Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Οι Τεχνολογίες Κβαντικής Θεραπείας των Κρεβατιών Med!!! Η Υγεία, η χαρά, η θεραπεία, η αφθονία επιστρέφει στην ανθρωπότητα!!!!

Από τη Susan Price,

Ο κόσμος πρόκειται να κάνει ένα τεράστιο κβαντικό άλμα στην επαναστατική «Νέα Εποχή» συστημάτων θεραπευτικής τεχνολογίας που θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του μετασχηματισμού του τρόπου με τον οποίο οι παραδοσιακές ιατρικές μας κοινότητες θεραπεύουν τις μάζες με ενέργειες πλασματικής χρήσης και συχνότητες θεραπείας.

Μπορείτε να τολμήσετε να φανταστείτε κάποια στιγμή στο μέλλον του κόσμου, τα νοσοκομεία θα διαδραματίσουν έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, θα ενισχυθούν με πολλές μοναδικές συσκευές κβαντικής τεχνολογίας λέιζερ και κρεβάτια Med.

Το Big Pharma θα εξαλειφθεί.

Αυτή η φουτουριστική τεχνολογία θα προωθήσει τη μακροζωία και η ανθρωπότητα θα είναι απαλλαγμένη από τις μάζες που πάσχουν από εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές παθήσεις και πολλές άλλες ασθένειες που συμβάλλουν στα κακά της κακής υγείας.

Η Σωτηρία της ανθρωπότητας είναι αυτά τα Κβαντικά Κρεβάτια Θεραπείας Εξωγήινων Τεχνολογιών MED-BEDS τα οποία θα διατεθούν δωρεάν σε όλες τις χώρες που θα εφαρμόσουν τον Νόμο NESARA/GESARA

Όταν είσαι άρρωστος, έχεις μέσα σου λύπη, φόβο, άγχος το ίδιο και οι συγγενείς σου αυτή η ενέργεια που παράγεις θρέφει το σκοτάδι που είναι η C@ΒΑL, η νέα τάξη πραγμάτων και δυστυχώς αυτοί που την υπηρετούν που είναι όλες οι κυβερνήσεις, η εγκληματική οργάνωση των τραπεζών, τα ΜΜΕ, οι πολυεθνικές κυρίως οι φαρμακοβιομηχανίες, οι εταιρίες χημικών που μολύνουν με λιπάσματα όλα αυτά που τρώμε, ρίχνουν βάριο στο νερό μας, μας ψεκάζουν και τέλος κρατούν χαμηλή την δόνησή μας με χαμηλές συχνότητες με πολλά εργοστάσια που κάνουν αυτή τη δουλειά ανά τον κόσμο, και ελέγχουν το μυαλό μας!!!

Να είναι καλά ο Απεσταλμένος του Φωτός και μέλος της Οικογένειας του Φωτός Πρόεδρος Τραμπ, που βάση σχεδίου, μαζί με εκατομμύρια εργάτες του Φωτός και την Γαλαξιακή Συμμαχία απελευθέρωσε 6000 πατέντες και την τεχνολογία των MED-BEDS και έτσι θα θεραπευτεί η ανθρωπότητα και θα λήψη αυτή η μεγάλη πηγή τροφής για το σκοτάδι!!!

Η Υγεία, η χαρά, η θεραπεία, η αφθονία επιστρέφει στην ανθρωπότητα!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters