Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Ο Donald J. Trump επιβεβαιώνει ότι ο Καναδάς έχει μια νέα βασίλισσα Και η νέα βασίλισσα του Καναδά ROMANA DIDULO!! Εδώ είναι η πραγματική ιστορία !! ΒΙΝΤΕΟ

1. Το επίσημο γραφείο του Donald J. Trump έστειλε ένα μήνυμα χθες:

2. Είμαι ο συγγραφέας αυτού του άρθρου… και δημοσιεύτηκε αρχικά στο: ONE News and Before Its News:

3. Το άρθρο αντιγράφηκε και επικολλήθηκε στο bestnewshere.com, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ, ΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

https://bestnewshere.com/new-queen-of-canada-is-kicking-illuminati-butt-and-she-has-my-support-it-would-be-great-if-she-has-your- υποστήριξη-πάρα πολύ-γιατί /

4. Το άρθρο συνδέθηκε επίσης από τη νέα βασίλισσα του Καναδά… Romano Didulo.

https://t.me/s/romanadidulo

5. Τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο και η νέα Βασίλισσα του Καναδά δημοσίευαν τους συνδέσμους τους μια μέρα αφότου το έγραψα… πολύ γρήγορα, ε;

6. Γιατί είναι σημαντικό; Επειδή αποδεικνύει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει την ιδέα που δεν έχει προχωρήσει ακόμη στο mainstream… ότι ο Καναδάς έχει μια νέα βασίλισσα…. Η βασίλισσα Ε. Είναι έξω… και δεν θα ακούσουμε απαραίτητα για τη νέα βασίλισσα μας στα νέα.

Τόσο η νέα βασίλισσα όσο και ο Ντόναλντ βασικά συνεργάζονται με τα λευκά… και αυτό επιβεβαιώνει αυτό που είπε ο Ρομάνο Ντιτούλο… ότι είναι η νέα βασίλισσα του Καναδά και δεν είναι έτοιμο για διαπραγμάτευση.

7. Γιατί συμβαίνει έτσι;

Ο Καναδάς έχει καταληφθεί από την Κίνα και τις ξένες δυνάμεις και είναι έτσι για μερικές δεκαετίες τώρα.

Ο Καναδάς έχει δημιουργηθεί για να αποτελέσει το έδαφος δοκιμής για την απάτη, όπως ιατρική τυραννία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αναγκαστική αποστείρωση, αναγκαστική φυλάκιση στο σπίτι και πολλά άλλα!

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξέρει τι συμβαίνει στον Καναδά και δίνει μεγάλη ώθηση σε όλους τους Καναδάς, υποστηρίζοντας τη νέα βασίλισσα του Καναδά.

Ω και θα αναφέρω επίσης, ότι η νέα βασίλισσα είναι σε συμμαχία με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός… οπότε ίσως αυτός είναι ο τρόπος του Τραμπ να υποστηρίξει και το GFL !!  Αυτός είναι ο τρόπος του Τραμπ να ζητά από τον κόσμο να υποστηρίξει τη νέα δημοκρατία του Καναδά, με νέα ηγεσία.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη της υπηρεσίας ONE News … γαλαξιακών ειδήσεων.

Ευχαριστώ τους Joanne D., Linda P και Raven M., που μου έδωσαν συμβουλές για τη νέα βασίλισσα του Καναδά !!

Εν ολίγοις, αυτή είναι η μεγαλύτερη είδηση ​​στον γαλαξία σήμερα, επειδή δείχνει ότι υπάρχει μια κίνηση για να καταργήσει το βαθύ κράτος και τους φίλους τους, συμπεριλαμβανομένων ψεύτικων δικαιωμάτων !!… αγάπη και ευλογίες, Ινδός

Προφίλ

IITM   O.NE   WTAF




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://rumble.com/vhpte7-29757967.html


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
ΠΗΓΗ: https://www.ournewearthnews.com





Η νέα βασίλισσα του Καναδά κλωτσάει τον κώλο των Illuminati, και έχει την υποστήριξή μου... Θα ήταν υπέροχο αν είχε και την υποστήριξή σου... Εδώ είναι γιατί!!

Άνθρωποι… μπορεί να μην έχετε ακούσει για τη Romana Didulo, είναι μια γυναίκα που έχει ισχυριστεί ότι είναι η νέα επικεφαλής του Καναδά… και πώς μπορεί να είναι αυτό εάν κανείς δεν την έχει ακούσει; Επειδή ο Καναδάς είναι μια αποτυχημένη αποικία… ή προσποιούμαστε έθνος, ακόμη και. Ο Καναδάς δεν ήταν ποτέ μια ανεξάρτητη χώρα, και η υποτιθέμενη βασίλισσα της Αγγλίας (Καναδάς), είναι ψεύτικη, επειδή είναι στην πραγματικότητα Γερμανίδα και ανέλαβε το στέμμα με ψευδή προσποίηση. Έτσι, αν νομίζετε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η νόμιμη βασίλισσα, πιθανότατα δεν σας έχουν πει την πραγματική ιστορία του βρετανικού κορώνα και την ιστορία του Καναδά να είναι μια αδύναμη αποικία κάτω από το στέμμα.

ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΔΑΣ Η ΚΟΛΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙ ΒΕΛΤΙ, ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ… … SOOOOO ΔΕΝ ΣΙΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ… Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ CROWN… ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΩΜΕΝΗ ΚΟΛΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ. Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ… ΜΗΝ ΤΩΡΑ;

Βλέπετε, εκείνοι των σκοτεινών δυνάμεων ήλπιζαν να συμβεί εδώ ένα γεγονός αποθέματος κατά τη χρήση αυτού του εμβολίου. Αλλά έχει εξουδετερωθεί σε μεγάλο βαθμό από εκείνους που αποκαλείτε τα Λευκά Καπέλα ή τη Συμμαχία που μπόρεσαν να διεισδύσουν σε εκείνους που παρήγαγαν αυτά τα εμβόλια και να ανακουφίσουν ή να αλλάξουν τη χημική δομή που υπάρχει μέσα σε αυτά, σε ορισμένες περιπτώσεις, να εξουδετερώσουν πλήρως το.


Έχω συλλέξει μερικούς πόντους που για μένα, προτείνω ότι η Romana Didulo αξίζει την πλήρη υποστήριξη όλων των Καναδών… ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουμε την παλιά ιδέα της αποικίας σκλάβων του Καναδά… και να αγκαλιάσω αυτήν την ευκαιρία για να είμαι μια πραγματική χώρα, αντί για μια αδύναμη αποικία… ήρθε η ώρα να βγάλουμε τη μάσκα, τον Καναδά… και να κοιτάξουμε στον καθρέφτη: Ο  Καναδάς δεν ήταν ποτέ ελεύθερος, ο Καναδάς δεν ήταν ποτέ αυτό που ισχυρίστηκε ότι είναι, και η ηγεσία του είναι κατεστραμμένη στον πυρήνα και ήταν πάντα επειδή ο Καναδάς έχει ποτέ δεν ήταν μια ελεύθερη χώρα! 

Το τηλεγράφημα της Romana είναι αναμμένο… Έχω συμπεριλάβει μερικά αποσπάσματα, αλλά ελέγξτε το όλο θέμα… είναι μια υπέροχη εξέλιξη για τον Καναδά και τον κόσμο. https://t.me/s/romanadidulo

  1. Ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε συμμαχία με λευκά καπέλα, και έναν παγκόσμιο στρατό που καταστρέφει όλες τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις.
  2. Ισχυρίζεται συμμαχία με τη γαλαξιακή ομοσπονδία φωτός.
  3. Δεν παίζει πολιτική και έχει δημιουργήσει ένα πολιτικό κόμμα του λαού, το οποίο είναι διαφορετικό από τα υπάρχοντα κύρια πολιτικά κόμματα, τα οποία ουσιαστικά αποτελούν επέκταση της ίδιας διαφθοράς.
  4. Καλεί μυστικές επιχειρήσεις ... δημόσια ... δεν φοβάται να μιλήσει για τις υπόγειες στρατιωτικές βάσεις.
  5. Δηλώνει δημοσίως ότι ο Μπάιντεν είναι ο Μπάνταν, ένας δόλιος πρόεδρος.
  6. Είναι ενάντια στα vaxxes που λέει ότι δεν είναι vaxxes, και δήλωσε τον Καναδά ως ζώνη χωρίς vax
  7. Υποστηρίζει τους ανθρώπους, το φυσικό δίκαιο και το κοινό δίκαιο!
  8. Εκδίδει εντολές «παύσης και διακοπής» σε διεφθαρμένους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των ακόλουθων: Σχολεία,
    Οίκους Συνταξιοδότησης Ηλικιωμένων, Αστυνομικοί Σταθμοί,
    Παντοπωλεία,
    Διαχειριστές Mall,
    Δημαρχεία / Δημοτικό Συμβούλιο / Δημοτικό Κέντρο Δημάρχου
    ,
    Νοσοκομεία,
    Σχολικοί πίνακες / trustees, Ενώσεις για Καθηγητές,
    νοσοκόμες και διέλευσης,
    CDC,
    Τράπεζες
    Εκκλησίες,
    τζαμιά,
    Ναοί,
    Συναγωγή,
    Υγείας Τμήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, κλπ, είναι ζητούν τη βοήθεια όλων των Καναδών για να ολοκληρωθεί αυτό το σημαντικό νομικό καθήκον.
  9. Ζητά από τους Καναδούς να παρακολουθούν τα οχήματα του ΟΗΕ στα καναδικά σύνορα
  10. Ισχυρίζεται ως βασίλισσα, ότι εξυπηρετεί την ανθρωπότητα! ROMANA Didulo @romanadidulo ~ Αρχηγός κράτους & αρχηγός, αρχηγός κυβέρνησης, βασίλισσα του Καναδά @romanadidulo
  11. Ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει φόρος εισοδήματος βάσει του Canada 2.0
  12. Έχει δημιουργήσει ένα πολιτικό κόμμα βασισμένο στην ενότητα.
  13. Φέρνει φως στη διαφθορά στον Καναδά και αναφέρει δημόσια ομάδες και οργανισμούς.
  14. Δηλώνει δημόσια ότι αγαπά τους Καναδούς.
  15. Δηλώνει δημοσίως ότι το Trudeau είναι ψεύτικο.
  16. Έχει θεϊκή καθοδήγηση και μιλάει από την καρδιά.
  17. Επιβεβαιώνει ότι τα άτομα που έχουν βυτιοποιηθεί θα βιώσουν δράση σε μικροκύματα, κάτω των 5G !!
    Προωθήθηκε από το  GreatReject.org
  18. Ισχυρίζεται ότι ο Καναδάς αποσύρει την ιδιότητα μέλους από διεφθαρμένους διεθνείς οργανισμούς!
    🇨🇦 Απόσυρση της ιδιότητας μέλους του Καναδά από τα Ηνωμένα Έθνη, τον ΠΟΥ, το ICC και το ΝΑΤΟ και την ακύρωση της ξένης βοήθειας. https://youtu.be/dB3yBf1VT30🇨🇦
  19. Αντιμετωπίζει τη διαφθορά των Καναδών σε όλα τα επίπεδα!

Έτσι μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να υποστηρίξετε αυτήν τη νέα εξέλιξη… και είναι προς όφελος όλων μας, ότι δεν χρειαζόμαστε πλέον διεφθαρμένες οντότητες, συμπεριλαμβανομένων των mainstream ειδήσεων… να μας πείτε τι να πιστέψουμε, να μας πείτε τι είναι αλήθεια , και όμως ψέματα για τα πάντα!


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://www.ournewearthnews.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters