Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΕΥΑΝΔΡΟΣ. Ο αγγελιαφόρος των Ολυμπίων που διέταξε τον Πάπα Βενέδικτο να παραιτηθεί..

Η Μυθολογία: Γιος του Ερμή και της νύμφης Θέμιδας, κόρης του ποτάμιου Θεού της Αρκαδίας Λάδωνα, ζούσε στην πόλη Παλλάντιο στην περιοχή της σημερινής Τρίπολης.
Κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει και να βρει γη για να ιδρύσει αποικία.
Έφτασε στην περιοχή της σημερινής Ρώμης, στην αριστερή όχθη του ποταμού Τίβερη και εκεί βρήκε Αρκάδες, απόγονους του Οίνωτρου.
Ο βασιλιάς των ντόπιων κατοίκων Φαύνος τον υποδέχτηκε και του επέτρεψε να εγκατασταθεί σε έναν από τους λόφους της περιοχής. Ο Εύανδρος ίδρυσε έναν μικρό οικισμό και έδωσε στον λόφο το όνομα της πατρίδας, το Παλλάντιον και έτσι ο λόφος πάνω στον οποίο αναπτύχθηκε ο οικισμός αυτός ονομάστηκε Παλλαντίνος (Στα Λατινικά προφέρεται Παλατίνος)
Ο Εύανδρος βασίλεψε ειρηνικά και θεωρείται ότι συνέβαλε στον εκπολιτισμό των ντόπιων με την εισαγωγή της γραφής και της μουσικής. Εισήγαγε επίσης στο Λάτιο αρκαδικές λατρείες από την πατρίδα του, της Δήμητρας, του Ποσειδώνα και του Λυκίου Πάνα, η λατρεία του οποίου εξελίχθηκε στα Lupercalia. Στο νέο Παλλάντιο ο Εύανδρος φιλοξένησε τον Ηρακλή, τον οποίον εξάγνισε από τον φόνο του Κάκου και αναγνώρισε τη θεϊκή του καταγωγή, αποδίδοντάς του θυσίες στον Μεγάλο Βωμό (την μετέπειτα Ara Maxima της Ρώμης), ανάμεσα στον Παλατίνο και τον Αβεντίνο λόφο.
Σύμφωνα με τον Παυσανία, ο Εύανδρος έφτασε στο Λάτιο εξήντα χρόνια πριν από τον Τρωικό Πόλεμο και όταν ο Αινείας έφτασε στην αυλή του για να ζητήσει βοήθεια, ο Εύανδρος ήταν σε βαθύ γήρας. Υποδέχθηκε ωστόσο τον Αινεία και του προσέφερε στρατό με αρχηγό τον γιο του Πάλλαντα, ο οποίος σύντομα έχασε τη ζωή του. Εκτός από τον Πάλλαντα, ο Εύανδρος είχε και δύο κόρες, τη Ρώμη και τη Δύνη.
Οι Ρωμαίοι αναγνώριζαν το Αρκαδικό Παλλάντιο ως μητρόπολη της Ρώμης και τιμούσαν τον Εύανδρο ως ιδρυτή της. Μάλιστα μετά από πολλά χρόνια, ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Αντωνίνος (138-161 μ.χ.), αναγνωρίζοντας την συμβολή των Αρκάδων στην ίδρυση της Ρώμης, επισκέφτηκε το Παλλάντιο της Αρκαδίας, το οποίο την εποχή εκείνη ήταν σχεδόν εγκαταλελειμμένο και για να το τιμήσει, το εποίκισε ανοικοδομώντας το..
Η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου
Ο Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε από το αξίωμα του στις 28 Φεβρουαρίου 2013. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Zenith της Καθολικής Εκκλησίας, ο Πάπας είχε μια προσωπική εμπειρία και γι' αυτό παραιτήθηκε. "Ο θεός μου είπε να παραιτηθώ", δήλωσε ο ίδιος..
Ιδού τα γεγονότα:
.. "Η παραίτηση του οφείλεται εις την αδρανοποίηση του αποστατικού όντος, το οποίο κατείχε και ήλεγχε τον κλώνο του ιερέως Βενέδικτου, ή Πάπα Βενέδικτου XVI με δικήν σας ορολογία. Επρόκειτο για άκρως επικίνδυνο και διεφθαρμένο αποστατικό ον, το οποίο αδρανοποιήσαμε κατά προτεραιότητα.
Ο ιερεύς Βενέδικτος βρισκόταν σε απόλυτη συνεργασία με τους Ιουδαίους σιωνιστές και είχε συμφωνήσει στην εφαρμογή του εγκληματικού σχεδίου "Μπλε Περίπολος", όπου θα δημιουργούσαν ολογραφικά στον ουρανό την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού. Ο Πάπας θα ανακοίνωνε επισήμως ότι ήλθε η Δευτέρα Παρουσία και θα παρουσίαζε στους καθολικούς έναν Ιουδαίο ως εξωγήινο σωτήρα Χριστό, ερχόμενο για να σώσει την αμαρτωλήν ανθρωπότητα. Το Βατικανό επεδίωκε να έχει τον δογματικόν έλεγχο της επερχομένης καταστάσεως και ο ιερεύς Βενέδικτος θα παρουσιαζόταν ως ο μοναδικός επιλεγμένος εκπρόσωπος στην Γαία του νέου Ιησού Σωτήρος.
Σε συνεργασία με τους αποστάτες σιωνιστές είχε έτοιμη την νέαν Αγία Γραφή που είχαν ετοιμάσει προ καιρού και θα ζητούσε την έγκριση της από τον νέο σωτήρα. Ήταν σε επίσημη συνεννόηση με τις ΗΠΑ και θα άρχιζαν ένα νέο κύκλο θρησκευτικών πολέμων και διωγμών εναντίον των απίστων, όλων των άλλων θρησκειών, συμπεριλαμβανομένων και των οπαδών του παλαιού Χριστιανισμού. Θα λειτουργούσε και πάλι η ιερά εξέταση των κρονείων ιερατείων και η ανθρωπότητα θα περιέπιπτε σε νέα κατάσταση δουλείας.
Προ της καταστάσεως αυτής, με εντολή του Φοίβου Απόλλωνα απεστάλη στον Πάπα ο αγγελιαφόρος Εύανδρος, ο φερόμενος από εσάς ως υιός του θεού Ερμή, ο οποίος του μετέφερε την εντολή της αμέσου παραιτήσεως.
Οι αποστάτες έχουν ήδη μεταφέρει στο Βατικανό το πραγματικό γήινο φυτό στην θέση του κλώνου. Ο θεσμός του Πάπα θα δοκιμαστεί και τον έχουμε θέσει υπό συνεχή επιτήρηση. Οι δύο κεραυνοί του Διός (που έπληξαν αν πλήρη αιθρία την ημέρα εκείνη το Βατικανό) ήταν συμβολικό μήνυμα και προειδοποίηση προς όλους τους αποστάτες της Γαίας για την επερχόμενη Νέμεση και την αποτυχία των σχεδίων τους"..
[Λήμμα ληφθέν από μήνυμα των Ολυμπίων όπως καταγράφεται στο βιβλίο του Γ. Καλογεράκη "Ο Κρυστάλλινος 'Ηλιος και η Σιωπηλή Σελήνη", Εκδόσεις "Δίον" Θεσσαλονίκη]


2 σχόλια:

Τσοπάνος είπε...

Εντάξει, εδώ το τελειώσατε,δεν υπάρχει πλέον σοβαρότητα στην ιστοσελίδα σάς, έχει καταντήσει κάτι μεταξύ star wars και τα πάθη του Χριστού

ΛΟΥΚ είπε...

πολι καλο το αλλο με τον τοτο το ξερις

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters