Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Οι κοινωνίες, θα ξανασυναντηθούμε και θα σας συντρίψουμε! Ο Πρόεδρος Τραμπ, σε πολεμική διάθεση, έδωσε τον παγκόσμιο τόνο

 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο Πρόεδρος Τραμπ, στην ομιλία του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Βόρεια Καρολίνα, ήταν απλά καταιγιστικός και έστειλε μήνυμα σύγκρουσης προς όλες τις κατευθύνσεις. Ήταν ένας ήρεμος Τραμπ, αλλά γεμάτος αυτοπεποίθηση γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν στο εγγύς μέλλον.

Μίλησε για τη Γερμανία, την Κίνα, το εσωτερικό της χώρας, τις εκλογές, αλλά και το Φάουτσι. 

Αυτά που είπε, ήταν εκρηκτικά, από όποια πλευρά και αν τα εξετάσει κανείς. Μίλησε για την αναγκαστική διαγραφή του χρέους που έχουν όλες οι χώρες απέναντι στην Κίνα, ως μία μικρή αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστησαν από τον κορωνοϊό. Μίλησε και για επιβολή αποζημιώσεων, ύψους τουλάχιστον 10 τρις εκατομμυρίων δολαρίων.

Όμως, αυτή του τη φράση περί διαγραφής χρέους, δεν πρέπει να την περάσουμε αψήφιστα, ούτε να την εστιάσουμε μόνο στην Κίνα. Ο Πρόεδρος, άνοιξε την συζήτηση για μία ευρύτερη μεθοδολογία απέναντι στις χώρες που έχουν καταστρέψει λαούς. Η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία, είναι από τις χώρες που έχουν καταστραφεί οικονομικά από την Ευρωζώνη και το Γερμανικό παράγοντα. Άρα λοιπόν, το θέμα τίθεται σε μία ευρύτερη πολιτικο-οικονομική και γεωπολιτική βάση μεταξύ των λαών και του Γερμανοκινεζικού Αριστερόστροφου Μέγα-Ναζισμού του Great Reset, που θέλουν να επιβάλουν στον πλανήτη.

Ο Πρόεδρος, εστίασε στην ομιλία του στον συμβολισμό της χθεσινής ημέρας, που ήταν η απόβαση στην Νορμανδία! Καθόλου τυχαία βέβαια! Είπε με λίγα λόγια στους Γερμανούς, ότι έχουμε καταλάβει τι κάνετε. Ενώ εσείς θέλετε φτηνό πετρέλαιο από την Ρωσία για τις βιομηχανίες σας, ταυτόχρονα θέλετε την Αμερική να πληρώνει για να διατηρεί στρατεύματα εκεί, προκειμένου να φυλάει την ακεραιότητά σας.

Ο Πρόεδρος, πάτησε τους Γερμανούς εκεί που πονάνε. Στην ευάλωτη γεωπολιτική τους θέση. Η Γερμανία, είναι μία ευάλωτη χώρα. Έχει στα δεξιά της την Ρωσία, στο βορρά την ανταγωνιστική Αγγλία και δυτικά τους Γάλλους. Επίσης, τους υπενθύμισε, ότι έχουν κατακλέψει τον Αμερικανικό πλούτο. Γνώριμη κατάσταση σε εμάς τους Έλληνες, που μας έχουν αρπάξει οι Γερμανοί, όλα τα περιουσιακά στοιχεία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Επανέλαβε πολλές φορές στο ακροατήριό του, ότι η πρώτη τετραετία και όσα έγιναν κατά τη διάρκεια αυτής, δεν είναι παρά μόνο η αρχή εξελίξεων και καταστάσεων που θα ακολουθήσουν. Είπε με έμφαση, ότι αυτά που θα συμβούν, θα είναι πρωτόγνωρα και δε θα πιστεύουν στα μάτια τους οι Αμερικανοί. Σε βίντεό του, πριν από την ομιλία στο συνέδριο, είπε, ότι η Γερουσία, το Κοινοβούλιο και ο Λευκός Οίκος, θα περάσουν στα χέρια του και στα χέρια του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, πολύ νωρίτερα απ’ όσο νομίζει ο κόσμος.

Ό,τι σας είπα και εγώ στο τελευταίο μου άρθρο. Τώρα, εάν πιστεύετε σε συμπτώσεις, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι επ’αυτού. Ο Πρόεδρος της καρδιάς μας, είπε, ό,τι σας λέμε και εμείς στο The Flag Report, από πέρυσι που έσκασε ο κορωνοϊός στις ΗΠΑ, δηλαδή, ότι ο Covid, χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η μεγάλη νοθεία στις εκλογές, την οποία χαρακτήρισε, ως το έγκλημα του αιώνα. Μίλησε και για τις ποινικές ευθύνες που έχει ο Ζάκερμπεργκ σε αυτή την ιστορία.

Η δική μου πολιτική εκτίμηση είναι, ότι οι κοινωνίες θα ξανασυναντηθούμε σε κοινούς αγώνες και σε κοινά πεδία μάχης, όπως κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ελληνική κοινωνία, η εβραϊκή κοινωνία, η γαλλική κοινωνία, η ιταλική κοινωνία, η βρετανική κοινωνία, η πολωνική κοινωνία, όλοι θα κληθούμε να υπερασπιστούμε τις χώρες μας, την ελευθερία μας, τις περιουσίες μας, τη θρησκεία μας και το αυτοδιοίκητό μας.

Θα μας πάρει χρόνο, κόπο, αίμα και δάκρυα, αλλά θα κερδίσουμε! Θα τους διαλύσουμε στο τέλος αυτής της διαδρομής, θα επαναφέρουμε τη θανατική ποινή και θα οδηγήσουμε τον καθένα, όσο ισχυρός κι αν νομίζει ότι είναι, απέναντι στην κρίση αδέκαστων και έντιμων δικαστών. Δε θα πιάσουμε αιχμαλώτους για να τους χρησιμοποιήσουμε την επόμενη μέρα.

Ο κοινωνίες, έχουν μπει σε τροχιά σύγκρουσης με τα σάπια πολιτικά καθεστώτα που τα διοικούν. Δε θα περιμένουν τα πολιτικά κόμματα να αλλάξουν τα πολιτικά συστήματα των χωρών τους. Θα κινηθούν ανεξάρτητα από αυτά, σε εθνοαπελευθερωτικές συλλογικότητες. Η ιστορία 2.500 χρόνων, μας έχει δείξει, ότι κανένα ολοκληρωτικό και αυταρχικό σύστημα δεν μακροημερεύει. Μάλιστα, όσο πιο αυταρχικό και βίαιο είναι απέναντι στους πολίτες, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η βία που θα ασκήσει η κοινωνία πάνω του. Αφήστε λοιπόν, να βρίζουν τους πολίτες, ως ετερόκλητους όχλους και ως ψεκασμένους. Θα πληρώσουν βαρύ τίμημα για κάθε λέξη που ξεστομίζουν κατά της κοινωνίας. Κάθε φορά που εκβιάζουν τον λαό, για παράδειγμα με τα εμβόλια, τόσο περισσότερους αφυπνίζουν και τους θέτουν απέναντί τους.

Όπως είπε ο Πρόεδρος, ακόμα, δεν έχουν δει τίποτα. Είμαστε απλά στην αρχή…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής





theflagreport.com

https://www.triklopodia.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters