Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ.

* Η ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΙΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΗΡΚΗΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ. Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΣ Huma Abedin ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΗΤΑΝ: "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ... ΕΙΜΑΙ Η ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ." Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΦΩΝΑΞΕ: "ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ."
* Ο ΠΟΝΤΕΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΔΙΚΗ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟΥ. ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΣΩΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
* ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Ν. ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ (23-24) ΤΟΥ 2017 ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΗΤΑΝ Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΤΕΣΤΑ.
* Ο ΣΥΛΛΗΦΘΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ FBI James Comey ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΩΣ ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ "Γ***ΣΕ ΤΑ...ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ".
* ΣΤΙΣ 3 ΜΑΪΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ Nancy Pelosi ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΠΟΤΥΧΗΣ ΚΑΘΩΣ Η ΣΥΛΛΗΦΘΗΣΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΡΥΤΙΔΑ.
* ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΜΕΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΗΝΤΕΝ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΓΜΗ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΗΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ David H. Berger Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Ν. ΤΡΑΜΠ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ.
* ΤΟ FBI ΕΚΑΝΕ ΕΦΟΔΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Rudy Giuliani Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ. Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ.
ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ.
* ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΚΡΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
* ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΔΙΑΔΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΗΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΟΥΤΣΙ.
ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΙΤΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ.
ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕΙ...ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ.
* ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ *
----------------------=============================--------------------------

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ "KILLARY CLINTON" Ή ΤΟΝ "JOHN PODESTA" ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΣΩΣΙΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΣΙ:
"...Οι Πεζοναύτες, πρόσθεσε, άρπαξαν την «Pelosi» ενώ βγήκε έξω για να ελέγξει το γραμματοκιβώτιό της την Πέμπτη το απόγευμα. Την έδεσαν, την φίμωσαν και την πέταξαν σε ένα φορτηγό χωρίς σήμανση. Μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς το φορτηγό κατευθύνθηκε προς μια μυστική αποθήκη, συνειδητοποίησαν ότι είχαν εξαπατηθεί.
«Η γυναίκα έμοιαζε με την Πελόσι, το ίδιο πρόσωπο, τις ίδιες μετρήσεις, με μια σχεδόν πανομοιότυπη φωνή. Αλλά καθώς πάλευε, οι πεζοναύτες συνειδητοποίησαν ότι αυτή η γυναίκα, η οποία προφανώς είναι πολύ νεότερη από την Πελόσι, είχε μια προσθετική μάσκα της Pelosi που κάλυπτε ολόκληρο το κεφάλι, τα μαλλιά και όλα. Ήταν η τελειότητα του Χόλιγουντ », είπε η πηγή μας.
Οι ρεαλιστικές μάσκες είναι κοινές στη βιομηχανία ταινιών και συνήθως κατασκευάζονται από πολυουρεθάνη και σιλικόνη.
Η απατεώνας της Pelosi, ανέφερε η πηγή μας, μετέφερε διπλότυπα της άδειας οδήγησης και της κάρτας βιβλιοθήκης της Pelosi, την οποία βρήκαν οι Πεζοναύτες όταν την έψαξαν. Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, λέγοντας μόνο ότι ήταν ηθοποιός που προσλήφθηκε από την Pelosi..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters