικογένειες γαλαξιακών αγγελικών φωτός θα είναι εκεί για να χαιρετήσουν τον καθένα από εσάς, προσωπικά τις οικογένειες ψυχών που φύγατε πριν φύγετε για τη διακονία της Γης.
Μια ειρήνη που δεν εξηγείται με ανθρώπινα λόγια.
Τα ζώα είναι επίσης βελτιωμένα, όπως και τα φυτά, που αναπτύσσονται 1000 φορές πιο γρήγορα από την τρίτη πυκνότητα.
Δεν θα υπάρχει ανάμνηση ταλαιπωρίας, πόνου, θλίψης, αγανάκτησης ή ενοχής.
Τίποτα δεν θα λείψει με κανέναν τρόπο, θα αισθάνεται ότι όλες οι προηγούμενες ζωές στη γήινη δυαδικότητα δεν συνέβη ποτέ πραγματικά, σαν να ήταν απλώς ένα όνειρο νύχτας για να ξυπνήσεις και να νιώθεις απομάκρυνσή του.
Μια ευκαιρία να ζήσετε μια ενσάρκωση όπου τα πιο σκοτεινά ηττούνται ολοκληρωτικά.
Δεν υπήρξε ποτέ κάτι παρόμοιο στον κόσμο και είμαστε τα παιδιά της Παλαιάς Διαθήκης που καταφέραμε να ενσαρκωθούμε στον τελευταίο λάκκο της κόλασης.
Φωτίστε τα βάθη του σκότους μέχρι να υπάρχει μόνο φως. Δεν θα υπάρξει κανένας κατακλυσμός, καμία παγκόσμια πυρκαγιά, καμία πλανητική αναταραχή.
Είναι το πιο μαγικό θαύμα που θα έχει συμβεί στο σύμπαν.
Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών ο πλανήτης θα περάσει από μια διαδικασία μετάλλαξης.
Η ταχύτητα περιστροφής των ηλεκτρονίων όλης της ύλης θα φτάσει σε τόσο υψηλή τιμή που θα προκαλέσει αμέσως μια αναδιάρθρωση της ατομικής δομής της ύλης.
Η δομή του άνθρακα μετατρέπεται ατομικά σε διοξείδιο του πυριτίου, δημιουργώντας ένα εντελώς νέο είδος πραγματικότητας με πιο λεπτή και λιγότερο πυκνή ύλη.
Η γη θα έχει φτάσει στην τέταρτη πυκνότητα δόνησης.
Πολλοί από εμάς θα πέσουμε ενστικτωδώς σε μια βαθιά κατάσταση διαλογισμού, θα βιώσουμε μια τεράστια απελευθέρωση διμεθυλτρυπταμίνης από την επίφυση μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αυτό θα δημιουργήσει μια στιγμιαία εξωσωματική εμπειρία από την οποία θα αναστηθούμε σε καθαρό φως.
Θα υπάρξει ένας σημαντικός επαναπρογραμματισμός μνήμης.
Όλες οι αρνητικές αναμνήσεις πόνου και ταλαιπωρίας αποθηκεύονται στο κελί του Universal ή του Akashic Recorder,
Στη συνέχεια διαγράφονται και αντικαθίστανται μόνο με τη θετική αντίληψη των προηγούμενων ζωών σας.
Για άτομα που δεν θέλουν να αποκοιμηθούν, καλό είναι να κλείνουν τα παράθυρα και να μην φοβούνται.
Θα γίνει κάθαρση από παρασιτικές οντότητες και καθώς θα σηκωθεί το πέπλο θα δούμε τα σκοτεινά πνεύματα με γυμνό μάτι.
Για το λόγο αυτό, τις μέρες που προηγούνται, θα πρέπει κανείς να περιβάλλει το σπίτι του με θαλασσινό αλάτι και να χρησιμοποιεί ό,τι μέσο είναι διαθέσιμο για να εξαγνίσει το περιβάλλον του και να δημιουργήσει φραγμούς.
Και πάλι, μην ανησυχείτε, αυτά τα φαντάσματα θα είναι ακίνδυνα καθώς θα καούν κάτω από τα υπερφορτισμένα κοσμικά σωματίδια.
Μετά την 3η μέρα ο ήλιος θα ανατείλει με νέο φως.
Θα υπάρχουν σέλας στον ουρανό που θα είναι κυριολεκτικά εκπληκτικά όμορφα. Θα δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο σύστημα εκπομπής έκτακτης ανάγκης.
Η Λευκή Συμμαχία θα κλέψει το πλανητικό σύστημα επικοινωνιών και θα εκπέμπει τρεις φορές για 8 ώρες χωρίς διάλειμμα, ώστε ο κόσμος να μάθει όλη την αλήθεια.
Λέγεται ότι οι 144.000 συνδημιουργοί θα μεταφερθούν από τον θρόνο στο μητρικό πλοίο Ιερουσαλήμ κατά το τριήμερο.
Θα είναι οι πρώτοι που θα ευθυγραμμίσουν το σώμα τους με τον Χριστό τους.
Αυτές οι 3 μέρες στο πλοίο θα νιώθετε σαν να έχουν περάσει 3 χρόνια, παρόλο που είναι μόνο 3 ημέρες.
Μαθαίνεις να χρησιμοποιείς τη δύναμή σου για το μεγαλύτερο καλό.
Τους επόμενους μήνες, τα Alliance Starfleets θα παρουσιαστούν στο παγκόσμιο κοινό και θα αρχίσουν να διαδίδουν το μήνυμα της αγάπης και της γνώσης που κρύβονται στη γιγαντιαία οθόνη.
Θα ξετυλίξουν όλα τα μυστήρια και θα εξηγήσουν ότι η Γη γίνεται ένας πολυγαλαξιακός πλανήτης.
πολυγαλαξιακός πλανήτης γίνεται.
Τους επόμενους μήνες, οι κρυφές εξωγήινες/προηγμένες τεχνολογίες θα κυκλοφορήσουν στο κοινό όπως θα έπρεπε.
Δωρεάν Ενέργεια, Πλοία Anti-Gravity και πολλά άλλα.
Το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα θα ενεργοποιηθεί και οι άνθρωποι θα μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα οπουδήποτε στη Γη.
Η Εσωτερική Γη θα γίνει επίσης προσβάσιμη σε όσους είναι ενεργειακά κατάλληλοι για αυτήν την εμπειρία.
Η ζωή γίνεται καθαρή ευδαιμονία, μια δημιουργική ιστορία με άπειρες δυνατότητες. Σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε οτιδήποτε έχετε ονειρευτεί, σύμφωνα με το νόμο της ελεύθερης βούλησης.
Τα επόμενα κύματα ανάληψης είναι πιθανό να ακολουθήσουν σε λίγους μήνες. Εκείνη την εποχή, περισσότερα από 2 έως 3 δισεκατομμύρια Starseeds και Wanderers θα ανέβουν στην Πέμπτη Διάσταση.
Τα τελικά κύματα θα συμβούν μεταξύ 2025 και 2030 και θα είναι η τελευταία ευκαιρία πριν από την πλήρη μετατόπιση της Γης από την 4η στην 5η διάσταση.
Σε αυτό το σημείο, όλες οι ψυχές που δεν έχουν επιτύχει την απαραίτητη ανάπτυξη θα εγκαταλείψουν το σώμα και θα μετενσαρκωθούν σε άλλους πλανήτες σύμφωνα με τις ανάγκες της ψυχής τους.
Για να μην παραβιάσουμε την ελεύθερη βούλησή μας, δεν μπορούμε να προβλέψουμε πολλές λεπτομέρειες.
Έχε πίστη, σε μια στιγμή θα θυμηθείς τα πάντα.
Οι 12 κρύσταλλοι του Λεμούριου ουράνιου τόξου αναδύονται από τη θάλασσα και από βαθιά μέσα στον φλοιό της γης πολύ πάνω από τη γη, ενεργοποιώντας το αρχικό σχέδιο.
Ο πόνος θα φύγει σαν να μην υπήρξε ποτέ.
Το όνειρο ζωντανεύει! Και τα πιο τρελά σου όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα.
Συνέχισε να αναπνέεις, τα καλύτερα έρχονται!
Σύντομα θα σηκωθούμε στο φως!
Ανεβαίνουμε ερωτευμένοι.
Adonai
Οι ιστορίες της γενναιότητάς σας θα λέγονται για πάντα!
Είναι τιμή μου να μοιραστώ αυτό το όνειρο που έγινε πραγματικότητα με όλους εσάς.
Μαζί θα το κάνουμε
Και τιμήστε την ιερή επιταγή της ζωής!
"Και εγένετο φως!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters