Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

QFS Quantum Financial System – (Κβαντικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα)

Εισάγετε το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, συνδεθείτε στο κβαντικό χρηματοπιστωτικό δίκτυο και επαναφέρετε το παγκόσμιο
Το σύστημα QFS είναι ένα παρόμοιο κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και μια παγκόσμια επαναφορά νομίσματος που χρησιμοποιείται στο QFS εκτός του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος.

Το σύστημα QFS έχει προχωρήσει σε πραγματικές απώλειες χωρίς ισοδύναμους πολιτικούς και τραπεζίτες.
Η μάχη του βαθύ επιπέδου έχει φύγει. Η νίκη μας είναι κοντά.
Όλες οι χώρες πρέπει να ακολουθήσουν τον ΓΚΕΣΑΡΑ για να ενταχθούν στο QFS
Το QFS έχει εξαλείψει τις διεφθαρμένες κεντρικές τράπεζες της Cabal και η Κίνα αλλάζει το σύστημα Swift που ελέγχεται από τις κεντρικές ΗΠΑ.

Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα - Αυτό το νέο QFS λειτουργεί σε έναν κβαντικό υπολογιστή που βασίζεται σε δορυφόρους που προστατεύονται από ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα από το να χακάρονται.
Κβαντική τεχνολογία κατασκευασμένη από ευγενικά αστέρια του νόμου
Το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα στοχεύει να τερματίσει τη διαφθορά, την κατανάλωση και τη διαχείριση της Cabal στον κόσμο του τραπεζικού.


Το κλειδί είναι να εφαρμόζονται περιορισμοί που εμποδίζουν τους τραπεζίτες να έχουν σημαντικά κέρδη.
Το QFS δεν εξαρτάται εντελώς από το υπάρχον κεντρικό σύστημα, οπότε όλα τα άλλα προηγούμενα συστήματα μεταφοράς, όπως το blockchain retundant.

Η τεχνολογία blockchain δεν απαιτείται καθώς έχει αντικατασταθεί με τουλάχιστον δύο άλλα δίκτυα μετάδοσης δεδομένων λόγω ελαττωμάτων, τα οποία καθιστούν τα κρυπτόμενα απαραίτητα πολύ ύποπτα.
Επιπλέον, μετά από νέα εκτίμηση, όλα τα κρατικά νομίσματα θα είναι χρυσός ή χορηγούμενα περιουσιακά στοιχεία που θα προσφέρουν διαρκή αξία, καθιστώντας την ανάγκη για μη υποστηριζόμενο κρυπτό είναι απαρχαιωμένη ως μόνο ένας αριθμός σε τράπεζα μνήμης υπολογιστών. Επίσης, μακελειό περίπου. Το ψηφιακό νόμισμα δείχνει και την ιδέα της τρέχουσας προβάτου.

Φαίνεται σαν έλλειψη λογικής σκέψης.
Όταν αγοράζετε κάτι πολύτιμο, θα πρέπει να ανταλλάσσεται με ίση αξία. Φαίνεται με το χρηματικό ποσό που ανταλλάσσεται.
Αφού οι κωδικοποιητές δεν έχουν πραγματική αξία, δεν μπορούν να είναι μια ισορροπημένη επιχείρηση.

Και αντιστοιχώντας με την αξία του σήματος, δεν θα υπάρχει σταθερό μεταξύ αγοραστών και πωλητών, ψηφιακό νόμισμα καθώς και άλλα αντικείμενα για σύγκριση, είναι πολύ δύσκολο να ρίξουν τα κέρματα στα άκρα. Καθώς και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είμαστε άνθρωποι. Οι περισσότεροι θέλουν να αγοράσουν ή οι περισσότεροι θέλουν να πουλήσουν κωδικοποιημένα νομίσματα.

Με την ενεργοποίηση του QFS, η Γαλαξιακή Συμμαχία θα καταστρέψει εντελώς το κεντρικό τραπεζικό σύστημα που σχεδιάστηκε για να καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία και να καταπιέσει τον παγκόσμιο πληθυσμό με το Το γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει είναι ότι το QFS εργάζεται παράλληλα με το κεντρικό τραπεζικό σύστημα για μήνες αν όχι περισσότερο από ένα χρόνο και έχει ισορροπήσει τις προσπάθειες της Cabal αρκετές φορές στην κλοπή χρημάτων.
Ως αποτέλεσμα, πολλοί τραπεζίτες έχουν συλληφθεί για παράνομη μεταφορά και συνελήφθησαν.

Το σύστημα QFS αναπτύσσεται χωρίς ισοδύναμο. Κανείς δεν γνωρίζει καλά το γεγονός ότι αυτό το νέο σύστημα εφευρέθηκε για να προετοιμαστεί για την κατοχή του συστήματος χρέους της κεντρικής τράπεζας για να τερματίσει την οικονομική δουλεία και τον έλεγχο του πληθυσμού.

Η Συμμαχία έδωσε στον Πρόεδρο Τραμπ ένα μαγικό ραβδί για να αναλάβει ένα παλιό τραπεζικό σύστημα χωρίς αλλαγή.
Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα - QFS είναι αντίθετα με οτιδήποτε έχει προσφερθεί σε όλο τον κόσμο.

Δεν έχει φίλους, η προηγμένη τεχνολογία του δεν ισοδυναμεί με οποιοδήποτε άλλο σύστημα πριν το ολοκαίνουργιο.
Η πιο προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι η επίτευξη χρηματοοικονομικής ασφάλειας και διαφάνειας εκατό τοις εκατό που χρειάζονται οι κάτοχοι λογαριασμού συναλλάγματος.

Με τη βοήθεια του QFS, το νομισματικό σύστημα του πλανήτη μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε χρυσό νόμισμα που εξαλείφει την αναγκαιότητα μεταφοράς χρημάτων από παλιά κεντρικά τραπεζικά συστήματα της Cabal για να κατανοήσει την προηγμένη δομή QFS. Δεν υπάρχει τεχνολογία συγκρίσιμη με τη χρήση ως παράδειγμα.
Πολιτικοί και τραπεζίτες πιάστηκαν σε πραγματικό χρόνο.

Κανείς δεν υποψιάζεται ότι αυτό το αποτελεσματικό σύστημα κβαντικών κβαντικών υπολογιστών μπορεί να εκχωρήσει ψηφιακά νούμερα στο δολάριο / ευρώ / ευρώ / γιεν που είναι σε κάθε τραπεζικό λογαριασμό στον κόσμο και ελέγχους σε πραγματικό χρόνο. Ξέρει ακριβώς πού πηγαίνει όταν πηγαίνει. Μεταφέρθηκε ποιος του έστειλε πληροφορίες σύνδεσης και τι λογαριασμούς έλαβε.

Φανταστείτε την απογοήτευση ενός τραπεζίτη που μόλις έκλεψε κάποια χρήματα και μετέφερε παράνομα χρήματα σε άλλο λογαριασμό για να συλληφθεί αργότερα για την κλοπή κατηγοριών.

Πιστεύει κανείς ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί χωρίς ένα βαθύ κράτος ελεγχόμενο τραπεζίτη να εμποδίζει τα πάντα από την παρεμπόδιση;
Δεν θα χρησιμοποιήσουν εγκληματικά κόλπα, ψεύτικες σημαίες, μοχθηρά οτιδήποτε και τα πάντα για να αποτρέψουν αυτό, ή, φυσικά, στις μέρες μας, προσπάθησαν να υπερασπιστούν.
Όλες οι μέθοδοι ανακαλύφθηκαν για να χακάρουν και να καταστρέφουν συστήματα, αλλά δεν ήταν δυνατόν!

Οι καλλωπείς αναπνέουν το τελευταίο.
Η μάχη τους έχασε τη νίκη μας είναι κοντά
QFS Σταματήστε την Βαθιά Κατάσταση
Η συμμαχία πρέπει να επέμβει με τεχνολογία εκτός κόσμου ή άλλες διαστάσεις για να φέρει ανθρώπους στον κόσμο σε εμάς για αυτό το προηγμένο τεχνολογικό προηγμένο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Υπάρχει ένα θεμέλιο από τη λαμπρότητα του Κβαντικού Υπολογιστή που κατασκευάστηκε χωρίς να δημιουργεί κάθε τρίτη διάσταση.
Δεν υπάρχει δημιουργία 3 διαστάσεων με ένα ′′ σύστημα μνήμης ′′ που μιμείται τη δημιουργία ζωντανών όντων.
Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) είναι απλά κάτι που έρχεται με κάτι που μπορεί να αντικαταστήσει έναν συνειδητό άνθρωπο.

Ο πλανήτης μας είναι ένα ισχυρό πλάσμα. Συμβολίζει τον κόσμο.
Το QFS ζει με την κβαντική νοημοσύνη που αλληλεπιδρά με κάθε χρηματοπιστωτική συναλλαγή οπουδήποτε στον οικονομικό κόσμο για να εξασφαλίσει νόμιμη, πρόθεση και διαφάνεια του ιδιοκτήτη.

Αν κάποιος καταλαβαίνει την κβαντική φυσική, μπορούμε να κατανοήσουμε τον αντίκτυπο αυτής της κβαντικής νοημοσύνης σε κάθε χρηματοπιστωτική συναλλαγή μέσω συστήματος κβαντικής χρηματοοικονομικής παροχής.
Αυτό δεν είναι προς εξαφάνιση.

Ωστόσο, οι πολιτικοί που χρησιμοποιούν το Swift Transfer System (STS) για να μεταφέρουν παράνομα κεφάλαια σε όλο τον κόσμο δεν γνωρίζουν ότι το QFS ήταν σε περιπολία παράλληλα με το S
Οι πολιτικοί δεν ανησυχούν να τους συλλάβουν καθώς οι τραπεζίτες είναι στο πλευρό τους γιατί έχουν και συναλλαγές.

Επίχρυσο νόμισμα
Χρυσό ή νόμισμα υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία με ψηφιακό χρυσό ή πιστοποιητικά περιουσιακού στοιχείου μόνο μέσω QFS.

Πιστοποιητικό αναφέρεται σε αριθμό μηχανήματος σε χρυσό ή ιδιοκτησία που προορίζεται για την υποστήριξη νομίσματος. Η τεχνολογία έξω από τον κόσμο. Χρησιμοποιήθηκε για την καραντίνα χρυσού ή / και ιδιοκτησίας που χρησιμοποιείται σε συναλλαγή νομισμάτων. Δεν υπάρχει τρόπος να κλέψεις ή να αφαιρέσεις από ένα ασφαλές δοχείο που αποθηκεύτηκε.

Αυτό λέγεται χρυσό νόμισμα. Πρέπει να ανατρέξετε στο χρυσό ή υποστηριζόμενα περιουσιακά στοιχεία.
Αναφορά σε ′′ νόμισμα που υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία ′′ είναι η διαδικασία δημιουργίας νομίσματος σύμφωνα με εγχώρια περιουσιακά στοιχεία.

Τα πιστοποιητικά περιουσιακά στοιχεία καθορίζουν το ποσό του νομίσματος που είναι διαθέσιμα στη χώρα, αλλά όλα τα νομίσματα πρέπει να αναγνωριστούν εντός QFS και να είναι χρυσά / πιστοποιημένα περιουσιακά στοιχεία για να είναι διαθέσιμα στο QFS.
Όταν σκάβονται ή εξαχθούν περιουσιακά στοιχεία από έδαφος, θα πωλούνται στην αγορά καθώς και σε άλλα προϊόντα.

Αυτή η διαδικασία είναι μια σύνθετη διαδικασία και δεν είναι εύκολο να λειτουργήσει.
Αλλά είναι μια αναγκαία διαδικασία για να εξασφαλιστεί η αξία των παγκόσμιων χρημάτων που ξοδεύονται στο QF
Κάθε νόμισμα που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως καθαρό, όχι σκοτεινό, όχι τρομοκρατικό ή ξεκάθαρο από νομικές δραστηριότητες θα μοιραστεί. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, το χαρτί του γιου.

Ως εκ τούτου, το νόμισμα Fiat δεν μπορεί να είναι νόμιμο στο QFS.
Κατά τη στιγμή της εκτόξευσης του QFS εντελώς, το νόμισμα που έχει στην κατοχή του και αποκτηθεί από νόμιμη επιχείρηση θα ανταλλάσσεται με χρυσό νόμισμα στις τράπεζες.

Αυτή η διαδικασία ονομάζεται ′′ συμφιλίωση ′′, που κατηγοριοποιεί τις μεταφορές ως νόμιμες ή παράνομες, και διεξάγεται από καλόκαρδους οντότητες της 5 ης διάστασης. Επιβεβαίωση και αποκάλυψη τοξικών στοιχείων. Η απειλή QFS θα πιστοποιείται και θα αποδειχθεί. Ουδέτερο και ασφαλές σύστημα μετάδοσης εκατό τοις εκατό
Αν δεν υπάρξει συμφιλίωση με το ισοζύγιο του παλιού γιου με το νέο QFS, όλες οι δραστηριότητες της κεντρικής τράπεζας στο νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα θα είναι άσχετες.

Κάθε χώρα που δεν συμμορφώνεται με την GESARA θα διαχωριστεί από το QFS και τελικά θα αποκλειστεί από το διεθνές εμπόριο.
Οι χώρες που δεν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις θα δοθούν σε εμπορεύματα ή θα προκαλέσουν ανταλλαγή πιστώσεων με άλλες χώρες.

Αυτό το σύστημα δεν είναι σήμερα διαθέσιμο για να λειτουργήσει μια επιχείρηση σε σχετικό επίπεδο. GCR - Παγκόσμια Ανάκαμψη νομίσματος

Όλες οι χώρες πρέπει να ακολουθήσουν τον ΓΕΣΑΡΑ για να ενταχθούν στο QFS
Η συμμαχία χρησιμοποιεί ειδική ποσοτική φόρμουλα για να καθορίσει το ποσό του ′′ εγχώριου ′′ νομίσματος που καλύπτεται από χρυσό στο QFS.

Τα αποτελέσματα της Formula καθορίζουν την εύλογη αξία των περιουσιακών στοιχείων κάθε χώρας σε σύγκριση με άλλη χώρα.
Υπάρχει περισσότερο χρυσός από το απαραίτητο για να διατηρηθεί η βάση όλου του παγκόσμιου νομίσματος.

Μόλις οριστεί μέσω GCR, οι τιμές χρυσού θα είναι άσχετες.
Αν αυξηθούν οι τιμές του χρυσού, η αξία κάθε νομίσματος θα αυξηθεί επίσης. Αυτό δεν θα οδηγήσει στην καθαρή αξία κάθε νομίσματος.
Αυτή η φόρμουλα περιλαμβάνει την οικονομία της χώρας και τον πληθυσμό στην χερσαία ιδιοκτησία που αποτελεί μία από τις περιουσίες της χώρας και πολλές άλλες παραμέτρους για να καθορίσει την αξία του νομίσματος της χώρας.
Αυτή η φόρμουλα πρέπει να εφαρμοστεί σε όλες τις χώρες, ώστε όλα τα νόμισμα να είναι νόμισμα με όλες τις άλλες χώρες.

Η κοινή αξία κάθε φόρμουλας και χρυσού σημαίνει ότι το νόμισμα μιας χώρας πρέπει να ισοδυναμεί με το νόμισμα μιας άλλης χώρας.
Αυτό ονομάζεται Παγκόσμια Ανάκαμψη νομίσματος - όλα τα νομίσματα θα ανακτηθούν στο ίδιο επίπεδο με άλλα παγκόσμια νομίσματα και κάθε νόμισμα θα έχει ένα χρυσό πιστοποιητικό για επικύρωση.

Όλες οι χώρες πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Παγκόσμια Ανάκαμψη και Εφαρμογή Formula για το QFS για να λειτουργήσει όπως προορίζεται.
Ως εκ τούτου, η χώρα πρέπει να ακολουθήσει την ΓΕΣΑΡΑ για να συμμετάσχει στο QFS.
Εμπιστοσύνη στο σχέδιο.

Η Συμμαχία επιβεβαιώνει εκ νέου ότι ο στόχος της να ξεπεράσει το Deep State είναι σύνθετος, παίρνει περισσότερο και σκληρότερα από το προβλεπόμενο και προγραμματισμένο.
Είναι ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι οι πληροφορίες για να αλλάξουν τον κόσμο θα αποφευχθούν, πιθανότατα νωρίτερα από ό, τι αναμένεται.

Αυτό θα έπρεπε να είχε έρθει με την πολυαναμενόμενη μαζική σύλληψη.
Όταν εκδηλώνονται αλληλουχίες, είναι ευθύνη του ξύπνιου αναγνώστη να βοηθήσει όλους να καταλάβουν τι συμβαίνει. Εξηγήστε τα θετικά χαρακτηριστικά των συνεχιζόμενων και συνεχών αλλαγών. Ποτέ μην ξεχνάτε, η λεπτομέρεια για το νόμισμα του γιου μας από τον κεντρικό τραπεζίτη είναι κλοπή και ισοδύναμη. Με την αλλοιωση.

Οι ιδρυτές πατέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν ότι το ψεύτικο ως σοβαρό έγκλημα που αξίζει τη θανατική ποινή.
Τα βάθη είναι σε πανικό όταν οι άνθρωποι ξυπνούν και συνειδητοποιούν ότι είναι ασταμάτητοι.

Προσπαθούν να προλάβουν ή να καταστείλουν όλη την ώρα, αλλά η αλήθεια αποκαλύπτεται.
Είναι καιρός οι άνθρωποι να μάθουν να σκέφτονται μόνοι τους διαχωρίζοντας τον εαυτό τους από τη διαφήμιση. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι, επειδή η ομαδική σκέψη δεν ενδιαφέρεται να συμπεράνει ότι κάτι είναι πολύτιμο, ακόμα κι αν σκέφτονται λογικά, αυτό




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters