Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

«Γ@μα τους. Αν πεθάνουν, θα κατηγορήσουμε τον Τραμπ ». Μπάιντεν για τους εγκλωβισμένους Αμερικανούς στο Αφγανιστάν

Καθώς η Καμπούλ έπεσε στα χέρια των Ταλιμπάν, το καθεστώς μαριονέτας Μπάιντεν γνώρισε τη χειρότερη κρίση του μέχρι σήμερα: Πώς να αντιμετωπίσει έναν αμερικανικό στρατό που εχει χωρίστει σε μεγάλο βαθμό από μια εγκληματική κυβέρνηση των ΗΠΑ που μεταμφιέστηκε ως νόμιμο κυβερνητικό όργανο. 

Και όταν ο Μπάιντεν - ή ο ηθοποιός που τον απεικόνιζε - ζήτησε τη συμβουλή του

υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν σε θέματα που αφορούσαν την επιδείνωση της κρίσης στο Αφγανιστάν, ένας αδύναμος Austστιν παραδέχτηκε ότι δεν είχε έλεγχο στον στρατό και καμία απάντηση για το πώς να διασωσει τους Αμερικανούς πολίτες που έχουν παγιδευτεί πίσω από εχθρικές γραμμές.

«Ω, γαμήστε τους. Αν πεθάνουν, θα κατηγορήσουμε τον Τραμπ », είπε ο Μπάιντεν για τους Αμερικανούς που έχουν παγιδευτεί στο Αφγανιστάν.

Το να «κατηγορεί τον Τραμπ» είναι μια δικαιολογία που χρησιμοποιεί το Deep State κάθε φορά που βλέπει πως εξοργιζει τους πολίτες. Και η αποτυχία του Μπάιντεν να προστατεύσει τις αμερικανικές ζωές προκάλεσε έντονη κριτική από τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς συμμάχους του, τόσο που η Νάνσυ Πελόζι παρακάλεσε τους δημοκρατικούς νομοθέτες να «σταθούν πίσω από τον Μπάιντεν», για να αποτρέψουν την έξοδο της υποστήριξης του Deep State.

Καθώς οι Ταλιμπάν ανακατέλαβαν την επαρχία μετά την εξασθένιση της και της αμερικανικής κυριαρχίας στην περιοχή, ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν επικοινώνησε με τον πιο πρόσφατο εχθρό του, τον Γενικό στο Σώμα Πεζοναυτών και το μέλος των αρχηγών του επιτελείου Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, ζητώντας στρατιωτική υποστήριξη στην εκκένωση. απειλούμενων Αμερικανων.

«Δεν σε νοιάζουν οι Αμερικανοί. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να σώσετε το τομαρι σας και να προστατεύσετε τους χειριστές σας. Πουλήσατε την ψυχή σας, αλλά ξέρετε τι, εμείς, οι πραγματικοί Αμερικανοί, δεν θα αφήσουμε τους αδελφούς μας να πεθάνουν. Έχουμε ήδη κάνει σχέδια για να επιστρέψουμε τους ανθρώπους μας στο σπίτι. Όχι εξαιτίας σου και σίγουρα όχι λόγω του Μπάιντεν. Επειδή όμως νοιαζόμαστε για τις αμερικανικές ζωές », φέρεται να ειπε ο στρατηγός Μπέργκερ στον Όστιν, σύμφωνα με εμπιστευτική πηγή στο γραφείο του στρατηγού.

«Η Αμερική θα σας ευχαριστήσει», απάντησε ο Οστιν. 

«Μην παριστάνετε ότι εκπροσωπείτε την Αμερική. Σας απασχολεί η δημοτικότητα. Ανησυχώ για τη διάσωση ζωών », απάντησε ο στρατηγός Μπέργκερ.


Ο Μπέργκερ και άλλοι επικεφαλής του επιτελείου ενορχήστρωσαν την ανάπτυξη 6.000 στρατευμάτων για την προστασία των αμερικανικών ζωών, είπε η πηγή μας.

Αλλά η ομάδα Μπάιντεν, όταν έμαθε για το σχέδιο του στρατού, πήρε γρήγορα τα εύσημά του, προσποιούμενος ότι αυτός και το εγκληματικό του στέλεχος είχαν συγκεντρώσει στρατιωτική υποστήριξη.

«Πραγματικά δεν έδινε σημασια για τις ζωές των Αμερικανών μέχρι που συνειδητοποίησε ότι το ποσοστό αποδοχής του θα έπεφτε τόσο γρήγορα όσο ήταν η Χάρις. Γνωρίζουμε ότι ήταν έτοιμος να ρίξει την πετσέτα και να αφήσει τυχόν νεκρούς Αμερικανούς να θεωρηθούν ως παράπλευρη ζημιά. Έχουμε να ευχαριστήσουμε τον Τραμπ και τον στρατό που έσωσαν αμερικανικές ζωές, όχι τον Μπάιντεν, ούτε τους ανθρώπους του », είπε η πηγή μας.

 


Σημείωση: Όταν αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το όνομα "Μπάιντεν", δεν αναφέρεται απαραίτητα στον πραγματικό Τζόζεφ Μπάιντεν, καθώς πολλοί σωσιες και ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένου του Άρθουρ Ρόμπερτς, τον έχουν απεικονίσει δημόσια και στην εθνική τηλεόραση.





ΠΗΓΗ

https://sinomosiologos.blogspot.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters