Σάββατο 24 Απριλίου 2021

GESARA με λεπτομέρειες Γιατί χρειάζεται GESARA;

Πλανήτης Γη και ανθρωπότητα βιώνουν τη Μεγάλη Αλλαγή στη Συνείδηση, γνωστή και ως Ανάληψη ή Μεγάλη Αφύπνιση στη Συνείδηση της Ενότητας. Η Μητέρα Γη ξαναγίνεται ιερός πλανήτης και φέρνει όλο τον ανθρώπινο πληθυσμό μαζί της (ποιος θέλει να πάει). Αυτή είναι μια χρυσή εποχή πέρα από τις πιο άγριες φαντασίες μας.
Η κυβερνώσα δύναμη της ′′ dark cabal ′′ σκόπιμα και μεθοδικά αποκρύπτει την ιστορική αλήθεια της ανθρωπότητας (συμπεριλαμβανομένης της εξωγήινης κατοχής και της γενετικής χειραγώγησης) για περισσότερα από 13 χρόνια. Το σχέδιό του ήταν να υποδουλώσει την ανθρωπότητα για τους δικούς της εγωιστικούς σκοπούς. Σχεδόν το κατάφερε.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός και Δυνάμεις του Φωτός διέταξε η Πρώτη Πηγή του Δημιουργού να σταματήσει και να αντιστρέψει την ορμή αυτής της επαναστατικής και θρασύδειλης σκοτεινής καμπάλ και να βάλει τέλος στην εξαπάτηση τους και να βοηθήσει την ανθρωπότητα και τη Μητέρα Γη να φέρουν τους στόχους της μεγάλης αλλαγής στη συνειδητότητα.



Ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή της εντολής της NESARA στις ΗΠΑ:
Ακυρώθηκαν όλες οι πιστωτικές κάρτες, υποθήκες και λοιπές τραπεζικές οφειλές λόγω παράνομης τραπεζικής και κυβερνητικής δραστηριότητας. Πολλοί το αποκαλούν ′′ jubilee ′′ ή πλήρης συγχώρεση χρέους.
Ομοσπονδιακή ακύρωση φόρου εισοδήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες: Δημιουργεί σταθερό συντελεστή 17 % για νέα μη βασικά είδη, μόνο για τα φορολογικά έσοδα πωλήσεων για την κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, τρόφιμα και φάρμακα δεν θα φορολογούνται καθώς και χρησιμοποιούνται είδη όπως παλιά σπίτια.
Καταργεί την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS) και οι μισθωτοί της εφορίας θα μεταφερθούν στον εθνικό φορολογικό τομέα των πωλήσεων του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.
Αποκαθιστά το συνταγματικό δίκαιο σε όλα τα δικαστήρια και νομικά θέματα της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Επανέκδοση όλων των δικαστών και δικηγόρων σύμφωνα με το συνταγματικό δίκαιο.
Απομακρύνετε όλους τους σκοτεινούς πράκτορες της Καμπάλ και της διοίκησης και όλα τα μέλη του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών από τις θέσεις τους λόγω των συνεχιζόμενων αντισυντα
Θεσπίζει νέες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές εντός 120 ημερών από την ανακοίνωση του ΓΚΕΣΑΡΑ. Επιτρέπει στη νέα Αμερικανική Δημοκρατία να κυβερνά προσωρινά τις υποθέσεις της χώρας μέχρι να διεξαχθούν δίκαιες και νόμιμες εκλογές.
Οι διεθνείς παρατηρητές θα είναι παρόντες για να εμποδίσουν την παράνομα ολοκλήρωση ψηφοδελτίων ή δόλιων εκλογικών δραστηριοτήτων από ομάδες ειδικών συμφερόντων
Εξαλείφει όλα τα ′′ κράτη έκτακτης ανάγκης ′′ κηρύσσοντας ειρήνη για όλα τα εδάφη που σέβονται τον ΓΚΕΣΑΡΑ και την ένωση του.
Επιτρέπει στη νέα δημοκρατία να αφαιρέσει ή να αφαιρέσει κάθε εμπόδιο που παρεμβαίνει στο νόμο GESARA.
Σταματούν όλες οι επιθετικές στρατιωτικές ενέργειες της αμερικανικής κυβέρνησης παγκοσμίως.
Εξαναγκάζει τον στρατό των ΗΠΑ να αποσύρει άμεσα στρατεύματα από όλες τις κυρίαρχες χώρες που δεν δέχονται πλέον εθελοντικά ότι κατοικούν στη γη τους (συμπεριλαμβανομένου του Ιράκ, της Συρίας, του Αφγανιστάν, των Φιλιππίνων κ.α. ).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters