Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Τα τουνελς δεν μας έδειχναν τα παιδάκια ... Άλλο ήθελαν να μας δείξουν ...! Φυσικά και δεν θα άφηναν παιδιά έτσι εκτεθιμένα

Θα με συγχωρήσετε που έπρεπε να τα έχω γράψει νωρίτερα όλα αυτά ... αλλα δεν μπόρεσα ... Οπότε κάλιο αργά παρά ποτέ ...
Πριν λίγες ημέρες λοιπόν και όταν το EVERGREEN ήταν εγκλωβισμένο στο SUEZ ... από τους λογαριασμούς που σας ειχα δώσει, τόσο ο Τραμπ όσο και ο Κέννεντυ Τζούνιορ ανέβαζαν διάφορες αναρτήσεις οι οποίες όμως ήταν συμβιλισμοί .... και ήταν από τις Ανώτερες Δυνάμεις (FEDERATION) όπως έχουμε αναφέρει ...

Στους ίδιους λογαριασμούς άλλωστε πριν λίγες ημέρες πάλι ήταν αυτο που σας είχα πει ... το οτι ο Τραμπ δήλωσε οτι αυτή τη στιγμή άλλες δυνάμεις έχουν τον έλεγχο και περιμένει και αυτός το τί θα του πούνε να κάνει ...


Ετσι λοιπόν είχε ανεβάσει φωτο σχετικά με το τούνελ .... και όλοι το αποκωδικοποίησαν νομίζοντας οτι αναφέρεται στα παιδιά που έπρεπε να διασωθούν.... Η πραγματικότητα είναι οτι έδιναν μηνύματα τα οποία μας έδιναν την μεγαλύτερη εικόνα ...και οχι την διάσωση των παιδιών .... !! 
Φυσικά και δεν θα άφηναν παιδιά έτσι εκτεθιμένα ....απλά και μόνο για τα μάτια μας ... επειδή εγωιστικά δεν μπορουμε να δεχτουμε αν δεν τα δει η περιορισμένη όρασή μας στην χαμηλή διάσταση ... ή επειδή θέλουμε επισης εγωιστικά όπως έχω ξαναπει να δικαιωθούμε σε αυτούς που δεν μας πιστεύανε ... ! 😉 Σας το έχω ξαναπει ... φύγετε απο αυτην σας την ανάγκη και όλα θα έρθουν στην ώρα τους και για εσάς να δικαιωθείτε ...
Τα μηνύματα τα κύρια και θα αναφερθούμε και στα υπόλοιπα ειναι τα εξής :
Το ένα είναι οτι μας έλεγε οτι ο στρατός έχει τον φουλ έλεγχο..... σε όλα και το δεύτερο ειναι αυτο που μας επιβεβαίωσε οτι το λαγουδάκι όντως είχε φτάαει στον προορισμό του.... !!!



Για τον στρατό θα το πω ξεχωριστά...
Και αρχίζω με το λαγουδάκι διότι με επιβεβαίωσαν και εμένα έτσι ... !

Λοιπόν μία άλλη απόδειξη εκτός του χάρτη για το λαγουδάκι ειναι το εξής ... :
Follow the white rabbit " μας είπανε ...και το πόσο βαθιά θα πάει ... Και εμείς έπρεπε να κάνουμε βουτιά μέσα μας για να τα βρούμε ... !
Και μας παρέπεμπε στην Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων ... !!
Η Αλίκη ακολούθησε το λαγουδάκι όπως εμείς κάνουμε τόσο καιρό μέχρι να φτάσουμε στοΝ ΖΕΥΣ/ΣΟΥΕΖ.

Ψάχνοντας λοιπόν το τί θέλουν να μας πουνε με τις φωτο αυτές οι οποίες δεν ήταν όλες απο το ΣΟΥΕΖ... βρηκα το εξής :
Το πιο γνωστό λοιπόν μηχάνημα που ανοίγει τα τουνελς Γερμανικής προέλευσης και οποίο ονομάζεται ALICE .... !!!
Η ALICE λοιπόν αμέσως μετά στον συμβολισμό, μας πάει και στην Νέα Ζηλανδία ... ! Τί είναι εκεί ... : Η ALICE χρησιμοποιήθηκε για το έργο WATERVIEW ( πάλι νερό η λέξη ) που βρίσκεται κατά μήκος του Ισθμού του Όκλαντ ... ! ( και εδώ ισθμος).

Η περιοχή αυτή είναι μικρή με λίγους κατοίκους που δεν κατάφεραν να τους κάνουν χριστιανούς και αντιστάθηκαν. Σημερα υπάρχει ενας μικρός αριθμός χριστιανών από τους ήδη λίγους κατοίκους της περιοχής καθώς τους έχουν αφήσει άνεργους και χωρίς μορφωση.

Γιατί όμως … τους έχουν αφήσει έτσι ... : Τί είναι εκεί ..😕
Η περιοχή αυτή η συγκεκριμένη έχει μεγάλη αρχαιολογική αξία καθώς υπάρχουν απομεινάρια οικισμών τόσο των Μάορι όσο και ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ !!! ( μιλάω για οικισμους πέραν της Ελλάδας)

Γιατί πολύ απλά κάποιοι θέλουν να σβήσουν τα ίχνη της Α-ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Και επειδή δεν κατάφεραν να τους πεισουν με τον Ιησου και τον Χριστιανισμό τους έχουν αφήσει να εξαφανιστούν από μονοι τους ... !!

Πώς προέκυψε το όνομα «Alice» λοιπόν : Οι υπέυθυνοι του μηχανήμτος μας εξηγούν παρακάτω οτι το όνομα προέρχεται από την Alice in Wonderland που ήταν ο ξεκάθαρος νικητής στις δημόσιες ψηφοφορίες.
Το «Alice» υποβλήθηκε από το 9χρονο Branden Hall από το Everglade Primary στο Manukau.

Ο λόγος που επέλεξε την Αλίκη ήταν ότι, όπως και η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, η μηχανή διάτρησης της σήραγγας (TBM) περνούσε από μια σήραγγα (τρύπα κουνελιού) και η «χώρα των θαυμάτων» θα ήταν στην άλλη πλευρά.
«Όταν τελειώσει το τούνελ, θα είναι υπέροχο γιατί θα είναι πιο γρήγορο να φτάσω στο μέρος του ξαδέλφου μου όπου μου αρέσει να παίζω, κάτι που είναι ωραίο», είπε ο Μπράντεν.
Θα μπορέσει να περάσει από την «τρύπα κουνελιού» που έκανε η Alice στις αρχές του 2017, όταν θα ολοκληρωθεί το Waterview Connection.

Εκεί λοιπόν μας οδηγούσαν .... στο λαγουδάκι και στα αυτάκια του που σχηματίζουν απο τις δορυφορικές φωτογραφίες που ανέβασα ... οτι ειναι ο τελικός σταθμός. Και μας δίνει και επιπλέον αποδείξεις οτι προέρχεται από την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων ...::

Και το βίντεο που ανέβασε ο Τραμπ και ο Τζούνιορ ...δεν ήταν από την σήραγγα του Σουέζ.... αλλά απο την Νέα Ζηλανδία...!! Εκεί μας οδηγούσε ο ΖΕYS/SUEZ... !! Απλά επειδή πολλά πράγματα δεν μπορουν να τα πουνε ξεκάθαρα έπρεπε να το ψάξουμε εμείς μονοι μας ... και να το βρούμε... ! Το βίντεο στα σχόλια καθώς και links όπως πάντα. Παρ όλα αυτά όπως ενδιαφέρεται μπορεί να βρει ακόμη περισσότερα και να ταξιδέψει σε ακόμη περισσότερα πράγματα ... Εγώ βάζω απλά τα σκαλοπάτια ...



Η Αίγυπτος έχει στρατιωτικό καθεστώς και μάλιστα ειναι σημαντικός σύμμαχος του Τραμπ... και της Συμμαχίας γενικότερα ... !

Κάνοντας αναφορά στο οδικό τουνελ της Αιγύηποτυ που ειδαμε στην προηγούμενη ανάρτηση , ο δεύτερος λόγος που μας έδειξε το Αιγυπτιακό τουνελ αυτή τη φορά ... ήταν ο εξής ... : (νομίζω υπάρχει και τρίτος λόγος ... με πυρηνικά αλλα θα το δούμε αργότερα και αυτο )

Το τουνελ αυτό που είναι παράλληλο με το κανάλι του ΖΕΥΣ/SOUEZ έχει την ονομασία AHMED HAMDI ο οποίος ήταν εκτός από μηχανικός και Στρατηγός στον Αιγυπτιακό Στρατό και πολύ σημαντικός στον πόλεμο του Οκτωβρίου των 6 ημερών. (ειδαμε για τον πόλεμο των 6 ημερών και το τί ηθελε να μας πει με τα μυστικά προγράμματα των ΗΠΑ και τον Κέννεντυ που προσπάθησε να τα απενεργοποιήσει πριν τον δολοφονήσουν )

Ο AHMED HAMDI λοιπόν σκοτώθηκε κατά την διέλευση του SUEZ ΜΕ τους ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ Του. Γι αυτό τον λόγο του αποδώθηκε το ΑΣΤΕΡΙ του ΣΙΝΑ ΄που είναι ένα παράσημο το οποίο απονέμεται μόνο στην περίπτωση εξαιρετικής ανδρείας και σε άμεση μάχη με τον εχθρό. Από το 1972 μόνο σε 68 άτομα κατέχουν αυτόν τον τιμητικό τίτλο. Το βραβείο αυτό πάνω έχει τον Χρυσό Αετό.

Επίσης είχε πάρει και μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1952 και είχε κερδίσει δυο χρυσά μετάλλια στους μεσογειακούς του 1951.

Πιο κάτω στα σχόλια .... βλέπουμε και άλλες αναρτήσεις που ανέβασε .... Διάλεξα τις πιο σημαντικές ενδεικτικά :
Trump Construction crew, best in the world, have successfully moved the boat from Suez Canal" μας λέει ο Τραμπ. Δηλαδή οτι το δικό του επιτελείο που ειναι το καλυτερο στον κόσμο κατάφερε και μετακίνησε το πλοίο αυτο απο το Κανάλι.... και φυσικά εννοεί τους Στρατούς της Συμμαχίας που βρίσκονται εκεί ... !!

Επίσης αμέσως πιο κάτω .... λέει οτι θα ήταν πολυ πιο εύκολο ... (προφανώς για να δείξουν πράγματα σε αυτην την φάση) όμως χρειαζόντουσαν ακόμη περισσότεροι συμβιβασμοί....
Σας έχω πει οτι υπάρχουν Συμφωνίες ακόμη που διαπραγματεύονται για να δείξουν την Α-Ληθεια στον κόσμο. Και όσο πιο πολύ ξυπνάει ο κόσμος και επιλέγει το θετικό κομμάτι ...τόσο αυτοί χάνουν την δύναμή τους και αποκαλύπτονται όλο και περισσοτερα πράγματα ...

Επισης ο Τζουνιορ στο διπλανό μας επαναλαμβάνει το οτι στα ΜΜΕ ειπαν οτι αρχικά ειχε μετακινηθεί 17 μέτρα ... Το είδαμε ήδη αυτό το μηνυμα οτι πίσω απο το 17 ειναι το γράμμα Q οπότε μας καθοδηγούσε για το μηνυμα ...

Αυτο που ήθελαν να μας πουν με λίγα λόγια ειναι οτι ο στρατός ... έχει τον έλεγχο ... Φυσικά μιλουσε για τον στρατό και οχι για καμιά δικιά του εταιρεία που βοήθησε ... !!

Ειχαμε πει άλλωστε το οτι οι δύο είσοδοι ηταν κλεισμένοι από την μια μεριά απο τις ΗΠΑ και από την άλλη η Ρωσία ...
Αυτό όμως που γνωρίζω εγώ προσωπικά γιατί έχω επισκεφθει πολύ τα μέρη αυτά και σας μεταφέρω την εικόνα την δική μου ....ειναι οτι η περιοχή ειναι γεμάτη στρατό. Θεωρείται στρατιωτική ζώνη για τους Αιγύπτιους. Και η Αίγυπτος ειναι Συμμαχική Δύναμη. Οπότε διαλέγει εκείνη που δίνει πρόσβαση και πού όχι ..... Και απο το SUEZ ιδίως δεν περνάει τίποτα που να μην το ελέγξει ο Αιγυπτιακός Στρατός ... διότι εμπλεκονται και οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι εκει ..

Για αυτο άλλωστε προσπάθησαν να εκβιάσουν τον Σισσυ με την πολυκατοικία που κατέρρευσε στην περιοχή Gisr Al -SUEZ που σημαίνει ειπαμε ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ ... οπότε κάτι μας έδειχναν ... αλλα και το τραίνο που συγκρούστηκε με επίσης νεκρούς την ίδια ημέρα ... !! Και τον εκβίαζαν και με άλλα πράγματα όπως και το Φραγμα της Αναγέννησης ... που συνεχίζουν μέχρι σήμερα ...

Πάντω οι πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν από τις έρευνες ειναι οτι πίσω απο τις επιθέσεις ειναι οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι ... τους οποίους θα τους συνδέσω και αυτους σε επόμενη ανάρτηση .. !! Έχουμε ήδη δει ...με τις παλιές μου αναρτήσεις εδώ και δύο χρόνια την ανάμειξη της Χίλλαρυ με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους ( σε επομενη ανάρτηση θα δουμε πώς εμπλέκονται Κινα-Αδελφοί Μουσουλμάνοι-Ιραν και Χίλαρυ με το Σουέζ)

Επίσης η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε μαζι΄με τα υπόλοιποα που ζωγραφίζει το πρόσωπο του Μπάιντεν .... ειναι ακριβώς αυτο που ειπαν για την κίνηση που έκανε το πλοίο πριν το "πετάξουν " εκεί ... !!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters