Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ! ΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ..

Βλέποντας με ΘΛΙΨΗ και πάνω από όλα ΘΥΜΟ τους Πολιτικούς και Εκπροσώπους της Χώρας να γελοιοποιούνται συνεχώς διεθνώς και να προσπαθούν να μας παρουσιάσουν την τραγική τους αποτυχία ως .. επιτυχία, έχω να δηλώσω τα κάτωθι:
Για την κατάντια της Ελλάδος - Κύπρου τελικά ποιος φταίει;;;;;;;
Δεν φταίνε οι εξωτερικοί, εάν μας κοροϊδεύουν και γελάνε μαζί μας..
Φταίμε ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ, διότι όχι μόνο ανεχτήκαμε ως εκπροσώπους μας αυτά τα υποκείμενα για σειρά δεκαετιών - εκατονταετιών, συνεχίσαμε να τους ψηφίζουμε, παρόλες τις αποδεδειγμένες μέχρι σήμερα προδοσίες/ αποτυχίες/ απάτες ξανά και ξανά...
Και μετά αφού τους είδαμε όλους σύσσωμους ν’ αλλάζουν απλά προσωπείο και να συνεχίζουν να βιάζουν κάθε τι υγιές, να προδίδουν και να επιβάλλουν ανωμαλίες, δεν σηκωθήκαμε να ορθώσουμε ανάστημα ως οι εντολείς αυτών και να τους πούμε τέλος… τέρμα ως εδώ και να φέρουμε όλους τους ανεύθυνους - εγκληματίες προ των ευθυνών τους, να καθαρίσουμε τη χώρα από τα παράσιτα και να συγυρίσουμε τα εσωτερικά μας..
Αυτά είναι που πληρώνουμε..
Εμείς ως οι εντολείς έχουμε την πρώτη ευθύνη και μετά οι καρεκλοκένταυροι εντολοδόχοι πολιτικοί λειτουργοί.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΈΛΛΗΝΑ. ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕΣ/ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ..
Αποφάσισε τι στο καλό θες για το μέλλον σου, εσένα και των παιδιών σου, για την Ελλάδα, τον Έλληνα και τον Ελληνισμό εν γένει.
Η δική σου αδιαφορία έφερε σε όλες τις θέσεις κλειδιά, ανώμαλους, αφερέγγυους, αδίσταχτους εγκληματίες να καταχράζονται τις θέσεις τους για ίδιο όφελος και για να ξεπουλάνε τη χώρα σε αυτούς που τους προωθήσαν και τους εδραίωσαν μέσα στη χώρα..
Η δική σου αδιαφορία έφερε το να κατασπαραχθούν οι θησαυροί / μυστικά/ υπερτεχνολογίες / γνώσεις, αυτά που οι πρόγονοί σου έφεραν ως εφόδια για την ανελικτική σου πορεία..
Η δική σου αδιαφορία έφερε την καταστροφή της ιστορίας σου, της γλώσσας, της παιδείας, υγείας, ασφαλείας, γεωργίας, κτηνοτροφίας, βιομηχανίας και προ πάντων της δικαιοσύνης.
Η δική σου αδιαφορία άφησε να γεμίσει η χώρα κατασκόπους που υπηρετούν ξένα συμφέροντα..
Έλληνα του καναπέ, τους έδωσες θέσεις, τους υποκλίθηκες, τους υπηρέτησες διότι σου έδιναν κάτι να ψευτοζήσεις και νόμιζες ότι σε εκτιμούσαν και ήσουν σημαντικός γι΄ αυτούς..
Ή ακόμα χειρότερα.. Νόμιζες ότι επιδεικνύεις δύναμη με το να καπνίζεις ένα πούρο στην παρέα που βίαζε την ιδία στιγμή τη μάνα σου και το παιδί σου..
Και έτσι αποδέχτηκες και πούλησες την Πατρώα σου ουσία διότι ξέχασες από που προέρχεσαι και τι βάρος ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ φέρεις στις πλάτες σου στις γενιές που έφυγαν και στις γενιές που θα έλθουν.
ΝΑΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΑΝ ΣΕ ΠΟΝΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΡΕΙΑ.
Σήκωσε ανάστημα, πάρε στα χέρια σου τα ινία της ζωής σου.
Και πες έστω και την ύστατη αυτή στιγμή:
ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!
Επέβαλε όρους πρώτα στον εαυτό σου.
Θέσε τα όρια του Εγώ και ξεκίνησε να καλλιεργείς το Εμείς.
Σταμάτησε τη διχόνοια που ήταν πάντοτε η αδυναμία του Έλληνα..
Μάθε να συνεργάζεσαι, να ενώνεσαι ξανά, να ενισχύεις τις δυνάμεις και να μειώνεις με στρατηγική τις αδυναμίες σου..
Μην το βάζεις κάτω όταν έρχονται αποτυχίες ή/ και σφαλιάρες..
Διότι είσαι Μαχητής και πρέπει ν’ αντέξεις.
Δεν έχει σημασία εάν στην πορεία σε πούλησαν ακόμα και οι οικείοι ή ακόμα και αυτούς με τους οποίους συμπορεύτηκες, εργάστηκες, συνέφαγες..
Δεν έχει σημασία εάν στο τέλος μείνεις σχοινοβάτης και νιώθεις μοναχός ταξιδευτής μέσα στους πολλούς που έχεις δίπλα σου..
Είναι όλα μέρος της ανελικτικής πορείας..
Όσοι καταφέρουν και βγουν από το δυσαύλιο πέρασμα των συνειδήσεων, τότε θα μπορούν να λογιστούν ως άξιοι να διαβούν το κατώφλι της επόμενης ημέρας..
Μην πτοείσαι.
Συνέχισε να ελίσσεσαι και να οδεύεις για την Ιθάκη.
Κλείσε τ’ αυτιά στις ύπουλες φωνές των Σειρήνων και μη φοβάσαι τους Λαιστρυγόνες αλλά και αντιστάσου εξίσου στο μαγεμένο ποτό της Κίρκης...
Πολλά θα περάσεις, αλλά εάν καταφέρεις και φτάσεις να περατώσεις το εδώ ταξίδι με σκληρή Εκπαίδευση, κερδίζοντας Γνώση για να φτάσεις στη Φρόνηση, τότε θα είσαι Άξιος να ονομάζεσαι Έλληνας..
ΕΡΓΑΣΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Δημιούργησε ξανά τον κλοιό των μικρών κοινωνιών, αυτές που έχτισαν την αντίσταση, την επίθεση, την αναγέννηση, την αρχιτεκτονική ομορφιά, τη μεταφορά από στόμα σε στόμα την ιστορία, αυτή που έμαθε να συνυπάρχει, να σέβεται και να μελετά τη φύση και πάνω από όλα.. να Επιβιώνει.
Ενώσου με τους οικείους σου αλλά και νέους αξιόλογους ανθρώπους, μάθε να δημιουργείς εκ νέου συλλογικές ενέργειες και συναθροίσεις και να έχεις κοινωνική συλλογική εργασία αλλά και διασκέδαση.
Κτίσε εκ νέου σχέσεις με τον συνάνθρωπό σου.
Διότι χρειάζεται να υπάρχει ισορροπημένη επαναφόρτιση των αλληλοεπιδρώμενων ενεργειών.
Με Χαμόγελο, Πείσμα, Εντατική Εργασία μπορείς μόνο να Επιβληθείς και να χαράξεις ασφαλή πορεία.
Αυτό μας έμαθαν οι προγονοί μας.
Έτσι επιβιώσαμε μέσα από όλες τις κακουχίες και τις εξωγενείς επιθέσεις.
ΣΑΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.
Είπε ΟΧΙ, σήκωσε ανάστημα και πολέμησε με νύχια και με δόντια για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ Τις Ελληνικές Αξίες – Αρετές και τα Ιδανικά μας.
ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΑ
ΠΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ! ΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters