Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ψεύτικος Μπάιντεν, Ψεύτικος Ουκρανικός Πόλεμος, Ψεύτικη Πανδημία: Πρόκειται να Τελειώσουν Όλα;

Benjamin Fulford 28/3/2022
Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι εμείς όλοι στη Δύση βλέπουμε ένα τεράστιο ψεύτικο σόου και ότι η παράσταση είναι πρόκειται σύντομα να τελειώσει. Αυτό προέκυψε την περασμένη εβδομάδα σε μια συζήτηση μεταξύ ενός ανώτερου Ρώσου πράκτορα της FSB και ενός μέλους της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων. «Εικάζω ότι δεν έχουμε στην πραγματικότητα προέδρους και ότι όλα αυτά είναι ένα είδος ριάλιτι σόου που κατασκευάζεται μπροστά στα μάτια μας», σημείωσε το μέλος της FSB. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που τεκμηριώνουν αυτή την άποψη.

Γνωρίζατε, για παράδειγμα, ότι σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας ΤΑSS η Ουκρανία δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο στη Ρωσία; Επίσης, ότι το ρωσικό αέριο που συνεχίζει να αποστέλλεται μέσω της Ουκρανίας, εξακολουθεί να είναι η κύρια πηγή εσόδων της κυβέρνησης της Ουκρανίας;

https://tass.com/pressreview/1424895

Επίσης, γνωρίζατε ότι οι εμπορικές εταιρίες τις Ελβετίας που ανήκουν στην οικογένεια Ρότσιλντ εξακολουθούν να πωλούν ρωσικά αγαθά στον υπόλοιπο κόσμο;

https://www.dw.com/en/russia-and-its-war-in-ukraine-how-swiss-financial-efficiency-helps-support-russia/a-61201507

Επιπλέον, παρά το «εμπάργκο», οι ρωσικές εξαγωγές πετρελαίου προς τις ΗΠΑ συνεχίζονται και μάλιστα αυξάνονται. Για παράδειγμα, την εβδομάδα 12-18 Μαρτίου, οι ΗΠΑ αγόρασαν 70.000 βαρέλια ρωσικού πετρελαίου την ημέρα, 80% περισσότερα από την προηγούμενη εβδομάδα.

https://tass.com/pressreview/1427181

Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχουν όλα τα προφανώς ψεύτικα πλάνα για τον ουκρανικό «πόλεμο» που πλημμυρίζουν τις δυτικές οθόνες των τηλεοράσεων. Στο τελευταίο παράδειγμα, το CNN αναφέρει πυρκαγιά του Έντμοντον του Καναδά ότι συμβαίνει στην Ουκρανία.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:02

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης (που τραβήχτηκε πριν προλάβει το CNN να το θολώσει), δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτή που βρίσκεται στη σκηνή είναι η πυροσβεστική υπηρεσία του Έντμοντον.

Τα στούντιο Rita Katz (της ψευτο-φήμης του Bin Laden) εργάζονται επίσης υπερωρίες, κινηματογραφώντας τον υπάλληλο του Ρότσιλντ και αποκαλούμενο Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky, ο οποίος εργάζεται από την έπαυλή του αξίας 34 εκατομμυρίων δολαρίων στη Φλόριντα. Η ρωσική FSB λέει ότι φαίνεται να είναι μαστουρωμένος με κοκαΐνη, και τα παρακάτω πλάνα σίγουρα δείχνουν κάτι τέτοιο.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Δεν θα εμβαθύνουμε πολύ στην ψεύτικη πανδημία παρά μόνο για να σημειώσουμε ότι τα ποσοστά θνησιμότητας σε όλο τον κόσμο είναι τα ίδια με τα έτη προ πανδημίας. Σημειώνουμε επίσης ότι η πανδημία δεν υπάρχει στην Αφρική και σε άλλες περιοχές των οποίων οι κυβερνήσεις αρνήθηκαν να συμβαδίσουν με το όλο ψεύτικο συμβάν.

Υψηλόβαθμες πηγές τόσο στις ανατολικές όσο και στις δυτικές μυστικές κοινωνίες αναφέρουν ότι το ψεύτικο σόου που εξελίσσεται είναι απλά μέρος μιας διαδικασίας για να αφυπνιστεί ο λαός της Δύσης με την εις βάθος πλύση εγκεφάλου. Η κατάσταση έχει στηθεί ως ένα είδος τελετής μύησης για τη Δύση. Στην ανθρωπολογία, τέτοιες τελετές ονομάζονται «εκδηλώσεις μεταίχμιου» και αναφέρονται σε καταστάσεις όπως γάμοι ή τελετές ενηλικίωσης που σηματοδοτούν μια σημαντική μετάβαση στη ζωή. Σε αυτή την περίπτωση, η τελετή πραγματοποιείται για να ξεκινήσει μια νέα εποχή αγάπης, προόδου και αρμονίας με τη φύση, αναφέρουν οι πηγές. Αυτό θα καταστεί σαφές σύντομα, υπόσχονται οι πηγές.

Ωστόσο, πριν συμβεί αυτό, πρέπει να ολοκληρωθεί μια πολύ πραγματική διεθνής στρατιωτική, υπηρεσιακή και αστυνομική πάταξη σε μια αρχαία σατανική λατρεία που κατέλαβε τα ανώτερα επίπεδα εξουσίας στις περισσότερες δυτικές χώρες.

Αυτή η εκστρατεία φτάνει στο τέλος της, καθώς οι περισσότεροι από τους κορυφαίους ηγέτες αυτής της αίρεσης, συμπεριλαμβανομένων της Χίλαρι Ροκφέλερ (Κλίντον), της Τζενς Ψάκι (ή Μαρκ Ζούκερμπεργκ Ροκφέλερ) και του Κλάους Ρότσιλντ (Σβαμπ) έχουν συλληφθεί. Αυτές οι συλλήψεις εμφανίζονται με τη μορφή ανακοινώσεων ότι έχουν προσβληθεί από τον Covid 19 (παρά τον πλήρη εμβολιασμό) και βρίσκονται σε «αυτο-απομόνωση».

https://www.cbsnews.com/news/hillary-clinton-covid-19-bill-clinton/

https://www.dailywire.com/news/breaking-jen-psaki-tests-positive-for-covid-19-will-miss-bidens-europe-trip

Φυσικά, η Χαζαρική Μαφία θα προσπαθήσει να προσποιηθεί ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, παρουσιάζοντας στο κοινό ψεύτικες εκδοχές των ηγετών τους. Παρακάτω, για παράδειγμα, είναι τρεις διαφορετικές εκδοχές της Killary.

Να τι είχε να πει μια πηγή της Μοσάντ για την Ψάκι:

Την ξαναπήραν για να διορθώσουν τη βλάβη στον προγραμματισμό της. Και οι δύο έχουμε την αίσθηση ότι το πρωτότυπο είναι «εκτός λειτουργίας». Μετά τον τελευταίο γύρο θετικών τεστ πριν από 5 μήνες εξαφανίστηκε για περίπου 10 ημέρες. Κοιτάξτε τα μάτια της. Είναι κενά. Σα να μην έχουν ψυχή. Σημάδι κατασκευασμένου άβαταρ Τεχνητής Νοημοσύνης.

Τα μέλη αυτής της αίρεσης, επίσης γνωστά ως Σαββατιανοί-Φρανκιστές Εβραίοι ή Χαζαρική Μαφία, εδώ και χρόνια προσπαθούν πραγματικά να φέρουν εις πέρας έναν ψεύτικο Αρμαγεδδώνα. Η παράσταση την οποία παρακολουθούμε στις οθόνες μας είναι η αναπαράσταση των τεσσάρων καβαλάρηδων της Αποκάλυψης: Λιμός (Covid 19), Πόλεμος (Ουκρανία), Θάνατος (μαζικός εμβολιασμός) και Κατάκτηση (Νέα Παγκόσμια Τάξη).

https://newtube.app/user/EternalNow/yTG5V9J?u=t

Ωστόσο, όπως δείχνει αυτός ο χάρτης για το ποιος «επιβάλλει κυρώσεις» στη Ρωσία, το πλέγμα ελέγχου τους περιορίζεται πλέον στις δυτικές κυβερνήσεις-μαριονέτες, με επικεφαλής τον ψεύτικο Τζο Μπάιντεν.

Με άλλα λόγια, ολόκληρος ο πλανήτης έχει εξεγερθεί ενάντια στην ανίκανη και δολοφονική κυριαρχία τους.

Το κλειδί για την τελική ήττα τους είναι η ανατροπή του ελέγχου που ασκούν επάνω στο δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Γι’ αυτό ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαιτήσει από τις χώρες που έχει χαρακτηρίσει «εχθρικές» (στις οποίες περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) πρέπει να πληρώνουν σε ρούβλια [που υποστηρίζονται από χρυσό] για το ρωσικό αέριο.

https://www.zerohedge.com/markets/russia-demand-hostile-states-pay-rubles-gas

Δεδομένου ότι η Χαζαρική Μαφία ελέγχει κυρίως ψεύτικα ή παραστατικά χρήματα που υποστηρίζονται από το τίποτα, η ανάληψη του ελέγχου των αληθινών πραγμάτων είναι το κλειδί για την ήττα τους. Αυτό συμβαίνει τώρα, καθώς αρχίζει ένας μοιραίος καταστροφικός βρόχος εμπορευμάτων. Οι δυτικοί έμποροι αγαθών και τα γραφεία εκκαθάρισης αντιμετωπίζουν μια κρίση ρευστότητας ιστορικών διαστάσεων, επειδή ο κόσμος απαιτεί να πληρώσουν με πραγματικά (βασισμένα σε περιουσιακά στοιχεία) χρήματα.

https://www.zerohedge.com/markets/trading-houses-will-collapse-margin-call-doom-loop-goes-global-trafigura-cfo-warns

Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η Δύση μπορεί να επινοήσει κυρώσεις που μεγιστοποιούν απώλειες για τη Ρωσία, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τους χρηματοοικονομικούς κινδύνους και τους κινδύνους σταθερότητας των τιμών στη Δύση, «θα μπορούσατε κάλλιστα να πιστεύετε στους μονόκερους», σημειώνει έκθεση της Credit Suisse.

Αυτές τις μέρες το Ιράν, η Σαουδική Αραβία, η Ρωσία, η Νιγηρία κ.λπ., αρνούνται να πουλήσουν πετρέλαιο στη Δύση με αντάλλαγμα αστήρικτο νόμισμα. Στη Νιγηρία, για παράδειγμα, οι δυτικές εταιρείες έλαβαν μόλις το 5% του αργού που αντλείται μέσω του αγωγού Trans Niger μεταξύ Οκτωβρίου 2021 και Φεβρουαρίου 2022, επειδή οι Νιγηριανοί αποφάσισαν να κρατήσουν το πετρέλαιο για τον εαυτό τους.

Το άλλο μέτωπο όπου η Χαζαρική Μαφία ηττάται είναι η μάχη για την παγκόσμια κοινή γνώμη. Για να παραθέσω τα λόγια του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ:

Οι ενέργειες της Δύσης επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι αξιόπιστη… Αυτό που θέλουμε είναι ένας δίκαιος κόσμος, απαλλαγμένος από πολέμους, επιθετικά σχέδια ή προσπάθειες να στρέφουμε τη μία χώρα εναντίον της άλλης… Αυτό που θέλουμε είναι να συζητήσουμε πώς να ζήσουμε σε αυτόν τον πλανήτη στο μέλλον. Πάρα πολλά προβλήματα συσσωρεύονται και τα υφιστάμενα θεσμικά όργανα δεν μπόρεσαν να τα επιλύσουν. Η «Φιλελεύθερη δημοκρατία», όπως αποδεικνύεται, δεν είναι καθόλου «φιλελεύθερη» και δεν είναι καθόλου «δημοκρατία»… Όλες οι αξίες που κηρύττουν στη Ρωσία εκείνοι της Δύσης, όπως η ελευθερία της έκφρασης, η οικονομία της αγοράς, η ιερότητα της ιδιωτικής περιουσίας και το τεκμήριο αθωότητας, δεν αξίζουν ούτε ένα κόκκινο σεντ.

https://tass.com/politics/1427557

Οι Κινέζοι και άλλοι συμφωνούν. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να κρίνουν τις ηθικές αρχές οποιασδήποτε χώρας μέχρι να ζητήσουν συγγνώμη και να αντισταθμίσουν τις ζημιές και τα δεινά που έχουν προκαλέσει στους λαούς της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, της Συρίας και του Αφγανιστάν», αναφέρει η εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Χούα Τσουνιγκ.

https://srbin.info/en/svet/peking-amerika-da-se-izvini-zbog-bombardovanja-jugoslavije/

Η Ινδία συμφωνεί επίσης. Όταν η βρετανική δουλική κυβέρνηση  προσπάθησε να στείλει μια αντιπροσωπεία υψηλής ισχύος στην Ινδία για να τους πείσει να «απομονώσουν τη Ρωσία», ενημερώθηκαν ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτοι.

Οι Τούρκοι, ιστορικοί αντίπαλοι των Ρώσων, επίσης δεν συμπλέουν. Οι επίσημες ειδήσεις τους αναφέρουν:

[Η Δύση] διέπραξε ένα είδος «γενοκτονίας εναντίον μουσουλμάνων», από το Αφγανιστάν ως τη Λιβύη, από το Ιράκ μέχρι τη Σομαλία [και τώρα] μας καλούν, τους ανθρώπους των οποίων τις πόλεις έβαψαν κόκκινες με αίμα, να υπερασπιστούμε τη Δύση εναντίον της Ρωσίας. Επέδειξαν πράξεις βαρβαρότητας με τα μυστικά κέντρα βασανιστηρίων που δημιούργησαν σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο. Διεξήγαγαν δουλεμπόριο μέσω αεροσκαφών της CIA. Χρησιμοποίησαν μεθόδους σφαγής και βασανιστηρίων σαν να ήταν θρησκευτικές τελετές, τελετές μετάβασης. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: Αυτή η περιοχή δεν θα σηκώσει τώρα και δεν πρέπει ποτέ να σηκώσει ούτε ένα δαχτυλάκι της για να υπερασπιστεί τη Δύση, να υπερασπιστεί την Ευρώπη.

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahim-karagul/the-west-committed-genocides-against-muslims-yesterday-but-they-want-them-to-defend-europe-today-they-called-erdogan-anti-west-but-the-west-is-now-begging-for-his-help-3592239

Μιλώντας για την Τουρκία, ο αρχηγός τους Ρετζέπ Ερντογάν εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά εδώ και πολλές ημέρες στη σύνοδο του ΝΑΤΟ την προηγούμενη βδομάδα. Να τι είχε να πει μια πηγή της Μοσάντ:

Ο Ερντογάν πήγε στη συνάντηση στις Βρυξέλλες. Φοράει βραχιόλι gps στον αστράγαλο. Συνεργάζεται με τη συμμαχία. Πολλά συμβαίνουν στα παρασκήνια. Γίνονται πολλές παραχωρήσεις προς όφελος όλων. Στα ΜΜΕ δεν αναφέρεται τίποτα. Για παράδειγμα, ο Ερντογάν συνεργάζεται με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπένετ, τον Πούτιν, το Ιράν και τους Σαουδάραβες, σχηματίζοντας ένα είδος συνασπισμού για την ειρήνη και την ευημερία της ανθρωπότητας. Αυτό δεν θα βγει στα ΜΜΕ. Όλοι αυτοί πρέπει να δείχνουν ένα πρόσωπο πόκερ στην καμπάλ της δύσης της Χαζαρικής Μαφίας. Ο Ερντογάν και ο Πούτιν γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ – που ελέγχεται από την καμπάλ της Χαζαρικής Μαφίας- θα κάνουν τα πάντα για να πείσουν την Τουρκία και τη Ρωσία να ξεκινήσουν πόλεμο στη Μαύρη Θάλασσα.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass αναφέρει επίσης ότι ο Ερντογάν μίλησε με τον Πούτιν και του ζητήθηκε να μεσολαβήσει μεταξύ Δύσης και Ρωσίας για την Ουκρανία.

https://tass.com/world/1428019

Ωστόσο, ο Ερντογάν έχει εξαφανιστεί από επίσημους Τουρκικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, κάτι που υποδεικνύει ότι ακόμη δεν του επιτρέπεται να επιστρέψει στην Τουρκία.

Το άλλο πράγμα που συμβαίνει είναι η συνεχής ροή φρικτών αποκαλύψεων που βγαίνουν στο φως σχετικά με τα εγκλήματα της Χαζαρικής Μαφίας.

Για παράδειγμα, οι αποκαλύψεις για τα εγκλήματα του Χάντερ Μπάιντεν ξεχειλίζουν.

Ο Χάντερ Μπάιντεν θα παραπεμφθεί, συμφωνούν πολλές πηγές. Αυτά δεν είναι εύκολο να τα διαβάσει κανείς, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν. «Ένα παιδί ηλικίας 7, 8, 10 ετών αναγκάζεται να κάνει σεξ πέντε με είκοσι φορές την ημέρα. Είναι άγριο. Είναι δαιμονικό.» – Jaco Booyens.

Ορίστε ένα παράδειγμα της δαιμονικής νοοτροπίας των δυτικών ηγετών, όπως εκφράστηκε από την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Madeleine Albright, που έφυγε από αυτή τη γη την περασμένη εβδομάδα


STAHL: «Ακούσαμε ότι μισό εκατομμύριο παιδιά έχουν πεθάνει. Είναι περισσότερα παιδιά από αυτά που πέθαναν στη Χιροσίμα. Αλήθεια, άξιζε το τίμημα αυτό;»

ALBRIGHT: «Θεωρώ ότι είναι μια πολύ δύσκολη επιλογή, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι άξιζε το τίμημα».

Το «εμείς» περιλαμβάνει τον Μπιλ, τη Χίλαρι Κλίντον Ντέιβιντ Ροκφέλερ, τον Χένρι Κίσινγκερ, τον Τζορτζ Σόρος και άλλους προάγγελους της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».

https://newtube.app/user/EternalNow/PkMBiJa?u=t

Μαθαίνουμε επίσης περισσότερα για μερικές από τις εταιρείες που χρησιμοποιούσαν αυτά τα τέρατα ως μέτωπά τους. Αυτό προήλθε από καναδική πηγή:

Black & Veach and Cemex: Κατασκευή εργαστηρίων βιολογικών όπλων για το DTRA (Defense Threat Reduction Agency: Αμυντική Υπηρεσία Μείωσης Απειλών) από το 2003

-Ο ιδρυτής ευχαρίστησε τον Επστάιν στο βιβλίο του του 2012 «Η ιογενής καταιγίδα: Η αυγή μιας νέας εποχής πανδημίας»

Μοιράζεται το ίδιο γραφείο με Metabiota, Inc:geen

-Χρηματοδοτείται από το Rosemont Seneca του Χάντερ Μπάιντεν, το NIH, και τον Μπιλ Γκέιτς.

Cemex : Συνδέεται με την εμπορία παιδιών & το Ίδρυμα Κλίντον.

– Ιδιοκτήτης της Cemex, Carlos Slim, 2ος μεγαλύτερος μέτοχος των New York Times εξ ου και η επιθετική προπαγάνδα εκεί που ανήκει επίσης στην οικογένεια Rothschilds / Bronfman, που συνδέεται με την ομάδα NXIVM  Sex / Εμπορία Ανθρώπων.

https://www.google.com/amp/s/finance.yahoo.com/amphtml/news/black-veatch-joins-host-cemex-190107828.html

Επίσης όλο και περισσότερα αποκαλύπτονται για το ότι αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να μας σκοτώσουν όλους με βιολογικά όπλα. Η κυβέρνηση της Ρωσίας έχει παράσχει λεπτομερείς αποδείξεις για αυτό στις κυβερνήσεις του κόσμου. «Μια ανάλυση της τεκμηρίωσης δείχνει ότι όχι μόνο δείγματα ιστών και ορός ανθρώπινου αίματος εξήχθησαν στο εξωτερικό, αλλά και επικίνδυνα παθογόνα, καθώς και οι φορείς τους», σημειώνουν. Αυτά φυσικά έγιναν για να σχεδιάσουν «εθνο-εξειδικευμένα βιολογικά όπλα».

https://www.urdupoint.com/en/world/russian-defense-ministry-unveils-scheme-for-m-1487252.html

Αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει, με αναφορές ότι ένα αεροπλάνο μεταφοράς βιολογικών όπλων που συνδέεται με τη CIA μόλις προσγειώθηκε από τη Βαρσοβία στο αεροδρόμιο Κρακοβία-Μπάλτσε (Κρακοβία, Πολωνία), ενώ ένα άλλο προσγειώθηκε από το αεροδρόμιο Ζαντάρ (Κροατία) χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

«Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η καταληκτική προθεσμία πλησιάζει. Έρχεται το Ρουά Ματ. Η τελική κατάρρευση του Βαθέος Κράτους είναι επικείμενη. Φορέστε τα κράνη και τη θεϊκή πανοπλία σας, γιατί πριν φύγουν θα προσπαθήσουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους μαζί τους», προειδοποιεί πηγή της Μοσάντ.



Ο καλύτερος τρόπος να αποδείξουν οι ΗΠΑ την αθωότητά τους στο θέμα των βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία και σε άλλες τοποθεσίες της υφηλίου είναι να δεχτούν διεθνή εξονυχιστικό έλεγχο



Έχουν ήδη κάνει μεγάλη ζημιά. Αυτό συμβαίνει όταν οι Μεγάλες Φαρμακευτικές Εταιρίες καταλαμβάνουν την κυβέρνησή σας, τα μέσα ενημέρωσης και το εκπαιδευτικό σας σύστημα. Οι συνημμένες φωτογραφίες δείχνουν πώς χορηγήθηκαν και χορηγούνται τα εμβόλια στην Αμερική σε αντίθεση με την Ιαπωνία. Και τα ποσοστά θνησιμότητας σε παιδιά κάτω των 2 ετών. Πολύ ενημερωτικό!





Το CDC δεν είναι ανεξάρτητη υπηρεσία. Είναι εταιρία εμβολίων. Το CDC κατέχει πάνω από 20 πατέντες εμβολίων. Πουλάει ετησίως εμβόλια αξίας περίπου 4,6 δις δολαρίων. RFK Jr.



Η Ιαπωνία έχει το χαμηλότερο βρεφικό ποσοστό θνησιμότητας. Κανένα μωρό δεν εμβολιάζεται πριν τα 2 του έτη. Οι ΗΠΑ έχουν το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας και κάνουν 28 δόσεις εμβολίων μέχρι τα 2 έτη!



Μια κρίσιμη μάζα στη δύση τώρα ξυπνάει και βλέπει τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον των λαών τους. Όταν ο Τζάστιν Κάστρο εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι περισσότεροι βουλευτές αποχώρησαν, αλλά κάποιοι έμειναν για να του τα χώσουν.


«Θα πρότεινα όταν κατακαθίσει η σκόνη [να λάβουν χώρα]  τα στρατιωτικά δικαστήρια και να βάλουν όλους αυτούς τους ανθρώπους των ΜΜΕ, όλους αυτούς τους διευθυντές σχολείων, όλους αυτούς τους γιατρούς, τους πολιτικούς και τους πραγματικούς αρχικακοποιούς να δικαστούν. Εάν κριθούν ένοχοι, θα πρέπει να εκτελεστούν», λέει ο Dr.Vladimir Zelenko, εκφράζοντας τις απόψεις πολλών.

Φυσικά η Χαζαρική Μαφία παρουσιάζει θύελλα μαλακιών για να προσπαθήσει να αποτρέψει τη δικαιοσύνη. Για παράδειγμα, έτσι μοιάζουν οι πρόσφυγες από την Ουκρανία σύμφωνα με τους Financial Times – που ανήκουν στο Rothschild. Η εικόνα είναι από τη Συρία.
 



Εκατομμύρια Ουκρανοί ζητούν ασφάλεια στα σύνορα της χώρας τους που μαστίζεται από πόλεμο


Επίσης, εδώ είναι κι άλλες αποδείξεις ότι ο Μπάιντεν δουλεύει από ένα σκηνικό του Λευκού Οίκου. Δείτε τον να επιβιβάζεται στο ελικόπτερο που ετοιμάζεται να πάει στην Ευρώπη. Το γκαζόν είναι πράσινο και περιποιημένο. Τα δέντρα έχουν όλα τα φύλλα τους. Οι 2 συνημμένες φωτογραφίες είναι μπροστά και πίσω από τον Λευκό Οίκο. Όπως κι αν έχει, τα δέντρα δεν έχουν πολλά φύλλα τώρα και το γρασίδι δεν είναι πράσινο. Η φωτογραφία με το πράσινο γρασίδι και τα δέντρα γεμάτα φύλλα μπορεί να είναι το αντίγραφο του Λευκού Οίκου στην Ατλάντα  ή CGI;  Στην σκοτεινή φωτογραφία με τον τοίχο μπροστά είναι ο πραγματικός Λευκός Οίκος στην Ουάσιγκτον τώρα.



Εδώ έχουμε ένα αποτύπωμα οθόνης ζωντανής εικόνας από τον Λευκό Οίκο εδώ στην DC, όπου έχουμε 11° και βρέχει, με κάποια λίγα φύλλα στα δέντρα. Και ανομοιογενές πράσινο/καφέ γρασίδι.


Όλα καταρρέουν. Την ώρα που αυτή η αναφορά ετοιμαζόταν, το Fox News ανέφερε τα εξής:

Συγκομιδή ψηφοδελτίων μέρος της επιχείρησης κεντρί!

Η Οικογένεια Εγκλήματος Μπάιντεν κ.ά. συλλαμβάνεται και κρατείται! για απάτη και τις επόμενες ημέρες θα ζουν σε μια φορτηγίδα έξω από το GITMO και θα αντιμετωπίσουν στρατιωτικά δικαστήρια!

https://newtube.app/user/EternalNow/8AsGUzL?u=t


Τέλος, αυτή την εβδομάδα, θα ενημερώσουμε όσα γνωρίζουμε για το θάνατο του Δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Κλάρενς Τόμας. Η πηγή μας λέει «Έχει τεθεί εντολή φίμωσης. Παρακολουθήστε τι θα βγει στα ΜΜΕ την επόμενη εβδομάδα περίπου. Προετοιμάζεται μια παραποιημένη ιστορία.» Μια τέτοια ιστορία λέει ότι δηλητηριάστηκε και σώθηκε από τα Λευκά Καπέλα. Φαίνεται ότι πρέπει να τον κρατήσουν «ζωντανό» για να εξασφαλίσουν την συντηρητική πλειοψηφία στο Ανώτατο Δικαστήριο για τα επερχόμενα δικαστήρια.

πηγή

https://eternalnowblog.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters